| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
| |
Author | Message |
---|
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 13 May 2010 - 21:18 | |
| Extra serija... Raquel je THE BEST... |
| | | danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 14 May 2010 - 5:40 | |
| epizoda 7
Raquel je istrcala iz kuce i otisla.Bruce je sjeo u kola i krenuo za njom.Sustigao ju je i usporio -Raquel,stani,Raquel udji u kola,nemoj da pravis scene,Raquel molim te Raquel:Necu,pusti me Bruce:Ljubavi,udji da razgovaramo.Volim te moja mama ne zna sta govori Raquel:Ne,ona i te kako zna da prica,necu da trpim njene uvrede Bruce se parkirao,izasao iz kola,i sustigao Raquel Raquel:Ostavi me na miru Bruce:Stani,smiri se malo,udji u kola da se smiris pa cemo razgovarati Raquel:Ne,ne,ne zelim Bruce:Sve je u redu,bice sve u redu (zagrlio ju je)
Daniela:Cekam odgovor Pablo:Ljubavi,odkud ti Daniela:Trazim te,odjednom si nestao Pablo:Ne,nisam,samo sam zelio da nasamo porazgovaram sa Evom Daniela:Sa Evom,o cemu Eva:Sta je bilo,sestrice,nemoj mi reci da si ljubomorna Daniela:Ne,naravno,samo mi je malo cudno Pablo:Ovo je trebalo da bude iznenadjenje,ali vec si vidjela tako da nema veze reci cu ti Daniela:Reci ces mi sta Pablo:Istinu,zasto smo ja i Eva sami ovdje
Raquel:Vrijedjala me je,rekla mi je da sam sponzorusa Bruce:Znao sam,smiri se,ne obracaj paznju na nju,idemo necu dozvoliti da ides pjeske Raquel:U redu (usli su u kola i posli)
Pablo:Svidja ti se (pokazao joj je ogrlicu koju je poklonio Evi)Zelio sam da te iznenadim pa sam ti kupio ogrlicu,ali sam zelio da vidim sta Eva misli,svidja li ti se,kako njoj stoji Daniela:Ljubavi,divan si (poljubila ga je) Pablo:Onda,dopada li ti se Daniela:Narano,prelijepa je.Eva mnogo ti hvala.Ljubavi volim te Pablo:I ja tebe (Eva se smijesi i zlobno ih gleda)
Raquel:Tesko mi je,vrijedjala je mene,moju majku,boli me Bruce:Ljubavi,ona je takva,nemas razloga za brigu,ja te volim Raquel:Ne,ne Bruce.Sve je ovo pogresno.Polako pocinjem da mislim da mozda stvarno nismo jedno za drugo Bruce:Ne,nemoj to da kazes ni u sali,cujes li me.Ja te volim,ne smijemo dozvoliti da bilo sta pokvari nasu ljubav (posao je da je poljubi i izgubio kontrolu nad vozilom) Raquel:Pazi,Bruce,paziiiiiiiii Kasno je zakocio i udario covjeka
Sofia:Lorena,Lorena,dodji Lorena:Sta je bilo mama? Sofia:Dodji da rucas,nikada ne rucamo zajedno u posljednje vrijeme Lorena:Ne mogu,nisam gladna Sofia:Razbolices se ako tako nastavis.Reci cu Edmundu da razgovara sa tobom,posto mene ne slusas
