|
|
Author | Message |
---|
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 28 Dec 2010 - 8:48 | |
| Sta je bilo u danasnjoj epizodi? Jel gledao neko? |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 28 Dec 2010 - 10:25 | |
| vise sam volela Rubi.. tj. Barbaru.. imala je nesto svoje :D ali nije losa ni Anheliq. moze da prodje serija! moj ljubimac je Sebastijan zna se xD i samo zbog njega gledam seriju! :D |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 28 Dec 2010 - 12:12 | |
| Jedino sto mi smeta u ovoj seriji je Aida sa njenim "Bebeeeeeeeeee".To je toliko retardirano da nemam reci,ne znam ko joj je dao ideju da nekoga tako zove...
Arturo mi je super,videcemo kakav ce biti dalje. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 29 Dec 2010 - 2:22 | |
| Skinula sam do 70-e epizode i stigla do 35-e ,sa gledanjem.Dugo me neka serija nije zainteresovala ovako.Nemam nikakvu ideju sta ce da se desi i ko ce sa kim da bude i ostane. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 29 Dec 2010 - 2:55 | |
| Ja sam prvo gledala,a sad mi malo dosadila pa sam prestrala da je gledam |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 29 Dec 2010 - 6:54 | |
| Extra epka :D Da li ce Refugio da umre u bolnici? |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 30 Dec 2010 - 3:01 | |
| aaaaaaaaaa...... znaci sok... danas sam odgledao ovu danasnju epiozodu... posto gledam premijeru danasnja epizoda je bila odlicna kao i predhodne naravno ali danas i danasnji kraj epizode je odlican.... jedva cekam sutra... teresa je u zivotnoj opsnosti upucana je :’(: :’(: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 30 Dec 2010 - 7:07 | |
| Aaa kako je Teresa upucana??? Ja sam sada gledala, Mariano i Arturo se posvadjali...a Teresa otisla za Arturom. |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 30 Dec 2010 - 10:05 | |
| vec san nekoliko puta pocela da gledam epke ali svaki put odustanem, nesto glumci ne pasu |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 30 Dec 2010 - 12:28 | |
| da spasi artura i nu upucaju... dusa kako je dobra :( |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 31 Dec 2010 - 2:53 | |
| Malo je bez veze da neki pričaju šta će biti u nekoj 100 - toj epizodi, a ako neko baš to hoće, glupo je to komentarisati ovde ,jer je logično da bar 80% ljudi ovde prati one epizode koje se trenutno daju na tv.OK, i ja imam skinute sve epizode do negde 60 te, skidam i dalje, nešto sam i odgledao, ali nikada ne bih o tome komentarisao ako znam da ču tako mnogima ovde pokvariti praćenje serije. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 31 Dec 2010 - 4:39 | |
| Naravno, ovde se serija komentarise samo. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 31 Dec 2010 - 5:16 | |
| danas nema epizoda zbog narodnog veselja,farme i ostalih gluposti... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 3 Jan 2011 - 9:46 | |
| Znaci strasno... Pff...
A kada ce se nasa Teresa udati za profesora? Nestrpljiv sam do toga... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 3 Jan 2011 - 9:52 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 3 Jan 2011 - 11:31 | |
| Strava - danas su dali 2 epizode, vezane i samo jedne reklame...Da l' ce ovako i sutra biti? |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 3 Jan 2011 - 11:53 | |
| Ne mogu da se setim - kako se Tereza docepala Esperansinih papira o navodnom Rubenovom razvodu??? |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 3 Jan 2011 - 13:43 | |
| danas su bile super epizode :Good: teresa i arturo <3 bilo mi zao mariana kad mu teresa bacila prsten :’(: a najjace kad je videla njenog tatu kako cisti u bolnici :jajaja: |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 3 Jan 2011 - 16:02 | |
| Pa ce Teresa da muva i onog Fernanda... Uzas... |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 3 Jan 2011 - 23:26 | |
| Pa, realno, to jeste užas, ali to se od nje i očekuje.Zato i jeste serija interesantna. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 3 Jan 2011 - 23:42 | |
| Ja ne pratim često seriju, ali u zadnje vreme gledam! Mnogo mi je žao Marjana, ali mi je drago zbog Terese i Artura! Jedva čekam da vidim šta će dalje da bude! Juče je Pink bio baš raspoložen po pitanju telenovela! Prvo pustili El Clon - 2 epizode, a onda i Teresu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 0:05 | |
| Dobro bi bilo kada bi i dalje pustili po dve epizode. Hah kako je samo spustial pogled kada je videla da njen otac cisti. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 0:07 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Dobro bi bilo kada bi i dalje pustili po dve epizode.
I ja bih volela! Bilo bi to baš super! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 0:22 | |
| Ja msm da sinoc nisu bile dve epizode, vec jedna i pola. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 1:51 | |
| Nee, 2 epizode cele su bile...Nije Pink bio raspolozen pa pustio po 2 i od Tereze i Clona, nego od kad se zavrsila Farma nemaju sta drugo! Medjutim, vec veceras krece "masakar" Tereze jer ce pustiti 1 i po epizodu! : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|