|
|
Author | Message |
---|
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 2:03 | |
| Pa dobro, bolje i to nego da puste samo 30 minuta od epizode i da pritom još i iseku neke scene. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 2:05 | |
| Ubuduće će ići po jedna epizoda dnevno.Ovo juče je bio izuzetak jer zbog novogodišnjih praznika nisu snimljene one emisije koje inače idu posle TERESE i zato su pustili dve epizode da bi popunili termin do NACIONALNOG DNEVNIKA: |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 2:12 | |
| - dpdragan wrote:
- Pa dobro, bolje i to nego da puste samo 30 minuta od epizode i da pritom još i iseku neke scene.
Pa jeste, ali ipak bolje da bude ili 1 ili 2 cele epizode a ne 1,5 kao sto ce biti - PISE NA TELETEXTU I NA NJIHOVOM SAJTU! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 2:51 | |
| U pravu si, ali seti se ne tako davne prošlosti kada su puštali po pola epizode neke serije i pritom su i izbacivali neke scene, što je , po meni, vrhunac nepoštovanja publike. Ovo je fantastično, bez obzira da li puštaju po 1 ili po 1,5 epizodu dnevno. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 4:03 | |
| Ne pisite vise post ispod posta...ubuduce BRISEM. |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 7:02 | |
| Teresa je u potpunosti drugacija nego na pocetku,gde je bila samo malo vise ambiciozna....Postala je prava zlica :DD Obozavam jee :D <3 Ali kako je Mariano zveknuo Artura..legendarno :DDD |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 4 Jan 2011 - 22:58 | |
| Jel može neko da mi prepriča šta se desilo juče, nisam gledala? |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 5 Jan 2011 - 2:56 | |
| Ja sam dosla do 73 epizode,kada je Arturo cuo da je Teresa spavala sa Marijanom u Aurorinoj kuci.Teresa mi je na pocetku delovala kao malo vise zla devojka,ali sad vidim koliko je izopacena i nenormalna.Stvarno jako dobra uloga.Mnogo me zanima sta ce se desiti sa njom,nadam se da ce ostati sama,bez para,sto i zasluzuje.Ne verujem sta je uradila Paulu.... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 5 Jan 2011 - 21:19 | |
| ljudovi bas mi je drago da ste zavoleli teresu koliko toliko :D mnogo je dobra uloga terese a iz epizode u epizodu je sve vise zlobnija i podmuklija :D sto i sami mozete da se uverite vi sto gledate na pinku... sto se tice fernanda i terese konkretno se jos nista nije desilo osim toga sto fernando nesto oseca prema teresi... nije pao nijedan poljubac ama bas nista... samo da znate da je sada teresa obro i prezivela je operaciju tako da ima velike nade da ponovo pude otkocena... posto je bila cela paralizovana :D ali zloba je jaca :D uzivajte ljudi :D slede sve bolje i bolje epizode |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 6 Jan 2011 - 5:26 | |
| Slazem se Milose,uloga Terese je extra i veoma zahtevna,a Angelique se odlicno snasla :D Iz epizode u epizodu,sve je zlobnija...ta postepenost,komparacija mi se vise svidja nego kod Rubi,koja je bila drz',ne daj,vadite me iz siromastva... |
|
| |
Marina Anahi :-) TVNovele Novi član
Broj postova : 6
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 6 Jan 2011 - 22:28 | |
| Serija je fenomenalna...ja sam inace veliki antifan Televisinih serija i ne pamtim kada sam poslednju put neku odgledala ali ova je stvarno fenomenalna...Glumci su extra (posebno Angelique Boyer i Sebastian Rulli) ,radnja jos bolja sve savrseno...mogla bih je gledati po ceo dan.. : |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 7 Jan 2011 - 6:20 | |
| Evo, krenuo je masakar serije! Pustili su samo pola epizode!!! Strasno i katastrofa... :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 8 Jan 2011 - 2:42 | |
| Iskreno se nadam da to neće biti praksa i da su to uradili samo zbog Božićnih emisija. U svakom slučaju, vrlo loš potez PINK-a. Lea Kiš mi ionako ide na živce, a juče sam je mrzeo još više. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 8 Jan 2011 - 8:15 | |
| - dpdragan wrote:
- Iskreno se nadam da to neće biti praksa i da su to uradili samo zbog Božićnih emisija.
U svakom slučaju, vrlo loš potez PINK-a. Lea Kiš mi ionako ide na živce, a juče sam je mrzeo još više. |
|
| |
Pompas.De.Poncho TVNovele Zavisnik
Broj postova : 709 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Vatam nekogaa...^^
| |
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 9 Jan 2011 - 4:11 | |
| I ja se iskreno nadam da je ovo bilo samo zbog praznika i da vise nece biti skracivanja epizoda. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 10 Jan 2011 - 7:07 | |
| Ja nisam gledao seriju do kraja danas-do koliko sati je trajala(je l' su pustili celu epizodu)? Sta se izdesavalo zadnjih 20 minuta? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 10 Jan 2011 - 7:18 | |
| Prekinuli su pre realnog kraja epizode. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 10 Jan 2011 - 9:58 | |
| Prekiuli su, a nista, Arturo prosio Terezu, Marijano se napio pa lupeto. Aurora je spremna da osvoji Marijana. Lusija se naljutila na onog sto joj se svidja sto ga je poljubila ona devojka, i to je to, inace Lusija slusa savete od Tereze, videcemo dokle ceda dogura :hoPhOp: |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 10 Jan 2011 - 10:15 | |
| |
|
| |
*Ines* TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 11 Jan 2011 - 4:11 | |
| Serija je odlicna ) |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 11 Jan 2011 - 6:39 | |
| Evo, opet skratise epizode i pustise ove gluposti "Audicija za Zvezde Granda" koje niko ne gleda! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 11 Jan 2011 - 6:40 | |
| Omg O.o Zbog glupavih sampiona,koje su pustali 100000000 puta,isekli epku i trajala je pola sata?! Znc ne verujemmm... |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 11 Jan 2011 - 6:42 | |
| Zasto pink to ponovo radiii :: Bas su retardirani. Jel su juce pustili ponovo od pocetka 40 ep? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 11 Jan 2011 - 9:58 | |
| Kreteni.Čak ni u vreme ove zadnje FARME nisu sekli epizode, a sad ovo..... Na svu sreću, skinuo sam sve epizode koje su ovde postavljene, pa ozbiljno razmišljam da TERESU počnem da gledam na taj način. Neću više da zavisim od idiota. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|