| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
| |
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 9 Jun 2010 - 0:52 | |
| |
| | | ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 9 Jun 2010 - 1:18 | |
| |
| | | danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 9 Jun 2010 - 23:22 | |
| epizoda 23
Raquel y Bruce su stajali za svedskim stolom Bruce:Cestitam,postala si majstor u laganju Raquel:O cemu pricas Bruce:Nemoj mi samo reci da je istina sve ono sto si napricala Raquel:Tvoja djevojka je previse radoznala.Sta je nju briga sta ja radim i kako zivim Bruce:Mene je briga,siguran sam da nije istina nista od onoga sto si rekla Raquel:Ti ne znas kako mi je bilo poslije onog dana,ne znas kako zivim i kako mi je sad Bruce:Upravu si,ne znam jer si nestala bez rijeci.Nisam te vidio vise od godinu dana Raquel:Bolje bi bilo da se vise nismo ni sreli Bruce:Zasto?Zato sto se bojis da ces se ponovo zaljubiti u mene Raquel:Molim te?Ne govori gluposti Bruce:Pogledaj me Raquel,pogledaj me i dalje te volim.Volim te.(ljubi je a ona ga odbija u pocetku, mada kasnije uzvraca poljubac)
Veronika:Dugo su se sadrzali Enrike:Da sigurno biraju neka specijalna jela.Koliko dugo ste zajedno ti i Bruce Veronika:Godinu dana,zar ti nije Bruce rekao Enrike:Naravno da jeste,ali zelio sam da cujem zensku stranu price Veronika:Volimo se.Obozavam Bruca.Sigurna sam da ce nase vjencanje biti vjencanje godine.Pozvan si svakako i naravno Raquel.Gladana sam,idem vidjeti zasto su se toliko sadrzali Enrike:Idem i ja
Raquel:Pusti me,neko ce naici Bruce:Reci mi,priznaj mi sta osjecas prema meni Veronika:Ljubavi sta radite,zasto se niste jos posluzili Raquel:Jesmo,ja jesam.Zapoceli smo razgovor,Bruce mi je govorio o vama i vasoj vezi,pa smo se zapricali,zar ne Bruce:Da,tako je Enrike:Dobro,sada da jedemo,vrijeme je Veronika:Da
Melisa:Molim?Otisao je na romanticnu veceru sa njom Leon:Ne,naravno da nije,vecera je u cetvoro,ta vecera moze biti dobar preduslov za moje poslovne poduhvate Melisa:Boli me briga za tvoje poslove.Zanima me samo Enrike,ne zelim da bude sa tom zenom Leon:Melisa,bolesno si ljubomorna i ako tako nastavis zaista ces ostati bez Enrikea
Raquel i Enrike su stigli pred kucu Raquel:Hvala ti sto si me dovezao Enrike:Nema na cemu to mi je obaveza.Kako ti je bilo Raquel:Dobro Enrike:Bolje se osjecas Raquel:Da,hvala.Znas sta zaboravila sam ti reci,dosla je... Enrike:Prelijepa si Raquel:Molim Enrike:Znas da sam rekao u razgovoru sa Veronikom da i od tebe zavisi koliko cu ostati Raquel:Da,rekao si to u sali,zbog Bruca i Veronike Enrike:Ne,rekao sam to zato sto stvarno tako mislim.Zelis li ti da ostane Raquel:Lijepo mi je u tvom drustvu,zabavljas me,drag si mi Enrike:Nista vise Raquel:Sta vise Enrike:Svidjas mi se Raquel,mislim da pocinjem da se zaljubljujem u tebe (priblizava joj se i ljubi je)
kraj 23 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 9 Jun 2010 - 23:37 | |
| |
| | | Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 11 Jun 2010 - 6:46 | |
