| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
| |
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Tue 13 Jul 2010 - 0:59 | |
| |
| | | danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 15 Jul 2010 - 0:18 | |
| epizoda 45
Eva:Ne mogu da vjerujem.Ne razumijem,zasto si to dopustila Melisa:Zato sto je to bio jeduni nacin da izadjem iz onog prokletog zatvora Eva:Ne znam,ali ja mislim da to ne bih mogla Melisa:Mogla bi,kada bi bila na mom mjestu,sta me je cekalo tamo,5,10,15,godina zatvora.Ne to ne bih mogla izdrzati Eva:Ne znam sta bih ti rekla Melisa:Izbacices me Eva:Ne zasto? Melisa:Kako zasto,pobjegla sam iz zatvora,mogla bih te uvaliti u probleme Eva:Ne,ne brinem se ja,Imam toliko problema,jedan problem,manje vise
Raquel:Ne mogu vjerovati Mariela:Zato sam se protivila tvojoj vezi sa Brucom,bojala sam se da ce ti se desiti sto i meni sa Horheom Raquel:Zasto mi nista nisi rekla Mariela:Zato sto sam bila kukavica,sto sam se bojala da ces me osudjivati,da me neces razumjeti Raquel:Ali zasto bih te osudjivala,sto si bila mlada i neiskvarena,zato sto si se zaljubila.Ne mama,voljeti cisto i iskreno kao sto si ti voljela nije grijeh. Mariela:Duso ne znas koliko mi znace tvoje rijeci (Dosao je Enrike) -Ometam li vas Raquel:Ne,ne,zavrsile smo razgovor Mariela:Duso,vec je kasno,ja vas ostavljam,idem spavati,laku noc Enrike:Laku noc,gospodjo Raquel:Laku noc mama,i ja idem da spavam,umorna sam Enrike:Neces mi nista reci Raquel:Sutra cemo razgovarati,sada ne mogu,zaista.Laku noc,odmori se Enrike:Laku noc
(Daniela i Bruce su doruckovali) Daniela:Danas idem na grob nase majke Bruce:Zaista,izaci ces iz kuce Daniela:Da,mislim da je krajnje vrijeme da to uradim Bruce:Drago mi je da to cujem Daniela:Zelim da se pomolim za njenu dusu i oprostim joj.Jeste nacinila mnogo gresaka,ali ih je skupo platila,preskupo Bruce:Jeste,uprkos svemu,ne krivim je i draga mi je,ipak me je ona odgojila i njoj dugujem ono sto sam sad
(Enrike je kucao na vrata Raqueline sobe) -Raquel,Raquel,budna si Raquel:Jesam,udji Enrike:Izvini sto sam dosao ovako rano Raquel:Nema veze,udji Enrike:Nocas nisam mogao da spavam,sta se desilo sinoc Raquel:Znala sam da se o tome radi Enrike:Molim te,reci mi,bilo sta da je u pitanju,reci mi Raquel:U redu.Bruce nije moj polubrat
Eva:Ovo je sve sto imamo za dorucak,nije Bog zna sta,ali moramo se strpiti dok moj otac ne dodje Melisa:Dobro.S obzirom da mi je ovo prvi dorucak van zatvora,zadovoljna sam Eva:Reci mi kako si dospjela u zatvor,kako vas je policija pronasla Melisa:Sta mislis?Zasto sam pobjegla iz zatvora? Eva:Da bi bila slobodna Melisa:Da bi pronasla koji me je odao i osvetila mu se
Enrike:Predpostavljam da si srecna zbog toga Raquel:Pa da,i srecna,a i zbunjena Enrike:Vratices se Brucu Raquel:Enrike ne znam,molim te nemoj da se brines zbog toga,moram dosta stvari da rijesim,da razgovaram sa njim Enrike:Da,ali vas vise nista ne sprjecava da budete srecni Raquel:I dalje imam problema,na primjer,ko je Leonovo dijete,vise nisam sigurna da je to Eva (Enrike je cuo telefon) -Halo Leon:Konacno si se javio,vrati se pod hitno,imamo problem Enrike:Sta je bilo Leon:Melisa je pobjegla iz zatvora
kraj 45 epizode
|
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 15 Jul 2010 - 0:31 | |
| |
| | | perronita TVNovele Novi član
Broj postova : 276 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 15 Jul 2010 - 6:49 | |
| |
| | | Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 15 Jul 2010 - 10:02 | |
| |
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 17 Jul 2010 - 23:12 | |
| epizoda 46