Raquel je izasla iz kola -Mrtav je,mrtav je,ubio si ga Bruce Bruce:Smiri se,ne panici Raquel:Kako da se smirim,ubio si covjeka,sta cemo da radimo? Bruce:Mozda je jos uvjek ziv,zvacemo hitnu pomoc Raquel:Ne,nije ziv,nije.Moramo zvati policiju Bruce:Ne,sta to radis,ostavi telefon,odmakni se od tog covjeka Raquel:Moram da provjerim ima li puls Bruce:Ako je mrtav radice obdukciju,zelis li da pronadju tvoje otiske prstiju Raquel:Onda sta cemo?Reci nesto Bruce:Ne znam,ne znam,zvacemo hitnu pomoc,a mi cemo otici dok oni ne dodju Raquel:A policija? Bruce:Ne,ne,kako ne razumijes,zelis li da ostatak zivota provedemo u zatvoru Raquel:Ali,udario si ga ti,ti si kriv sto je sada mrtav,moras se prijaviti,bilo je slucajno Bruce:Upravo zato sto je bilo slucajno,necemo javljati policiji i niko nece znati ko je kriv.U suprotnom i ja i ti kao moj saucesnik idemo u zatvor Raquel:Zelis da precutimo ovo Bruce:To je jedini nacin Raquel:Ne,ne mogu da nosim na savjesti mrtvog covjeka,ne mogu
kraj 7 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 14 May 2010 - 5:44 | |
| |
| | | Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 14 May 2010 - 6:12 | |
| Jaoj... Jadni... Nadam se da nece pobeci... |
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 14 May 2010 - 22:58 | |
| epizoda 8
Bruce:Onda,sta zelis,da ostatak zivota provedemo u zatvoru,i ti i ja Raquel:Ne,naravno da ne zelim to,ali ti si kriv.Zasto nisi pazio,zasto? Bruce:U redu,priznajem pogrijesio sam,ali mozda nije mrtav,idemo da zovemo hitnu pomoc,dok jos nije kasno,a mi idemo odavde Raquel:Ti si monstrum.Ne mogu,ne mogu smrt ovog neduznog covjeka nositi na savjesti Bruce:Onda,sta predlazes,jer ja necu da idem u zatvor Raquel:Kako sam bila glupa kada sam vjerovala da ti nisi kao ostali.Isti si ko i drugi ili jos gori.Ja idem,a toi ostani i radi sta znas Bruce:Ostavljas me Raquel:Da Bruce:Ovo je znaci kraj Raquel:Da,ne mogu biti i dalje sa tobom poslije svega Bruce:Zao mi je,ali izmedju slobode bez tebe i zatvora sa tobom biram ono prvo Raquel:U redu,to je tvoja odluka,samo se nadam da ces poslije svega moci mirno spavati,ja sigurno necu Raquel je placuci otrcala.Bruce je sjeo u kola i pozvao hitnu pomoc
Daniela je dosla kuci -Tata,gdje je Bruce i njegova djevojka Rebeka:Bila je ovdje,ali je otisla Horhe:Mislis,otjerala si je Rebeka:Molim?Ja nisam nikoga otjerala,samo smo porazgovarale i ona je odlucila da je najbolje da ode Tada je Bruce usao Daniela:Braco,sta se desilo? Bruce:Nadam se da si srecna mama,vise nisam sa Raquel,hajede veseli se.Konacno si uspjela Horhe:Sine,sine,stani Daniela:Bruce,Bruce....(pogledala je ljutito majku,a onda otisla za Brucom,Eva i Pablo su samo posmatrali sta se dogadja i cutali)
Sofia i Lorena su sjedile za stolom i cule su telefon Sofia:Lina,javi se Lina se javila na telefon -Gospodjo za vas Sofia:Molim!Da ja sam.Sta????Kada se to desilo Lorena:Mama,sta je bilo Sofia:Edmundo,u bolnici je,imao je nesrecu
Raquel je uplakana dosla kuci Mariela:Kceri,kceri sta se desilo (Raquel je usla u svoju sobu) Raquel,otvori vrata,Raquel kceri sta ti se desilo??? Sjela je na pod i plakala -Zasto Boze?Ne,ne,zasto mi ovo radis.Sta da radim sad?Sta?
