| Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
|
|
Da li zelite 3. sezonu STNHP na pinku? | Da,zelim da odgledam do kraja,jer stvarno volim seriju,i radnju,bez obzira sta ce se desiti sa Duqueom i Catom | | 65% | [ 47 ] | Ne,ne zelim da nastavim da pratim,jer nema Duquea,a i Cata gine | | 29% | [ 21 ] | Ne,jer su me smorile prve dve sezone | | 6% | [ 4 ] |
| Total Votes : 72 | | |
|
Author | Message |
---|
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 12 Aug 2010 - 9:15 | |
| Il y a Cata Jessica Cris & Vane & Paula parrait dans 2 épisodes environ ou même 3
Moreno se fait tuer par Mejia
Jessica tentera de tuer Cata pour impressionner Mejia Mais elle va regretter son act
Pour venger , Daniela ; Mejia tue Cata ce n'est pas legitime defensive ce qu'il a fait. Cata ne tue pas Mejia mais La Roca le tue en pensant sauver Cata
Malheureusement ; Cata meurt aux yeux de la Roca & Jessica.
Cata&Duque se retrouvent au paradis. |
|
| |
ella_princess TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 25 Aug 2010 - 11:00 | |
| pa i ja bih da je gledam ipak glupo je sto su pustili samo 2 a ne zavrse sa 3. msm bez obzira sto duke umire [You must be registered and logged in to see this image.] volela bih da je odgledam |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 26 Aug 2010 - 23:44 | |
| eej ljudi jel neko zna da li se ujutro pusta 3 sezona?? mrzi me da ustajem da gledam reprize :/ xd |
|
| |
maxy mara TVNovele Zavisnik
Broj postova : 682
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sun 29 Aug 2010 - 6:18 | |
| Da,zelim da odgledam do kraja,jer stvarno volim seriju,i radnju,bez obzira sta ce se desiti sa Duqueom i Catom |
|
| |
SaraLoveWill<3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 502 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Sun 29 Aug 2010 - 6:56 | |
| svejedno i tako ne gledam... |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 19 Jan 2011 - 2:13 | |
| ma svejedno mi je mada ne volim kad se serija tuzno zavrsi, ipak volim kad je srecan kraj i kad su zajedno i zivi |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Mon 2 May 2011 - 11:04 | |
| |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Wed 5 Oct 2011 - 9:47 | |
| Ja sam glazao za ovo pod 2...vise volim da znam da su Duke i Katalina ostali srecni zajedno ^^... |
|
| |
Maja M. TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? Thu 6 Oct 2011 - 1:49 | |
| Moze li neko da objavi linkove epizoda koji rade? Ovde postoje ali rade samo za prvih 7 epizoda. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
| |
|
| |
| Da li zelite 3. SEZONU STNHP NA PINKU!!?? | |
|