|
|
Author | Message |
---|
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Wed 1 Sep 2010 - 3:05 | |
| Axaxax..... : : 28 i ima u 29-oj malo..... : : |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 1 Sep 2010 - 8:56 | |
| Odgledao sam 30. epizodu. Ova serija mi je sve gora i gora, prelazi u debilizam, stvarno je glupa. Elena se konačno smilovala da ode iz kuće Hironovih. Jedino mi je Nena ovde bila super, ali me iznervirala kada je bacila Korinu u vodu, koja kretenka. -.- Montekristo me nervira, mnogo. I tako, avance ništa posebno. -.- |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 1 Sep 2010 - 8:57 | |
| A bas mi je drago sto je Elena otisla iz kuce..A jos draze sto je Nena htela da udavi tu kozu,udri Neno xD :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 1 Sep 2010 - 9:49 | |
| Voleo bih da Korina ubije nekoga. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 1 Sep 2010 - 10:35 | |
| - hari_95 wrote:
- A jos draze sto je Nena htela da udavi tu kozu,udri Neno
: : : : : : ......Nego staaa...najaci je lik u seriji....umrla sam od smeha....kako je Corina glupaaaa jaoooo, to joj i treba..... : : |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 4:37 | |
| moze li mi neko poslati linkove 22 i 23 epike,vratih se sa mora i vidim da su obrisani a jako bih volela da odgledam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 4:39 | |
| - afrodita wrote:
- moze li mi neko poslati linkove 22 i 23 epike,vratih se sa mora i vidim da su obrisani a jako bih volela da odgledam...
Linkove ces tesko naci sve su pobrisali,imas jedino na yt ako ti odgovara |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 4:46 | |
| Uh sl epizoda ce biti odlicna.....Jedva cekam.... :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 4:49 | |
| Sta se desava sad Neno?Ja sam tek sad odgledao 23 epziodu,pogledacu jos koju do veceras Video sam slike iz avancea i elena i eduardo su na nekom putovanju? |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 5:12 | |
| pa ne mogu da nadjem cele epike na yt,ne cele,jer su izbrisali,gde si ti odgledao 23 epiku Hari? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 5:13 | |
| Imam je skinutu,skidao sam ali nisam gledao jer sam trebao da idem kod babe :DD Pogledah 23 epizodu,Rebeka i Viki idu kod Margot verovatno ce biti tamo Eduardito pa ce da ih prepozna :D I da ova Dulce ispadne zesca fufa Na kraj 23 se ljubila i sa Montecristom |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 5:16 | |
| uf blago tebi,ja bila na oru,pa nisam mogla da skinem,a na netu ima samo prvi deo 23 epke... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 5:18 | |
| Nadjem ti posle link samo mi javi na pm koje ti ep trebaju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 6:10 | |
| Odgledao sam epizode 31 i 32. Baš su super, Dulse je extra. Elena me iznerivrala kada je htela da je Eduardo gurne sa onog svetionika. Benhamin je pravi retard, ne mogu da verujem šta sve radi. Glupo mi je jer je Korina saznala da je Nena prevarantkinja, neće više biti smešnih scena s njom -.- Bilo mi je extra kada je Montekristo pronašao Elenu. Avance za 32. je extra, jedva čekam!! |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 7:13 | |
| Ja sada se mucim da skinem 31 epizodu inace 30 je extra |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 7:17 | |
| Sviđa mi se ova serija, trenutno najviše, bar nije rimejk pa da sve znamo unapred. Elena je i mene iznervirala kada je tražila da je gurne, zanima šta će da kaže Montecristu, znamo da će da ga odbije ali svejedno je zanimljivo. Posebno mi je zanimljiva Andrea što je se vratila iz Pariza, videćemo šta će tu biti. Toliko od mene |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 7:29 | |
| |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 7:33 | |
| - hari_95 wrote:
- Jeste rimejk :P
Nisam znala, ali svejedno barem ga nismo gledali |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 8:06 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 8:12 | |
| |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 9:25 | |
| Trenutno najbolja serija, sviđa mi se što se sve brzo odvija. Zanima me zašto će se Elena Lafe udati za Montecrista Takođe mi je baš simpatična Andrea sa onim šoferom, tu će biti nečega |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 10:10 | |
| Uh tek sad krece pravi zaplet i svasta ce ovde biti.....obozavam kad predstavu nemam sta moze da se desi a to mi se retko desava u serijama.... :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 10:29 | |
| - Nia wrote:
Zanima me zašto će se Elena Lafe udati za Montecrista Takođe mi je baš simpatična Andrea sa onim šoferom, tu će biti nečega Jel hoce?I neka ce Eduardo me nervira... A za sofera vise bih volio da bude sa Laurom Ja sam tek na 26 ep |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 10:43 | |
| Odgledao sam 32. epizodu. Nije ništa posebno, jedino mi se svidelo kada se Danijela prisećala. Ali ako se prisećala venčanja, gde ju je na oltaru ostavio Eduardo, onda to nije Danijela, već Elena, jer posle toga Elena dolazi kod Danijele i govori joj da ne može da zamisli šta je propustila, tj. Danijela nije prisustvovala venčanju kada je Eduardo Elenu ostavio, i stoga je Elena živa, a ne Danijela. Bilo mi je smešno kada je Valter shvatio da je ono Andrea, baš su mi slatki zajedno. Benhamin je totalno lud, sve pohvale tom glumcu kada može da glumi takvog retarda. Ne razumem zašto je Kalima predvideo da će se Montekristo venčati sa Elenom. :S Nažalost, nije bilo nikakvog požara kao što sam i pretpostavio. :/ |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 22:23 | |
| Bila sam malo u zescem zaostatku...Danas sam gledala 30 , 31 , 32 , i 33 epku.. Ove 30 , 31 i 32 nisu nista poseblo... Ali zato je 33 extra...Luda Danijela je stvarno luda.. Zapalila cijelu kucu..Zao mi je malo latoye jer joj je ona ipak majka.. Ali sto ce mo kad je Danijela luda...Dulce je otkrila da je Rebeca i ona njena frendica pregazila onog malo..Koji me uzasno nervira...Svi su mi ok....A da ona Elena sto glumi duxy...Svaka cast Lauri..Obozavam. je.. Otkrila je da je to maska i da nije to ni dux niti prava Elena.. jeejeejejej... Zeljno iscekujem 34... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|