|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 4 Mar 2011 - 7:54 | |
| Uzasan jeste termin, ali dobro je sto je TDA na odlicnom mestu, gde treba i da bude :Good: Srecom ja imam casove do 13:00 tako da mogu da gledam.
Ja sam gledala vec kraj. |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 4 Mar 2011 - 8:59 | |
| TERESA je milijardu puta bolja serija od TDA. Čak i oni koji hvale TDA - to rade samo zato što vole glavne glumce iz ove serije. Uostalom, TDA je rimejk odlične telenovele EL PRIVILEGIO DE AMAR koja se ovde već prikazivala, a TERESA je za sve nas POTPUNO NOVA SERIJA i, valjda je logično da ona ima bolji termin, a ne LOŠ RIMEJK nekada ekstra popularne serije čiji je glavni adut to što su glavni glumci - ekstremno popularni. To ipak nije dovoljno da bi rekli da je neka serija DOBRA. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 4 Mar 2011 - 10:02 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 4 Mar 2011 - 10:04 | |
| - dpdragan wrote:
- TERESA je milijardu puta bolja serija od TDA.
Čak i oni koji hvale TDA - to rade samo zato što vole glavne glumce iz ove serije. Uostalom, TDA je rimejk odlične telenovele EL PRIVILEGIO DE AMAR koja se ovde već prikazivala, a TERESA je za sve nas POTPUNO NOVA SERIJA i, valjda je logično da ona ima bolji termin, a ne LOŠ RIMEJK nekada ekstra popularne serije čiji je glavni adut to što su glavni glumci - ekstremno popularni. To ipak nije dovoljno da bi rekli da je neka serija DOBRA. potpisujem,ovo si odlicno rekao ja sam prestala da gledam na pinku |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 4 Mar 2011 - 10:36 | |
| I ja se slazem.. Mada nisam gledala taj original, ali TDA je glupa serija i ne zasluzuje taj termin koji ima -.- Gledala sam nesto malo na netu od 77. epizode i onda mi je nesto zapucalo. moracu da je skidam da bih odgledala celu.. Uglavnom, nekako mi drago sto je Paloma umrla : |
|
| |
*Anahi*Puente* TVNovele Novi član
Broj postova : 9 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 4 Mar 2011 - 11:16 | |
| odlicna serija.. i fenomenalan kraj.. :da: |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 4 Mar 2011 - 15:24 | |
| e smem nesta pitati???? seriju sam pocela da gledam vrhunska jee =)) oboooobbboozavam je =)))
e sad nisamm gledala sve od pocetka nego neke trilere moze li mi neko molim vas reci u kojoj epizodi se srecu mariano i aurora ono kad njoj ispadnu stavri pa joj ih on digne bla bla xDDD |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 5 Mar 2011 - 0:34 | |
| pa to je sam pocetak,mozda 2,3 epizoda |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 5 Mar 2011 - 0:43 | |
| Hey drustvo mislim da smo malo skrenuli sa ove teme. Ovo je tema o misljenju serije Terese, a ne o triumfo De Amor i los termin. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 5 Mar 2011 - 12:13 | |
| e ljudi posto sam celu seriju gledao na netu mene zanima kako su ovi sa pinka preveli teresinu recenicu... ENTRE SER Y NO SER YO SOY :D |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 5 Mar 2011 - 12:36 | |
| cini mi se da su preveli kao "izmedju biti i ne biti ja cu biti"...ali nisam bas 100% sigurna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 5 Mar 2011 - 15:46 | |
| |
|
| |
Burn.In.Hell TVNovele Novi član
Broj postova : 77
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 5 Mar 2011 - 22:00 | |
| I saad.. jel moze neko da mi da link da gledam kraj serije? ;s |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 5 Mar 2011 - 23:43 | |
| vrati se unazad za jednu-dve strane i naci ces linkove, postavili smo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 6 Mar 2011 - 0:48 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 6 Mar 2011 - 0:59 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 6 Mar 2011 - 5:23 | |
| meni ovaj de ostaje ziva mssm da je 1 necu da je ubiju palakcu zamalo sad nisam xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 6 Mar 2011 - 5:27 | |
| ostaje ona ziva i u 1. i u 2. kraju |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 6 Mar 2011 - 6:34 | |
| - Code:
-
Ne, teresa u jednom kraju umire jer je Arturo propuca ;) BTW. Ja sam sad poceo gledat od 1. i sviđa mi se :DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 6 Mar 2011 - 12:19 | |
| ne arturo no onaj fernando xDDi grli medu |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 7 Mar 2011 - 2:20 | |
| imam jos jedno pitanje...... jel kao istina da je artoro nakraju dozivio saobracajku (tzak se prica) |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 7 Mar 2011 - 2:32 | |
| Dobra serija ali mislim da je kopija od serije Rubi.. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 7 Mar 2011 - 3:54 | |
| - Alejandro wrote:
- imam jos jedno pitanje......
jel kao istina da je artoro nakraju dozivio saobracajku (tzak se prica) Ja mislim da je taj glumac saobracajku doziveo u Rubi, a ne u Teresi, al nisam sigurna.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 7 Mar 2011 - 4:20 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- Alejandro wrote:
- imam jos jedno pitanje......
jel kao istina da je artoro nakraju dozivio saobracajku (tzak se prica) Ja mislim da je taj glumac saobracajku doziveo u Rubi, a ne u Teresi, al nisam sigurna.. Jeste doziveo Arturo saobracajku, ali nije bilo nista ozbiljno... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 7 Mar 2011 - 4:22 | |
| Stvarno? A dobro je da nije ozbiljno : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|