REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AuthorMessage
safig112
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
safig112

Broj postova : 351
Godina : 28
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 32 392994331

Komentari o seriji! - Page 32 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 7:05

Pa brate,ni juce ni danas nisu pustili teresu,jedva cekam pola sedam i onda me tako ispale,pa strasno,sat vremena i vise su pustili kursadzije!!!!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 7:16

Serija je danas bila u 13:00 tako da ce verovatno u tom terminu biti i sutra!
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 7:31

Hvala Bogu pa sam skinuo skoro celu seriju sa ovog foruma i od sutra gledam samo tako.
Neću više da zavisim od BUDALETINA.
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 32 Anlia-gif

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 7:44

Ljudi jel zna neko sta se desava sa ovim je*enim Pinkom?
Jel moguce da su Kursadzije vaznije od Terese?!
Videla sam danas da je bila oko 1, jel moguce da je to novi termin?
Meni to nikako ne bi odgovaralo -.-
Sad sam pogledala preko neta..
Palomu udario auto :D Hoce umreti?
Back to top Go down
El Diablo
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
El Diablo

Broj postova : 1042
Godina : 31

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 9:17

Ja ne pratim seriju,ali cisto iz radoznalosti pogledao kraj...I ostao voodusevljen :Good: Mislim,na onaj...Oficijanli kraj serije.Sta se tice alternativnih kraja,ajde,drugi jos i moze proci,ali treci mi je totalno bezveze.Kako god,odlucili su se za najboljom varijantom.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 9:22

strasno,novi termin uzas :Out:

Quote :
da meni je najjbolji 3. kraj, a i Fernando je u 3. kraju rekao da je njenom krivicom ostao bez zene koja ga iskreno volela i da je njegova majka sad u bolnici zbog nje, ne bas tim recima ali u tom fazonu...i jeste upropastile njegov zivto, zavadila ga je sa najjboljim drugom, izado je zenu koja ga stvarno volela, to za majku vec ne znam da li je njena krivica jer nisam gledala, ali pretpostavljam da jeste cim je rekao..

oni su pre poslednje scene imali scenu gde ona njemu vraca sve pare,al on odbija..i da je tad hteo ubio bi je..ovako nema smisla....
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 32 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 10:11

e u kojoj ce se epki prvi put poljubiti aurora i maraiano???

kod mene sutra 37 a kod vas?????
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

Broj postova : 8045

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 11:18

Jel ova serija nesto u stilu Rubi? :D:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 20:13

slicno,al mnogo bolji
Rubi je ona odavno prevazisla

inace bice jos jedan kraj
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyWed 2 Mar 2011 - 22:12

Ja sam bas mislila da ce Tereza zavrsiti kao Rubi.....
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 3:25

aa seljacine promnili termin stavili u 13:00 Ljut Ljut Ljut DEBILCINEEE!!! I sad staalno moram na netu da gledam, jer u 13h nikad nisam kuci, osim vikendom kad serije ni nemaa!!! mrziiim pink! a najjgoru TDA su stavili u najjbolji termin, nisu joj izmenili -.- teresa milion puta bolja serija
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 4:36

Stvarno TOTALNO NERAZUMLJIV POTEZ PINKA.
Da li je moguće da sedamdeset šesta repriza KURSADŽIJA ima veću gledanost od TERESE?
Znam da su ukusi različiti, ali TO JE JEDNOSTAVNO - N E M O G U Ć E .
Zahvaljujući dobrim ljudima koji su postavili ovde celu seriju, a i s obzirom da španski odlično razumem, od danas gledam ove epizode koje sam skinuo odavde i baš me briga za idiote koji ne znaju šta rade.
Jedino mi je žao nekih ljudi koji , iz raznoraznih razloga, i dalje zavise od svakojakih televizija i njihovih nakaradnih programskih šema.
Back to top Go down
L-Descarado
TVNovele Dizajner
TVNovele Dizajner
L-Descarado

Broj postova : 589
Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... *

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 4:54

odgledao ceelu serijuu :)))
sta cu sad gledati.. :’(:
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 6:52

