|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 11 Dec 2010 - 22:07 | |
| Pa valjda upisi na yputube tako samo na spanskom i izlazi.. Meni je ova serija sada naj na pinku, sooper je. Teresa ih sve vrti, covece ona ce sa tri muskarca istovremeno da ide.. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 12 Dec 2010 - 8:57 | |
| pa mariano i aurora se jos nisu ni poljubili :D zamalo se desio jednom poljubac ali zamalo... a teresa i arturo ne znam koja je epizoda tacno :D ali gledaj bgt... uzivaj u ovoj "neizvesnosti" |
|
| |
figica TVNovele Novi član
Broj postova : 202
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 12 Dec 2010 - 22:38 | |
| Meni ovo sliči na Rubi, ali nije loše |
|
| |
veca# TVNovele Novi član
Broj postova : 82 Godina : 34
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 1:00 | |
| Koja je epizoda ove serije na Pinku |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 1:22 | |
| Jel gleda neko redovno od vas seriju na netu? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 1:51 | |
| Na pinku je veceras 21 epizoda.
Ja sam do 24 stigla, nisam bas redovna.
Milose jel ti redovno pratis ? Cih! Ocekivala sam uskoro taj poljubac, ono nista . Dobro, uzivam u neizvesnosti, samo me je zanimalo kad ce da se poljube misleci da mogu da nadjem da vidim :P |
|
| |
Joxy xD TVNovele Novi član
Broj postova : 10
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 2:52 | |
| Mene zanima sta ce biti sa Terezom na kraju..Da li ce zavrsiti kao Rubi ili ce postati bogataa..Nije losa serijaa.. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 2:58 | |
| Nagadjamo kraj u temi koja je za to ... Jos uvek se ne zna. |
|
| |
veca# TVNovele Novi član
Broj postova : 82 Godina : 34
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 5:19 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] Ovde mozete naci epizode do 80 ako nekog zanima. Citave su i brzo se ocitava. |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 7:04 | |
| Meni se serija sviđa.Ima sličnosti sa Rubi, ali daleko od toga da su iste.Postoji gomila serija koje su po radnji mnogo sličnije nego što su TEREZA i RUBI: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 7:06 | |
| Mislim da je jako dobro i to što svi glumci igraju uloge koje im pristaju i po godinama, i po karakteru. Po meni, pored dobre radnje i ovo je veoma važno za uspeh jedne serije. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 7:09 | |
| hvalaa...joj mene mng interesuje, da onaj ko gleda redovno na netu, kaze nam nesto, tj sta ce biti. Veoma sam radoznala :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 8:50 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Na pinku je veceras 21 epizoda.
Ja sam do 24 stigla, nisam bas redovna.
Milose jel ti redovno pratis ? Cih! Ocekivala sam uskoro taj poljubac, ono nista . Dobro, uzivam u neizvesnosti, samo me je zanimalo kad ce da se poljube misleci da mogu da nadjem da vidim :P hhaahaha... pa jos pitas da li redovno pratim... znas i sama da sam jos od drugoog avgusta stavi animaciju teresa na mom profilu :D ovde na forumu.. gledam je i jedva cekam sutra da odgledam najnoviju epizodu :DDD sad je teresa u evropi sa arturom... on je cascava jado sve joj placa a ona njega ni 5 posto ne ferma... serija je odlicna... jedan od clanova na forumu je rekao da svim glumcima je po godinama dobro dodeljena uloga sto je i istina... sta da vam kazem ljudi gledajte teresu na pinku :D to obavezno zato sto uskoro slede one malo bolje epizode... kao sto vidite teresa je iz epizode u epizodu pakosnija :D a koliko vidim pocela je malog Artura i da zavodi :DD hahah... uzivajte... i samo cu vam reci jedno... ako buudete trazili i znali sta ce se desiti nece vam biti zanimljivo... zato ne trazite i uzivajte u neizvesnosti kao i ja koji nema pojma sta sledi u nastavku epizoda koje se prikazuju u meksiku... ja se bas raspisao... uzivajte u zlobi... hahha.. a da... navukao sam mamu i sestru na teresu :DDd |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 9:25 | |
| Vidim da prava radnja tek počinje. |
|
| |
L-Descarado TVNovele Dizajner
Broj postova : 589 Godina : 31 Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... * Lokacija : Germany - Munich
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 10:18 | |
| Heh ja gledam na netu, stigao sam do 50 epizode... serija je mnogo zanimljiva... mozda cak i bolja od Rubi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 10:35 | |
| luka slazem se sa tobom... arturo i teresa se jos nisu vencali ili gresim... a luka? |
|
| |
Broj postova : 589 Godina : 31 Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... * Lokacija : Germany - Munich
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 10:38 | |
| Nisu.... mada, nebi trebali da pisemo ovde o tome... ) ima i onih koji gledaju na Pinku.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 21:34 | |
| Posebnu temu otvorite o tome sta ce se desavati ... Mislim haos... Ja bas volim, juce nisam uspela da pogledam 24 na net, ali cu pogledati, Luka brzo cu te ja stici, ne znas ti kad se ja zakucam, sad pratim Teresu i Ezel.. Trinfo redovno pratim pa mi ne oduzima mnogo vremena |
|
| |
BiLJaNa:) TVNovele Novi član
Broj postova : 53 Lokacija : Bg
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 13 Dec 2010 - 23:28 | |
| Meni je serija..ok ima dosdnih epizoda,al ok..
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 14 Dec 2010 - 2:38 | |
| Biljana ako ti je Teresa dosadna onda stvarno ne znam :DDD mozda jeste sad na pinku ali slede uzbudljive epizode :DDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 14 Dec 2010 - 3:09 | |
| I ja sam čuo da pravi zaplet tek sledi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 14 Dec 2010 - 3:42 | |
| Da, da serija tek pocinje! :da: Lady_X_ pa hajde... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 14 Dec 2010 - 5:36 | |
| Ae ko ce da otvori posebnu temu sta ce se desavati? Hocete ja da otvorim...xD?
Ma kakva Rubi, Teresa je vrh, najjbolja ;)))
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 14 Dec 2010 - 6:17 | |
| Otvoricemo je mi koji gledamo preko neta ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 14 Dec 2010 - 10:20 | |
| Oki, Luka jel ti gledash preko neta? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|