Enrike:Kada se to desilo Leon:Juce,shvatas li da smo u opasnosti Enrike:Da,dolazim Raquel:Sta se dogodilo? Enrike:Doslo je do nekih problema,moramo da idemo Mariela:Djeco,probudili ste se,hocete li doruckovati Enrike:Gospodjo,zao mi je,ali mi moramo ici Mariela:Molim,ali zasto tako rano? Enrike:Bar ja moram da idem,Raquel ti ako zelis mozes ostati jos jedan dan,pa se vrati sutra taxijem Raquel:Neka,idem sa tobom Mariela:Tako mi je zao,mogli ste jos ostati Enrike:Idem da dovezem kola Raquel:Ok Mariela:Tako mi je zao mila sto ides Raquel:I meni mama Mariela:Sta je Enrikeu,neraspolozen je Raquel:Ima nekih problema na poslu,a i saznao je za Bruca Mariela:Sta?Da ti nije brat Raquel:Da Mariela:Reci mi istinu,volis li ga Raquel:Ne znam mama,osjecanja su mi pomjesana,ne znam,moram da rascistim mnoge stvari kada se vratim Mariela:Enrike je divan momak i vidi se da te mnogo voli,ali necu se mjesati u tvoj izbor,ako mislis da je Bruce tvoja sreca,nadji ga,nadji ga,i budi srecna sa njim Raquel:Hvala ti mama,mnogo,mnogo ti hvala.Cuvaj se mnogo,i budi srecna jer ti to zazluzujes i nemoj nikada zaboraviti da te puno volim Mariela:I ja tebe kceri,najvise (grle se)
Daniela:Bruce Bruce:Sestrice vratila si se,kako je bilo Daniela:Dobro,osjecam se bolje nakon odlaska na groblje Bruce:Drago mi je Daniela:Nisam ti ranije rekla ali pogledaj, pronasla sam ovaj kljuc Bruce:Kljuc!Gdje Daniela:Na terasi,kao da ga je neko bacio,ili mu je ispao Bruce:Cudno,znas li od cega je? Daniela:Ne,nemam pojma,neka ga kod tebe,mozda se ti sjetic od cega je Bruce:Dobro
(Raquel i Enrike su se vozili u kolima) Raquel:Nisi progovorio ni rijeci kako smo posli Enrike:Koncentrisao sam se na voznju Raquel:Enrike,ozbiljna sam,sta se desava Enrike:Nista,vec sam ti rekao Raquel:Zasto te Leon zvao? Enrike:Doslo je do nekog problema na poslu.Ti?Gdje ces ti sada? Raquel:Kuci.A gdje bi Enrike:Neces ici kod Bruca Raquel:Ne znam,mozda.Vidi Enrike,necu da se svadjamo.To sto cu razgovarati sa Brucom nista ne znaci,ja te postujem Enrike:Cujes li ti sebe.Postujes me Raquel:I volim te,zaista duso,necu da se svadjamo,ok.Ostavi me ovdje,uzecu taxi.U redu,vidimo se kucu (ljubi ga)
Eva i Melisa su bile u kuci,culi su da neko pokusava da otvori vrata,a zatim zvono Eva:Ovo mora da je moj otac Melisa:Upoznacu ga Eva:Ne,mislim da je bolje ne,moze se naljutiti sto si ovdje,idi u sobu i zakljucaj se Melisa:Ok,kako ti kazes Leon:Otvori Eva,otvori Eva:Evo,evo me Leon:Zasto se zakljucavas Eva:Onako,imam se valjda pravo nekada i zakljucati zar ne Leon:Dobro,primjetio sam manjak novca na mom bankovnom racunu,mogu li znati sta to znaci Eva:U redu,priznajem,uzimala sam neke stvari na tvoje ime,ali morala sam,bilo mi je hitno Leon:Bilo ti je hitno,zar se nisi mogla malo strpiti Eva:U redu,u redu,priznajem,mozda sam pogrijesila,ali Leone shvati me zivim ovdje kao zatvorenik Melisa:Leon!Ne mogu vjerovati,njen otac je Leon,kada bi samo znao koga stiti njegova cerka
kraj 46 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 17 Jul 2010 - 23:21 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 19 Jul 2010 - 2:22 | |
| epizoda 47 Raquel je dosla u Brucovu kucu -Bruce Bruce:Raquel!Raquel,koje iznenadjenje,odakle ti ovdje Raquel:Dosla sam jer moramo razgovarati Bruce:U redu,slusam te Raquel:Isla sam kod svoje mame Bruce:Razgovarale ste Raquel:Da,i rekla mi je nesto vrlo,vrlo vazno Bruce:Sta? Raquel:Ti i ja nismo brat i sestra Leon:Ok,u redu,razumijem te,iduci put mi barem javi,moze Eva:Dogovoreno,zelis li da jedes nesto Leon:Pa da,mogao bih,valjda imas nesto u kuhinji kada si vec potrosila toliki novac Eva:Da,imam(Eva i Leon su otisli u kuhinju) (Melisa je izasla iz sobe i ugledala na stolu Leonov telefon,prisla je i uzela ga) -Da vidimo,sta ovdje imamo zanimljivo Bruce:Cekaj malo,ti si mi rekla da tamo pise Raquel:Da tako pise,ali to ocigledno nije istina,ne znam neko je to uradio namjerno Bruce:Na sta mislis Raquel:Zamrsio cijelu ovu stvar,kako bi nas rastavio ili ne znam ni ja sama zasto Bruce:Kako si sigurna da mi nismo... Raquel:Zato sto mi je rekla mama,ispricala mi je za svoju vezu sa Horheom,i da oni imaju djete zajednicko,ali djevojcicu,kcerku,ne sina Bruce:Ne mogu vjerovati Raquel:Ima jos nesto sto ti nisam rekla,sto me muci,i mislim da to treba da znas Bruce:Ima jos.Sta? Melisa:Da vidimo poruke,zanimljivo.Da vidimo koje je poruke slao Enrikeu (pocela je da cita poruke) -Ne mogu da vjerujem,prokletnici,proklet da si Enrike,hiljadu puta.Oni su me otkucali policiji.Zbog njih su me uhapsili.Bjednici,ubicu ih,kunem se da cu ih