|
|
Author | Message |
---|
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 21 Mar 2011 - 0:22 | |
| - joca wrote:
- ~Sara_Miranda~ wrote:
- Da...ja tako mislim..Sara se mnogo promenila...i sad je pocela da izmislja kako se zaljubljuje u Aitora..a sama zna da nije tako..jer da ona voli Aitora u zadnjoj epizodi kad Lukas bude dosao zasto mu je prisla i poljubila ga sto mu njie rekla da ga ne voli i da voli Aitora i sto nije odabrala Aitora nego njega...sto govori da je jako razmazena i da joj je puno nedostajao Lukas iako je bila sa Aitorom...Aitor je bio samo prolazna ptica...i nista vise..
daj joj bas toliko nedostajo sto se jednostavno nije pokupila i otisla kod njega u juznu kaliforniju Problem je sto ne moze da ode kod njega..Zato sto on nije u Juznoj Karolini....vec u pustinji na granici Libije i Bejruta...zato...A Aitor da bi dodao ulje na vatru rekao je da Lukas voli Saru dosao bi na 5 min da vidi kako je..i zbog toga je Sari bilo krivo...sto joj se Lukas ne javlja i ne salje joj poruke..ona je sama kriva sto je on otisao ona ga je na neki nacin oterala...tu je i odgovor na tvoje pitanje Amaia...I da definitivno se slazem sa Vanjom stvarno je odvratno..A da je Lukas to video ona bi ga molila rekla mu kaako je to greska i da nije to sto on misli.. |
|
| |
figica TVNovele Novi član
Broj postova : 202
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 21 Mar 2011 - 1:34 | |
| Super smiješna serija, pogotovo Don Lorenso |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 21 Mar 2011 - 1:36 | |
| Da on sa njegovom uzrecicom...posle svaje epke se dodatno smejem...moja omiljena serija... : |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 21 Mar 2011 - 10:03 | |
| a krivci su pako i marijano oni su ga terali da ode u juznu kaliforniju da nije otisao sve bi drugacije bilo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 21 Mar 2011 - 10:16 | |
| Ne mogu Pako i Marijano bas toliko da uticu Sara moze...On joj je lepo reko da nece da ide nu u severnu,juznu,zapadnu i istocnu Karolinu vec joj je rekao da hoce da bude sa njom i ona mu je rekla da treba da ide...znaci ona ga je odgurnula od kuce ne Pako i Marijano..oni su mu samo rekli da je plata velika i da je u hotelu sa 5 *...Jedini krivac je Sara jer ona zna da moze da upravlja sa Lukasom.. |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| |
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 22 Mar 2011 - 0:41 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- ~Sara_Miranda~ wrote:
- Da on sa njegovom uzrecicom...posle svaje epke se dodatno smejem...moja omiljena serija... :
hahhhahaha En mis cojones, en mis santisimos cojones! Car je..stvarno..zna da te nasmeje do bola...super je lik...i extra glumi... :jajaja: |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 22 Mar 2011 - 4:09 | |
| - ~Sara_Miranda~ wrote:
- Ne mogu Pako i Marijano bas toliko da uticu Sara moze...On joj je lepo reko da nece da ide nu u severnu,juznu,zapadnu i istocnu Karolinu vec joj je rekao da hoce da bude sa njom i ona mu je rekla da treba da ide...znaci ona ga je odgurnula od kuce ne Pako i Marijano..oni su mu samo rekli da je plata velika i da je u hotelu sa 5 *...Jedini krivac je Sara jer ona zna da moze da upravlja sa Lukasom..
Slayem se sa tobom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 22 Mar 2011 - 4:21 | |
| - ***Amaia_Salamanca*** wrote:
- ~Sara_Miranda~ wrote:
- Ne mogu Pako i Marijano bas toliko da uticu Sara moze...On joj je lepo reko da nece da ide nu u severnu,juznu,zapadnu i istocnu Karolinu vec joj je rekao da hoce da bude sa njom i ona mu je rekla da treba da ide...znaci ona ga je odgurnula od kuce ne Pako i Marijano..oni su mu samo rekli da je plata velika i da je u hotelu sa 5 *...Jedini krivac je Sara jer ona zna da moze da upravlja sa Lukasom..
