|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 18 Sep 2010 - 2:38 | |
| Aaa nije to trebala uraditi :P |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 18 Sep 2010 - 2:45 | |
| aha....ne znas kako je interesantno... Nevena a otkud ti to znas? ja sam cula da ce na dan wencanja sa MOntecristom saznati da je trudna...tj. u sledecoj epiki.. |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari serije Sat 18 Sep 2010 - 4:51 | |
| sad bar pocela da se brze odvija. Meni je zao La Tonye jer je Elena K. vrag u ovjejem tela ali dobit ce ona svoje. |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 18 Sep 2010 - 5:03 | |
| Jos sam u zaostatku...Nisam gledala dalje od 37 epke.. xD! |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Sat 18 Sep 2010 - 6:40 | |
| - ~*Someone like you*~ wrote:
- aha....ne znas kako je interesantno...
Nevena a otkud ti to znas? ja sam cula da ce na dan wencanja sa MOntecristom saznati da je trudna...tj. u sledecoj epiki.. Znam da ce saznati da je trudna ali ce se ipak udati za Monteksrista....ma bice tako sigurno, videces brzo ce se Elena pokajati....imam neke izvore : |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 18 Sep 2010 - 6:46 | |
| pa da da ce se pokajati to je 1oo% sigurno...nego msm dali znas wec kako ce to biti i swe to...ali dobro s' wremenom cemo to wideti.. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sun 19 Sep 2010 - 1:39 | |
| Odgledao sam 42. epizodu. Smorila me je, nije uopšte interesantna. Drago mi je što je Rebeka uspela da pobegne iz zatvora. Nervira me Dulse, što ne otkači više ovog kretena Darija, baš mi je drago što je saznao da je Tulijo imao vezu sa Rebekom. Elena Kalkanjo je baš extra, super što je sklopila pakt sa Montekristom. Eleni Lafe užasno stoji ona frizura na zabavi. :/ Ne razumem Valtera, zar on ne voli Andreu? :S Mičel mi je super. Avance je ok, ništa posebno. |
|
| |
SaraLoveWill<3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 502 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 19 Sep 2010 - 7:59 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 19 Sep 2010 - 8:58 | |
| I meni je Misel super.....PRESLADAK JE ))))))))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 19 Sep 2010 - 9:25 | |
| Meni je i glumac ok, i u Donde esta Elisa je bio baš super, daj Bože da ubace još nekog novog lika. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 20 Sep 2010 - 11:26 | |
| - Stefy wrote:
- Meni je i glumac ok, i u Donde esta Elisa je bio baš super, daj Bože da ubace još nekog novog lika.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Sep 2010 - 10:49 | |
| Odgledao sam 44. epizodu. Nije ništa posebno. Kako mi je Korina bila smešna sa onim kokoškama. Latonja je konačno uspela da kaže svima da je Elena muči, nadam se da će da je ubije sad. Elena Lafe me baš nervira, stvarno smara, onaj Montekristo ne sme ni da je pipne jer im je brak iz interesa. Baterflaj mi je smešna u onom odelu sa Rebekom i Viki. xD Kako mi je žao Milejdi, ne razumem šta radi ovaj Mičel, je l' voli Andreu ili Milejdi. :S Elena Kalkanjo je bila super, konačno je Eduardo pao nad njenim čarima, super što će sada da se sveti Eleni Lafe. Avance je onako, ništa posebno. |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 0:09 | |
| Ništa posebno. Onaj Valter je potpuno nejasan, kaže voli Corinu a spasio je Andreu |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 2:23 | |
| svidja mi se nova entrada... mnogo je bolja nego ona prva... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 1:47 | |
| Odgledao sam 45. epizodu. Mnogo mi se svidela, konačno malo akcije, nije uopšte smarala, osim u delovima Mičel i Milejdi. Baš mi je žao što je Viki ubijena i što će se Rebeka vratiti u zatvor, nadam se da će izaći skoro i to za stalno. Dulse mi je super, kako je samo lukava, obožavam je. Valtera uopšte ne razumem, ne znam koga voli - Korinu ili Andreu. Kako je dirljiva scena kada Andrea vidi Rebeku. Baš mi je drago što je ELena Kalkanjo saznala da je ova trudna pa će sada da joj zagorča život. Avance je super, jedva čekam sledeću epizodu! |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 3:04 | |