ubiti Raquel:Prije 2 godine,kada smo raskinuli,Anhela,moja "drugarica"pronasla mi je posao i sa njom sam otisla da radim kod Leona Bruce:Ko je to? Raquel:Covjek koji organski mrzi porodicu Chelsi,on mi je naredio da ubijem tvoju majku Bruce:Molim.Ti si je ubila Raquel:Ne kunem ti se da nisam,trebala sam ali nisam mogla,zbog tebe Bruce:Onda,ko je to uradio Raquel:Ne znam,ne znam,i ja sam zbunjena kao i ti.Ali to nije sve Bruce:Sta!Sta jos treba da saznam Raquel:Taj covjek mi je otkrio jednu stvar,jedno od vas troje je njegovo dijete Bruce:Molim!Cekaj,to znaci da on i moja majka Raquel:Da,ne znam sta se tacno desilo,ali bili su u kratkoj vezi u mladosti Bruce:Ko je od nas dijete tog covjeka Raquel:To sam takodje ja trebala da otkrijem,i u pismu koje sam pronasla pisalo je da je njegova cerka Eva.Mada vise ni sama nisam sigurna u to Bruce:Zasto te to toliko brine i da nije tacno Raquel:Bruce,ljudi poput njega nisu naivni,moze uraditi DNK analizu i ako sazna da sam ga prevarila,ubice me.Mislim ali samo mislim da se istina mozda nalazi u dnevniku Bruce:Kakvom dnevniku Raquel:Dnevniku koji je pisala tvoja majka,u njemu sam pronasla i ovo pismo Bruce:Gdje je taj dnevnik sada Raquel:Ne znam valjda gore gdje sam ga i pronasla Bruce:U redu,podji sa mnom,mislim da znam sta cemo uraditi kraj 47 epizode KAKAV KRAJ NOVELE OCEKUJETE,STA MISLITE DA CE BITI SA POJEDINIM LIKOVIMA NA KRAJU? |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Tue 20 Jul 2010 - 23:25 | |
| epizoda 48
Daniela je bila u svojoj sobi,cula je telefon -Halo Pablo:Daniela,ja sam Daniela:Sta hoces,mi nemamo o cemu razgovarati Pablo:Molim te.Molim te,ne prekidaj,daj mi samo 2 minuta,saslusaj me Daniela:Ne znam,ne znam da li i toliko zasluzujes,ali uredu,slusam te Pablo:Molim te Dani daj mi jos jednu sansu,pokajao sam se,volim te Daniela:Zasto te jeftine price ne ostavis za Evu Pablo:Ne znam ni gdje je ona,nemam nista sa njom,kunem ti se Daniela:Ja nisam centar za ostavljene,pogrijesili ste ustanovu Pablo:Molim te,ako me bar jos malo volis,daj mi jos jednu sansu,kunem se da cu biti najbolji muz na svijetu Daniela:Dva minuta su prosla,dovidjenja
Bruce i Raquel su dosli na terasu Bruce:Gdje je taj dnevnik Raquel:Evo ga (izvadila ga je iz kofera) Bruce:Pogledaj da li je ovo odgovarajuci kljuc Raquel:Da vidim.Jeste.Ne mogu da vjerujem,odakle ti Bruce:Dani ga je nasla,ali to nije bitno,vidi sta pise u njemu Raquel:Pise mnogo toga,evo ga Bruce:Sta je bilo.Sta si procitala,sto si se ucutala Raquel:Pogledaj,procitaj sam
Eva:To,konacno sam dobila sve sto mi treba,dobile Melisa:Da,kako to da je ovaj covjek tvoj otac,kako si ga nasla Eva:Nemam pojma,nisam to ja saznala,vec on,on me je pronasao Melisa:Ti mu vjerujes,mozda te laze,mozda samo zeli da te iskoristi Eva:Ne,ne vjerujem,nisam o tome razmisljala.Daje mi novac,dobar je prema meni.Zasto!Ti ga poznajes? Melisa:Naravno da ne.Samo bila si dobra prema meni,ne bih zeljela da ti se nesto lose desi
Bruce:Ne,ja sam sin...Leona Raquel:Zao mi je Bruce:Ne mogu vjerovati,sta sada da radim,Boze,sta Raquel:Smiri se,za ovo znamo samo nas dvoje,zato smiri se,razmislicemo sta cemo Bruce:Jesi sigurna da samo mi znamo,a osoba koja je napisala pismo Raquel:Da,upravu si,izvini sto cu ti ovo reci,ali to je mogla uraditi samo jedna osoba Bruce:Mislis li sto i ja Raquel:Da,Veronika
Sonja:Mozes li se smiriti,sto si tako uznemirena,bolje bi bilo da si ostala kuci tako sva namrgodjena Veronika:Pa mozda bi mi i bilo bolje Sonja:Sta ti je.Sta se desava sa tobom u posljednje vrijeme,taman si se bila malo smirila,kad sada opet su ti proradile bubice Veronika:Vec sam ti rekla koga smo ja i Bruce srele Sonja:Koga?Enrikea i Raquel Veronika:Da,ta mala me izludjuje Sonja:Molim te duso budi realna,ti si na svaku curu koju Bruce poznaje ljubomorna Veronika:Ne,na svaku nisam,ali na nju jesam.Nimalo mi ne odgovara sto se ponovo mota oko njega,nimalo