Nisu trebali da menjaju termin... Ljut
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 8:24

UUUAAA PINKKKKKKKK ... KOJE SU S*RONJE BRAATEEE...PA IMAJU LI GRAMA MOZGA UOPSTEE?! JA NE ZNAM KO GLEDA J*BENE KURSADZIJE PO 100. PUT,JEDINO NEKI PSIHIJATRIJSKI SLUCAJ....AJDE,POMIRIO SAM SE S TIM DA NECU GLEDATI EL CLON,KAO I VECINA(JEDVA SAM USPEO)...A SAD DA ME USKRATE I ZA TERESU?! NEMAM RECI....
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Godina : 35
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 8:58

pa vidim ja nema terese ..a nisam prethodne 2 epke gledala..zar je moguce da je u 1 sat :Out: :Out: :Out:
u to vreme sam od pon-pet na fakultetu tako da nikako ne mogu gledati...a budaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........bitno je da gledamo kursadzije iz praistorije..
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 9:35

Ni ja ne mogu da verujem da je termin promenjen, znaci besnimmmm :@@@@
Sad cu morati da gledam na netu, sto je bezveze -.-
Kako mogu Kursadzije biti vaznije?!?!?!??!

Ljudi, da li moze bilo sta da se uradi i da jebeni Pink skonta da nisu trebali da promene termin? Da im neko napise neku poruka ili nesto?!
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

Broj postova : 824
Fan-gif : https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm128/perronita4ever/ajjajajaj.gif

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 9:41

...2 epziode nisam gledala,
pa mi drugarica rekla da pocinje u 1h...STRASNO!!!
Samo mogu triput nedeljno da je gledam,posto imam 7h sredom
a 8h utorkom......OMG...Dovoljno je bilo da Kursadzije budu 10 min,ako su bas morale da budu a ne ceo sat.....
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 9:47

♥..jeTza..♥ wrote:

Ljudi, da li moze bilo sta da se uradi i da jebeni Pink skonta da nisu trebali da promene termin? Da im neko napise neku poruka ili nesto?!

Pisao sam zalbu u ime foruma(nadam se da nisam pogresio,jer smatram da su svi za to da se vrati u stari termin)na mail za sugestije...Cekam odgovor,za Sin tetas no hay paraiso su mi odgovorili da nece biti 3. sezone...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 9:56

Haha, al' vas je za**bao Pink. xD I TDA nije najgora serija, baš je kul.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 10:04

Jeste TDA simpa serija,ali ne moze se uporediti s Teresom...Nazalost,bicu prinudjen samo nju da pratim :///
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyThu 3 Mar 2011 - 10:08

FanSte Pall Mall wrote:
♥..jeTza..♥ wrote:

Pisao sam zalbu u ime foruma(nadam se da nisam pogresio,jer smatram da su svi za to da se vrati u stari termin)na mail za sugestije...Cekam odgovor,za Sin tetas no hay paraiso su mi odgovorili da nece biti 3. sezone...

O super, hvala..
Samo se nadam da ce vratiti na stari termin..

Iskreno, TDA ima dobre glumce ali je serija nikakva i ne zasluzuje najbolji termin :Out:
Vise bi volela da Teresu stave u taj termin ili El Clon, koji takodje ne mogu da gledam a zelala bih kao i El fantasma de Elena i sve zbig glupog termina -.-
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 32 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyFri 4 Mar 2011 - 1:31

Aaa kakvi idioti, valjda ce seriju da puste posle u isto staro vreme, stvarno nije uredu sto to rade.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyFri 4 Mar 2011 - 2:31

Ko razume španski, ostaje mu da skine epizode sa neta i da gleda u vreme koje mu odgovara.Tako ja od sada radim.
Nema vajde od naših televizija, nažalost.
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 EmptyFri 4 Mar 2011 - 2:52

ja gledam na netu...bas mi je zao palome :(:
i stvarno msm da nije u redu da i teresa i el clon imaju uzasan termin, a tda odlican, a realno obe serije hiljadu puta bolje od nje -.-
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 32 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 32 of 40Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next