|
|
Author | Message |
---|
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Sep 2010 - 4:43 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Sep 2010 - 5:11 | |
| Gledala sam sada i ja pilot...bolja je Ana od Andreje... Sandra mi nije losa, dobra je tu ali Elii je Elii )) |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Sep 2010 - 7:49 | |
| potpuno se slazem sa vama |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Sep 2010 - 8:15 | |
| Ne gledam vise seriju :(...Nemam vremena!!! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Sep 2010 - 9:36 | |
| - Stefy wrote:
- Odgledao epizode 46.47. Baš mi je drago što se Nena vratila, baš su mi nedostajale njene odvale sa Anakletom i njen glas, mnogo je smešna! I super što su vratili duha, tj. Danielu, nadam se da neće zapustiti početnu temu serije. Elena Kalkanjo je stvarno extra, iz epizode u epizodu je sve više volim, kako je dobro kada stavi Latonji onu kesu. Baš mi je drago što se Montekristo suprostavio Eleni, baš je glupača, oni su kao u braku, a nikad se nisu poljubili. :/ Kako je glup ovaj Eduardo, odmah poverovao Eleni da je trudna. Dulse mi se svidela kada je podmetnula onaj nakit Leonor, baš glupo što smarač Tomas mora sve da upropasti. Žao mi je Rebeke, jadna ona u zatvoru sa Boderflaj i sa onom policajkom, koja je uzgred žena od koje je Hesusa uzela Milejdi, omg. o_O [b]Mislim da je Milejdina majka majka Mičela i one njegove sestre.[/b] Kako je smešna bila Nena kada je otišla svešteniku.
Avance je glup, uopšte ne stavljaju Nenu u avance-ima nego uvek Montekristo-Elena-Elena-Eduardo. rofl EL DESFAIO DE ELENA, omg! :OO Odgledao sam 49. i 50. epizodu. Kao što sam i pretpostavio, majka Mičela i Andreine drugarice je i majka od Milejdi. Dulse mi je extra, baš super što je Tomasu onespopsobila kočnice kada se svugde meša. Elena Kalkanjo je lukava, obožavam je, kako je samo dobro kada kaže Milejdi da je trudna. Nena i Anakleto su mi smešni kada uzimaju onu sliku jedan od drugog. xD Montekristo mi je okej, ona tuča je baš glupo ispala, oni se tuku, a oni radnici samo gledaju. o_O Nervira me Mičel zato što ne kaže Andrei da je ne voli nego samo odugovlači. Avance mi se ne sviđa, umesto da stave o nesreći Leonor i Tomasa, oni stavljaju Eduarda i Elenu sa dve rečenice. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 3:40 | |
| Odgledao sam epizode 51.-52. Baš mi je drago što nisu izbacili duhove i Nenu, kako sam se uplašio kada je Nena rekla ono "Ne", i onda joj pobelele oči. Konačno je umro Tomas, smučio mi se više, samo je smarao u seriji. Kako volim Dulse, samo tako se bori protiv svih, bilo mi je smešno kada je rekla Tuliju i Dariju da će Leonor iskoristiti mesto na groblju, a oni se začudiše. Elena Lafe me baš nervira, smorila je više sa tim detetom i osvetom. Ima dete sa Eduardom, a govori Montekristu da to nije njegovo dete, a pre toga mu u naletu besa kaže da jeste. Stvarno je ne razumem. Latonja konačno uspela da ustane, kako mi je smešna Elena Kalkanjo sa onim stomakom. Baš me nervira Lusija, izgleda da će Mičel i biti sa Andreom, ali bolje je tako jer mu je Milejdi sestra. Avance nije ništa posebno. |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 23:11 | |
| Preslatla sasm da gledam jer nemam vremena.. pratim dosta serija na tv.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Oct 2010 - 23:36 | |
| Odgledao sam 53. epizodu. Serija mi postaje interesantnija, uvek kada vidim Nenu, oduševim se. Mnogo mi je drago što nisu izbacili duha i što nije promenjen priv plan serije. Kako mi je smešno kada je Anakleto udari, i onda ona njega dva puta. xD Jedino me nervira što su Korinu potpuno promenili, uopšte više nije ista kao na početku. Dulse me sve više oduševljava, kako je samo obožavam, daj Bože da se reši glupače Leonor i Darija koji me je smorio više. Mislim da je Gandika zaljubljena u Alana i zato neće da ode iz policijske stanice. Jedva čekam da vidim susret Milejdi i Klare, mada neće više moći da bude sa Mičelom. Kako je samo dobro kada Elena ide u laboratoriju i ukrade ono, i kada Latonji ubaci onu injekciju. Avance je super, konačno poljubac Elene i Eduarda, jedva čekam da vidim šta sprema Kalkanjo i šta će Nena da radi. |
