REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AuthorMessage
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 28505204839610125311

Komentari serije - Page 9 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 0:14

Ima 3 sad za sad .. :)
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 1:44

Šta je sa frizurama muškog dela ekipe u ovoj seriji...
A Eli mi je prelepa,ali neubedljiva u glumi bar trenutno...
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 2:04

Ma tek sledi zanimljivo...svaka je serija smorr u pocetku...setite se ERDA,kola se slupala,doktor operisao,to je bilo zanimljivo..i dok smo gledali Marijanu,misleci da gledamo kroz sta prolazi prava Anali sa izbrisanom memorijom(sa onako vatrene uloge spala na dobricu),smorili smo se(ja bar)...tek tamo od 50. epke,kad se pojavila prava Anali iz laboratorije,postalo je zanimljivo,i od tad je serija postala glavna tema .........Nije Kiko lud,koji vazi za najboljeg pisca scenarija za telenovele,da napravi promasaj... :))) P.s. serija je jako misteriozna,pa je takva i Ely...jednostavno,mozda joj je takva uloga:da bude hladna,da ne pokazuje emocije..itd.. i nemojte da mi je dirate odmah nakon 3. epke..!!! :q:

Last edited by FanSte Pall Mall on Fri 23 Jul 2010 - 2:37; edited 1 time in total
Back to top Go down
ilce
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ilce

Broj postova : 2665
Godina : 39
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 28959123133884373100123

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 2:24

♥_Amo RBD_♥ wrote:
i ja isto msm da je on onaj konj..a i lici malo na konja sa tom kosom ::D: ...ja msm da je konj i onaj sto ima crnu duzu kosu,njegov brat... cudno je sve a i jakooo zanimljivo :011:
i mislim da je konj
kada ga elena nasla u sumi taj beli konj je bio ranjen na isto mesto i kao eduardo i niko nije spomenuo da on se posao nekud sa konj vec sa kola, i zasto je napustio svadbu za da poradja kobilu, i cije je to zdrebe,

drugo misteriozno je sta prvo daniela je bila na krovu i onda se elena baca sa istim krovom, al dal je to elena? u prvu epizodu su nagovestili da daniela je trudna a vec u 2 epizodu po godinu dana nisu spominjali dete,
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 2:29

Znate koje su moje pretpostavke...da ova serija uopste nije naucno fantasticna,vec da ce daniela da glumi Elenin duh..nzm...A za konja ne verujem da je Eduardo,uopste mi to ne ide u glavu,nije on neko natprirodno bice,vec najobicniji covek...lupamo gluposti....ko zna sta je ,kako je i kako ce biti...Serija me odusevljava,a ne ko ove televisine,vidis 1. epku,i vec znas ko ce s kim biti ,dalji tok radnje i kako ce se zavrsiti...
Back to top Go down
anouk031
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
anouk031

Broj postova : 61
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 T272836063_48042

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 2:33

Meni je ovo vrlo neobično.
Budem pogledala par epizoda pa ćemo vidjeti.

Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 4:15

Nisam odusevljena posle danasnje epizode....zaljubili su se na 2 recenice.....prebrzo i neubedljivo.....u sl.epizodi vec svadba......skroz bzv....Ocekujem od Ely mnogo jaci karakter u nastavku....
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 5:44

volela bih da gledam ovu seriju...deluje zanimljivo..volim neobicne serije
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 6:36

Idem sad da gledam epizode i veceraas gledam priomijeru...
Malo prelistah vase komentare
Ne svidja vam se?
Ma meni dobro da Eli gledam ostalo me ne zanima :jupi:
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 10:15

Entrada mi je bzv,onaj font je ocajan [You must be registered and logged in to see this image.]
Scene i nisu neke,osim kad se Eli seta sa peskirom,kako joj ne pade [You must be registered and logged in to see this image.]
Ocekivao sam mnogo od prve epizode,ali stvarno nije nista posebno [You must be registered and logged in to see this image.]
Eli mi nije za glavne dobrice,ne svidja mi se njen lik ovde
Ana mi je ok,nisu mi se svidele scene bliznakinja,pad jos manje [You must be registered and logged in to see this image.]
Segundo se mora posisat,izgleda [You must be registered and logged in to see this image.]
Katie [You must be registered and logged in to see this image.]Odlicna je
Eluz mi je isto super,stoji joj uloga ovde...
Ono sa dva vencanja mi je bilo zanimljivo...[You must be registered and logged in to see this image.]
Ali kada je mlada sa sve starkama [You must be registered and logged in to see this image.] pobegla [You must be registered and logged in to see this image.]
Eduardu je vaznije hoce li se neka kobila porodit' nego da bude na svom vencanju
[You must be registered and logged in to see this image.]
Onaj Benhamin(Benjamin) mi je nekako zanimljiv ima nesto
tajanstveno[You must be registered and logged in to see this image.]
Kraj prve epizode Elena Lafe daje onom konju da pije on je kulira samo tako [You must be registered and logged in to see this image.]
Ali svidjaju mi se Eli i Segundo kao par,iako ce serija da bude njesra samo takvo...
Kako je samo izgledalo dobro na promosima i trailerima [You must be registered and logged in to see this image.]
Al nista od toga [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 12:03

na trailerima je izgledalo baš super...ja sam baš dosta očekivala od ove serije..a baš sam se razočarala..eli mi je prelijepa puno ljepša nego u erdi ali mi se radnja ne dopada..
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 12:20