| Extra je... Samo nastavi da pises... |
| | | EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 11 Jun 2010 - 8:45 | |
| |
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 11 Jun 2010 - 22:58 | |
| :LKI:
epizoda 24
Raquel se odmakla -Mislim da je kasno,moram ici Enrike:Otvoricu ti vrata Enrike je izasao kada je zacuo Melisin glas Melisa:Enrike Enrike:Melisa ti Melisa mu prilazi i ljubi ga -Da ljubavi,ja sam,zasto me gledas tako kao da si vidio duha Enrike:Sta ti radis ovdje Raquel je izasla iz kola -To je ono sto sam ti zeljela reci,tvoja djevojka je stigla Melisa:Ti si Raquel Raquel:Da,to sam ja,laku noc Enrike:Laku noc Raquel Melisa:Ljubavi,idemo,tako sam te pozeljela Enrike:Hoces li mi objasniti sta ti radis ovdje Melisa:Da,naravno da hocu,ali nemoj da reagujes tako,dodji,idemo
Daniela i Pablo su bili u spavacoj sobi Daniela:Ljubavi,mislis da cemo stvarno moci da dobijemo bebu Pablo:Ne zelim da razgovaram o tome,zasto sada na to mislis Daniela:Zato sto znam koliko bi nam to znacilo.Nesto sam mislila,koji su bili srecnici moji roditelji zar ne,imali su troje djece,a djeca su najvece blago u zivotu Pablo:Imacemo i mi,vidjeces,samo prestani da budes sa tim opterecena.Idemo da spavamo
Raquel je lezala u svojoj sobi -Samo mi je to trebalo.Enrike se zaljubljuje u mene,a njegova djevojka je tu.Ne zelim vise problema,dokle?Zasto svi muskarci kojima se svidjam vec imaju djevojku,zasto
Bruce je lezao pored Veronike,razmisljajuci -Raquel,ljubavi,uprkos svemu,nisam te zaboravio.Sa Veronikom sam,ali je ne volim,ne volim je i nikada je nisam ni volio.Boricu se za tebe ljubavi,obecavam ti
Melisa:Zasto se ljutis,da sam znala da ces tako reagovati,ne bih ni dolazila Enrike:Pa nisi ni trebala,nisam te zvao.Samo mi smetas,ovdje sam zbog posla Melisa:Da ali sam zeljela da te iznenadim Enrike:Gusis me.Rekao sam ti kada sam uzazio u ovu vezu da ne zelim pritisak,a ti ga stvaras Melisa:Ali ljubavi,zar ti nisam bar malo nedostajala Enrike:Melisa,ne radi se o tome,ne razumijes Melisa:Razumijem sve,bolje da se vise ne svadjamo,i da uzivamo zajedno(pocela je da mu otkopcava kosulju) Enrike:Ne,nisam raspolozen Melisa:Hajde,ne budi takav(pocela je da ga ljubi,on joj je uzvratio poljubce,vodili su ljubav)
Veronika:Dobro jutro Daniela:Zdravo Veronika:Bruce nije sisao Daniela:Ne,zar nije jos u sobi Veronika:Ne kada sam se probudila krevet je bio prazan Daniela:Ne znam,kuda li je otisao ovako rano Veronika:To se i ja pitam
Enrike se probudio Melisa:Zdravo ljubavi Enrike:Koliko je sati Melisa:Pola deset Enrike:Molim?Ali zasto me nisi probudila Melisa:Tako si lijepo spavao Zazvonio je telefon Enrike:Molim.Da,da,ustali smo,uredu dolazimo Melisa:Ko je Enrike:Leon,poziva nas na dorucak
Leon:Anhela,Erike i Melisa,dolaze na dorucak,probudi Raquel ako se jos nije probudila Anhela:Raquel nije u svojoj sobi,sada sam gledala Leon:Molim?A gdje je Anhela:Ne znam,sigurno je izasla
kraj 24 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 12 Jun 2010 - 6:02 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sun 13 Jun 2010 - 23:52 | |