Raquel:Bruce,reci mi iskreno zelis li upoznati Leona,zelis li da on sazna da si mu sin Bruce:Mislim da jos za to nisam spreman,ali sigurno ce doci trenutak kada cemo se morati suociti sa tim Raquel:Dobro,ja idem,dosta sam se zadrzala,razmisli o svemu Bruce:Raquel,reci mi,volis li Enrikea Raquel:Ne zelim i ne mogu sada o tome da pricam,desilo se mnogo toga Bruce:Da,ali desilo se i nesto lijepo.Mi nismo brat i sestra.Mozemo da uzivamo u nasoj ljubavi,a to je najvaznije,misli na to
kraj 48 epizode
KOMENTARISITE |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Tue 20 Jul 2010 - 23:26 | |
| |
| | | perronita TVNovele Novi član
Broj postova : 276 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 21 Jul 2010 - 8:33 | |
| i meni se svidja, super jee ! |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 21 Jul 2010 - 22:09 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 23 Jul 2010 - 5:01 | |
| epizoda 49
Leon:Razumijes li da smo u opasnosti,ako ta zena sazna da si je ti odao policiji i to po mom naredjenju,bice spremna na sve Enrike:Da,znam,poznajem Melisu jako dobro,samo ne razumijem,kako je pobjegla iz zatvora Leon:Ne znam i to sada nije ni vazno,pojacao sam obezbedjenje i naredio mojim ljudima da krenu za njom
Franco je pokucao na vrata -Izvinite prekidam li vas Leon:Ne,ne Franco,izvoli,Enrike pricacemo kasnije (Enrike je izasao iz Leonove kancelarije) Raquel:Enrike,mozemo li razgovarati Enrike:Da Raquel:Ali ne ovdje,hajdemo na kafu
Eva:I kako teku planovi za osvetu Melisa:Dobro,jako dobro,moglo bi se reci odlicno Eva:Neces mi reci ko te je otkucao policiji Melisa:Ne Eva:A ako ti kazem da sam spremna da ti pomognem Melisa:Da mi pomognes u cemu Eva:U osveti Melisa:Sumljam da ce to biti moguce Eva:Zasto? Melisa:Zato sto ih planiram ubiti
Enrike:Jesi li razgovarala sa njim Raquel:Da,da,jesam Enrike:I sta on kaze Raquel:Iznenadjen je kao i ja Enrike:Jeste li razgovarali o vasoj vezi Raquel:Da,malo Enrike:Zelim da znas da ja necu stajati na putu vasoj sreci,ako zelis da budes sa njim Raquel:Ali Enrike,ja te volim Enrike:Ali ne toliko kao njega.Priznaj molim te,znas da se necu ljutiti Raquel:Da,upravu si.Zao mi je,volim ga,obozavam ga.Izvini,znam da sam najveci olos na svijetu sto ti to tako kazem Enrike:Nemoj da mislis lose o sebi,ti si najbolja osoba koju poznajem i ako neko zasluzuje da bude srecan onda si to ti Raquel:A ti,sta je sa tobom? Enrike:Ja sam srecan,srecan sam zbog tebe Raquel:Hvala ti,da upravu si,zelim da promijenim svoj zivot,da budem srecna,da izadjem iz loseg drustva u koje sam upala Enrike:Ne znas koliko mi je drago sto ovo cujem,jer ovaj posao nije za tebe Raquel:Da,ali jedno su zelje,a drugo mogucnosti Enrike:Ne,nemoj da popustas, ako se bojis Leona,Franca,Anhele,ja ne, ja ih se ne bojim,duze sam u ovome od tebe i ja cu ti pomoci Raquel:Zaista Enrike:Zaista,nista ne brini pomoci cu ti da izadjes iz ovog svijeta
Leon:To sto mi trazis je veoma tesko Franco:Ali zasto,sve cu ja uraditi,ti samo treba da kazes da,a i nije malo ono sto ti nudim za uzvrat Leon:Razmislicu,razmislicu i reci cu ti (Franco je izasao iz kancelarije,a usao je Enrike) Enrike:Moram da razgovaram sa tobom Leon:O cemu se radi Enrike:O Raquel,ona zeli da napusti ovaj posao,zeli da ode od tebe Leon:Zasto?Ona ti je to rekla Enrike:Da Leon:I ti je podrzavas Enrike:Da,ona ima pravo da promijeni svoj zivot,i ti nemas prava da je zadrzavas Leon:To ti mislis Enrike:Da,zato sam dosao i ne idem dok te ne ubijedim u to Leon:Dobro,Franco,Franco,udji (Franco je usao) -Sta je bilo? Leon:Imas moju dozvolu,uradi to Franco:Sada Leon:Da,uradi to Franco:Kako ti kazes,sa zadovoljstvom (izvadio je pistolj i ispalio 3 metka u Enrikea)
kraj 49 epizode
|
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 23 Jul 2010 - 5:03 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 23 Jul 2010 - 7:31 | |
| Eee... Ovo nisam ocekivala... :D |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 24 Jul 2010 - 23:41 | |
| epizoda 50
Leon:Ovo ti je da znas da ovaj posao niko ne ostavlja Franco:Mogu li da znam zasto si promijenio misljenje Leon:Ne,to neka ostane moja stvar Franco:Sta cemo sad Leon:Osloboditi se lesa,niko ne smije posumljati da smo ga ubili,to ti je valjda jasno