Pogledah i drugu epziodu,i dalje mi nije nista posebno

Eduardo citavu epizodu odbija Elenu,arogantan je prema njoj i na kraju dodje i pocne je ljubit [You must be registered and logged in to see this image.]
Martiza Bustamante koje antipaticno stvorenje :D
A cime se ovo spricaju Gironi ? Koga je ubio onaj vrac ?
Idem pogledat jos 3 epizodu i 4 gledam uzivo veceras :D
Eli [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

Broj postova : 676
Fan-gif : Elly ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyFri 23 Jul 2010 - 23:42

Pogledao sam tri epizode,neznam da li cu gledati vise,mnogo sam se razocarao u radnju serije,a tek Ely,koliko je u Analiji bila dobra,ovde je isto toliko losa...
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySat 24 Jul 2010 - 0:15

*Dule :-) wrote:
Pogledao sam tri epizode,neznam da li cu gledati vise,mnogo sam se razocarao u radnju serije,a tek Ely,koliko je u Analiji bila dobra,ovde je isto toliko losa...

Ja sam 4 i stvarno mi je bzv
Pa meni Eli i nije toliko losa,a nije mi ni nista posebno,onako...Nastavicu da gledam barem zbog nje
Ali u 4 epizodi koliko je Zully trubila,pola epizode je pricala o valjda nekakvoj unuci..Ja tu zenu nikad ne razumijem sta prica ::D:
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySat 24 Jul 2010 - 0:58

WoOoOoW.. serija ubija.. :)))
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySat 24 Jul 2010 - 1:22

ma nismo trebli da je hvalimo... od serije sam stvarno ocekivao sve najbolje a dobio nista.... uopste mi se ne svidja... ali cu nastaviti da gledam seriju bar do 15 epizode mozda se nesto bude promenilo... za sad mi se uopste ne svidja...
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
MiSs Dulce*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
MiSs Dulce*

Broj postova : 58

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySat 24 Jul 2010 - 8:24

super je serija

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Ana Lucia Moncada Analia
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Ana Lucia Moncada Analia

Broj postova : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 Lolaymarcelo16

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySat 24 Jul 2010 - 22:32

Serija je vrh.Obozavam ovu seriju.Jedva cekam 5 epiku...xD
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySun 25 Jul 2010 - 1:01

Meni je ocajna,zamislite kad premotam pola serije, samo gledam kad je Eli ili Ana... Mislim dosada.... cetvru jos nisam ni gledala, ne znam ni da li cu da nastavim... vec mi je dosadna serija...
Ljubav izmedju Segunda i Eli uopste ne postoji nikakva hemija, lepo su se poljubili, ali nekako hemije nema neke... ja mislim da ljubav izmedju njih nije ono sto ce da bude bitno... mislim da je duh najbitniji, i ti delovi sa duhom mi se svidjaju... samo je fora sto ovo bnije duh nego sestra od Elene... i to mi je sranje... bolje da ja stvarno duh, da Daniela nije ni postojala...
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySun 25 Jul 2010 - 1:28

Lady_X_ wrote:
Meni je ocajna,zamislite kad premotam pola serije, samo gledam kad je Eli ili Ana... Mislim dosada.... cetvru jos nisam ni gledala, ne znam ni da li cu da nastavim... vec mi je dosadna serija...
Ljubav izmedju Segunda i Eli uopste ne postoji nikakva hemija, lepo su se poljubili, ali nekako hemije nema neke... ja mislim da ljubav izmedju njih nije ono sto ce da bude bitno... mislim da je duh najbitniji, i ti delovi sa duhom mi se svidjaju... samo je fora sto ovo bnije duh nego sestra od Elene... i to mi je sranje... bolje da ja stvarno duh, da Daniela nije ni postojala...

Meni imaju hemije,ali ne mnogo...Onako lijepo izgledaju zajedno na slikama ali u seriji i nisu nista posebno...Pogledaj jos 4 i 5 jer od 5 Elena L ide u kucu i pocinje radnja....A ovde duh najbitniji a iskacu konjine,onaj sa ocima,gavrani i ostala cudovista xD
Ma morao je Kiko nekako da zabiberi :D
Back to top Go down
MiSs Dulce*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
MiSs Dulce*

Broj postova : 58

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySun 25 Jul 2010 - 2:26

Meni isto nema kemije između ovo dvoje

____
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySun 25 Jul 2010 - 3:08

ja jos nisam pogledala...pocecu sutra.....
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySun 25 Jul 2010 - 3:42

hari_95 wrote:
Lady_X_ wrote:

Meni imaju hemije,ali ne mnogo...Onako lijepo izgledaju zajedno na slikama ali u seriji i nisu nista posebno...Pogledaj jos 4 i 5 jer od 5 Elena L ide u kucu i pocinje radnja....A ovde duh najbitniji a iskacu konjine,onaj sa ocima,gavrani i ostala cudovista xD
Ma morao je Kiko nekako da zabiberi :D

Slazem se morao je.. xexexe :))
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySun 25 Jul 2010 - 5:26

boga mi ne znam sta da kazem... extra su odradili sa "duhom" scenu.... i ono kad se cuju cudni zvuci iz sobe... malo je jezivo.... mene interesuje da li zna neko kakav je rejtig serija psotigla u kolumbiji... i da li se serija negde prodala????
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptySun 25 Jul 2010 - 5:32

-MILOS- wrote:
boga mi ne znam sta da kazem... extra su odradili sa "duhom" scenu.... i ono kad se cuju cudni zvuci iz sobe... malo je jezivo.... mene interesuje da li zna neko kakav je rejtig serija psotigla u kolumbiji... i da li se serija negde prodala????

Valjda je prva epizoda imala 5.5 ali nije 100% tacno...A za prodaju isto ne znam
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 40Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next