REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
AuthorMessage
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 21 28505204839610125311

Komentari serije - Page 21 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 4:09

Nekoliko puta joj se pojavljivala Elena od tad, jednom je zaposela Elenu Lafe, pa je ova poludela, bacala sve po sobi i tako... Ne znam da ti prepricam ovu seriju, ali stvarno, previse zaprtljanja... jedno je sad na kraju bilo Elena je trudna, Eduardo presrecan, Rebeka je otkrila da je muz vara, Corimu je uhvatila policija na Eleninom grobu i uhapsila je.

Aha pronasli su Danijelu, bacila se pod voz, da bi identifikovali njene ostatke morali su da rade obdukciju Eleni, kad su otvorili grob nije bilo lesa od Elene. U medjuvremenu prikazuju Latonju koja je sakrila LES u podrum i odlazi da prica sa njom, u tome se saznaje da joj ona nije bila dadilja nego majka ustvari...

Zadnja epizoda drugarica od Elene, Lorena joj dolazi u poestu, tad Elena dozivljava jaku krizu zbog Elene i niko joj ne veruje naravno, misle da je luda. Lorena takodje sretne Elenu (duh) u hodniku i krene da trci za njom, kako je krenula da je zaustavi otkine joj parce tkanine, ono belo u sta je obucena, isprica sve to Eleni, i Elena joj pokaze sliku Elene bivse zene Eduarda, Lorena je ubedjena da to nije duh jer je dotakla nju... Odlucuje da proveri sta se desava, odlazi do Elenine sobe... i tako se zavrsila 15-ta :)

Ovo pre ne mogu da se setim svakog detalja, Eduardo i |Elena srecni crcrcrcr :) Ona vidja duha svreman na vreme .. Samo ona i MiLady... :)
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari serije - Page 21 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 4:22

o jesu ga upetljali to je haos..hvalaaaaaaaaaa :srce:
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 5:44

Znala sam da su je gurnuli to je bilo danas u 10. msm ja sam zavrsila tek sa 10 ;)
Meni je serija fantasticna...obozavam je ;)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 5:59

Ada i meni je extra ali me neke sitinice nerviraju... Nervira me sto ne znam sto se oni spricaju, sto ne znam sto se zove ono detre Eduardo Hiron... sve mi je to ... hmmm ;)
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 6:02

Danas je se tek pominjalo....nzm ni ja ;)
KAko je Ely bila luda kad je ono razbacivala .....isto kao i u acvorraladi kao sto je bila....xD
Odlicno glumi...a sto ce uhapsiti Corinu?
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 21 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 6:29

Lady_X_ wrote:
Ada i meni je extra ali me neke sitinice nerviraju... Nervira me sto ne znam sto se oni spricaju, sto ne znam sto se zove ono detre Eduardo Hiron... sve mi je to ... hmmm ;)

Pa bre Lady ne moze sve u jednoj ep da se otkrije xD
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 21 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 8:01

Ima mng misterije...komplikovano je ali serija je vrh oboo je.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 8:48

15 epizoda je super.Rebeka je odlicna Bas bih volio da prebije Dulce :D Corina je obicna koza Bas me nervira i volim sto su je uhapsili,da je hoce drzat tamo malo duze,i da je ne prikazuju da ne smara :#
Postaje bas zanimljvio i zapetljano,sad se pojavila Danijela (verovatno )
Roditelji od Elene su glupi,mislim zove da pita da li smije da vidi svoju kcerku
Bas me zanima sta ce biti dalje,kad je Laura otisla gore
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije - Page 21 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 9:42

:super: :super: :super:
zeljno ischekujemo sutrashnju epiku...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 11:59

Odgledah 15. epizodu. Mnogo dobra epizoda. Tuča Laure i Sandra na početku epizode je super, mada se vidi da je fake, kao i uvek u Telemundu, hvataju se za glave i mrdaju levo-desno. Kako me nervira Nena, ostavila jadnu Kor na groblju, daj Bože da je puste. Ona policajka me mnogo nervira, Lupe iz ERDA. Rebeka je bila odlična kada je pričala sa Viki, kad kaže ono: "Perra!". Posle sa Dulse je isto extra, i kad Margot kaže da ih želi uskoro venčane, a ona samo:"Okay!". Eduardo me baš nervira, ne znam zašto, ali mi je mnogo antipatičan. Scena kada Laura vidi duha je super, ali sada sam skroz zbunjen, jedva čekam sledeću epizodu. Jedva čekam da Elena kaže Marijeli i Tomasu da je trudna.
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 12:03

Stefy wrote:
Odgledah 15. epizodu. Mnogo dobra epizoda. Tuča Laure i Sandra na početku epizode je super, mada se vidi da je fake, kao i uvek u Telemundu, hvataju se za glave i mrdaju levo-desno. Kako me nervira Nena, ostavila jadnu Kor na groblju, daj Bože da je puste. Ona policajka me mnogo nervira, Lupe iz ERDA. Rebeka je bila odlična kada je pričala sa Viki, kad kaže ono: "Perra!". Posle sa Dulse je isto extra, i kad Margot kaže da ih želi uskoro venčane, a ona samo:"Okay!". Eduardo me baš nervira, ne znam zašto, ali mi je mnogo antipatičan. Scena kada Laura vidi duha je super, ali sada sam skroz zbunjen, jedva čekam sledeću epizodu. Jedva čekam da Elena kaže Marijeli i Tomasu da je trudna.