Bruce:Zdravo Dani,kako si Daniela:Ej sta radis,zivimo u jednoj kuci,a jedva se vidjamo Bruce:Tako je,ali to ce se promijeniti,obecavam ti Daniela:Nadam se,zvao je Pablo Bruce:Sta hoce Daniela:Da razgovaramo,kaze da se kaje,moli za oprostaj Bruce:A ti,sta ti mislis o tome Daniela:Ne mislim nista,ne znam,jos uvjek sam povrjedjena,a ti,izgledas mi sretnije Bruce:I jesam,dolazila je Raquel Daniela:Razgovarali ste Bruce:Da,imam dosta toga da ti ispricam
Raquel se vracala kuci pjeske,na putu je ugledala policiju -Policija!Sta li se dogadja? Izvinite,izvinite gospodine,sta se desilo X:Jedan covjek je ubijen,pronadjen je njegov les Raquel:Izvinite,ali moze li se znati o kome se radi X:Pronasli smo njegove dokumente.Enrike Santos Raquel:Sta??? X:Poznajete ga Raquel:Ne,ne,samo mi se ime ucinilo poznato -Ne,zaboga,ne,ovo se ne desava (uzela je telefon) -Bruce,Bruce,javi se
Daniela:To je divno,znaci da konacno mozete biti zajedno Bruce je cuo mobilni -Izvini.Halo.Sta se desilo.Sta???Odmah dolazim Daniela:Sta je bilo Bruce:Enrike je ubijen,sada mi je Raquel javila,idem da se nadjem sa njom Daniela:Idem s tobom,ako zelis Bruce:Uredu,idemo
Veronica je usla u sobu,Sonja je bila tamo Veronika:Koliko sam ti puta rekla da ne ulazis u moju sobu kada ja nisam tu Sonja:Sta si uradila Veronika:Molim Sonja:Izbacene smo iz kuce Veronika:O cemu pricas.Kako? Sonja:Da, pogledaj,Bruce ti je ostavio poruku na krevetu,slucajno sam je nasla Veronika:Nemoguce,prokletnik,idiot,sta on misli Sonja:Ne znam sta misli,ali izgleda da je ovoga puta ozbiljan,zato te pitam,sta si uradila
Bruce:Raquel,sta se desilo.Jesi li dobro Raquel:Ubili su ga Bruce,ubili su ga zbog mene Bruce:Sve ce biti u redu,ispricaj mi sta se desilo Raquel:Razgovarali smo,ispricala sam mu sve i rekao je da ce mi pomoci da izgradim novi zivot sa tobom.Ali nije uspio,nije uspio i te zvjeri su ga ubile Bruce:Ti za to nisi kruva,oni bi ga svakako ubili,jer ti ljudi su takvi,moj otac je takav,ali ti se ne smijes tamo vratiti jer ce ubiti i tebe Daniela:Da,slazem se sa Brucom Bruce:Ja idem da vidim kada ce biti sahrana,idem u policiju,vi ostanite ovdje,u redu
Leon:Gdje je Raquel,jos uvjek je nema Franco:Mislis da je saznala za Enrikea Leon:Ne znam,ali ta mala mi ne smije upropastiti planove.Sutra ce vjerovatno biti Enrikeova sahrana.Poslacu ljude da vidim hoce li se pojaviti,ako se pojavi,dovesce je meni i ja cu joj presuditi
Sonja:Ne mogu da vjerujem,ti nisi normalna Veronika:Varao me je, cijelo vrijeme mi se smijao sa tom kurvom Sonja:Nisi smjela napraviti to sto si napravila,znala si da cemo izvuci deblji kraj.Sta cemo sada da radimo,vratiti se u siromasni kraj i biti jadne kao i prije.Zasto ne mislis glavom.Glupaco
kraj 50 epizode
|
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sun 25 Jul 2010 - 0:13 | |
| |
| | | ~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sun 25 Jul 2010 - 7:19 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sun 25 Jul 2010 - 23:39 | |
| epizoda 51
Bruce se vratio -Gdje je Raquel Daniela:Zaspala je,jadnica je bila izmorena Bruce:Neka je,i treba da se odmori,ti, kako si? Daniela:Dobro,kako je bilo tebi Bruce:Dobro,sve sam sredio,policija nazalost ne moze nista da ucini,kazu da je ovo jos jedno nerazjasnjeno ubistvo Daniela:Ne mogu da vjerujem da ce se ti kriminalci ponovo izvuci Bruce:Sta ti je,sta ti je,jesi li dobro Daniela:Ne znam,odjednom mi se zamantalo u glavi Bruce:Hoces da idemo doktoru Daniela:Ne,nema potrebe Bruce:Sigurna si Daniela:Da
Eva:Tako me boli glava,citavu noc nisam mogla zaspati,ti, kako si spavala? Melisa:Eva,ja idem Eva:Ides.Gdje? Melisa:Ne znam ni sama gdje,dovoljno sam ti smetala Eva:Ali zasto?Jesam li ti ja nesto uradila Melisa:Ne,zaista,ti si divna,nikada ti se necu moci oduziti za sve sto si ucinila za mene Eva:Ides da se osvetis Melisa:Da,izmedju ostalog Eva:Neces mi reci ko je taj covjek Melisa:Jos uvjek ne,mozda nekada.Cuvaj se Eva:I ti isto,sve najbolje, drugarice