| epizoda 25
Leon:Kako to da je izasla,nikome se nije javila Anhela:Ne.Zaista ne znam gdje bi mogla biti
Raquel je setala kraj obale,to je ista ona obala kojom su setali ona i Bruce kada su bili zajedno.sada su ponovo tu oboje,ona na jednom kraju,a on na drugom kraju i idu neocekivano jedno drugom u susret. Raquel se prisjecala njihovog posljednjeg razgovora na toj obali -Koliko dugo nisam bila ovdje,a sve je ostalo isto Bruce ju je ugledao i nasmjesio se -Raquel,Raquel Raquel je zbunjeno rekla -Bruce
Sonja:Molim te,kontrolisi se,panicis bez potrebe Veronika:Ne,ne nije bez potrebe,niko ne zna gdje je Sonja:Ne znam,mozda sa policijom razgovara o Rebekinom slucaju Veronika:Nedelja je.Nemoj me praviti budalom,nedeljom policija ne radi Sonja:Onda je otisao da proseta.Sigurno ne radi nista lose Veronika:A ne!Zasto se onda nije javio.Odgovori mi,zasto krije
Raquel:Ne mogu da vjerujem,sta ces ti ovdje Bruce:Sigurno isto sto i ti Raquel:A sta ja to radim Bruce:Prisjecas se trenutaka koje smo na ovoj obali proveli zajedno,to je bila nasa obala Raquel:Da,bila.ali odavno nije,sada smo oboje na suprotnim stranama,stranci smo Bruce:Sjecas se da je na ovom mjestu trebala biti nasa kuca Raquel:Ali nema nista ni od kuce,ni od svih nasih planova Bruce:Jos uvjek nije kasno Bruce:Molim te Bruce,zar zaista vjerujes u to,kasno je,odavno je vec kasno,od onoga dana kada sam ja kupila kartu za rajj,obecani raj,koji se pretvorio u pakao
Melisa i Enrike su dosli kod Leona Enrike:Dobro jutro Leon:Dobro jutro Melisa:Kako ste,Leone Leon:Bilo je i boljih dana Enrike:Nesto se desilo Leon:Nista posebno Melisa:Gdje je Raquel,zelim da je upoznam Anhela;Nije ovdje,izasla je Enrike:Ovako rano,gdje Leon:Ne znamo,nije se javila Melisa:Otisla je tek tako,nije se nikome javila,ocigledno djevojka nije takva svetica kakvom je predstavljate Enrike:Ucuti Melisa,sigurno je otisla da proseta Anhela:Evo je Raquel:Dobar dan Leon:Dobro jutro,gdje si bila Raquel:U setnji Leon:Uredu,razgovaracemo kasnije Raquel:Idem u sobi,nije mi dobro Anhela:Neces doruckovati Raquel:Ne,nisam gladna Melisa:Hocemo li mi da jedemo Enrike:Idem da vidim je li Raquel potrebno nesto
Bruce je takodje stigao kuci Veronika:Dobro jutro.Mogu li da znam gdje si bio Bruce:Da,isao sam da prosetam Veronika:Ovako rano Bruce:Da,ne svidja ti se Veronika:Ne,mogao si bar da se javis zar ne Bruce:Ne,nisam mogao,ne moram da ti polazem racune,ni tebi ni nikome Veronika:Ali ja sam ti buduca zena Bruce:Vec si rekla "buduca".Zato ne pokusavaj da me kontolises jer lako mozes postati "bivsa"
kraj 25 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 14 Jun 2010 - 1:23 | |
| |
| | | EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 14 Jun 2010 - 2:43 | |
| |
| | | uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 14 Jun 2010 - 3:43 | |
| Svidja mi se serija. A sta je sa Rebekom? |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 14 Jun 2010 - 6:33 | |
| - uros car wrote:
- Svidja mi se serija. A sta je sa Rebekom?
