REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na slike, novosti, i ostalo

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
AuthorMessage
fan4life
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
fan4life

Broj postova : 49
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 4d9-29z614

Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 _
PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySat 10 Jul 2010 - 2:16

:super: Ja cu sigurno nastaviti pratiti seriju. :jupi:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySat 10 Jul 2010 - 2:59

super :jupi:
Back to top Go down
nermina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nermina

Broj postova : 421
Godina : 38

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyTue 13 Jul 2010 - 1:55

ja ovu seriju necu gledati , ne svidjau mi se glumci ..... slicna je seriji prissionera samo je nesto izmenjeno :POIU:
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyThu 22 Jul 2010 - 5:01

Sto se tice prve epke, meni su utisci nakon prve epizode poprilično mlaki. ne volim opisivanje prošlosti koje traju epizodu-dve (da ne pričamo 10 kao u "Mi pecado"). Mislim da je gledalac u 21 veku toliko napredovao da bi shvatio samu priču iz prošlosti bez nepotrebnih scena i loše glume. Trebali su ubacit neki flashback tu i tamo, a ne ovo.

Margarita Magana je bila OČAJ. Samo se dere, krešti, vrišti... komedija... i naravno dobra mama rodi dobro dete, zla mama rodi zlo dete".. muahahaha.. klasika...

Roberta mi je ok za sad, ali je njena majka stalno truje protiv Renate.... nastavicu sa gledanjem za sad
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyFri 23 Jul 2010 - 0:19

Nisam gledala, i necu da gledam, Silvia je super, ali ostali ... cccppp cppp cppp ...
Back to top Go down
MiSs Dulce*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
MiSs Dulce*

Broj postova : 58

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySat 24 Jul 2010 - 9:47

Serija mi je za sad super,ROberta mi je ok

_____

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

Broj postova : 476
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 Renatayjeronimo2

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyMon 26 Jul 2010 - 13:33

Obožavam ovu seriju a posebno svoju Chivisicu kao Renaticu. Savršena mi je. Serija mi je odlična jer ide radnja dosta brzo i nema nepotrebnih scena. Jedan dan ne traje 10 epizoda kao u nekim drugim serijama. Sve je odlično napravljeno. Kemija između Solera i Silve će stvarno biti vatrena. Ma sve naj, naj....Cuando me enamoro...se detiene el tiempo,,,vrh. A i jako zarazna muzika iz serije, prije svega naslovna pjesma, a potom i ostale...
Back to top Go down
fan4life
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
fan4life

Broj postova : 49
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 4d9-29z614

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyTue 27 Jul 2010 - 1:42

Nata wrote:
Obožavam ovu seriju a posebno svoju Chivisicu kao Renaticu. Savršena mi je. Serija mi je odlična jer ide radnja dosta brzo i nema nepotrebnih scena. Jedan dan ne traje 10 epizoda kao u nekim drugim serijama. Sve je odlično napravljeno. Kemija između Solera i Silve će stvarno biti vatrena. Ma sve naj, naj....Cuando me enamoro...se detiene el tiempo,,,vrh. A i jako zarazna muzika iz serije, prije svega naslovna pjesma, a potom i ostale...

Slazem se. :super:
Back to top Go down
MiSs Dulce*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
MiSs Dulce*

Broj postova : 58

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyWed 28 Jul 2010 - 3:04

Baš je super serija,volim ju!

___

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyThu 29 Jul 2010 - 10:16

Mene je serija odusevila,jedva sam cekala da pocne i stvarno mi se svidja. Glumci mi se svidjaju,dobra je ekipa,Jose Ron je presladak :srcemoje: A Silviju necu da komentarisem,svidja mi se njn lik u seriji a ona savrseno glumi,odusevljava me svakom epizodom!Juan mi je isto dobar, njegov lik takodje, ali bih vise volela da na kraju Renata ostane sa Matiasom :)) Muzika mi se isto svidja, pre sam obozavala Enriquea ali sada ga volim jos vise,uvodna pesma je predivna,obozavam je!: )
Back to top Go down
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Godina : 30
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyFri 30 Jul 2010 - 2:44

ja cu ovu seriju obavezno gledati,stvarno je super....odusevila me kao i glumci....
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
Lucero
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero

Broj postova : 398
Godina : 32
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 16h0kkl

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySat 31 Jul 2010 - 6:50

Ok mi je serija, nista posebno, gledam je samo zbog Silvie
Back to top Go down
splendor123
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
splendor123

Broj postova : 4

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySun 1 Aug 2010 - 8:35

hy, thanks a lot for posting the links of this amazing telenovela ( cuando me enamoro).
I have a question, will you keep posting them? the truth is, the links that I found here are of an excellent quality and I could not find it elsewhere.

Thanks again

big hug from dubai

S :LKI:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySun 1 Aug 2010 - 9:07

I will keep posting them,don't worry :vbvb:

big hug four you from Serbia zagrljaj
Back to top Go down
splendor123
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
splendor123

Broj postova : 4

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySun 1 Aug 2010 - 9:43

perfecto, you are the best :ZXCV:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySun 1 Aug 2010 - 9:51

:LKI: if you need something just ask
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyThu 5 Aug 2010 - 10:46

Koga je Fina pokusala da ubije? Jel' Margarita Maganja glumi mladu Finu?
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyThu 5 Aug 2010 - 11:05

jeste

Roberta i Rafaela je ubila....bar za sad...ja sam stigla do 6 epke...
Back to top Go down
Lucero
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucero

Broj postova : 398
Godina : 32
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 16h0kkl

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyFri 6 Aug 2010 - 2:45

ja sam stigla do 22 epizode, ok je serija
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyFri 6 Aug 2010 - 6:52

da meni je super...nastavljam da je gledam u oktobru kad se zavrsi klon...ovako mi previse serija odjednom....
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyMon 9 Aug 2010 - 22:53

Ja nesto nemam vremena u poslednje vreme da gledam ali sada cu da nastavim, svidja mi se serija, Silvia mi je kao stvorena za ulogu Renate! Videcemo kako ce se dalje odvijati ali za sada mi je serija super, izuzevsi onaj deo Kada je Rafael umirao, Gretel me je tako nervirala onim plakanjem :/
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyMon 9 Aug 2010 - 22:54

Meni se cini da ova serija nije toliko popularna, a odlican ti je Gif Tamara, bas su slatki njih dvoje...
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyMon 9 Aug 2010 - 22:57

Ne pratim bas statistike ali nekoliko puta sam bacila pogled na rejting i uopste nije los za taj termin. Ukusi su razliciti ali preporucujem ti da pogledas neku epizodu, mozda ti se i svidi = ) Hvala za gif!:)
Back to top Go down
camaleones
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
camaleones

Broj postova : 1313
Godina : 28
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 Ytujye

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptyFri 13 Aug 2010 - 6:43

ok je serija
Back to top Go down
http://tvserijesrbija.forum.st/
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

Broj postova : 476
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 Renatayjeronimo2

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 EmptySat 14 Aug 2010 - 13:13

Baš mi je žao Wendy. Bile su mi odličan tandem ona i Renata.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 4 Empty

Back to top Go down

Komentari na slike, novosti, i ostalo

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 12Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next