REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari serije - Page 35 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 18 Sep 2010 - 2:38

Aaa nije to trebala uraditi :P
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
~*Someone like you*~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~*Someone like you*~

Broj postova : 8482
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 T9iblj

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 18 Sep 2010 - 2:45

aha....ne znas kako je interesantno...
Nevena a otkud ti to znas?
ja sam cula da ce na dan wencanja sa MOntecristom saznati da je trudna...tj. u sledecoj epiki..
Back to top Go down
Neelaalikhan
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Neelaalikhan

Broj postova : 226

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 18 Sep 2010 - 4:51

sad bar pocela da se brze odvija. Meni je zao La Tonye jer je Elena K. vrag u ovjejem tela ali dobit ce ona svoje.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 18 Sep 2010 - 5:03

Jos sam u zaostatku...Nisam gledala dalje od 37 epke.. xD!
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 18 Sep 2010 - 6:40

~*Someone like you*~ wrote:
aha....ne znas kako je interesantno...
Nevena a otkud ti to znas?
ja sam cula da ce na dan wencanja sa MOntecristom saznati da je trudna...tj. u sledecoj epiki..

Znam da ce saznati da je trudna ali ce se ipak udati za Monteksrista....ma bice tako sigurno, videces brzo ce se Elena pokajati....imam neke izvore :D:

Back to top Go down
~*Someone like you*~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~*Someone like you*~

Broj postova : 8482
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 T9iblj

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 18 Sep 2010 - 6:46

pa da da ce se pokajati to je 1oo% sigurno...nego msm dali znas wec kako ce to biti i swe to...ali dobro s' wremenom cemo to wideti..
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 19 Sep 2010 - 1:39

Odgledao sam 42. epizodu. Smorila me je, nije uopšte interesantna. Drago mi je što je Rebeka uspela da pobegne iz zatvora. Nervira me Dulse, što ne otkači više ovog kretena Darija, baš mi je drago što je saznao da je Tulijo imao vezu sa Rebekom. Elena Kalkanjo je baš extra, super što je sklopila pakt sa Montekristom. Eleni Lafe užasno stoji ona frizura na zabavi. :/ Ne razumem Valtera, zar on ne voli Andreu? :S Mičel mi je super.
Avance je ok, ništa posebno.
Back to top Go down
SaraLoveWill<3
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
SaraLoveWill<3

Broj postova : 502
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Baj-gaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 19 Sep 2010 - 7:59

ne gledam vise...
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 19 Sep 2010 - 8:58

I meni je Misel super.....PRESLADAK JE :))))))))))
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 19 Sep 2010 - 9:25

Meni je i glumac ok, i u Donde esta Elisa je bio baš super, daj Bože da ubace još nekog novog lika.
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyMon 20 Sep 2010 - 11:26

Stefy wrote:
Meni je i glumac ok, i u Donde esta Elisa je bio baš super, daj Bože da ubace još nekog novog lika.

:super:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyTue 21 Sep 2010 - 10:49

Odgledao sam 44. epizodu. Nije ništa posebno. Kako mi je Korina bila smešna sa onim kokoškama. Latonja je konačno uspela da kaže svima da je Elena muči, nadam se da će da je ubije sad. Elena Lafe me baš nervira, stvarno smara, onaj Montekristo ne sme ni da je pipne jer im je brak iz interesa. Baterflaj mi je smešna u onom odelu sa Rebekom i Viki. xD Kako mi je žao Milejdi, ne razumem šta radi ovaj Mičel, je l' voli Andreu ili Milejdi. :S Elena Kalkanjo je bila super, konačno je Eduardo pao nad njenim čarima, super što će sada da se sveti Eleni Lafe.
Avance je onako, ništa posebno.
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyWed 22 Sep 2010 - 0:09

Ništa posebno. Onaj Valter je potpuno nejasan, kaže voli Corinu a spasio je Andreu
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 35 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyWed 22 Sep 2010 - 2:23

svidja mi se nova entrada... mnogo je bolja nego ona prva...
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyThu 23 Sep 2010 - 1:47

Odgledao sam 45. epizodu. Mnogo mi se svidela, konačno malo akcije, nije uopšte smarala, osim u delovima Mičel i Milejdi. Baš mi je žao što je Viki ubijena i što će se Rebeka vratiti u zatvor, nadam se da će izaći skoro i to za stalno. Dulse mi je super, kako je samo lukava, obožavam je. Valtera uopšte ne razumem, ne znam koga voli - Korinu ili Andreu. Kako je dirljiva scena kada Andrea vidi Rebeku. Baš mi je drago što je ELena Kalkanjo saznala da je ova trudna pa će sada da joj zagorča život.
Avance je super, jedva čekam sledeću epizodu!
Back to top Go down
Dulce Princess
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Dulce Princess