Slayem se sa tobom Hvala...samo sam napisala ono sto jeste...I nije mi jasno kako Aitor sad moze da muva Saru kad je ona udata...On definitivno ima Fuga de cerebros...ali def : |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 23 Mar 2011 - 0:16 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 23 Mar 2011 - 0:46 | |
| Fuga de cerebros objasnjava zbog cega sve to on radi...ne moze da podnese sto Sara voli Lukasa... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 24 Mar 2011 - 1:04 | |
- Fuga de cerebros objasnjava zbog cega sve to on radi...ne moze da podnese sto Sara voli Lukasa... :
Ma on je budala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 24 Mar 2011 - 1:24 | |
| Krivo mu je sto ne moze da bude sa Sarom i zato joj unistava brak iako zna da ona njega ne moze da voli...jer,jer,ona voli Lukasa...i zavrsena prica... On je definitivno slucaj za ospitivanje...A Sara je totalno luda..rekla mu da ga voli i da nije istina da joj nista ne znaci..a sto mu to isto nije rekla pred Lukasom..nemoze zasto zato sto jos uvek voli Lukasa...da ga ne voli slobodno bi mu rekla bez truncice zaljenja..ali se ispostavilo da je Lukas njena velika i jedina Ljubav... : |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 25 Mar 2011 - 6:53 | |
| Sara jeste zaljubljena u Ajtora,to se vidi iz aviona ne znam dal ste gledali juce,Sara i Ajtor su imali super scene...a i sad slede poslednje 4 epizode 8 sezone..oni ce da budu zajedno sve vreme...a realno to sto mnogi krive Ajtora je glupo,jer ako se secate dok je Sara bila u vezi sa njim,Lukas je nju opet muvao...iako su on i Ajtor imali dogovr da ce on da se povuce :Ok: Sara voli Ajtora ali i Lukasa,i u poslednjoj epizodi bira Lukasa jer je morala da bira..a da je mogla igrala bi sa obojicom... da se ja pitam prvo bi nju ubila od svih likova...jer su se svi u seriji necega odrekli dok je ona razmazena,misli samo na sebe... Montoja,Nelson,Kike i Silvija definitivno nisu zasluzili smrt.... |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 25 Mar 2011 - 6:59 | |
| Jel pocela 9-ta sezona? : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 25 Mar 2011 - 7:05 | |
| - Ejpril wrote:
- Sara jeste zaljubljena u Ajtora,to se vidi iz aviona
ne znam dal ste gledali juce,Sara i Ajtor su imali super scene...a i sad slede poslednje 4 epizode 8 sezone..oni ce da budu zajedno sve vreme...a realno to sto mnogi krive Ajtora je glupo,jer ako se secate dok je Sara bila u vezi sa njim,Lukas je nju opet muvao...iako su on i Ajtor imali dogovr da ce on da se povuce :Ok: Sara voli Ajtora ali i Lukasa,i u poslednjoj epizodi bira Lukasa jer je morala da bira..a da je mogla igrala bi sa obojicom... da se ja pitam prvo bi nju ubila od svih likova...jer su se svi u seriji necega odrekli dok je ona razmazena,misli samo na sebe... Montoja,Nelson,Kike i Silvija definitivno nisu zasluzili smrt.... Mogu da kazem da se ne slazem sa tobom...Dok je Sara bila sa Lukasom nije se osvrcala na Aitora uopste...zasto je u sinocnoj epki kad je bila sa Aitorm..zasto je grizla savest i zasto je pokusala da upali telefon koji je bacila,ona oseca samo sazaljenje prema Aitoru...Lepo mu je rekla "ja hocu da te volim"...i onda je rekla Silviji da ce da bude sa Aitorom jer tek sad shvata koliko je patio sto nije bio sa njom,..i dodala je na sve to sto je rekla bez obzira da li cu ga ikad voleti hocu da budem sa njim...i onda se posle svega pokajala...zasto zato sto voli Lukasa...da li se mozda kajala kad je bila sa Lukasom i da li je milila na Aitora..NE...Zato sto voli Lukasa i oseca sazaljenje prema Aitoru..i zato je ipak izabrala Lukasa...zato sto njega voli... :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 25 Mar 2011 - 10:33 | |