Pa ako si citao sve epizode,vidio si da je ubijena.Vrati se unazad par (desetak) epizoda,pa vidi kako se sve odvijalo. |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 16 Jun 2010 - 3:01 | |
| epizoda 26
Veronika:Bruce,Bruce,stani ne ostavljaj me ovako,ovaj razgovor nije zavrsen
Raquel je legla na krevet i pocela plakati,usao je Enrike Enrike:Raquel,sta je bilo Raquel:Nista.Zeljela bih malo da budem sama Enrike:Sta se desilo.Nisi samo setala,zar ne Raquel:Jesam Enrike:Neces da mi kazes istinu Raquel:Recimo da sam se namjerno suocila sa prosloscu i izazvala je Enrike:Bices dobro Raquel:Hocu.Prozivjela sam i mnogo gore stvari,zato ne brini Enrike:Zeljeo bih da razgovaramo o onome sto se sinoc desilo.Ja... Raquel:Ne govori nista.Bolje je tako.Sve je uredu Enrike:Ali ja sam bio iskren prema tebi,zaista sve sto sam ti rekao to sam i mislio Melisa je usla -Prekidam vas Raquel:Ne naravno da ne,hvala ti Enrike na brizi,ali bicu dobro Enrike:Uredu,idem u trpezariju Melisa:Pridruzicu ti se brzo.Znaci ti si cuvena Raquel.Jedva sam cekala da te upoznam Raquel:Ne znam da li sam cuvena,kako ti kazes,ali da ja sam Raquel Melisa:Drago mi je.Ja sam... Raquel:Melisa Moreno.Znam ne moras mi se posebno predstavljati Melisa:Onda sigurno i znas to da sam Enrikeova djevojka Raquel:Da.Znam Melisa:To ti smeta Raquel:Naravno da ne,zasto bi mi smetalo.Ako si dosla da pravis ljubomorne scene Melisa:Ne,nisam dosla zbog toga.Ovo je vise prijateljski savjet.Drzi se podalje od Enrikea Raquel:Slusaj.Pod broj jedan,nikada ne bih mogla da budem prijatelj sa osobom poput tebe A pod broj dva,Enrike je moj prijatelj i nece prestati da to bude zbog tebe Melisa:Ali upozoravam te ako pokusas bilo sta... Raquel:Ti nemas sta da me upozoravas,Ovaj razgovor je zavrsen,nemam sa osobom poput tebe o cemu vise da pricam
Veronika:Tvoja je duznost da mi pomognes Daniela:Ne,ne,ti me ocigledno nisi dobro razumjela.Vasa veza je vasa stvar i ja se u to mjesati necu Veronika:Ali Daniela,ti Daniela:Kada je Bruce rekao da ce se ozeniti tobom nisam se mjesala,prema tome ako sada odluci da te ostavi takodje se necu mjesati
Leon:Zavrsile ste razgovor Melisa:Da Enrike:Sve je uredu Melisa:Naravno ljubavi,zasto ne bi bilo Enrike:Rekli ste da zelite sa mnom razgovarati Leon:Da,slobodan si Enrike:Molim Leon:Da,tvoj posao ovdje je zavrsen,mozes se vratiti sada ili kada zelis Enrike:To znaci da prekidam saradnju sa vama Leon:Ne,naravno da ne,ostacemo u kontaktu,ali za sada si slobodan Melisa:To je divno,ljubavi znaci mozemo da idemo kuci Leon:Tako je,dodji Enrike,da ti potpisem cek,kako bi mogao da podignes novac koji si zaradio Enrike:Ne znam sta bih vam rekao,hvala vam,iznenadjen sam Leon:Ucuti i slusaj.Naravno da se nasa saradnja ne prekida.Zelim da odes tamo,unistis Fausta i vratis se da radis za mene,on nam je samo smetnja Enrike:Molim Raquel je stajala iza vrata i slusala njihov razgovor
