REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
AuthorMessage
Alejandro
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Alejandro

Broj postova : 946
Godina : 26
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 31 Silvianavarro1

Komentari o seriji! - Page 31 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptySun 27 Feb 2011 - 21:25

ovaj. kak se tereza zavrsila (ja sam procito da je juce bio kraj)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptySun 27 Feb 2011 - 23:35

JESTE,JUCE ODNOSNO DANAS PO NASEM VREMENU

prelep kraj serije..svaka cast...a bas je bilo super..zadovoljna sam
nisam ustala u 3,malopre sam odgledala

Spoiler:

nemojte citati spojler,ako jos niste gledali
Back to top Go down
Alejandro
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Alejandro

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 0:02

OMG.....nisam ni mislio da ce to bit?
daj mi link na pm pliz od zadnje.....
neznam stavit spolier, a trebo sam još neš nadopisat xD
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 1:19

ukucaj na dailymotion Teresa capitulo 151
imas sve,9 delova
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 31 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 3:26

najbolja serija sa najboljim krajem :D jedva cekam drugi kraj :D aaaaaa nmg da verujem moja iscekivanja su se ispunilaaaa teresaaaa je ostala sa arturom... razbio sam se... skoro dva sata gledanja :DDDDDD odusevljen sam... stvarno se pokajala dusaaaaa :D svi da glasate za teresu kao najbolja serija na portalu tvynovelas :D
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 4:10

nisam mogla da izdrzim odgledala sam polsednji deo 151. epizode, FENOMENALNOO!!! Aurora y Mariano enamorado enamorado enamorado
Teresa sva napacena, poslednja scena sa njom i Arturom :enamorado:sad me bas zanimaju preostala 2 kraja, jer nije mi bas sve potpuno jasno u vezi Terese i Artura..msm ostali su zajedno, ali verovatno ce biti jos nesto
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 4:25

ni meni bas nije skroz jasno...
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 6:12

Bas mi je drago sto ce Aurora biti sa Marianom....tako i treba... enamorado
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 8:44

kad ce biti prikazana ostala 2 kraja?
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Godina : 28
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 31 Anlia-gif

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 9:10

Jao ne smem da citam ovo sto ste iskucali o kraju, ne znam da li cu izdrzati ali NE SMEM :D
Nece mi posle biti zanimljivo ako budem znala kraj..
Ali vidim da ste zadovoljni kako se zavrsila, nadam se da cu i ja biti :P
Uf jedva cekam sutrasnju epizodu ^^
Back to top Go down
Alejandro
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Alejandro

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 9:38

nekužim, jel se taj drugi kraj nadovezuje na ovo ili?
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 9:57

Pa koliko sam ja skontala, trebalo bi da postoje 2 ili 3 kraja, svaki za sebe.. tj da se zavrsi na 3 nacina, valjda za svaciji ukus po nesto xD Sto je po meni glupo, bolje jedan ali vredan..
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 10:54

EVO SU PREOSTALA DVA KRAJA

[You must be registered and logged in to see this link.]

JEDINO STO CU RECI JE WOOOW!!! MISLILA SAM DA MI SE NECE SVIDETI OVA IDEJA SA 3 KRAJA, ALI IPAK MI SE SVIDJA!NECU DA GOVORIM KAKVA SU OVA DVA KRAJA ZBOG VAS KOJI NISTE GLEDALI xD ONO STO JE ZAJEDNICKO U SVA 3 KRAJA JE DA JE TERESA STVARNO VOLELA ARTURA, I SA TOM SCENOM ZAPOCINJU I OVA DVA KRAJA...
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

Broj postova : 217

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 10:56

Moze li neko da preprica zadnju epizodu Tereze? :)
Back to top Go down
Alejandro
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Alejandro

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyMon 28 Feb 2011 - 22:11

opet onaj misteriozan kraj kao u rubi xD
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyTue 1 Mar 2011 - 0:54

meni se najvise svidja onaj kraj gde je Fernando ubija, nekako je najjbolje uradjen xD
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

Broj postova : 676
Godina : 29
Fan-gif : Elly ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyTue 1 Mar 2011 - 5:07

Odgledao sam sva tri kraja, najbolji mi je 3 kada Fernando ubija Teresu, onaj drugi onako, slicno kao Rubi, a prvi nije los, eto drago mi je sto je sa Arturom, takodje mi je drago zbog Mariana i Aurore.
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyTue 1 Mar 2011 - 5:34

i meni je defnitivno najjbolji 3. kraj! nije los ni prvi, ali drugi mi se uoopste ne svidja :Out:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyTue 1 Mar 2011 - 6:33

najbolji vam 3 kraj?pa dal ste vi normalni?nmg da verujem..pa tako je izvestacen treci kraj ko da su glumila deca iz vrtica..mislim uzas.strasno...ocigledno niste videli celu poslednju epizodu...
pa Fernando je odbio pare,njegova majka se oporavljava,Luisa ceka njegovo dete..i onda da dodje kod Terese i puca u nju i govori ti si unistila moj zivot-nigde veze

najbolji prvi kraj,jer je bar emotivna scena i lepo uradjena

ove dve,bez komentara
Back to top Go down
M@rko
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
M@rko

Broj postova : 671
Fan-gif : Hunger Games Fan

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyTue 1 Mar 2011 - 8:59

ne mogu verovati danas nisu pustili epizodu terese nego kursadzije od kraja Trijumf Ljubavi pa sve do pola osam
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyTue 1 Mar 2011 - 9:26

Ja danas cekala od pola sedam do sedam i onda otisla i pogledala na netu, pink je puko -.-
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyTue 1 Mar 2011 - 10:02

Ejpril wrote:
najbolji vam 3 kraj?pa dal ste vi normalni?nmg da verujem..pa tako je izvestacen treci kraj ko da su glumila deca iz vrtica..mislim uzas.strasno...ocigledno niste videli celu poslednju epizodu...
pa Fernando je odbio pare,njegova majka se oporavljava,Luisa ceka njegovo dete..i onda da dodje kod Terese i puca u nju i govori ti si unistila moj zivot-nigde veze

najbolji prvi kraj,jer je bar emotivna scena i lepo uradjena

ove dve,bez komentara

da meni je najjbolji 3. kraj, a i Fernando je u 3. kraju rekao da je njenom krivicom ostao bez zene koja ga iskreno volela i da je njegova majka sad u bolnici zbog nje, ne bas tim recima ali u tom fazonu...i jeste upropastile njegov zivto, zavadila ga je sa najjboljim drugom, izado je zenu koja ga stvarno volela, to za majku vec ne znam da li je njena krivica jer nisam gledala, ali pretpostavljam da jeste cim je rekao..
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 31 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyTue 1 Mar 2011 - 23:23

najbolji mi je prvi kraj.. naravno.. Teresa i Arturo su zajedno.. a ova dva su mi glupa...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 31 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyWed 2 Mar 2011 - 4:55

Oni su uradili sve da zbune, alii meni je najbolji kraj sa Artura kada dodje kod Terese.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 EmptyWed 2 Mar 2011 - 6:39

Da....ja sam mislila da ce Tereza da zavrsi ako Rubi da ce pasti preko one ograde u hotalu...zato sto je serija slicna....ali nije.... :) ipak je ostala sa Arturom...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 31 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 31 of 40Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next