- Ejpril wrote:
ne znam dal ste gledali juce,Sara i Ajtor su imali super scene...a i sad slede poslednje 4 epizode 8 sezone..oni ce da budu zajedno sve vreme...a realno to sto mnogi krive Ajtora je glupo,jer ako se secate dok je Sara bila u vezi sa njim,Lukas je nju opet muvao...iako su on i Ajtor imali dogovr da ce on da se povuce :Ok: Sara voli Ajtora ali i Lukasa,i u poslednjoj epizodi bira Lukasa jer je morala da bira..a da je mogla igrala bi sa obojicom... da se ja pitam prvo bi nju ubila od svih likova...jer su se svi u seriji necega odrekli dok je ona razmazena,misli samo na sebe... Montoja,Nelson,Kike i Silvija definitivno nisu zasluzili smrt.... Mogu da kazem da se ne slazem sa tobom...Dok je Sara bila sa Lukasom nije se osvrcala na Aitora uopste...zasto je u sinocnoj epki kad je bila sa Aitorm..zasto je grizla savest i zasto je pokusala da upali telefon koji je bacila,ona oseca samo sazaljenje prema Aitoru...Lepo mu je rekla "ja hocu da te volim"...i onda je rekla Silviji da ce da bude sa Aitorom jer tek sad shvata koliko je patio sto nije bio sa njom,..i dodala je na sve to sto je rekla bez obzira da li cu ga ikad voleti hocu da budem sa njim...i onda se posle svega pokajala...zasto zato sto voli Lukasa...da li se mozda kajala kad je bila sa Lukasom i da li je milila na Aitora..NE...Zato sto voli Lukasa i oseca sazaljenje prema Aitoru..i zato je ipak izabrala Lukasa...zato sto njega voli... :Ok: ti ocigledno volis Lukasa i Saru,i ne vidis realno stvari ja objektivno kazem ono sto se vidi iz aviona..da prema njemu oseca sazaljenje ne bi ga tako ljubila,gledala i uzivala sa njim...nju niko na nista ne tera...to sto je izabrala Luksa znaci da njega vise voli :Ok: al ne znaci da ne voli Ajtora :Ok: edit: - Quote :
- Jel pocela 9-ta sezona?
nije trebalo bi u sledeci petak ili onaj tamo utorak zavisi dal ce prepoloviti poslednju epku 8 sezone ili ce pustiti celu za jedno vece |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 25 Mar 2011 - 19:13 | |
| Koliko epizoda ima ''Pakov svet''? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 25 Mar 2011 - 21:03 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 25 Mar 2011 - 23:28 | |
| - Ejpril wrote:
- ~Sara_Miranda~ wrote:
- Ejpril wrote:
ne znam dal ste gledali juce,Sara i Ajtor su imali super scene...a i sad slede poslednje 4 epizode 8 sezone..oni ce da budu zajedno sve vreme...a realno to sto mnogi krive Ajtora je glupo,jer ako se secate dok je Sara bila u vezi sa njim,Lukas je nju opet muvao...iako su on i Ajtor imali dogovr da ce on da se povuce :Ok: Sara voli Ajtora ali i Lukasa,i u poslednjoj epizodi bira Lukasa jer je morala da bira..a da je mogla igrala bi sa obojicom... da se ja pitam prvo bi nju ubila od svih likova...jer su se svi u seriji necega odrekli dok je ona razmazena,misli samo na sebe... Montoja,Nelson,Kike i Silvija definitivno nisu zasluzili smrt.... Mogu da kazem da se ne slazem sa tobom...Dok je Sara bila sa Lukasom nije se osvrcala na Aitora uopste...zasto je u sinocnoj