kraj 26 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 16 Jun 2010 - 3:18 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 17 Jun 2010 - 23:51 | |
| epizoda 27
Enrike:Sta to treba da znaci,treba da ubijem Fausta Leon:Ja to nisam rekao,treba da ga se rijesis,ti odaberi nacin Enrike:A Melisa Leon:Ona je tvoja briga.Radi sa njom sta hoces,ali jedno te upozoravam,Melisa ne smije da zna nista o nasim planovima Enrike:U redu Leon:Sada mozes da ides.Javi mi se kada ovo obavis Raquel:Zaboga.Koliko ubistava ce se jos desiti,koliko cu jos morati da cutim
Daniela:Bruce,Bruce,spavas li Bruce:Ne,udji Daniela:Kako si Bruce:Dobro Daniela:Sta se desava sa tobom i Veronikom Bruce:Nista Daniela:Ne lazi me,znam sve Bruce:Veronika te je poslala,je li tako.Znao sam Daniela:Ne,nije me ona poslala,istina razgovarala sam sa njom,ali dosla sam sama,zelim da ti pomognem Bruce:Kako! Daniela:Ne znam,reci mi ti,zasto ste se svadjali Bruce:Zbog svega,ne znam,nekada mislim da bi bilo najbolje da nismo ni pocinjali vezu Daniela:Mislis je ostaviti Bruce:Ne znam,kunem ti se da ne znam
Lorena:Eva,zasto mi ne kazes ko je taj misteriozni momak Eva:Zato sto ne zelim Lorena:Hajde,znam li ga Eva;Da Lorena:Ko je?Je li zgodan,jeste li u ozbiljnoj vezi Eva:Da,vrlo je zgodan,priznacu ti nesto,ozenjen je Daniela:Sta???Ne mogu da vjerujem,upistila si se u vezu sa ozenjenim muskarcem Eva:Da,uvjek se moze razvesti,zar ne Daniela:Svejedno,on Eva:Nemoj mi ti drzati pridike.Zaboravila si da si bila u vezi sa ocevim poslovnim partnerom koji je 20 godina stariji od tebe Lorena:Ne podsjecaj me,bolje mi reci ko je u pitanju Eva:Ok.Pablo Lorena:Super.Pa........Pablo!!!Ne ne ne nemoj mi reci samo da Eva:Da Lorena:Da je Danielin muz
Melisa:Mislim da je vrijeme da idemo,zar ne ljubavi Enrike:Ja bih zelio da odem do Bruca da se pozdravim sa prijateljem Melisa:Uredu,onda idemo Enrike:Ne idemo.Ja idem sa Raquel.Reci cu joj da se spremi Melisa:Ali Leon:Cuti
Lorena:Eva zaboga,to je muz tvoje sestre Eva:Jeste,pa sta,ne zelim slusati pridike Lorena:Ali daniela je dobra,ona ne zasluzuje Eva:Da,Daniela je ovo Daniela je ono,uvjek Daniela,ona je divna,a ja sam smece je li
Raquel:Spremna sam Enrike:Uredu,onda idemo,Leon hoces li molim te odvesti Melisu u hotel Leon:Ne brini se,poslacu svog sofera
Bruce i Veronika su setali u dvoristu Veronika:Ljubavi ne zelim da se svadjamo,zasto ne bi sve fino zaboravili Bruce:Ali Veronika,razumi Veronika:Razumijem te i obecavam da ce se sve promjeniti,kunem se
Enrike i Raquel su stigli Enrike:Zamisljena si,kao da nisi odusevljena sto smo dosli Raquel:Ma ne,nije to,samo Enrike:Mozda bi bolje bilo da nismo ni dolazili Raquel:Zasto Enrike:Da ne prekidamo golupcice (Bruce i Veronika su se poljubili bas u tom trenutku)
