| Komentari na slike, novosti, i ostalo | |
|
|
Author | Message |
---|
splendor123 TVNovele Novi član
Broj postova : 4
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sat 14 Aug 2010 - 20:24 | |
| This is a wonderful novela, every episode gets better and better.
Thanks a lot for providing the links in such a high quality
:vbvb: |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sat 14 Aug 2010 - 21:02 | |
| - Nata wrote:
- Baš mi je žao Wendy. Bile su mi odličan tandem ona i Renata.
I meni je bas zao Wendy,taman sam se navikla na nju,postala mi je bas draga... Nadam se da ce se brzo oporaviti! - Quote :
- This is a wonderful novela, every episode gets better and better.
I agree with you! :vbvb: |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
Broj postova : 476 Fan-gif : Lokacija : SilvaLand
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 15 Aug 2010 - 2:47 | |
| Joj Tammy, otkud si "iskopala" one fotke, aahhaha, opet se naša Chivisica hvata mikrofona, hahaha, a rekla je i na twittcamu da ne zna pjevati, hahahah. Ma serija je vrhunska, obožavam je svaki dan sve više i više |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 15 Aug 2010 - 9:34 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 15 Aug 2010 - 10:34 | |
| - Nata wrote:
- Joj Tammy, otkud si "iskopala" one fotke, aahhaha, opet se naša Chivisica hvata mikrofona, hahaha, a rekla je i na twittcamu da ne zna pjevati, hahahah. Ma serija je vrhunska, obožavam je svaki dan sve više i više
Hahahaha,da da secam se kad je rekla to na twitcamu, ove slike je stavila Gretel Valdez na twitter xDD Sad sam pokusala naci na yt-u snimak sa zavrsetka Montecrista,David Bolzoni peva onu naslovnu numeru i samo da Silviji mikrofon i ona kaze deo "para quererte" ali tako dobro da je prosto steta sto joj nije dao vise mikrofon.. Iii ne mogu naci video xDD - Quote :
- A sta se dogodilo Wendy?
Povredila je koleno i mora na operaciju tako da ce napustiti seriju ali nece izbaciti lik Adrijane vec ce na njeno mesto doci glumica Jessica Segura.:) |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 15 Aug 2010 - 12:12 | |
| Joj Tamara daj molim te ako nađeš taj link postavi,, baš bi to voljela vidjeti. Obožavam je kad šuti, kad priča, kad pjeva, ma obožavam je u svim oblicima i situacijama, ahahhah
Tanja GIFovi su savršeni. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Mon 16 Aug 2010 - 8:15 | |
| Pokusala sam da ga nadjem ali nema sanse,znam da mi ga je drugarica stavila na fejs i da sam odatle i videla snimak ali to je bilo prosle godine tako da je uzaludno tu traziti :/ Ako nadjem postavljam :D
Inace potvrdjeno je,Wendy ce zameniti Florencia De Saracho,meni je ona skroz ok,sada kada se ofarbala u smedje lici malo na Wendy,slatka mi je...:)) |
|
| |
nessa_girl TVNovele Novi član
Broj postova : 464
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Tue 17 Aug 2010 - 2:59 | |
| - Quote :
- Inace potvrdjeno je,Wendy ce zameniti Florencia De Saracho,meni je ona skroz ok,sada kada se ofarbala u smedje lici malo na Wendy,slatka mi je...:))
potpuno se slazem!!! |
|
| |
splendor123 TVNovele Novi član
Broj postova : 4
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sat 21 Aug 2010 - 8:57 | |
| I just downloaded La Mentira but I think that Cuando me enamoro is a better version, also it looks like it will be longer than La Mentira Happy Wekend :IK: |
|
| |
SaraLoveWill<3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 502 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sat 21 Aug 2010 - 11:37 | |
| prvi put cujem procitala sam sada sadržaj sve je zapetljano i ništa ne razumem xD ok su glumci al ne mislim da gledam :P |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sat 21 Aug 2010 - 23:00 | |
| Baciću oko ako bude došla kod nas..Želim da vidim kako su se Juan,Bečlijka i Jessica snašli..i da li su bolji od Natalie,Osvalda i Dominike.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 22 Aug 2010 - 0:53 | |
| - Don Pio wrote:
- Želim da vidim kako su se Juan,Bečlijka i Jessica snašli..i da li su bolji od Natalie,Osvalda i Dominike..
Mnogo su bolji od njih, a prica je dosta izmenjena,ja sam stigla do 20 ep.i do sada je sve islo brzo ali najbolje epizode tek predstoje : )) |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 22 Aug 2010 - 0:54 | |
| aj baš ću da pogledam....Kakva je ovde Bečlijka? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 22 Aug 2010 - 1:19 | |
| Po meni mnogo bolja nego u MEPS-u |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 22 Aug 2010 - 1:21 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 22 Aug 2010 - 1:43 | |
| Pa ne znam,uloga joj je mnogo zanimljivija.Kao sto je i ona sama rekla, mnogo je opustenija,bolje glumi,lepse izgleda... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sun 22 Aug 2010 - 1:49 | |
| |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Thu 2 Sep 2010 - 3:37 | |
| e a zašto su wendy maknuli iz serije?
inače, skroz se premišljam dal da ovo počnem gledat... jel dobra serija? bar upola ko la mentira? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Thu 2 Sep 2010 - 3:38 | |
| Imala je zdravstvenih problema |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Thu 2 Sep 2010 - 3:40 | |
| a jadna...samo da nije nešto ozbiljno. jel ti pratiš ovo? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Thu 2 Sep 2010 - 3:41 | |
| Ne.Ali pratim vesti o ovome |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Sat 11 Sep 2010 - 20:16 | |
| pogledala sam jučer navečer zadnje tri epizode...dobra je serija! jako dobra!!! |
|
| |
Her Zika Pavlovic TVNovele Novi član
Broj postova : 82 Godina : 39 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Mon 13 Sep 2010 - 0:32 | |
| kolko bi serija trebalo da ima ep |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Thu 16 Sep 2010 - 21:39 | |
| kako sam se ja nakačila na ovu seriju, to je strašno, predobra mi je! : a ona glumica što tumači lik roberte...ružnije stvorenje u životu nisam vidjela... : : |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo Fri 17 Sep 2010 - 1:02 | |
| Serija je odlična. A pogotovo Silvia i Juan. Pomalo sam već zaboravila kako je glumila Kate i Guy, znam da su i oni bili super...ali ovih dvoje "razvaljuju". Ono ostala glumačka ekipa i nije toliko jaka...ali vrijedi gledati ako zbog ničega, radi glavnog para. Najviše mi se sviđa to što radnja ide jako, jako brzo. Jedna epizoda jedan dan. A ne 5 epizoda pola dana..haahah.
Ako sam dobro razumjela Juana na twittcamu čini mi se da je rekao 140 ili 160 nastavaka?? Ali ovim tempom...ni to neće biti previše. Barem se nadam...ako zadrže ovaj nivo kvalitete?? A vjerujem da hoće. Ma da ima i 350 nastavaka gledala bi zbog Silvije. Predivna je...što glumom što izgledom. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti, i ostalo | |
| |
|
| |
| Komentari na slike, novosti, i ostalo | |
|