|
|
Author | Message |
---|
gabarela TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Godina : 34 Lokacija : Columbia :)
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 30 Nov 2010 - 15:17 | |
| Recite mi gde mogu da nadjem prevod za ovu seriju ( Terezu ),please. Pocela sam da skidam epizode ali nema prevoda :’(: ,pa ako neko zna gde moze da se nadje prevod nek mi kaze |
|
| |
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 30 Nov 2010 - 23:09 | |
| Serija je fantasticna..Teresa i nije bas toliko zlocasta kao Rubi sto je bila...Ova ima nesto dobro u sebi : |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 1 Dec 2010 - 11:56 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 2 Dec 2010 - 9:48 | |
| jaoj kako je danasnja epizoda bila extra... danas je u meksiku 88 epizoda... fenomenalna je bila... novi lik se pojavio koji se vec zakacio sa Teresom :D ljudi nemoj da ne gledate seriju na pinku zato sto u nastavku slede najboje epizode.. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 2 Dec 2010 - 11:12 | |
| Meni se bas svidja.Nekako mi je glupo sto je bila sa Marijanom,mislim da ona njega ne voli.Navijam za Auroru i Marijana.
A jel' mozete bar malo da nam kazete sta ce se desiti,ja bas nemam strpljenja :da: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 4 Dec 2010 - 3:27 | |
| Daaa ko je taj novi lik, i sta ce sve biti...ja bash hocu da znam...xD |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 6 Dec 2010 - 11:08 | |
| Meni je ova serija fascinantna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 7 Dec 2010 - 3:54 | |
| danas odgledao 91 epizodu... jedva cekam sutra da odgledam 92... sada dokle sam ja stigao kao i meksicka publika Teresa i Arturo idu na putovanje u Evropu :D jedva cekam.. pre nekoliko epizoda se pojavi novi lik koji mrzi Teresu :DDD |
|
| |
Katty Rbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1727
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 7 Dec 2010 - 9:09 | |
| - Quote :
- Meni je serija super.Priča je baš zanimljiva!
Slazem se :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 8 Dec 2010 - 7:59 | |
| Koja je epizoda danas bila na Pinku?Ja hocu da pocnem da skidam,nemam zivaca da cekam da vidim sta ce da se desi! |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 8 Dec 2010 - 9:21 | |
| Mene zivo interesuje kako ce zavrsiti Teresa.. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 9 Dec 2010 - 3:04 | |
| Jeste mi simpaticno, ali ne razumem sta hoce da kaze onom njenom recenicom "Ser o no ser y yo soy..." (Biti ili ne biti...)? Znate na sta mislim? |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 9 Dec 2010 - 3:07 | |
| pa serija je ok! msm vise sam volela Rubi ali mogu i ovu da gledam.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 9 Dec 2010 - 3:48 | |
| serija ima slicnosti sa Rubi... male i mene zivo interesuje... najvise gledam seriju zbog toga.. stvarno me odusevljava glavna glumica.. stvarno joj je legla uloga terese jedva cekam naredne epizode |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 9 Dec 2010 - 5:40 | |
| Meni je bila toliko ruzna,kada sam pogledala prvu epizodu,da nisam mogla da verujem!Kao neka zivotinja.Ali sada nije.Zaista ne znam koja bi glumica tako iznela tu ulogu!Fantasticna je. I jako je lep par sa Arturom,bas mi nekako idu zajedno.Ne mislim po ulozi,mnogo je zla,nego po izgledu.Jedan od onih parova koji bas,fizicki,idu jedno uz drugo. |
|
| |
Milos 92 TVNovele Novi član
Broj postova : 291
| Subject: Re: Komentari o seriji! Thu 9 Dec 2010 - 14:44 | |
| - Quote :
- Jeste mi simpaticno, ali ne razumem sta hoce da kaze onom njenom recenicom "Ser o no ser y yo soy..." (Biti ili ne biti...)? Znate na sta mislim?
Svi stalno pitaju šta time hoće da kaže... Evo pokušaću da ti objasnim. "Biti ili ne biti, pitanje je sad" je čuvena Hamletova rečenica, koji je ceo život bio u nesiguran, u nedoumici, nije znao šta da radi. A ona kaže "Izmedju biti i ne biti, ja sam.", što znači da ona zna šta hoće, ne razmišlja dugo o svojim postupcima, sigurna je u sebe... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 10 Dec 2010 - 11:32 | |
| Ja sam odusevljena, mozda veceras pogledam 21 na net, ne mogu da cekam do ponedeljka... odlicno je sve... znaci ulogu Terese ima prava glumica, bas sam je zgotivila, volim zloce :Good: |
|
| |
Milos 92 TVNovele Novi član
Broj postova : 291
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 10 Dec 2010 - 11:38 | |
| Ovo na početku nije ništa šta će sve raditi kasnije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 10 Dec 2010 - 11:46 | |
| Upravo gledam 21 [You must be registered and logged in to see this link.] na tom linku imaju epizode. Ma jedva cekam Milose da krene sa spletkarenjem pravim |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 10 Dec 2010 - 12:05 | |
| - Milos 92 wrote:
-
- Quote :
- Jeste mi simpaticno, ali ne razumem sta hoce da kaze onom njenom recenicom "Ser o no ser y yo soy..." (Biti ili ne biti...)? Znate na sta mislim?
Svi stalno pitaju šta time hoće da kaže... Evo pokušaću da ti objasnim.
"Biti ili ne biti, pitanje je sad" je čuvena Hamletova rečenica, koji je ceo život bio u nesiguran, u nedoumici, nije znao šta da radi. A ona kaže "Izmedju biti i ne biti, ja sam.", što znači da ona zna šta hoće, ne razmišlja dugo o svojim postupcima, sigurna je u sebe... OK, hvala ti, pozdrav! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Fri 10 Dec 2010 - 22:58 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Upravo gledam 21 [You must be registered and logged in to see this link.] na tom linku imaju epizode.
Ma jedva cekam Milose da krene sa spletkarenjem pravim znas i sama da gledam seriju jos od kada je pocela... ssamo cu ti reci jedno jadan ARTURO a tek Pablooo... uffff... a tek Aida :DDD Aida naravno uvek puca od ljubomore... evo i sada |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 11 Dec 2010 - 1:21 | |
| Hahaha. Jedva cekam da ih sve prostroji ... mada meni je zao Artura... nekako mi je fin, mrzim kad je neko los prema finim ljudima |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 11 Dec 2010 - 2:05 | |
| Stigao sam do 54.epizode,serija je odlična. Baš me zanima gledanost u Srbiji... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 11 Dec 2010 - 2:58 | |
| Po govorkanju je gledana, znaci nema ko je ne gleda i ne komentarise. Videcemo i rejting uskoro sigurno.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 11 Dec 2010 - 13:54 | |
| Moze li neko da nadje neki video gde se nalaze Aurora i Mariano, ili Arturo i Teresa, njihovi prvi poljubci ili tako nesto ;D Hm ? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|