Broj postova : 9243

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyThu 23 Sep 2010 - 3:04

Mislim da je predobra..željela bi pogledat seriju
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyThu 23 Sep 2010 - 9:56

Odgledao sam 46. epizodu. Ok je epizoda, baš mi je drago što se Nena opet pojavila, izgleda da i dalje ima duhova jer se Danijela izgleda javlja Neni kroz snove. Elena Kalkanjo je carica, definitvno moj omiljeni lik, kako mi je bilo smešno kada je viknula "Hej, ELenita". Žao mi je Rebeke, šta li će joj sad Boterflaj raditi u zatvoru. Dulse je extra, iz epizode u epizodu je sve više volim. Sviđa mi se ovo udruženje između Montekrista i Elene Kalkanjo. Kako me nervira onaj pop, samo su ga ubacili da produže epizodu. Kkao je dirljiva scena gde Milejdi govori Hesusi da joj je ona jedina majka.
Avance je super, jedva čekam da vidim te rezultate, verovatno su pozitivni.
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyThu 23 Sep 2010 - 11:19

Super sto se Nena vratila....izgleda da ce sad stvarno postati vidovita....Obozavam jeee :D:

Aj sto ce sad da ga zapetljaju....i vise mi se smucilo da gledam kako muce Rebeku i Latonju.....Previse je brutalno....Dzaba Eleni Lafe karakter kad je glupa.....kako mrzim toooo, zasto uvek mora tako da bude....Sad ima da ga odugovlace samo tako.....
Back to top Go down
Mundonovelas
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Mundonovelas

Broj postova : 81

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 25 Sep 2010 - 2:05

Hola a todos! Como estas? Yo soy from Georgia. Perdon no ce Serbia language :( Yo amo esta novela, perro historia de el fantasma sera mas bueno :( :da:
Back to top Go down
Nadie como yo ^^
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Nadie como yo ^^

Broj postova : 3507
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 25 Sep 2010 - 5:22

Meni se svidja serija..:)))
Back to top Go down
Silvija-81
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Silvija-81

Broj postova : 152

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySat 25 Sep 2010 - 11:48

Serije , pa svaka serija ima svoje cari a mi nikako da odolimo xexe dobra je
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptySun 26 Sep 2010 - 6:09

Odgledao epizode 46.47. Baš mi je drago što se Nena vratila, baš su mi nedostajale njene odvale sa Anakletom i njen glas, mnogo je smešna! I super što su vratili duha, tj. Danielu, nadam se da neće zapustiti početnu temu serije. Elena Kalkanjo je stvarno extra, iz epizode u epizodu je sve više volim, kako je dobro kada stavi Latonji onu kesu. Baš mi je drago što se Montekristo suprostavio Eleni, baš je glupača, oni su kao u braku, a nikad se nisu poljubili. :/ Kako je glup ovaj Eduardo, odmah poverovao Eleni da je trudna. Dulse mi se svidela kada je podmetnula onaj nakit Leonor, baš glupo što smarač Tomas mora sve da upropasti. Žao mi je Rebeke, jadna ona u zatvoru sa Boderflaj i sa onom policajkom, koja je uzgred žena od koje je Hesusa uzela Milejdi, omg. o_O Mislim da je Milejdina majka majka Mičela i one njegove sestre. Kako je smešna bila Nena kada je otišla svešteniku.
Avance je glup, uopšte ne stavljaju Nenu u avance-ima nego uvek Montekristo-Elena-Elena-Eduardo. rofl EL DESFAIO DE ELENA, omg! :OO
Back to top Go down
Neelaalikhan
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Neelaalikhan

Broj postova : 226

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyMon 27 Sep 2010 - 10:08

od svih glupsti i zivi ta novela. Slazem se da Elena C. dobro glumi zlu, a bome me isto Elena L. zivcira. isto se slazem da ce sad da odugovlace. I dulce glumi dobro samo mi nije jasno sta taj Tomas i Laura traze jos tu?
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyMon 27 Sep 2010 - 10:14

Da, kao i onaj Pančo, samo ih ubacuju da produže epizodu u nekim glupim dijalozima. :o.O:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 EmptyTue 28 Sep 2010 - 4:37

Ova postava iz pilot-a mi se i sviđa i ne sviđa. Andrea Lopez bi se extra snašla u ulozi Elene Kalkanjo, kao i Elenin otac, bolje da je glumeo Roberto iz El Clon. Sandra mi se ne dopada kao Elena Lafe, mislim da je Eli tu bolja, ali mi se svakako više sviđa priča koja je ispričana u pilotu - ubistvo Elene na venčanju, Eduardov brodolom, upoznavanje Elene i Eduarda, Elenino venčanje, dolazak Elene u dvorac (jer ovo nije kuća) i otkrivanje tavana na kome je duh Elene Kalkanjo, mnogo mi se sviđa, šteta što su je ovako upropastili.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 35 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 35 of 40Go to page : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next