|
|
Author | Message |
---|
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 0:39 | |
| - yo soy rebelde wrote:
- e hvala vam ljudi
jojj bas uzaaasss =(( ......tuzno bolje da nisam gledala :O
Nis nis i drugi put..bolje sto nisi gledala... |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 4:18 | |
| Joj kako je bilo tuzno... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 4:25 | |
| Rosita je bila slatka...bas steta sto je umrla u seriji... |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 6:21 | |
| E citala sa u tv noveli da je ulogu Terese trebala da igra Anahi a posto je trazila jako veliki honorar producent je odbio! :da: |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 6:52 | |
| ta vest je jos otkad xDD Msm da vec skoro svi znaju i bez tv novela!
Kako je danas na kraju teresa isfolirala da su joj ukrali novac, cccc |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 7:51 | |
| Anahi? Ja to nisam znala.. Ona se ne bi snasla u toj ulozi, mislim da je Angelique odlicno ovo odradila i da nisu mogli da izaberu bolju glumicu..
Jao hoce li vise otici u Evropu :D |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 9:36 | |
| ahahhaa.... eeeee posle evrope sledi buuuum :D teresa se zaljubljuje u artura :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 10:07 | |
| Ja sam mislila da ce ona celu seriju voleti Marijana...ali bummm...Arturo stupa na scenu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 10:41 | |
| |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 11:32 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- Anahi? Ja to nisam znala..
Ona se ne bi snasla u toj ulozi, mislim da je Angelique odlicno ovo odradila i da nisu mogli da izaberu bolju glumicu..
Jao hoce li vise otici u Evropu da, trebala je Any, tj. kastro je nju hteo Ponudio joj je 2 miliona samo da prihvati ulogu, ali njen menadzer zahtevao 3 miliona, kastro nije hteo da da toliko, jer serija nije imala bas najbolji termin inace anahi je ooodlicna glumica, ja sam gledala skoro sve serija u kojima je glumela, ne bas sve jer ih ima mnoogoo, i skoro uvek je tumacila drugaciji lik od prethodnog, i to sjajno iznese Tako da sam sigurna da bi any bila odlicnaa teresa, dosduse sad cemo imati priliku da je vidimo u donekle slicnoj ulozi pa cemo videti " longdesc="22" /> |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 22 Mar 2011 - 14:08 | |
| ja sinoc videla video i nisam mogla verovat xD mariano i aurora hacen el amor eeheheh znate prevesti xDD a sto se tice anahi ja ne znam dal bi ona dobro odglumela mozda bi.... mozda gresim.... al anquelike mi je stavrno vrh tako upecatljivo tako vrh!!!
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 0:23 | |
| - yo soy rebelde wrote:
- ja sinoc videla video i nisam mogla verovat mariano i aurora hacen el amor
eeheheh znate prevesti xDD a sto se tice anahi ja ne znam dal bi ona dobro odglumela mozda bi.... mozda gresim.... al anquelike mi je stavrno vrh tako upecatljivo tako vrh!!!
Slazem se sa tobom i ja msm da se Anahi ne bi snasla u toj ulozi ona mi je nekako sva slatka i razmazena kao neko dete ne verujem da bi joj uloga dobro stajala ! :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 1:01 | |
| Ipak je bolje sto su izabrali Anhelik....super glumi i zna da se uzivi u ulogu...sve pohvale za njenu glumu...a sto se tice Anahi mnogo puca visoko trebala je da prihvati ulogu...pa bi joj se posle ukazale bolje ponude...ipak serija ima super rejting... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 3:12 | |
| uhh ne znam nista vise xDDD a jel sta je teresu cvoknulo u glavu u evropi pa da se zaljubi u artura bice svez vazduh xDal neka i treba :o |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 3:14 | |
| hahaha da moguce taj svez vazduh je navede da se zaljubi u njega mada kad joj je rekao da ce joj ispunjavati sve hirove ala je promenila facu : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 4:48 | |
| hahha cek a ko ne bi??? sve hirove uvauu ocu i ja artura O.o
xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 5:17 | |
| Pa ne znam, meni je ipak stvarno drago sto su izabrali Angelique Hahahha, a Arturo taako dobar prema njoj |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 5:22 | |
| a voli ona njega bar malo ne verujem da bi bila sa njim bas samo zbog novca bez bre xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 5:41 | |
| Pa naravno..cim joj spomenes pare i da ce joj izpunjavati sve zelje naravno da ce da promeni facu...nisam se ni nadala da ce da se zaljubi u Artura..ali sta je tu je... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 5:42 | |
| I ja mislim da ga voli barem samoo malo.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 11:50 | |
| - ~Sara_Miranda~ wrote:
- Ipak je bolje sto su izabrali Anhelik....super glumi i zna da se uzivi u ulogu...sve pohvale za njenu glumu...a sto se tice Anahi mnogo puca visoko trebala je da prihvati ulogu...pa bi joj se posle ukazale bolje ponude...ipak serija ima super rejting...
pa ona otpocetka i nije zelela ulogu -.- kastro je insitirao, toliko da je u jednom trenutku njen menazder napisao na twitteru da su zvezde te koje odlucuju sa kim ce da rade...! i njoj bljeste ponude i posle terese xDD Sta ces, kad si ZVEZDA, onda si ZVEZDA :Aleee: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 23 Mar 2011 - 18:42 | |
| xD ne bre nek je sa arturom taman ostaje mesta za moju auroritu i marianita♥♥♥ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 0:16 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- ~Sara_Miranda~ wrote:
- Ipak je bolje sto su izabrali Anhelik....super glumi i zna da se uzivi u ulogu...sve pohvale za njenu glumu...a sto se tice Anahi mnogo puca visoko trebala je da prihvati ulogu...pa bi joj se posle ukazale bolje ponude...ipak serija ima super rejting...
pa ona otpocetka i nije zelela ulogu -.- kastro je insitirao, toliko da je u jednom trenutku njen menazder napisao na twitteru da su zvezde te koje odlucuju sa kim ce da rade...! i njoj bljeste ponude i posle terese xDD Sta ces, kad si ZVEZDA, onda si ZVEZDA :Aleee: Kako god....Anhelik je fatalna...i zato joj pristaje ova uloga kao salivena... :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 1:13 | |
| Anhelik je fatalna i za ovu ulogu ko stvorena drago mi je sto je ona izabrana ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 24 Mar 2011 - 1:32 | |
| - ***Amaia_Salamanca*** wrote:
- Anhelik je fatalna i za ovu ulogu ko stvorena drago mi je sto je ona izabrana !
Definitivno imamo isto misljenje... srcemoje |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|