| Mislim da je predobra..željela bi pogledat seriju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 9:56 | |
| Odgledao sam 46. epizodu. Ok je epizoda, baš mi je drago što se Nena opet pojavila, izgleda da i dalje ima duhova jer se Danijela izgleda javlja Neni kroz snove. Elena Kalkanjo je carica, definitvno moj omiljeni lik, kako mi je bilo smešno kada je viknula "Hej, ELenita". Žao mi je Rebeke, šta li će joj sad Boterflaj raditi u zatvoru. Dulse je extra, iz epizode u epizodu je sve više volim. Sviđa mi se ovo udruženje između Montekrista i Elene Kalkanjo. Kako me nervira onaj pop, samo su ga ubacili da produže epizodu. Kkao je dirljiva scena gde Milejdi govori Hesusi da joj je ona jedina majka. Avance je super, jedva čekam da vidim te rezultate, verovatno su pozitivni. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 11:19 | |
| Super sto se Nena vratila....izgleda da ce sad stvarno postati vidovita....Obozavam jeee : Aj sto ce sad da ga zapetljaju....i vise mi se smucilo da gledam kako muce Rebeku i Latonju.....Previse je brutalno....Dzaba Eleni Lafe karakter kad je glupa.....kako mrzim toooo, zasto uvek mora tako da bude....Sad ima da ga odugovlace samo tako..... |
|
| |
Mundonovelas TVNovele Novi član
Broj postova : 81
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Sep 2010 - 2:05 | |
| Hola a todos! Como estas? Yo soy from Georgia. Perdon no ce Serbia language Yo amo esta novela, perro historia de el fantasma sera mas bueno :da: |
|
| |
Nadie como yo ^^ TVNovele Redovan član
Broj postova : 3507 Fan-gif : Fan
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Sep 2010 - 5:22 | |
| Meni se svidja serija.. )) |
|
| |
Silvija-81 TVNovele Novi član
Broj postova : 152
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Sep 2010 - 11:48 | |
| Serije , pa svaka serija ima svoje cari a mi nikako da odolimo xexe dobra je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Sep 2010 - 6:09 | |
| Odgledao epizode 46.47. Baš mi je drago što se Nena vratila, baš su mi nedostajale njene odvale sa Anakletom i njen glas, mnogo je smešna! I super što su vratili duha, tj. Danielu, nadam se da neće zapustiti početnu temu serije. Elena Kalkanjo je stvarno extra, iz epizode u epizodu je sve više volim, kako je dobro kada stavi Latonji onu kesu. Baš mi je drago što se Montekristo suprostavio Eleni, baš je glupača, oni su kao u braku, a nikad se nisu poljubili. :/ Kako je glup ovaj Eduardo, odmah poverovao Eleni da je trudna. Dulse mi se svidela kada je podmetnula onaj nakit Leonor, baš glupo što smarač Tomas mora sve da upropasti. Žao mi je Rebeke, jadna ona u zatvoru sa Boderflaj i sa onom policajkom, koja je uzgred žena od koje je Hesusa uzela Milejdi, omg. o_O Mislim da je Milejdina majka majka Mičela i one njegove sestre. Kako je smešna bila Nena kada je otišla svešteniku. Avance je glup, uopšte ne stavljaju Nenu u avance-ima nego uvek Montekristo-Elena-Elena-Eduardo. rofl EL DESFAIO DE ELENA, omg! :OO |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Sep 2010 - 10:08 | |
| od svih glupsti i zivi ta novela. Slazem se da Elena C. dobro glumi zlu, a bome me isto Elena L. zivcira. isto se slazem da ce sad da odugovlace. I dulce glumi dobro samo mi nije jasno sta taj Tomas i Laura traze jos tu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Sep 2010 - 10:14 | |
| Da, kao i onaj Pančo, samo ih ubacuju da produže epizodu u nekim glupim dijalozima. : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Sep 2010 - 4:37 | |
| Ova postava iz pilot-a mi se i sviđa i ne sviđa. Andrea Lopez bi se extra snašla u ulozi Elene Kalkanjo, kao i Elenin otac, bolje da je glumeo Roberto iz El Clon. Sandra mi se ne dopada kao Elena Lafe, mislim da je Eli tu bolja, ali mi se svakako više sviđa priča koja je ispričana u pilotu - ubistvo Elene na venčanju, Eduardov brodolom, upoznavanje Elene i Eduarda, Elenino venčanje, dolazak Elene u dvorac (jer ovo nije kuća) i otkrivanje tavana na kome je duh Elene Kalkanjo, mnogo mi se sviđa, šteta što su je ovako upropastili. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|