|
|
Author | Message |
---|
BiLJaNa:) TVNovele Novi član
Broj postova : 53 Lokacija : Bg
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 18 Jan 2011 - 9:25 | |
| Danas je,bila super epizoda! Bas mi je zao Esperanse,na koji nacn je ostavo : |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 18 Jan 2011 - 9:28 | |
| - dpdragan wrote:
- Meni je serija super.Jedino me malo smara što Marijano nikako neće da se otkači od Terese iako ga ona non stop otkačinje i vređa.Mislim da je to apsolutno nemoguće u stvarnom životu.Pa, ni majka ne bi svome detetu dozvolila ono što Marijano trpi od Terese.Ali,verovatno bez toga ne bi bilo te neke stalne tenzije koja verovatno i pokreće radnju.
Ipak, mislim da je malo prenaglašeno, ali u svakom slučaju VOLIM DA GLEDAM OVU SERIJU.Vrlo je neobična i nepredvidiva. Slazem se sa tobom, stvarno vise smara Marijano! |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 18 Jan 2011 - 9:52 | |
| Pa da, koliko još uvreda, poniženja i gaženja će on da pretrpi.......... Ponavljam, SERIJA MI JE SUPER, ali to je baš preterano. Baš bi bilo ekstra interesantno da on nju počne da kulira. |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 18 Jan 2011 - 21:10 | |
| da slazem se s tobom..jos koliko jos uvreda ce preziveti |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 18 Jan 2011 - 21:14 | |
| Ja nisam gledala nekoliko zadnjih, gledala sam zadnje kad je Luisa bila sa onim Fernandom na putovanje, do te epizode, mislim da nisam zadnje dve tri gledala ... )) A mene Marijano ne smara, njega mi je mnogo zao, i njega i Artura, Teresa ih ubi zive, hehe ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 18 Jan 2011 - 21:33 | |
| i meni je isto mnogo zao i Marijana i Artura ali nekako mi vise zao Marijana..cini mi se da je u gorijoj poziciji trenutno |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 19 Jan 2011 - 0:00 | |
| meni ih je takodje zao, malo vise Artura jer ipak Teresa stvarno voli Marijana |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 19 Jan 2011 - 1:55 | |
| samo sto ih zeza obojicu hahaha |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 19 Jan 2011 - 2:03 | |
| Daj Boze da joj se nesto desi na kraju, jer ne bi bilo u redu da normalno zavrsi posle svega ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 19 Jan 2011 - 2:33 | |
| ja mislim da ce kao i sa Rubi sto se desilo biti na kraju, ali videcemo vec, da li ce sve biti do kraja isto ili ima promena
Ezel ♥ Lady sve mi je jasno u pm i trudicu se da postujem to, sorry sto sam negde pogresila, nije mi bila namera!!! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 19 Jan 2011 - 22:40 | |
| Videla sam na nekim slikama...iz serije. Kasnije ce Aurora i Marijano izgleda biti par. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 20 Jan 2011 - 2:45 | |
| hoce bice.Ana Brenda je to objavila na twitteru al izgleda ima puno do toga... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 20 Jan 2011 - 6:25 | |
| Yeee, bolje sa njom da bude nego sa Teresom. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 21 Jan 2011 - 10:08 | |
| ne znam vala ali oni se samo jednom poljubili :/ i odjednom Marijano govori Teresi da prema Aurori oseca ono sto je nekad osecao prema njoj... govori joj da nikada nije mogao da zamisli da ce zavoleti neku frugu osobu a da nije TERESA... e da Aurora je postala mala zloca samo da znate... danas je bila ja mislim 124 epizoda... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 21 Jan 2011 - 10:12 | |
| A kada se završava u Meksiku? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 21 Jan 2011 - 10:17 | |
| pa ne znam li koliko ja znam serija ima 140 epizoda... a i cuo sam da se zaavrsava u martu mesecu...stefy ti ne gledas teresu? :D |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 21 Jan 2011 - 11:54 | |
| aurora postala zloca :Good: : : omg! to me bas cudi, jer ona je predobra!!! ali bi svakako volela da ostane ona sa marianom na kraju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 21 Jan 2011 - 12:35 | |
| danas je izbacila teresu :D rekla joj je da joj vise nije potrebna ni ona a kamoli neko drugi...a teresa se zacudila... aurora je odlucila da sad misli prvo na sebe pa tek na druge :D |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 21 Jan 2011 - 12:43 | |
| - Quote :
- aurora je odlucila da sad misli prvo na sebe pa tek na druge :D
I dobro je, da se napokon setila i sama sebe xD Previse je popustala teresi, vise je gledala na nju nego na sebe xD Drago mi je da se dozvala pameti |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 22 Jan 2011 - 2:27 | |
| Pa, i bilo je krajnje vreme.Čak i da je Teresa najpozitivnija osoba na svetu,do sada su joj svi baš previše TITRALI.Preterano, po meni. Čak je njena majka od svih bila najobjektivnija, iako su majke, u većini takvih slučaja KRAJNJE PRISTRASNE. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 22 Jan 2011 - 2:34 | |
| E bash mi je drago sto je Mariano zavoleo Auroru, i sto je Aurora postala zloca, tako i treba...stvarno bila je predobra pa je i bilo vreme da postane malo zlobna : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 22 Jan 2011 - 2:47 | |
| hahah... jeste vala...dosta je bila dobrica :D danasnja 125 epizoda je bila odlicna... danas je bila najbolja epizdaaaaa :D ne mogu da verujem... jos sam pod utiskom...obavezno odgledajte... u 125 epizodi arturo pokusava da siluje teresu :D aaaaaaaaaa kakva epizoda... uf... najbolja do sada :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 22 Jan 2011 - 3:33 | |
| OMG...ja sam gledala sada 121 epizodu... Arturo je to bankotirao ili se pravi, kako bi proveravao Teresu?
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 22 Jan 2011 - 4:43 | |
| on jeste izgubio veci deo svog naslestva zbog jedog slucaja koji je izgubio.. ali moze da zivi pristojnim zivotom... u odnosu na teresin zivot on je jos bogat ali ne kao ranije... jeste stavio je teresu na probu :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 22 Jan 2011 - 7:09 | |
| hah, znala sam da hoce da je proveri : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|