|
| |
Adri TVNovele Novi član
Broj postova : 33 Godina : 33 Lokacija : Hrvatska
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Oct 2010 - 9:55 | |
| Sviđa mi se sadržaj telenovele. Kod nas kreće krajem mjeseca na Novoj TV. |
|
| |
anouk031 TVNovele Novi član
Broj postova : 61 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Oct 2010 - 4:38 | |
| Jel to 100% da dolazi na Novu? To bi bilo super. |
|
| |
Adri TVNovele Novi član
Broj postova : 33 Godina : 33 Lokacija : Hrvatska
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Oct 2010 - 4:56 | |
| 100 % je sigurno da je otkupljena, ali nisam siguran hoće li na Novu TV ili DomaTV. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 5 Oct 2010 - 10:26 | |
| Odgledao sam 54. epizodu, serija mi je sve interesantnija. Malo me je smorila epizoda, Nena mi je bila smešna kada je pričala sa Anakletom. Ne razumem ovog Valtera, stvarno je kretenčina ako je sa Korinom a voli Andreu. Onaj poljubac između Eduarda i Elene je baš glup, on je ljubi u nos, a ne u usta, uopšte mi se ne sviđa. Žao mi je Milejdi. Dario me je iznervirao, daj Bože da ga Dulse ubije, on će nekome da preti, džukela jedna. Avance je odličan, baš me zanima ko je ona osoba kod koje je Elena otišla i moja Dulse gde govori da Elena mora da umre. :love: Eli lepo stoji onako vezana kosa. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Oct 2010 - 0:32 | |
| Odgledao sam sinoć 55. epizodu. Baš šteta što nema Nene. :( Elena Kalkanjo i Montekristo su mi mnogo lep par, obožavam da ih gledam zajedno. Kako mi je Hesusa bila smešna kada je ispustila onaj bokal. Dulse je prelepa, sve je bolja i bolja, neka samo nastavi da sve uništava, ipak ona zaslužuje to bogatstvo. Dario me užasno nervira zbog ovoga što radi Rebeki, glumi nekoga, a običan slabić je. Avance - ništa posebno. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 7 Oct 2010 - 9:40 | |
| Odgledao sam 56. epizodu. Ništa posebno se nije desilo. Jadna Latonja sa Elenom, šta joj sve samo radi. xD Kako me nervira Dario, preti Rebeki, a ne sme Elenu da pipne. Kako je samo glupa ova Laura, ne razumem zašto je otišla da kaže Eduardu sve ono. Kako mi je bilo drago kada je Montekristo na kraju rekao Eduardu sve u lice za Elenu. Nena i Anakleto su mi bili smešni, šteta što su se malo pojavili. Lusija me užasno nervira, nema epizode da se ona ne meša u Mičelov život, kako samo smara! Andrea je baš slatka kada hrani one kokoške, a Valtera ne razumem uopšte. Avance nije ništa posebno, smorili su više sa tim avance-ima u kojima se pojavljuju samo Elena, Eduardo, Elena i Montekristo, što ne ubace neke druge likove, nego samo to. -.- |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Fri 8 Oct 2010 - 9:54 | |
| Iz epizodu u epizodu se nista ne desava... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 9 Oct 2010 - 10:30 | |
| Meni je baš interesantno, nisam odgledao poslednje 2 epizode, nemam vremena. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 10 Oct 2010 - 11:07 | |
