|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Sun 17 Oct 2010 - 3:57 | |
| Axam.. ok.. Ej jos nesto znate li koliko se snimilo epki? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Oct 2010 - 2:31 | |
| Ja mislim da se to ne zna... Opet ne znam.. Ja sam izgubila tok sa ovom serijom, pratila sam dok sam mislila da postoji duh, posle kad sam cula sta se izdesavalo nemam zelju da pogledam uopste. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Oct 2010 - 8:40 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ja mislim da se to ne zna... Opet ne znam.. Ja sam izgubila tok sa ovom serijom, pratila sam dok sam mislila da postoji duh, posle kad sam cula sta se izdesavalo nemam zelju da pogledam uopste.
Pa trebala si, jer su vratili duha, tj. bar tako izgleda. Ne znam koliko se epizoda snimalo, ja sam do 61. gledao, ove ostale nisam jer nemam vremena, ali za vikend ću sve nadoknaditi, a možda već i od četvrtka. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 19 Oct 2010 - 10:43 | |
| Odgledao sam 62. epizodu. Svidela se, nije me mnogo smorila. Kako je samo dobra Dulse kada drži pištolj uperen u Darija, iznervirao me je kada joj je rekao da je Eduardito van zemlje. Elena Kalkanjo mi je bila smešna kada je videla Eduarda sa onom u krevetu. Eduardo stvarno nije normalan, koja glupost su bile one tuče, baš retardirano urađeno. Korina se pojavila, baš mi je bilo drago. Kako me nervira ova Klara, Milejdi tamo pati, a ona hoće da ih rastavi. Rebeka mi se ne sviđa, nije više smešna kao na početku, daj Bože da bude kao ranije kada se bude osvetila. Jadna Latonja šta sve mora da proživi pored Elene. Avance je odličan, jedva čekam sledeću epizodu da vidim šta to Dulse sprema i Elenin porođaj. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Oct 2010 - 4:06 | |
| Koliko se epizoda uospte emitovalo ? Ima ja da se nagledam i nagledam xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Oct 2010 - 4:07 | |
| - hari_95 wrote:
- Koliko se epizoda uospte emitovalo ? Ima ja da se nagledam i nagledam xD
64 |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Wed 20 Oct 2010 - 8:17 | |
| - hari_95 wrote:
- Koliko se epizoda uospte emitovalo ? Ima ja da se nagledam i nagledam xD
isto i ja Hari...ako nađem... |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 21 Oct 2010 - 1:35 | |
| Ja cu je nastaviti da gledam.. kad malo skola popusti... |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Oct 2010 - 2:13 | |
| Nista se vise ovde ne zna....Samo treba jos da ispadne da je ova zena sto je nasla, ustvari Elenina majka...haos )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Oct 2010 - 9:08 | |
| Pogledao sam do 65. epizode. Elenu Kalkanjo obožavam, kako samo muči Latonju, baš mi je drago što je uzela dete Eleni Lafe. Mičel i Milejdi smaraju više. Dulse je extra sa onom plavom perikom, jedva čekam da se reši Tulija. Rebeka je baš lepa, super što je izašla iz zatvora, samo da ne izda Dulse. Klara me užasno nervira. Nena i Anakleto su super, kako su smešni kada dožive nesreću. Avance za 66. je super, serija mi je baš interesantna sad. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 23 Oct 2010 - 22:34 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 5:09 | |
| Nisam još to gledao, šta je, bre, to!? :O :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 5:59 | |
| Iskreno ova serija sve vise gubi svoj smisao,gledam avance i citam komentare od Stefy-a i po nekih drugih foruma,serija je bas providna.Al eto kad dobijem net nastavicu da gledam,sto zbog Eli a i kad sam vec poceo da je odgledam do kraja.. Stefy ma samo uzivaj u Zully Uh ona nastavlja putem Carmen iz ERDA koliko vidim.I da to nije Margot vec Reina,koji vrag dodje Margot nemam pojma Kiko se pogubio.Al stvarno Taj covek vise ni sam ne zna sta oce.I u pocetku se bio pogubio sa Layevskinim likovima pa je krenula nova etapa pa sad Zully.Debil.Al dobro u svakom slucaju dosta njegovih serija su mi medju omiljenima,koliki god da su trasevi postali pri kraju (ERDA,LT..) Uh jos mi fali da postanem Kiko fan : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 24 Oct 2010 - 8:09 | |
