|
|
Author | Message |
---|
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 2:58 | |
| |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 6:52 | |
| - ~Sara_Miranda~ wrote:
- anahi 4ever! wrote:
- ~Sara_Miranda~ wrote:
- Ipak je bolje sto su izabrali Anhelik....super glumi i zna da se uzivi u ulogu...sve pohvale za njenu glumu...a sto se tice Anahi mnogo puca visoko trebala je da prihvati ulogu...pa bi joj se posle ukazale bolje ponude...ipak serija ima super rejting...
pa ona otpocetka i nije zelela ulogu -.- kastro je insitirao, toliko da je u jednom trenutku njen menazder napisao na twitteru da su zvezde te koje odlucuju sa kim ce da rade...! i njoj bljeste ponude i posle terese xDD Sta ces, kad si ZVEZDA, onda si ZVEZDA :Aleee: Kako god....Anhelik je fatalna...i zato joj pristaje ova uloga kao salivena... :’(: opusteno skrenula si teme tootalno xDD -.- |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 7:11 | |
| ma bitno je da je anhelik sad tu i odlicna je..iskreno ne mogu zamisliti nekog drugog..jel zna neko koliko serija ima epizoda? |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 9:43 | |
| - mvmixy wrote:
- ma bitno je da je anhelik sad tu i odlicna je..iskreno ne mogu zamisliti nekog drugog..jel zna neko koliko serija ima epizoda?
Ima valjda 151, ali ta 151. ima 3 verzije.. |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 9:46 | |
| jel ima negde link za oficijalni kraj tereze? :D |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 10:31 | |
| Postavljala sam ja sva 3 kraja, nego me sad mrzi da ih trazim xD Evo ti i na yt-u imas oficijelni kraj, samo sto je ovaj video okrenut s druge strane xD [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sanjica87 TVNovele Novi član
Broj postova : 10 Godina : 37 Lokacija : Bijeljina
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 14:33 | |
| Koliko vidim ova serija bas lici na "RUBI" : Nije losa |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 25 Mar 2011 - 1:51 | |
| meni bolja od rubi...nema epizode koja nije bila zanimljiva... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 25 Mar 2011 - 2:46 | |
| slazem se |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 25 Mar 2011 - 6:18 | |
| Sličnost TERESE sa RUBI je samo u tome što je u obe serije glavna junakinja - NEGATIVAN LIK i što ima par glumaca koji igraju u obe serije. Postoji ogroman broj serija koje imaju mnogo više sličnosti, pa mi nisu jasni neki koji toliko potenciraju sličnosti između ove dve serije. Pa, u koliko serija do sad smo imali napuštenu decu koja se sreću sa roditeljima, slepe koji odjednom progledaju, siromašne koji postaju bogati, blizance od kojih je jedan obavezno LOŠ, a drugi je, naravno - DOBRICA DO SRŽI................. Sve to su MNOGO VEĆE sličnosti nego ove što postoje između TERESE i RUBI. |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| |
| |
safig112 TVNovele Novi član
Broj postova : 351 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 25 Mar 2011 - 9:08 | |
| jeste li sigurni da ce teresa da se zavrsi ovako lepo,posto je bilo nekoliko nastavaka,ako ce se ovako zavrsiti dragi mi je. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 25 Mar 2011 - 10:59 | |
| pa postoje 3 kraja, tj. ova ostala 2 su bukvalno onako snimljena, cisto da probude znatizelju Ali u oficijelnom kraju ostaje sa arturom i slazem se da je jedina slicnost izmeju rubi i terese sto su glavne junakinje negativan lik, ali zapleti u seriji su skroz drugaciji, uostalom teresa je nastala pre rubi xP |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 25 Mar 2011 - 14:00 | |
| mvmixy
ko su ti ti u potpisu aaaaaaaaaa xDDD Extra su mi xexe
..... e ja sutra gledam sve epke terese sto sam snimala pa vam komentarisem jer ostala sam bez recnika xD |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 25 Mar 2011 - 19:16 | |
| Mislim da ce ''Pink'' emitovati deo gde Teresa ostaje sa Arturom. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 25 Mar 2011 - 23:47 | |
| pa naravno da ce taj, jer je to oficijelni xD I svuda ce se pustati naravno taj kraj, cak i u meksiku ona dva druga alternativna kraja su pustena u jednoj emisiji (cini mi se da je u "hoy") a ne u seriji |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 26 Mar 2011 - 2:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 26 Mar 2011 - 3:00 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 26 Mar 2011 - 3:14 | |
| ma gle: serija me na početku očarala....... jedan tjedan sam gledao (drugi ne zbog šole) i sad opet pogledam i pogubim se. ono sa hipnotiziranjem je sr*** :( bad bad bad |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 26 Mar 2011 - 3:19 | |
| Na kakvo hipnotiziranje mislis???? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 26 Mar 2011 - 3:22 | |
| pa ako si gledo.....znas da _______ hipnotizira nju! (neč sad stavljat jel znm stavit spoiler, a neču u javnost xD) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 26 Mar 2011 - 3:29 | |
| ja bre msm da si ti pogresio temu xDD u teresi ne postoji nikakvo hipnotiziranje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 26 Mar 2011 - 9:56 | |
| hehehe moji koment ja palkala umro paulo aidaaa me jos vise nacera da kmezim kad pocne da se dere nooooooooooooooooooooo aloooo mariano i moj aurorčić sve blizi i blizi ahhh
mala teresa dobila amonijak po faci koji fuck xDD jadna i to je bilo hahaha |
|
| |
Anna-Maria^^ TVNovele Novi član
Broj postova : 38 Godina : 29 Lokacija : Dreams ^^ :D
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 26 Mar 2011 - 11:12 | |
| aaa blagoo vama.. ) jedvaa cekam da pocne kod nas, nadam se da ce na novoj uskoro.. :DD cula sam puno komentara kao je serija dobra ii sama sam pogledala 1. epizodu ii Angelique mi je preprelijepaa ii super glumi <3 |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 27 Mar 2011 - 9:21 | |
| Serija predobra,ali stvarno.. Najgora scena u seriji kad Teresi umire tata :( .. Inace,Arturo,Fernando,Marijano svo troje su savrseno savrseni :d |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|