REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AuthorMessage
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 9 Aewnyr

Komentari o seriji! - Page 9 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptySun 14 Nov 2010 - 9:03

vala ne mozes da kazes da podseca na rubi... ko nije gledao podseca ko gleda teresu ne podseca...
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 9 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptySun 14 Nov 2010 - 10:23

I ja mislim da nije ista kao Rubi...
jer zna neko sta se desava na kraju?
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 9 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptySun 14 Nov 2010 - 21:43

Jos nije snimljen kraj koliko znam.

Milose ima ona iste postupke kao Rubi ... :)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 2:23

imam osecaj da je Teresa mnogo bolja...videcemo kakva ce biti zloca...meni je Rubi kao lik bila glupa,ono bila je zla al nije bila dovoljno inteligentna
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 2:43

Jedva cekam danas da gldm ;)
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 3:15

Lady_X_ wrote:
Jos nije snimljen kraj koliko znam.

Milose ima ona iste postupke kao Rubi ... :)
draga Mirela, slicne postupke imaju... ali teresa voli svoje rodjiteleje, obozava sestru, kumu.. ako si gledala scenu kad je saznala da joj je sestra umrla videla si i sama kako je to potresna scena... osim toga teresa je zelela na pocetku da bude neko i nesto ucenjem... cak je i postala djak generacije :D znas i sama ako si posto kazes da si gledala pocetak :D sad sto je zavela Artura kao i paula, mariana a sada je na koraku da osvoji fernanda to su slicni postupci koji je rubi radila... Rubi je samo sedala i razbacivala se.. svi su znali da je rubi okorela zloca... a za Teresu... a? :D Teresa je podmukla sto Rubi nije bila :D

Dabijela94 u meksiku je danas 76 epizoda... jos nije snimljen kraj.. kazu da ce da ima 130 ili 120 epizoda :)
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 6:43

krenuo sam da gledam na pinku TereZu, odsekli su entradu Ijo najbolje je sto negde prevode Teresa, negde Tereza :jajaja:

Aida slavi sa svojim roditeljima dilomiranje srednje skole i odluci da studira prava, ona iskoristava priliku i zove Paula da plesu, ali u tom momentu dolazi Teresa i on odluci da ode kod nje. Genoveve pita za njene roditelje, ona joj govori da su na putu, glumi da je tuzna, Aurora i Paulo je tese i cestitaju jer je najbolji djak. Smesno je sto su dve godine zajedno a Paulo ne zna gde ona zivi. Svi dilpomirani slave i nazdravljaju, Teresa i Paulo igraju uz njihovu pesmu, on joj trazi da provedu noc zajedno, ali ona odbija, govori mu da ga to ceka tek kada se vencaju, govori mu da njeni roditelji hoce da je posalju u Evropu na studije, Paulo ne zeli da je izgubi i zeli da se ozeni sa njom sto pre. Kako ga oblice Teresa se oprasta od Paula i govori mu da ce je Aurora i nje roditelji odvesti kucu. Dolazi Aida i hoce da natera da igra sa njom, ali on shvati da je Teresa zaboravila sal i izlazi za njom. Paulo vidi kako Teresa ulazi u taxi i odluci da je prati.

Sanzaje da zivi u siromasnom kraju i odluci da je ostavi, us svoju neizbeznu orangutamsku facu. Teresi nudi profesor de la Barrera da joj plati sve studije, ali se njena majka zestoko protivi, jer misli da su to mutna posla. Pred sam kraj na proslavi Paulo nudi Teresi da postane njegova ljubavniva, ali ga ona ispaljuje Ale
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

Broj postova : 676
Godina : 29
Fan-gif : Elly ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 6:55

Mnogo mi se svidja serija, prva epka je odlicna.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 9 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 6:56

Extraaaaa...gledala sam prvu epizodu, znaci sooper serija. Valjda nece imati isti kraj kao i Rubi, mada je meni za sada omiljen lik Aurora i Teresa.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 6:56

Odgledala sam 1. epiku za 1. je supp dalje jedva cekam gledam je ...kako je samo Aaron sladak <333
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

Broj postova : 676
Godina : 29
Fan-gif : Elly ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 6:59

Glumci i nisu bas nesto, za sada jedino gotovim Anu Brendu.
Back to top Go down
Stephy Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Stephy Levy

Broj postova : 804
Fan-gif : Stephy Levy

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 7:10

Extra!!! Bas mi se swidela prva epka,Anqueline je bas super glumila i Aaron mi se svideo najaca scena je kada izlazi iz taxija i pravi onu facu hahaha fora je kao:"Gde si Tereza?" i kao ovo je Teresina proslava msm hahaha isekli su entradu Ljut ali sve u svemu epka mi se svidela...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 7:13

Meni Aron izgleda malo tupo :o.O: po njegovom glasu tako mi se cini al je mnogo lep enamorado

Rulli je ok,on izgleda isto u svakoj seriji
Teresa i Aurora su super,a onaj trik sa prstima sto Teresa stalno izvodi :Good: :Good: :Good:

prva epka cista 10

vidim radnja se brzo odvija :Good:
Back to top Go down
ika2904
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
ika2904

Broj postova : 1178
Godina : 37

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 7:15

serija je sjajna, mnogo mi se svidja
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 7:19

serija polako dobija vernu publiku :Good: :D:
Back to top Go down
Stephy Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Stephy Levy

Broj postova : 804
Fan-gif : Stephy Levy

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 7:23

Da najaca fora je bila kad je Teresa pravila onu facu ispred kuce
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 7:38

Meni se nije svidela, mnogo me podseća na Rubi. Ova ima onaj trik sa pristima, a Rubi je to izvodila ustima, to sam obožavao kod nje. Ova Anhelik je ružna, uopšte joj ne stoji ta uloga.
Postaviću kasnije prvu epizodu u 15min na forumskom channelu.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 7:52

Ja nisam primetip trik sa prstima...Šta radi?

Da prokomentarišem i ja:Nije mi se svidela ništa specijalno,najverovatnije neću pratiti.Najveći promašaj je Manuel Landeta sa lažnom kosom...Teresina mama me malo iritira,ali dobro,takav je lik.Najbolja mi je bila Ana Brenda...
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 8:17

[You must be registered and logged in to see this image.]

Anđelina Bojer Ijo Ijo Ijo a iskoristili su sinopsis odavde, od reči do reči hahaha
Back to top Go down
M@rko
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
M@rko

Broj postova : 671
Fan-gif : Hunger Games Fan

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 8:30

ljudi sutra u 15:00 postavljam epizodu za download :)
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 8:45

vidim da je neko zavoleo teresu... nekog opet podseca na Rubi... trik sa prstima Teresa radi samo u nekoliko epizoda na pocetku i vise ne :D super sto ste snimili prvu epizodu... a Teresina mama i mene iritira :D jedva cekam sutra da odgledam 76 epizodu :D s tim da cu da bacam pogled na pink :D
Back to top Go down
jessica14
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
jessica14

Broj postova : 664
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 9 6nw8w0

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 8:49

Serija mi se dopada za sad,Angelique me je osvojila,i jedva cekam sutrasnju epizodu
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 9:39

EXTRA, hvala!!!
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 9:57

znas kako kazu u reklami... Nju ces voleti i mrzeti :D
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 EmptyMon 15 Nov 2010 - 10:04

Quote :
Anđelina Bojer

Ijo Ijo Ijo

ja nastavljam da pratim seriju.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 9 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 40Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next