| Nista se ovde vise ne zna, a tek je 67 epizoda....sve je izgubilo smisao...previse negativnih likova, previse torture i brutalnosti....ne znam kakva je gledanost ove serije u Americi, ako je losa uopste me ne cudi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Oct 2010 - 5:52 | |
| Odgledao sam 66. epizodu. Kako je samo zla Elena Kalkanjo, ali mi je milo što je ostavila Latonju u onoj bari, šta li je već, zaslužuje za sve što je uradila. Kako me nervira Eli kada glumi ludaču, baš je iritantna. Kako je lepa Dulse sa onom perikom, jedva čekam da vidim šta sprema Tuliju, obožavam je. Ona debela iz kuće me mnogo nervira, dobro što je Kalima ubio, smorila me je s onim njenim glasom. Cela potera otišla da traži Elenu, haha. :/ Avance je super, jedva čekam. Ne razumem šta se dešava sa Andreom, nije valjda da i ona ima onaj virus Hironovih, samo još ona treba kobila da postane. Šta će Zully Montero ponovo u seriji, ne znam, glupo je da ista glumica glumi dva lika. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Oct 2010 - 6:35 | |
| Zully Montero je sad sestra od Margot....o boze ovo je postalo pravi cirkus....Cela serija je otisla u 3 lepe... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 26 Oct 2010 - 9:49 | |
| Pretpostavio sam da će tako biti, koja glupost. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Oct 2010 - 6:00 | |
| Koliko vidim Stefy ti i ja smo jedini koji aktivno prate seriju, Hari ne moze da gleda.....Nzm ja sam razocarana, Elenina uloga je blagi uzas, dok je Kalkanjo odlicna....Da nije Nene, Mi Lady i Michela davno bih prestala da gledam....vise se nista ne zna, sve je istumbano....Predvidjeno je 120 epizoda i nadam se da nece produziti jer sigurno necu gledati..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 27 Oct 2010 - 7:02 | |
| Odgledao sam 67. epizodu. Kako je glupo što su stavili da Zully glumi ovu Rejnu. Ona glumica koja napada Elenu na ulici, glumi i Valterovu majku. Kako je dobra Elena Kalkanjo, mnogo je volim. Kako mi se Dulse svidela kada je zavezala Tulija i počela da se smeje, što je morao da je šutne! Smešan mi je kada pobegne sa onim delom od kreveta i vidi onog psa. :/ Opet ovaj virus Hironovih, samo još fali da ANdrea postane kobila, samo čekam to. Kako smaraju Klara i Mičelova sestra sa tim venčanjem. Avance je ok, ništa posebno.
@nenalevy Ja gledam samo zbog Elene Kalkanjo, Dulse i Nene. Slažem se da je Elina uloga ovde užasna, ni meni se ne sviđa. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 4:06 | |
| Sto se tice uloge ni meni se ne svidja.Ali Eli je prezgodna ovde.macka i pol : A TM to i koristi :Good: |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 4:36 | |
| Tachno,Ely lepa kao i uvek,ali uloga joj je nikaka,ne dopada mi se ovde... Ja ne pratim redovno jer sam propustila neke epike,pa nikako sve da pohvatam... Ana L. je ovde odlichna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 7:33 | |
| - hari_95 wrote:
- Sto se tice uloge ni meni se ne svidja.Ali Eli je prezgodna ovde.macka i po
To bez daljnjeg... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 8:17 | |
| I meni se sviđa ovde po fizičkom izgledu, prelepa je, ali mi se isto više sviđa u ERDA sa smeđom kosom, lepše joj stoji, po mom mišljenju. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 0:32 | |
| Daa, slazem se sa Stefana... ) ona je preeelpea, i ovdeu EFDE je sooper. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 4:15 | |
| Nakon Perro amor počinje El fantasma de Elena.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Od ponedeljka novi termini na Prvoj:
Cena sreće - 08:10 Opasne igre - 14:00 / 07:15 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|