kraj 27 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 18 Jun 2010 - 0:18 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 18 Jun 2010 - 19:48 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 18 Jun 2010 - 23:15 | |
| epizoda 28
Raquel ih je ugledala,sjetila se svega,svoje proslosti koju je provela sa Brucom,njihovog jutrosnjeg susreta i poljubca u restoranu,izgubila je svjest Enrike:raquel,Raquel,sta ti je,reaguj Bruce i Veronika su culi buku Bruce:Sta se desava Veronika:Vidi,Enrike je tu Bruce:Raquel....dotrcao je njima -Sta se desava,Raquel,sta joj je Enrike:Ne znam,ne znam,onesvijestila se odjednom Bruce:Zasto Enrike:Ne znam,isli smo i odjednom.. Veronika:Mozda joj je opao pritisak Bruce:Mozda,unesimo je u kucu
Lorena:Boze,pomozi Evi da dodje pameti i da prestane praviti gluposti sa Pablom.Pomozi Danieli da nikad ne sazna za njih nikada,jer ako sazna,umrjece
Melisa je pakovala svoje i Enrikeove stvari -Prokletnica,sada je sa njom.Ona zeli da zavede Enrikea ali nece u tome uspjeti,kunem se da nece,kada odemo odavde,podrudicu se da se vise nikada ne vrati ovamo,u ovaj prokleti grad
Daniela je sjedila u dnevnom boravku -Sta se desilo Bruce:Ne znam,onesvijestila se,moramo je odvesti u sobu Veronika:Pozvacu ljekara Daniela:Pomocicu vam Daniela je otisla sa Brucom i Enrikeom na gornji sprat,a Veronika je uzela telefon da telefonira i smjeskala se,pravila se da razgorava sa doktorom,medjutim nije ga ni pozvala
Daniela:Ali moze li mi neko reci sta joj je bilo Enrike:Ne znam.Razgovarali smo normalno,priblizavali smo se vasoj kuci i ugledali Bruca i Veroniku,sve je bilo u redu,samo u jednom momentu,pala je Daniela:Smiri se,Veronika je pozvala doktora i vidjeces da ce sve biti u redu Enrike:Nadam se.Bruce mozes li ostati sa njom,moram da javim jednom prijatelju da mozda danas necu moci putovati Bruce:Putujes negdje Enrike:Da,zato smo i dosli,odlazim,ali razgovaracemo o tome kasnije Bruce:Dobro Daniela:Ja idem da vidim,dolazi li ljekar
Pablo:Sta!!!Rekla si Loreni za nas Eva:Da Pablo:I to tako mirno kazes Eva:Ona je moja prijateljica Pablo:Eva,zaboga napravila si gresku,neoprostivu gresku,shvatas li
Bruce je sjedilo pored Raquelinog kreveta -Bices dobro,obecavam ti to,ti si borac Raquel se budila -Sta se desilo,gdje sam Bruce:Smiri se,onesvjestila si se,ovdje si u mojoj sobi Raquel je skocila sa kreveta -U tvojoj sobi Bruce:Da,bilo ti je lose.morali smo te dovesti Raquel:Samo mi je jos to hvalilo,gdje je Veronika,zar se ne plasis sta ce tvoja djevojka reci Bruce:Molim te,tvoje zdravlje je najvaznije Raquel:Hvala na brizi,ali dobro sam,gdje je Enrike Bruce:Dole je,sada ce doci Raquel:Pozovi ga,zelim da idem Bruce:Pusti da te bar ovdje ljekar pregleda,ne zelim da ti se nesto lose desi,volim te Raquel:Volis me!Kako?Kao sestru,kao drugaricu Bruce:Ne znas jako dobro kakva osjecanja gajim prema tebi,volim te kao zenu Raquel:Ne budi patetican i ne lazi me,vidjela sam te,vidjela sam kako se ljubis sa Veronikom.