| Odgledao sam 57. epizodu. Nije se desilo ništa posebno, nasmejala me je Nena kada je došla kod Elene i kada je ova gledala kao da je nenormalna. Elena mi se smučila sa njenim glupostima da ne kaže Eduardu da je njegovo dete, stvarno smara. Dulse mi je extra, kako samo vrti Darija, a on jadan i glup, tako mu i treba. Dobro da Rebeka nije ništa rekla, tako i treba. Laura smara, samo je ubacuju da se produži epizoda, uvek se pojavljuje u nekim glupim scenama, ranije je bila interesantnija, kada je otkrivala tajne vile Hirnovih i kada se oblačila onako čudno. Nerviraju me Hesusa i Klara, mislim da Mičel i Milejdi nisu braća, i kada je ova Klara rekla da neće Mičelu dozvoliti da sazna istinu - ta istina je u stvari da je on usvojen - tako ja mislim. Avance je super, jedva čekam sutra da gledam, jer mi se sad spava. |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 11 Oct 2010 - 3:45 | |
| Serija je extra.. obozavam Elizabet, a sa Segundom jos vise : super su! |
|
| |
Dia.Na TVNovele Novi član
Broj postova : 195 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 11 Oct 2010 - 21:43 | |
| Na početku sam to gledala al' tamo negdje do 20 epizode serija me smorila. Očekivala sam puno više, a dobila cijelu zavrzlamu. Tu više na razumješ ko pije, a ko plača :// |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 12 Oct 2010 - 2:04 | |
| Odgledao sam sinoć 58. epizodu. Kako su mi samo smešni Nena i Anakleto kada se svađaju i kada Anakleto pravi one retardirane face. Elena Kalkanjo je super, baš mi je drago što je videla Elenu i Eduarda, kako me samo nervira Elena Lafe. Zanima me zašto Danijela hoće da priča sa Elenom Lafe, one se uopšte ne znaju. :/ Rekoh ja lepo da je Mičel usvojeno dete i da je to tajna koju Klara neće da mu otkrije, toliko je providna ova serija. Ona pesma koja se čuje kada su Mičel i Milejdi je ista kao iz MSED u scenama Virhinije i Džimija, mnogo je volim! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Oct 2010 - 9:28 | |
| Odgledao sam 59. epizodu. Malo me je smorila na početku kada su ono dvoje držali uperen pištolj jedan u drugog i kada je Elena došla, malo mi je bezveze ta scena i suvišna je. Kako je extra kada Dulse puca u onoj streljani, obožavam je, baš mi je drago što će sad malo da muči Rebeku. Dario me nervira, sad glumi kao nekoga koji je spreman da ubije, kako da ne. Latonja mi je bila smešna kada je pala na ulicu, jedva čekam da vidim šta će Elena Kalkanjo da joj radi. Eduardo je smorio više sa tim imanjem i kreditima, svaki put kad ga vidim samo o tome priča. -.- Nena i Anakleto su mi bili smešni u crkvi, ali im je ipak poverovao sveštenik. Avance je onako, jadna Andrea, mora da plaća zbog svoje majke. |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Oct 2010 - 8:48 | |
| polako mi je serija ponovo interesantna odgledao sam 60 epizodu dobra je,konacno malo akcije i oko andree(konacno jedna epizoda da neplace)i avance je ok mada sam srecan sto su prestali sa desafio de elena |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Oct 2010 - 10:42 | |
| Odgledao sam 60. i 61. epizodu. Ono sa Andreom mi se nije preterano svidelo, malo je glupo odrađeno. Nena mi je bila extra kada je otišla ispred bolnice. Baš mi je drago što Rebeka ćuti i ne priča ništa, tako i treba. Kako me je Dario iznervirao kada je mučio Dulse, jedva čekam da vidim šta će da mu uradi. Dulse mi je preextra, obožavam je. Elena Lafe me je smorila više sa tim detetom, nikako da kaže Eduardu. Kako su slatki Elena Kalkanjo i Montekristo, bilo bi super da su zajedno. Korine uopšte nema. :/ Ne mogu da verujem da će Eduardo da se spanđa sa onim prostitutkama. Ona Lusija mi je mnogo antipatična, uopšte je ne podnosim, kako samo smara. Baš mi je žao Milejdi, a ona glupača Klara neće da kaže da je Mičel usvojen. Avance za 62. je onako, izgleda da je neki muž od onih prostitutki napao Eduarda, dobro da se setili Korine. |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Oct 2010 - 0:04 | |
| Ljudi sta se trenutno desava ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Oct 2010 - 2:50 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Ljudi sta se trenutno desava ?
Čitaj moje komentare, ja redovno komentarišem epizode koje odgledam. |
|
| |