|
|
Author | Message |
---|
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 27 Feb 2011 - 21:25 | |
| ovaj. kak se tereza zavrsila (ja sam procito da je juce bio kraj) |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 27 Feb 2011 - 23:35 | |
| JESTE,JUCE ODNOSNO DANAS PO NASEM VREMENU prelep kraj serije..svaka cast...a bas je bilo super..zadovoljna sam nisam ustala u 3,malopre sam odgledala - Spoiler:
Aurora i Marjano zajedno,a prelepi su...uostalom svi parovi su srecno zavrsili,bravo za to zao mi Lusije,ipak je volela Artura
poslednja scena genijalna...ona lezi na podu,on dolazi,ljubi je i kraj...bas mi je drago sto se tako zavrsilo...Teresa i Arturo
nemojte citati spojler,ako jos niste gledali |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 0:02 | |
| OMG.....nisam ni mislio da ce to bit? daj mi link na pm pliz od zadnje..... neznam stavit spolier, a trebo sam još neš nadopisat xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 1:19 | |
| ukucaj na dailymotion Teresa capitulo 151 imas sve,9 delova |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 3:26 | |
| najbolja serija sa najboljim krajem :D jedva cekam drugi kraj :D aaaaaa nmg da verujem moja iscekivanja su se ispunilaaaa teresaaaa je ostala sa arturom... razbio sam se... skoro dva sata gledanja :DDDDDD odusevljen sam... stvarno se pokajala dusaaaaa :D svi da glasate za teresu kao najbolja serija na portalu tvynovelas :D |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 4:10 | |
| nisam mogla da izdrzim odgledala sam polsednji deo 151. epizode, FENOMENALNOO!!! Aurora y Mariano Teresa sva napacena, poslednja scena sa njom i Arturom :enamorado:sad me bas zanimaju preostala 2 kraja, jer nije mi bas sve potpuno jasno u vezi Terese i Artura..msm ostali su zajedno, ali verovatno ce biti jos nesto |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 4:25 | |
| ni meni bas nije skroz jasno... |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 6:12 | |
| Bas mi je drago sto ce Aurora biti sa Marianom....tako i treba... |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 8:44 | |
| kad ce biti prikazana ostala 2 kraja? |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 9:10 | |
| Jao ne smem da citam ovo sto ste iskucali o kraju, ne znam da li cu izdrzati ali NE SMEM :D Nece mi posle biti zanimljivo ako budem znala kraj.. Ali vidim da ste zadovoljni kako se zavrsila, nadam se da cu i ja biti :P Uf jedva cekam sutrasnju epizodu ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 9:38 | |
| nekužim, jel se taj drugi kraj nadovezuje na ovo ili? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 9:57 | |
| Pa koliko sam ja skontala, trebalo bi da postoje 2 ili 3 kraja, svaki za sebe.. tj da se zavrsi na 3 nacina, valjda za svaciji ukus po nesto xD Sto je po meni glupo, bolje jedan ali vredan.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 10:54 | |
| EVO SU PREOSTALA DVA KRAJA[You must be registered and logged in to see this link.]JEDINO STO CU RECI JE WOOOW!!! MISLILA SAM DA MI SE NECE SVIDETI OVA IDEJA SA 3 KRAJA, ALI IPAK MI SE SVIDJA!NECU DA GOVORIM KAKVA SU OVA DVA KRAJA ZBOG VAS KOJI NISTE GLEDALI xD ONO STO JE ZAJEDNICKO U SVA 3 KRAJA JE DA JE TERESA STVARNO VOLELA ARTURA, I SA TOM SCENOM ZAPOCINJU I OVA DVA KRAJA... |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 10:56 | |
| Moze li neko da preprica zadnju epizodu Tereze? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 28 Feb 2011 - 22:11 | |
| opet onaj misteriozan kraj kao u rubi xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 1 Mar 2011 - 0:54 | |
| meni se najvise svidja onaj kraj gde je Fernando ubija, nekako je najjbolje uradjen xD |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 1 Mar 2011 - 5:07 | |
| Odgledao sam sva tri kraja, najbolji mi je 3 kada Fernando ubija Teresu, onaj drugi onako, slicno kao Rubi, a prvi nije los, eto drago mi je sto je sa Arturom, takodje mi je drago zbog Mariana i Aurore. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 1 Mar 2011 - 5:34 | |
| i meni je defnitivno najjbolji 3. kraj! nije los ni prvi, ali drugi mi se uoopste ne svidja :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 1 Mar 2011 - 6:33 | |
| najbolji vam 3 kraj?pa dal ste vi normalni?nmg da verujem..pa tako je izvestacen treci kraj ko da su glumila deca iz vrtica..mislim uzas.strasno...ocigledno niste videli celu poslednju epizodu... pa Fernando je odbio pare,njegova majka se oporavljava,Luisa ceka njegovo dete..i onda da dodje kod Terese i puca u nju i govori ti si unistila moj zivot-nigde veze
najbolji prvi kraj,jer je bar emotivna scena i lepo uradjena
ove dve,bez komentara |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 1 Mar 2011 - 8:59 | |
| ne mogu verovati danas nisu pustili epizodu terese nego kursadzije od kraja Trijumf Ljubavi pa sve do pola osam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 1 Mar 2011 - 9:26 | |
| Ja danas cekala od pola sedam do sedam i onda otisla i pogledala na netu, pink je puko -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 1 Mar 2011 - 10:02 | |
| - Ejpril wrote:
- najbolji vam 3 kraj?pa dal ste vi normalni?nmg da verujem..pa tako je izvestacen treci kraj ko da su glumila deca iz vrtica..mislim uzas.strasno...ocigledno niste videli celu poslednju epizodu...
pa Fernando je odbio pare,njegova majka se oporavljava,Luisa ceka njegovo dete..i onda da dodje kod Terese i puca u nju i govori ti si unistila moj zivot-nigde veze
najbolji prvi kraj,jer je bar emotivna scena i lepo uradjena
ove dve,bez komentara da meni je najjbolji 3. kraj, a i Fernando je u 3. kraju rekao da je njenom krivicom ostao bez zene koja ga iskreno volela i da je njegova majka sad u bolnici zbog nje, ne bas tim recima ali u tom fazonu...i jeste upropastile njegov zivto, zavadila ga je sa najjboljim drugom, izado je zenu koja ga stvarno volela, to za majku vec ne znam da li je njena krivica jer nisam gledala, ali pretpostavljam da jeste cim je rekao.. |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 1 Mar 2011 - 23:23 | |
| najbolji mi je prvi kraj.. naravno.. Teresa i Arturo su zajedno.. a ova dva su mi glupa... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 2 Mar 2011 - 4:55 | |
| Oni su uradili sve da zbune, alii meni je najbolji kraj sa Artura kada dodje kod Terese. |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 2 Mar 2011 - 6:39 | |
| Da....ja sam mislila da ce Tereza da zavrsi ako Rubi da ce pasti preko one ograde u hotalu...zato sto je serija slicna....ali nije.... ipak je ostala sa Arturom... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|