| Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
|
|
Da li zelite 3. sezonu STNHP na pinku? | Da,zelim da odgledam do kraja,jer stvarno volim seriju,i radnju,bez obzira sta ce se desiti sa Duqueom i Catom | | 65% | [ 47 ] | Ne,ne zelim da nastavim da pratim,jer nema Duquea,a i Cata gine | | 29% | [ 21 ] | Ne,jer su me smorile prve dve sezone | | 6% | [ 4 ] |
| Total Votes : 72 | | |
|
Author | Message |
---|
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 9:33 | |
| - masiardh wrote:
- Akaica wrote:
- No...
¿No? :o... entonces la serie no estará completa.
¿Y qué final fue en pink el feliz o el triste? El feliz )) |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 10:06 | |
| Da li neko ima celu trecu sezonu?Ako ima,nek mi ostavi link |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 10:08 | |
| - jowana94 wrote:
- Da li neko ima celu trecu sezonu?Ako ima,nek mi ostavi link
Sa prevodom ili bez???? |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 11:56 | |
| Kako lep kraj!!! Ali sam o5 razocaran sto nisu pustili 3. sezonu.. ((( |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 14:32 | |
| Nije prevedena ja mislim ali su nam pokazali ''final feliz'' |
|
| |
SORTILEGIO TVNovele Novi član
Broj postova : 51 Godina : 34 Fan-gif : NASLEDJE JEDNE DAME & POLJE LALA Lokacija : SRBIJA
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 16:28 | |
| pustili su srećan kraj.. tako da ništa od 3. sezone.. možda je i najbolje tako.. niko od nas nebi gledao bez duketa )) on i kata nose celu priču, ovako je prazna ) hvala pinku što nam je uopšte pružio mogućnost da odgledamo jednu od najboljih serija IKADA kod nas!!!!! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 19:21 | |
| - jowana94 wrote:
- Da li neko ima celu trecu sezonu?Ako ima,nek mi ostavi link
Ima, ali linkovi se stalno brišu zbog Telecinca. rofl Ne sme da se uploaduju i postavljaju jer je njihov copyright. |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 21:27 | |
| |
|
| |
Fan de Amaia i Miguel A. TVNovele Novi član
Broj postova : 3
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 22:10 | |
| I ja bi volela da bude treca sezona da vidimo i to ,ali kad nece da puste mislim bilo bi mi zao zato sto bi Duque umro tada jer sam veliki fan od tog glumca!!!!!!nevolim nesto manola cardonu ali moze da prodje......cisto gledala bi zbog Cate i Dzesike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
nataly TVNovele Novi član
Broj postova : 5
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 22:43 | |
| ljudi a sa kog sajta skidate 3. sezonu? |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 22:45 | |
| - nataly wrote:
- ljudi a sa kog sajta skidate 3. sezonu?
Treca sezona se nemoze skinuti,samo gledati.... |
|
| |
nataly TVNovele Novi član
Broj postova : 5
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 22:50 | |
| pa dobro gde se moze pogledati? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 16 Jun 2010 - 0:03 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ali kraj ove serije nije ovako, tj ovo kao napink, ovde umire Duke na kraj, i onda ti je treca sezona nastavak, Cata odlazi u zatvor... |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 16 Jun 2010 - 1:36 | |
| Dobro su uradili kraj,ali cu svejedno gledati trecu sezonu i ako nema dukea,tu je kata .. a divni su,kako je prelepo ono bilo posle tri godine i oni sa detetom <3333333333 |
|
| |
RBD GIRL TVNovele Novi član
Broj postova : 126 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 16 Jun 2010 - 1:36 | |
| bio je srecan kraj isto sam se isplakala drago mi je sto su pustili srecan kraj jer da je bila i 3 sezona ne bi serija bila ista bez Duquea i da ovo je NAJBOLJA SERIJA IKADA!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 16 Jun 2010 - 6:48 | |
| ah,i ja sam plakalaaa ( .. Najbolja,najbolja serija definitivno!!! |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 17 Jun 2010 - 5:06 | |
| steta sto nema 3. sezone! |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 17 Jun 2010 - 5:11 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 23 Jun 2010 - 8:23 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 23 Jun 2010 - 9:22 | |
| odusevljen sam... ja se nadam da nece iz pocetka.... vec samo trecu sezonu... |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 23 Jun 2010 - 10:29 | |
| - -MILOS- wrote:
- odusevljen sam... ja se nadam da nece iz pocetka.... vec samo trecu sezonu...
Ja sam toliko odusevljena sa serijom da bi volela da je puste od pocetka :))) |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 23 Jun 2010 - 11:23 | |
| ma nema veze neka je puste ponovo sve epke... jedva cekam ponedelja 13 casova :D |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Fri 25 Jun 2010 - 4:28 | |
| neka puste do kraja za sad...pa posle ako hoce nek repriziraju koliko hoce.... |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Fri 25 Jun 2010 - 14:51 | |
| da li je tacno da pocinje treca sezona od ponedeljka 28og u 13h na tv pinku?! |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Fri 25 Jun 2010 - 22:49 | |
| da! tj pocinje serija e sad da li ce reprizirati sve pa pustiti ili samo trecu,to ne znamo... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
| |
|
| |
| Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
|