A ja se pitam odakle mi poznata policajka.Svidja mi se ovde,bolja nego kao Lupe...
Ja Nenu sad obozavam tj od kad je ostavila onu gusku na groblje..Ali Rebeka je predobra kad je otisla u kucu..
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 12:06

hari_95 wrote:
Stefy wrote:

A ja se pitam odakle mi poznata policajka.Svidja mi se ovde,bolja nego kao Lupe...
Ja Nenu sad obozavam tj od kad je ostavila onu gusku na groblje..Ali Rebeka je predobra kad je otisla u kucu..
Mene Nena nervira, stoka jedna, ostavila mi Kor na groblje.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 15:33

Odgledao sam 16. epizodu i Elisu i sada komentarišem.
Rebeka je odlična kada ode po Korinu u zatvor. Dario me mnogo nervira, hoće da uzme novac od Margot i da živi sa onom kučkom. Dobra je scena kada se Laura i Sandra tuku, negde pred kraj epizode. Montekristo je extra kada dođe ispred kuće i kada ga Elena spreči da uđe. Šteta što Danijela nije ubila Latonju kad je skočila na nju u onoj ludnici.
Avance je super, jedva čekam da Elena sazna za Margot.
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyTue 10 Aug 2010 - 22:52

Odgledala sam 12 jadna Elenita.. :/
Kako me nervira Coeina sad bih je zadavila..........
Potrudicu se da danas zavrim i 14 epiku ;)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 0:46

Odgledah 16-tu epizodu.
Odlicna scena kada Danijela skoci na Latonju... Elena Lafe me nervira nekako pojma nemam... Nije joj neka uloga ako se kasnije ne popravi, trebali su da joj daju neku aktuelniju ulogu...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 1:46

Lady_X_ wrote:
Odgledah 16-tu epizodu.
Odlicna scena kada Danijela skoci na Latonju... Elena Lafe me nervira nekako pojma nemam... Nije joj neka uloga ako se kasnije ne popravi, trebali su da joj daju neku aktuelniju ulogu...
Da, bolje joj stoje uloge osoba sa čvrstim karakterom, nego ovako njanja, ko Rosa u EL CLON.
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 1:54

Stefy wrote:
Lady_X_ wrote:
Odgledah 16-tu epizodu.
Da, bolje joj stoje uloge osoba sa čvrstim karakterom, nego ovako njanja, ko Rosa u EL CLON.

Meni je Eli onako sta znam..Naj mi je bila kad je prebila LaTonju,steta sto nije ostala luda
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 2:13

Hahahaha, steta sto duh nije ostao u njoj i meni je tad bila naj naj naj :)
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 3:46

xD
E a ko je u podrumu Elena ili Daniela???
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 5:52

16 epizoda je ok..Svidela mi se tuca izmedju Laure i Sandre (tako se valjda zove :D),a najbolji mi je bio Montecristo one se biju on se smije sa strane[You must be registered and logged in to see this image.]
Kako je Layevska prebila one u ludnici [You must be registered and logged in to see this image.] Mogu da zamislim sta ce da radi Eleni L kad je LaTonja odvede kuci
Avance je ok uradjen,nista specijalno se nece desiti,osim sto je Margot izgubila pamcenje (Eduardo que :p)
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 7:01

ANCHY !!! wrote:
xD
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 7:04

ANCHY !!! wrote:
ANCHY !!! wrote:
xD

Ne znamo ni sami..Jedna je mrtva jedna ziva..Samo nagadjamo..Ja mislim da se Danijela bacila i da je ona u podrumu,ali nije sigurno
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 7:17

hari_95 wrote:
ANCHY !!! wrote:
ANCHY !!! wrote:
xD

Ne znamo ni sami..Jedna je mrtva jedna ziva..Samo nagadjamo..Ja mislim da se Danijela bacila i da je ona u podrumu,ali nije sigurno
Hvala HAri ;)
Sad gledam 15 epiku 4 sam za dan odgledala ;)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 12:34

Kada sam se vratio s mora, ja sam 7 jednog, i 2 drugog. ;)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 EmptyWed 11 Aug 2010 - 19:55

Sad cu da odgledam 17-tu pa cu doci da komentarisem.

Hari inace i ja mislim to isto, jer je Danijela i pre nego sto je obukla vencanicu bila na korovu u onoj roze haljinici.. ja se bas secam toga i pomislila sam odmah da ona umire, a ne Elena. A ja sve manje verujem da postoji duh... nesto mi nelogicno da postoji duh... mora da je misterija i iza toga...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 21 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 21 of 40Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next