REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na slike, novosti, i ostalo

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
AuthorMessage
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 28505204839610125311

Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 _
PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 2:38

Ne ide kod nas ova serija ? Ja je prebacila u serije u Srbiji, pa ako ne ide, da je vratim nazad ?
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 2:59

sad da vidimo,ako nema vratite
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 3:16

Sta nece pustati na Pinku ovu novelu :/
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 3:23

izgleda ne
sad je dvor
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 3:36

He pa da, tako i kod nas dok je bila Farma u tom terminu sto su trebali neku novelu pustiti pustali su Farmu, a da evo gledam bas Dvor na Pinku :/ uzas ja se bas bila obradovala reko da gledam.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 3:52

Pa ako je nije bilo do sad ne verujem ni da ce je biti ... Aman sa ovim rijaliti sra*ima nista ne moze da se gleda!
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 4:44

Ma budale, kao da je taj Dvor nesto veoma posebno.
Valjda ce da je kasnije puste, ako ne u ponedeljak onda mozda u utorak ili sredu.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 4:45

Neće.Nema nikakve informacije da kreće....
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

Broj postova : 265

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 4:46

neverujem da hoce jer nije ni u programskoj semi a i na teleteksu je nema
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 5:30

strasno
nista da vratimo u tvnovele koje se snimaju
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 6:41

Meni je prevod smešan do bola. xD
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 7:24

Ima u danasnjem Kuriru,dodatak za program,za celu nedelju i pise da serija pocinje danas.Sestre?!?!?! smesno....kad nisu sposobni da prevedu kako treba...
Ne verujem da ce je uopste i pustiti,jer taj termin od 3 nije siguran kad ima ovaj us'''i reality.Ja nisam pratila,ali sam videla da je bila gledana...ne znam da li ce rizikovati da dobru seriju puste u tako losem terminu...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 8:59

Gledala sam na pinkovom sajtu tv program...nece biti serija.
U 15:00 emitovace se Dvor...tako da mozete da prebacite seriju u one koje se jos uvek snimaju.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 9:59

Da to sam i ja danas gledala.
Takodje pise da ce biti Dvor u tom terminu, tako da nista od ove novele :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 10:01

Znači, vraćam dole, samo se kidam zbog ovo "Sestre". Kao pitaš druga: "Je l' si gledao Sestre". xD Hahahaha.. Ili: Sestre 1. epizoda. xDDDDDD hahaha
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 10:01

meni pise u blicu kao mini biografija glavne glumice... pise Silvia Navaro iz serije Sestre koja treba uskoro da pocne na televiziji pink.. pise USKORO
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 10:03

Ćuti više sa tim Sestrama, mnogo mi je smešno! xDDDDDDD
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 10:16

ja stvarno ne znam koja je radnja u seriji...da li ima sestara ili ne.... ali prevod jeste smesan.. sestre :D nigde logike :/
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 10:45

i kurir i blic i tv novosti-program je totalno bzv,neobavesteni su skroz..pola stvari lupe...

a prevod ima logike jer radnja i govori o sestrama,al opet prevod je glup...jer eto sestre,nekom ko prvi put cuje za seriju nece zvucati privlacno za gledanje
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 10:51

Da, imaju sestre, ali nije da je glavna prica.
Al' sad sta da radimo.. Da budemo srecni ako nam uopste puste -.-
Ja nisam danas listala nikakve novine, pa nisam nista videla.
Ali jasno je da su sve promenili u posednji cas, pa kad je cak i promo isao u sredu,vajlda.
Sve je to zbog dvora, izgleda da ima veliku gledanost pa im se vise isplati da puste to, na zalost. (Srbijo, ode ti u....:/)
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 11:10

Ja sam neki dan na portalu Story-a čitala isto kako treba da počne od 21.1.
[You must be registered and logged in to see this link.]
e sad koliko je to tačno vidjećemo..a prevod im nigdje veze Ijo Ijo Ijo
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 12:39

auuu... ipak je ovu seriju neko gledao.. pa kakva je :D
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 21:25

Ova serija je mnogo dobra, mnogo je gledana, i bili su pozitivni komentari, znam da je neko iz kluba zvezdica gledao, cini mi se zvjezdica, ili Flippy i da su bile odusevljene. Ne znam sad ...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 22:56

i gira gleda :Good:
ja nastavljam na netu..posto ovi nece da puste :Out:
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 EmptyFri 21 Jan 2011 - 23:32

Ja redovno gledam seriju, sad sam odgledala epizodu koja je sinoc bila u Meksiku.
Da, serija je veoma gledana, cak je u poslednje vreme imala veci rejting i od TDA. Steta sto je nece sada pustiti, ali mozda je i bolje da je puste kasnije ali u drugom terminu, ova serija zasluzuje mng vise od termina u 15h.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo   Komentari na slike, novosti, i ostalo - Page 10 Empty

Back to top Go down

Komentari na slike, novosti, i ostalo

View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 12Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next