epki kad je bila sa Aitorm..zasto je grizla savest i zasto je pokusala da upali telefon koji je bacila,ona oseca samo sazaljenje prema Aitoru...Lepo mu je rekla "ja hocu da te volim"...i onda je rekla Silviji da ce da bude sa Aitorom jer tek sad shvata koliko je patio sto nije bio sa njom,..i dodala je na sve to sto je rekla bez obzira da li cu ga ikad voleti hocu da budem sa njim...i onda se posle svega pokajala...zasto zato sto voli Lukasa...da li se mozda kajala kad je bila sa Lukasom i da li je milila na Aitora..NE...Zato sto voli Lukasa i oseca sazaljenje prema Aitoru..i zato je ipak izabrala Lukasa...zato sto njega voli... :Ok: ti ocigledno volis Lukasa i Saru,i ne vidis realno stvari ja objektivno kazem ono sto se vidi iz aviona..da prema njemu oseca sazaljenje ne bi ga tako ljubila,gledala i uzivala sa njim...nju niko na nista ne tera...to sto je izabrala Luksa znaci da njega vise voli :Ok: al ne znaci da ne voli Ajtora :Ok:
edit: - Quote :
- Jel pocela 9-ta sezona?
nije trebalo bi u sledeci petak ili onaj tamo utorak zavisi dal ce prepoloviti poslednju epku 8 sezone ili ce pustiti celu za jedno vece Ali sto se onda kajala sto je prevarila Lukasa...da stvarno toliko voli Aitora koliko ti kazes ne bi se ni za sta kajala...ali jeste...i rekla je dok mi Lukas kupuje vilu ja spavam sa Aitorom...i pocela je da place...i rekla je u zadnjoj epki 8 sezone.."Lukase ti si ljubav mog zivota i nikad nisam milila da mogu drugoga da volim..znala sam da je tvoja i moja ljubav nesto sto ce trajati zauvek..ali si se onda pojavio ti Aitore i pokazao si mi da je sreca na dohvat ruke...i zato vas volim oboje..i znam da moram da izaberem.."Aitoru nije rekla da ga voli na nacin koji je rekla Lukasu...i izabrala je Lukasa..Aitor je bio samo prolazna avantura...Ipak svako ima svoje misljenje... :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 26 Mar 2011 - 0:06 | |
| oki tvoje misljenje ja opet tvrdim da voli obojicu :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 26 Mar 2011 - 0:18 | |
| Meni je najbitinije da je ozabrala koga voli...i sto je sama birala..bas mi je drago zbog Sare i Lukasa i sto je prava i prva ljubav pobedila.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 26 Mar 2011 - 0:32 | |
| meni je glupo sto je njihova ljubav pobedila,samo njihova koje je uvek bila najsebicnija a ostale ljubavi:Pako i Lola?Silvija i Pepa?Rita i Montoja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 26 Mar 2011 - 2:14 | |
| - Ejpril wrote:
- meni je glupo sto je njihova ljubav pobedila,samo njihova
koje je uvek bila najsebicnija a ostale ljubavi:Pako i Lola?Silvija i Pepa?Rita i Montoja? Sarina i Lukasova ljubav je bila najjaca od svih,sta su sve zajedno prosli i oprostili jedno drugom samo njihova ljubav zna....imaju jako lepu ljubavnu pricu.... Upravu si za Silviju i Pepu,Ritu i Montoju...oni nisu doziveli to sto si Lukas i Sara i bas mi je krivo zbog toga...nisu trebali da umru Silvija,Montoja,Kike i Nelson oni su i cinili celu seriju pored PAKA,LUKASA I MARIJANA...Jedino to je glupo...Jako je bilo tesko Lukasi I Sari u pocetku morali su da se kriju....ipak najjaca ljubav je pobedila.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 26 Mar 2011 - 4:18 | |
| jos samo tri epke do kraja :’(: a posle 9...nece bas biti isto kao pre |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju? | |
| |
|