Leon:Da li si na mjestu X:Da Leon:Ako je vidis,javi mi odmah (Bruce,Raquel i Daniela su bili na groblju na Enrikeovoj sahrani,Leonov covjek ih je ugledao) X:Ovdje je,vidim je Leon:Ne ispustaj je iz vida,kada ti kazem kreni u napad (Anhela je cula kako neko lupa na vrata) -Ko li je,gdje li su cuvari? Otvorila je vrata i ugledala Melisu -Melisa! Melisa:Anhela,Anhelita,iznenadjenje (uperila je pistolj u nju) -Ulazi,ulazi,kreci kada ti kazem (usle su u kancelariju gdje su bili Leon i Franco) Leon:Melisa! Melisa:Leone zdravo, vidim ovdje je isto kao i kada sam otisla,ustvari ne nije isto,ovaj "gospodin" je ovdje umjesto Enrikea Leon:Zovite obezbedjenje Melisa:Molim te,ne budi naivan,obezbedjenja nema,ja sam se za to pobrinula Leon:Melisa,molim te,smiri se Melisa:A ti jesi li ti bio smiren kada si me predao policiji,odvratno pseto. Sa kim da pocnem,sa tobom Anhelice,bila si toliko licemjerna i tako zla,mislila si da si bolja od svih nas,ali ovo je tvoj kraj,ubicu te Leon:Smiri se,koliko trazis Melisa:Leone,zvijeri,zivotinjo zeljna moci i bogatstva,manipulisao si ljudima kako si htio,mislio si da si porazio Melisu Mereno,ali nisi,nisi uspio u tome zato ce ovo biti vas kraj (Uzela je benzin i polila cijelu prostoriju) -Ne pokusavajte nista,niko vas nece spasiti,izgorjet cete ovdje zajedno svo troje,odvratni gadovi,umrite (Zapalila je sibicu i bacila je,a ona je izasla iz prostorije i zakljucala ih,culi su se urlici i molbe za pomoc,ali toga nije bilo,zivi su gorili)
Daniela:Bruce,Bruce Bruce:Sta je bilo Dani Daniela:Nije mi dobro,mislim da... (Onesvjestila se) Bruce:Dani,sta nije u redu,reaguj,sta ti je.Brzo,moramo je voditi u dom zdravlja Raquel:Da,upravu si,idemo
Melisa je izasla iz zgrade,presrela je policija Mauricio:Melisa Moreno,uhapseni ste X:Gospodine,ova kuca gori Mauricio:Brzo,zovi pomoc,mozda ima neko unutra (Melisa se smije) -Da ima,sada vjerovatno gore u paklu
Bruce:Rekao sam joj jos juce da idemo doktoru,ali ne,ona je tvrdoglava Raquel:Smiri se,vidjeces da je sve u redu,evo doktora Bruce:Doktore molim vas,kako je moja sestra?
kraj 51 epizode
|
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 26 Jul 2010 - 21:23 | |
| epizoda 52
Doktor:Mislim da bi ovu vjest prvo trebala da cuje vasa sestra (Usao je u Danielinu sobu,a Bruce i Raquel su usle za njim) Daniela:Doktore, molim vas recite mi istinu,jesam li bolesna Doktor:Ne, vase stanje se ne moze nazvati bolescu,cestitam,trudni ste (Daniela je zanijemila)
Mauricio:Ti si odgovorna za ovaj pozar Melisa:Da i ne kajem se,ponovo bih isto napravila Mauricio:Skupo cete ovo kostati,kao i ostali tvoji zlocini.Nikada vise neces ugledati svjetlost dana,nikada
Bruce:Sestrice,cestitam ti Raquel:Da i ja isto,postaces majka,konacno jedna dobra vijest Bruce:Ona je dobro zar ne,i ona i beba mogu ici kuci Doktor:Naravno da moze,cak je pozeljno da u toku trudnoce bude sa svojim voljenim Bruce:U redu,hvala vam doktore Daniela:Bruce,ne znam da li cu roditi ovo dijete Raquel:Dani!Izvinite sto se mjesam,ali ne govori tako,dijete je nesto najljepse sto se moze dogoditi zeni Bruce:U pravu si,Dani sta ti je,to je tvoje dijete,nikada nisi tako razmisljala Daniela:Ne,ali doslo je unajgorem mogucem trenutku,moj brak je propao i Bruce:To nije bitno.Nisi sama,tu sam ja i Raquel Raquel:Da,a i zasto jos jednom ne razgovaras sa Pablom,zasto ga ne saslusas,on jeste ucinio neoprostivu gresku,ali dijete je cudo koje moze da vas spasi Daniela:Ne znam,nemam hrabrosti da razgovaram sa njim i da mu kazem za dijete,jos uvjek ne Bruce:Uredu,bice kako ti kazes sada idemo kuci da se odmoris Raquel:Cutite,tise Bruce:Sta je bilo Raquel:Slusajte (Na radiju su javili za Leona)
Eva se vozila kolima po gradu -Tata,leon gdje li si sada,kada se vratim kuci bice mi potreban novac,mnogo navca,Melisa kada bi samo znala danas se neces osvetiti samo ti vec i ja,danas cu ostvariti dugo cekanu osvetu