kraj 28 epizode |
| | | ~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 19 Jun 2010 - 0:07 | |
| extra je |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 19 Jun 2010 - 3:15 | |
| |
| | | ~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 19 Jun 2010 - 3:31 | |
| kad ce nastavak ? |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 19 Jun 2010 - 7:54 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sun 20 Jun 2010 - 22:29 | |
| epizoda 29
Bruce:To ti smeta Raquel:Ne,ona je tvoja djevojka,vjencacete se zar ne Bruce:Ali ja volim tebe Raquel:Dosta,u redu.dosta,zelim da idem,nije mi prijatno u ovoj kuci (ustala je,ali joj se zamantalo u glavi) Bruce:Raquel,sta ti je,sta je bilo Raquel:Ne znam,lose mi je Bruce:Vidis,vidis da jos ne mozes ici,molim te smiri se i ostani,ne zelim da ti se nesto desi
Veronika:Kako je Raquel Enrike:Ne znam,idem da vidim,Bruce je ostao sa njom Veronika:Bruce.Ne,bolje ti ostani i popij kafu,odori se.Idem ja da vidim kako je Enrike:Sigurna si Veronika:Potpuno
Raquel place Bruce:Ne,ne placi,sta ti je Raquel:Kako je zivot ironican,morala je da se desi neka nesreca da bi bili zajedno,u istoj prostoriji (Veronika se priblizavala vratima,posla je da otvori,ali se predomislila i ostala da prisluskuje) Bruce:Ne govori tako Raquel:Ali tako je,priznaj i ti,postali smo totalni stranci,dugo,dugo vremena nismo razgovarali iskreno Bruce:Da,ali sada mozemo Raquel:Sada!Ne sada je prekasno Bruce:Prekasno za sta,za tebe,za mene,za nas,ne za ljubav nikada nije prekasno Raquel:Ali ti si sa Veronikom Bruce:A ti sa Enrikeom Raquel:Da,oboje smo vezani za druge ljude,koji ne zasluzuju da budu povrijedjeni Bruce:Tako je.Ali to nas ne sprjecava da se volimo,ti si bila i ostala moja prva,velika ljubav i nikada te nisam zaboravio.Volim te Raquel:Ljubavi.I ja tebe volim,ni ja tebe nisam uspjela zaboraviti Bruce:Zasto onda ne bismo pokusali,slazes li se Raquel klima glavom Bruce:Volim te Raquel:I ja tebe (oboje placu i ljube se) Veronika:Prokletnici,bjednici,cijelo ovo vrijeme,od Rebekine smrti rugaju mi se,smiju mi se iza ledja (Enrike je prisao Veroniki) Enrike:Veronika,kako je Raquel,Veronika slusas li me Veronika:Da,izvini,sta si rekao Enrike:Kako je Raquel,ulazila si da vidis zar ne Veronika:Raquel,ta... Enrike:Sta?Raquel je ta...Sta? Veronika:Tako se brzo oporavila,razgovara sa Brucom,bolje receno razgovarala je Enrike;Odlicno,uci cu da vidim kako je Enrike je otvorio vrata,Raquel i Bruce su sjedili blizu jedno drugog Enrike:Kako si? Raquel:Dobro,dobro,ne brini se Bruce:Veronika,i ti si ovdje Enrike:Da,dosla je prije mene Bruce:Molim!Koliko si dugo ovdje Veronika:Malo.Razgovarala sam sa doktorom,zvao me je da kaze da ima hitan slucaj i da ce kasniti,pa da pozovem drugog doktora,ako treba Raquel:Ne,nema potrebe,dobro sam Enrike:Sigurno Raquel:Da,sigurno,bolje da idemo,zakasnices na avion Bruce:Znaci,zaista odlazis Enrike:Da,obavio sam ovdje sav potreban posao,a Raquel ce me sigurno cekati Raquel se nasmijesila Bruce:Prijatelju,srecan put,valjda cemo se vidjeti uskoro,ako nista cuce mo se telefonom Enrike:Da,naravno,Veronika drago mi je sto smo se upoznali,sve najbolje Veronika:Takodje Enrike:Ti ides sa mnom na aerodrom Raquel:Da,naravno Enrike:Onda zbogom,i nemojte da cujem da ste bili losi prema Raquel,cuvajte mi je,dobro Bruce:Ne brini se,u sigurnim je rukama Veronika:Da,itekako
kraj 29 epizode |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 21 Jun 2010 - 5:17 | |
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
| |
| | | | Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
|
Page 4 of 8 | Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum