| Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
|
|
Da li zelite 3. sezonu STNHP na pinku? | Da,zelim da odgledam do kraja,jer stvarno volim seriju,i radnju,bez obzira sta ce se desiti sa Duqueom i Catom | | 65% | [ 47 ] | Ne,ne zelim da nastavim da pratim,jer nema Duquea,a i Cata gine | | 29% | [ 21 ] | Ne,jer su me smorile prve dve sezone | | 6% | [ 4 ] |
| Total Votes : 72 | | |
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 10 Jun 2010 - 8:22 | |
| Glasao sam za dva. Ne znam kako izgleda ta 3. sezona, mislim da nije ništa posebno jer je glupo da umre Duque. :/ |
|
| |
Akaica TVNovele Novi član
Broj postova : 455 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : МАРАКАНА СЕВЕР!!!
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 10 Jun 2010 - 9:46 | |
| - Quote :
- Kata tiene un romance en la 3 temporada con Martín la Roca (Manolo Cardona), pero al final se da cuenta de que sigue enamorada del duque y de que nunca lo va a olvidar porque cada dia lo quiere más aunque esté muerto, eso antes de que ella muera, yo os recomiendo la 3 temporada, no está tan mal, tiene momentos muy bonitos en los que ella le recuerda...
Si tienes razon.. Pero yo no puedo ver serie sin Duque..xDDD |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 10 Jun 2010 - 10:06 | |
| Meni treca sezona nije nista posebno,Kata je skroz drugacija,hladna...celu sezonu pati za Rafom,ide na vidikovac...ma bezveze..Nije to to bez Dukea... )) |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 10 Jun 2010 - 10:29 | |
| hocu i 3 sezonu ako ne na pinku onda na drugoj televiziji |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 10 Jun 2010 - 23:56 | |
| slazem se sa tobom ejpir |
|
| |
RBD GIRL TVNovele Novi član
Broj postova : 126 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 4:34 | |
| ne zelim da gledam 3 sezonu ne zelim da gledam kako moja ljubav umire bolje je da se zavrsi na 2 Duque ostane ziv i bude srecan sa Catom |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 4:35 | |
| Duke na kraju druge sezone gine,ubija ga Moron! |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 4:36 | |
| Kata ide u zatvor,na 4 god zbog ubistva Kortesa..to znaci,da 2 sezona zavrsava i tragicno i srecno za Dukea... :S <3 |
|
| |
RBD GIRL TVNovele Novi član
Broj postova : 126 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 5:42 | |
| da ali na pinku ce pustiti srecan kraj a to znaci da Duque ne gine nego ostaje ziv i srecan sa Catom |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 8:00 | |
| Na pinku ce biti final feliz i final tragico i mozda trca sa novim likovima |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 8:01 | |
| Pa mislim da je bolje i da puste tako. Jer kad malo bolje razmisliš, bolje da ti puste srećan kraj sa Duqueom, nego nesrećan bez i da posle ne gleda niko. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 8:09 | |
| a to je glupost,sto ne puste oba kraja,bilo bi najrealnije...ovako je glupo,msm ja obozavam Duque-a i stvarno mi je vrh vrhova,i serija je super,ali ljudi to je realan i ocekivan kraj jednog coveka kao sto je bio on...tako da naj bi bilo da puste oba kraja,prvo tuzan,pa srecan... |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 8:28 | |
| Slazem se...al obavezno da prvo puste Tuzan..da se isplacemo... pa onda srecan isto da se isplacemo..xDDDD |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 8:30 | |
| kako god okrenes ima da se isplacemo... : : |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sat 12 Jun 2010 - 8:40 | |
| Tako je...xDDD Ipak..ne bi ja mogla da gledam dalje bez Duquea...xDD Mozda i bi..al sasvim drugacija bi mi bila serija.. |
|
| |
dragana89 TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Godina : 35 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sun 13 Jun 2010 - 12:46 | |
| hocemo i trecuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sezoooooooooooonuuuuuuuuuuuuuu |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Mon 14 Jun 2010 - 5:47 | |
| Jaoo covece znaci ovo mi je najomiljenija serija od svih...moram znaci da priznam to. Meni se ne gleda treca sezona jer bez Dukea nista nije zanimljivo ali kada su je pustili msm toliko dve sezone mogu onda i trecu. |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Mon 14 Jun 2010 - 6:19 | |
| Da ljudi sutra je zadnja epka i zavrsava se tako sto ce ubiti Rafu,a Kata ce otici u zatvor,sto znaci da ce nam pustiti tuzan kraj .. jbg,bas sranje sto nece da puste i 3 ssezonu,ali imamo ovde samo bez prevoda,nema veze .. |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Mon 14 Jun 2010 - 16:24 | |
| Ja sam cula da te biti sutra "Final Feliz'' |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Mon 14 Jun 2010 - 20:23 | |
| sutra kraj....
meni je serija bila odlicna.....naravno 3 sezona nije isto bez dukea al serija je svakako vrh... tako da zelim i 3 sezonu....
u 3 sezoni glumi gato :srce: |
|
| |
masiardh TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 6:55 | |
| La 3 temporada la van a poner en pinktv o no? |
|
| |
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 7:52 | |
| No... |
|
| |
Bieberova4ever♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 36 Fan-gif : Lokacija : ~ * In LaLaLand * ~
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 8:08 | |
| Ne,ne zelim da nastavim da pratim,jer nema Duquea,a i Cata gine |
|
| |
SaniaPortilla TVNovele Novi član
Broj postova : 50
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 8:46 | |
| Da,zelim da odgledam do kraja,jer stvarno volim seriju,i radnju,bez obzira sta ce se desiti sa Duqueom i Catom |
|
| |
masiardh TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Tue 15 Jun 2010 - 9:24 | |
| - Akaica wrote:
- No...
¿No? :o... entonces la serie no estará completa. ¿Y qué final fue en pink el feliz o el triste? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
| |
|
| |
| Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
|