Daniela,Bruce i Raquel su stigli ispred kuce Bruce:Sada moras da se odmoris,razmisljaj pozitivno,odspavaj,za bebu je najvaznije da budes ti dobro kako bi bila i ona Pablo:Beba,o kakvoj bebi govorite Daniela:Pablo sta ti radis ovdje Pablo:Dosao sam da razgovaram sa tobom,posto ti ne pristajes da se negdje nadjes sa mnom Daniela:Nisi morao ni dolaziti Pablo:Ne mjenja temu,o kakvoj bebi pricas Daniela:Trudna sam Pablo:Sta?Pa ti cekas moje dijete,moje dijete Daniela:Ko kaze da je dijete tvoje Pablo:Ne lazi me molim te,i ne igraj se sa tim,dijete je svetinja,a ja sam njegov otac Bruce:Hajde da se svi smirimo i udjemo u kucu da porazgovaramo Eva:Odlicno,da sam birala trenutak ne bih bolji izabrala,srecna porodica Chelsi je na okupu Daniela:Eva!Pablo,dosla je sa tobom Pablo:Ne,kunem se da nije Bruce:Sta radis ovdje,znas da nisi dobrodosla Eva:Naravno da znam dragi braco.Ne brini se necu remetiti mir tvoje porodice ili mozda hocu Pablo:Sta radis ovdje,odlazi,zasto nas ne ostavis na miru Eva:Vidi ko mi kaze.Neko ko je isti kao ja ili mozda jos i gori,sta je,dosao si da molis za oprostaj.Kukavice.Propalice Pablo:Da,dosao sam da molim i ne stidim se toga,ja za razliku od tebe imam srce i uvidio sam svoje greske Eva:Jos si me i ganuo svojom pricom. (Izvadila je pistolj) Da vidimo od koga cu krenuti
kraj 52 epizode
USKORO VELIKI KRAJ.DA CUJEM VASE KOMENTARE! |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Tue 27 Jul 2010 - 22:28 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 28 Jul 2010 - 0:07 | |
| Thanks...:D
epizoda 53
Bruce:Molim te spusti pistolj i ne cini gluposti Eva:Gluposti.Tebi su gluposti ono sto se meni desilo ovdje.U prokletoj kuci Chelsi.Ubicu vas sve,a krenucu sa tobom Dani,sestrice Daniela:Zasto mi ovo radis Eva,zasto,sta sam ti toliko zgrjesila Eva:Uzela si mi Pabla.Voljela sam ga,bila sam zaljubljena u njega,a ti si mi ga otela jednom i ponovo sada to cinis Pablo:Ona tebi nista nije otela.Nikada ti nisam ni pripadao.Pusti je,nemoj je povrijediti,molim te,trudna je Eva:Sta?Trudna si Daniela:Da Eva:Ne mogu da vjerujem,rodices Pablu dijete,imace dijete sa tobom ,a sa mnom ga nikada nije zelio Bruce:Sta zelis da bi nas ostavila na miru.Novac Eva:Braco,Bruce,tako si glup,ne,ne,ne zelim novac,zelim osvetu,novac mi ne treba,vec ga imam Raquel:Mislis da si bogata,da imas novac,zato sto si pronasla bogatog taticu Eva:Sta ti znas Raquel:Znam sve,ja sam godinama radila za njega,za Leona,kriminalca,dilera,ubicu.Ja sam mu i pomogla da te pronadje Eva:Ti Raquel:Da,ja.Ali neces ga imati jos zadugo,znas zasto,zato sto ti nisi njegova cerka.Otkrila sam pravu istinu,ti nisi cerka tog covjeka Eva:Lazes,to su lazi Raquel:Ne,to je istina.Zao mi je sto su se tvoji snovi o idealnom zivotu sa bogatim taticom srusili.Znas li cija si ti cerka zapravo,ne znas.E pa reci cu ti,ti si cerka Mariele,moje majke Eva:Ne,ti me lazes,to je nemoguce Raquel:Nazalost moguce je,tvoj otac je prevario Rebeku sa mojom majkom,sto znaci da si ti njihova cerka,potices iz siromasnog kraja Eva:Bijednice,prokletnice,ti nikada neces biti moja sestra,nikada.Ubicu te,ubicu sve vas,kao sto sam ubila Rebeku Daniela:Sta?Ti si ubila moju majku Eva:Da,i ne kajem se,uradila bih to ponovo.Izbacila me je iz kuce zato sto je saznala za moju vezu sa Pablom.Kucka odvratna.Ali nije joj uspjelo,nije me se mogla otarositi,ubila sam je Pablo:Znao sam da si ti to uradila Daniela:Prokleta ubico,ubico Eva:Da,da jesam ubica.Pa sta.Reci mi sta si ti bila bolja od mene,sta je Bruce bolji od mene,pa uvjek ste imali sve (Policija se prisunjala i opkolila kucu) Mauricio:Eva Chelsi,predaj se,spusti oruzje i bice ti postedjen zivot Eva:Ne,to nikada.Mislite da ste pobijedili,da ste spaseni jer je dosla policija,ali ne,ubicu vas sve (Uperila je pistolj ka Danieli) -A pocecu od tebe Bruce:Neeeeee (Zastitio je svojim tijelom Danielu i hici iz pistolja su njega pogodili,policija je pucala Evi u noge,i ona je pala na zemlju,oduzeli su joj oruzje) Raquel:Neee Bruce ljubavi,ljubavi moja (kleknula je pored njega) Ne,ne,ne,ne,samo on ne Daniela:Ne,moj brat ne,mrtav je,mrtav je zbog mene Pablo:Ljubavi smiri se,misli na bebu Mauricio:Gospodjice sklonite se,moramo mu pomoci Raquel:Zasto?Zasto kada je vec mrtav,niste mu pomogli kada je trebalo,ubila ga je,ubila mi ga je.Ljubavi,reci nesto,ne,neeeee. (Dugo je jecajuci plakala nad njegovim tijelom)
kraj 53 epizode
SUTRA DUGO OCEKIVANI,KRAJ WEB NOVELE
PITANJE: Sta mislite sta ce se u nastavku dogoditi sa Raquel? |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 28 Jul 2010 - 4:02 | |
| Pa ne verujem da je Bruce mrtav... Serija je extra... Jedva cekam sutra... :ajmo: |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Wed 28 Jul 2010 - 23:41 | |
| epizoda 54 Raquel je setala obalom,prosao je tek jedan dan od incidenta koji se desio,drzala je u ruci svoju i Bruceovu zajednicku sliku. -Ovo je kraj.Vise nikada necemo biti ovdje,zajedno.Ljubavi,otisao si zauvjek,ali ja cu ti se pridruziti,neces biti sam.Ja sam kriva za sve,ja i moja prokleta ambicija i tvrdoglavost.Ti ces otici u raj jer tamo i pripadas,a ja u pakao,na taj sam put odavno krenula i sada cu konacno stici,ovdje se rastajemo,zauvjek. Utopila se,ispustajuci iz ruke sliku,koja je plutala po vodi. GODINU DANA KASNIJE Mariela je bila u zatvoru u posjeti Evi Mariela:Zdravo Eva:Zdravo Mariela:Kako si Eva:Kako mogu biti u zatvoru Mariela:Nemoj tako,nemoj biti pesimista,ziva si,ziva,a iz zatvora ces izaci Eva:Kada,za 20,30 godina Mariela:Voljela bih ti pomoci,znam da ovo nije najbolji trenutak,ali ja sam ti... Eva:Znam,znam da si mi ti majka,ali ne tjeraj me da te odmah prihvatim,jer ne mogu Mariela:Razumijem te i ne trazim ti nista,ljubav se treba zasluziti,a ja zelim da od danas pocnem da pridobijam tvoju ljubav.Nije mi bitno koliko ces biti osudjena,cekacu te,cekacu te ako treba cijelu vjecnost (Eva je pocela plakati) -Hvala,hvala,nikada mi nikada niko nije govorio tako lijepe stvari kao ti.Oprosti mi Mariela:Za sta Eva:Zato sto sam monstrum.Ja nisam zeljela ubiti Bruca,on je bio moj brat,moj mali braco,voljela sam ga,na neki svoj nacin,ali kunem se da sam ga voljela Mariela:Znam Eva:I Raquel,ubila se zbog njega.Nisam to zeljela,nije mi uradila nista lose,bila je moja sestra,a nismo se upoznale kako treba,zbog mene Mariela:Znam,niko nije zelio da se desi ovoliko nesrece.Ali nismo same,imamo jedna drugu.Od danas pa zauvjek ti ces biti moja djevojcica 20 GODINA KASNIJE Pablo:Ljubavi,Dani Daniela:Vratio si se sa posla Pablo:Da Daniela:Kako je bilo Pablo:Odlicno,potpisali smo ugovor Daniela:Zaista,to je odlicno.Bruce bi bio ponosan zbog nas Pablo:Tako je Thalia:Zasto ste tako srecni Daniela:Zdravo duso,tata je danas sklopio izuzetno vazan posao Thalia:Zaista.Onda i meni pozelite srecu da i ja uspjem Pablo:A gdje si ti krenula princezo Thalia:Danas cu konacno predati svoje fotografije u redakciju Daniela:Cestitam ti ljubavi,zelim ti mnogo,mnogo srece Thalia:Hvala ti mama,vidimo se Pablo:Nisam znao da tako voli fotografije Daniela:Voli.Obozava!Ne odvaja se od fotoaparata (Thalia se vozila kolima,stigla je do obale koja je bila od Raquel i Bruca i zaustavila auto) -Kakvo je ovo mjesto?Kako ga ranije nisam primjetila (Uzela je fotoapar i slikala) -Divno je,steta sto je napusteno. (Okrenula se i ugledala zgodnog i sarmatnog stranca koji joj se priblizavao) Roberto:Zdravo Thalia:Zdravo,izvinite nisam vas vidjela Roberto:Sada sam stigao,lijepo mjesto Thalia:Da,upravu ste,steta pa je napusteno.Ja sam Thalia,drago mi je Roberto:I meni,Roberto I tako je nastavila razgovor sa muskarcem koga je tek sada upoznala,ali joj se cinilo da ga poznaje cijeli zivot kraj 54 epizode KRAJ SERIJE SPECIJALNE ULOGE U POSLJEDNOJ EPIZODI:LAURA FLORES - DANIELA 20 GODINA KASNIJE CESAR EVORA - PABLO 20 GODINA KASNIJE MAITE PERRONI - THALIA ALFONSO HERRERA - ROBERTO |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 29 Jul 2010 - 0:04 | |
| KRATKA ANKETA ZA ONE KOJI SU CITALI OVU WEB NOVELU:1.KAKO VAM SE DOPADA CJELOKUPNA WEB NOVELA?2.KAKO VAM SE DOPADA KRAJ WN?3.OMILJENI ZENSKI LIK?4.OMILJENI MUSKI LIK ?5.NAJBOLJI NEGATIVAC ?6.NAJGORI LIK?7.OMILJENI PAR ?8.MISLJENJE O GLAVNOM PARU U TELENOVELI?9.STA VAM SE NE DOPADA U TELENOVELI?10.OCJENA NOVELE OD 1 DO 10! |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
| |
| | | | Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
|
Page 7 of 8 | Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|