Melisa i Enrike su bili skupa kraj bazena Melisa:Nedostajao si mi Enrike:Zaista Melisa:Da Enrike:Nemoj mi reci da tako lijepa i zgodna cura kao ti ne moze pronaci momka? Melisa:Naravno da moze,ali nijedan nije kao ti.Ocaravas me Enrike:I ti mene.Prelijepa si,oduvjek si mi se ti od svih djevojaka najvise svidjala Melisa:Zato sto i jesam najbolja Enrike:Sta kazes na to da odemo do sobe,umjesto sto ovdje razgovaramo Melisa:U redu,svidja mi se ideja (Ljube se i odlaze u sobu)
Mariela je ujutru usla u Raquelinu sobu i pronasla je na podu Mariela:Kceri,kceri zasto si tu zaspala Raquel:Koliko je sati? Mariela:Jutro je,ali nema veze,lezi,odmori se Anhela se tada pojavila -Dobro jutro Raquel i Mariela su je iznenadjeno pogledale
kraj 8 epizode
***Sta mislite zasto je Anhela dosla,sta ce se dalje desavati???*** |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 14 May 2010 - 23:01 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 15 May 2010 - 0:14 | |
| |
| | | EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 15 May 2010 - 11:09 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 15 May 2010 - 22:58 | |
| epizoda 9
Raquel:Anhela Anhela:Zdravo,vrata su bila otvorena pa sam usla,smetam? Mariela:Ko ste vi,gospodjice? Anhela:Ja sam Anhela,prijateljica vase cerke Mariela:Sta zelite? Anhela:Da razgovaram sa njom,ako mogu Mariela:Izvinite,ali Raquel se trenutno ne osjeca bas najbolje,tako da bi bilo bolje da dodjete neki drugi put Anhela:Ne mama,u redu je,razgovaracu nakratko sa njom Mariela:Sigurna si kceri Anhela:Da
Melisa i Enrike su lezali na krevetu Enrike:Bila si divna,kao i uvjek Melisa:Hvala,znas sta zeljela sam razgovarati sa tobom Enrike:O cemu Melisa:Zasto ne bi ozvanicili nasu vezu Enrike:Zasto to hoces,lijepo nam je ovako Melisa:Jeste,ali zelim da vise vremena provodimo zajedno,zelim da budemo u formalnoj vezi Enrike:Ljubavi,zasto,zasto bi kvarili zabavu,ovako je zabavnije,uvjek smo dovoljno interesantni jedno drugom Melisa:Da,ali... Enrike:Nema ali.Kasnije cemo razgovarati o ozboljnim temama,sada cemo da uzivamo (nastavili su da se ljube)
Bruce je lezao u svojoj sobi i razmisljao o Raquel,dosla je Daniela -Bruce,sta je bilo? Bruce:Nista,gotovo je Daniela:Sto jos jednom ne razgovaras sa njom Bruce:Uzaludno je,poslije ovog danas ne zeli vise da cuje za mene Daniela:Mnogo je volis? Bruce:Da,previse.Ona je bila smisao mog zivota Daniela:Bila.Ne,ljudi koje volimouvijek ce ostati dio nas,cak i kada nisu sa nama Bruce:Ti uvjek imas prave rijeci Daniela:Mozda zato sto ja imam srecu u ljubavi Bruce:Zaljubljena si u Pabla Daniela:Da,kao i ti u Raquel Pablo:Moja mala sestrica (Zagrlili su se)
Anhela:Hvala sto si pristala da razgovaras sa mnom Raquel:Zasto si rekla mojoj mami da smo prijateljice Anhela:Zato sto zelim da to postanemo.Tuzna si? Raquel:To nije tvoja stvar,sta zelis od mene,ostavi me na miru Anhela:Zelim da ti pomognem.Zelis li da zaradis mnogo novca na jednostavan nacin?
Eva je bila u svojoj sobi,dosao je Pablo Pablo:Mogu li? Eva:Sta hoces? Pablo:Vidim ljuta si Eva:Sta ti mislis? Pablo:Morao sam to da uradim,nije bilo drugog rjesenja Eva:Poklonio si joj moju ogrlicu Pablo:Da nisam,primijetila bi da se nesto desava Eva:Sta,mislis primijetila bi da se volimo Pablo:Tise Eva:Necu tise,mrzim je,mrzim.Zasto si se sa njom ozenio,zasto Zazvonio joj je telefon Eva:Prokleti telefon.Molim?Lorena,sta je bilo?Zasto places,molim,kada se to dogodilo.uredu dolazim Pablo:Sta se desilo Eva:Moja drugarica Lorena,ubili su joj oca
Raquel:Kakav posao,prostitutke Anhela:Ne,naravno da ne,da radis kao prostitutka radila bi u nocnom klubu i spavala sa pijanicama i starcima Raquel:Nego Anhela:Poznajem jednog covjeka,izuzetno bogatog i imucnog,koji trazi jednu djevojku,lijepu i mladu kao ti,da radi za njega Raquel:Zasto,ko je taj gospodin? Anhela:To ti ne mogu reci,ali posao je odlican,neces raditi nista tesko,jednostavno radices sve ono sto ti on kaze,upoznaces mnoge uticajne ljude sa kojima on saradjuje,ici ces na zabave,uzivaces Raquel:Koliko bi mi trajalo radno vrijeme Anhela:Ne,ne draga moja,neces imati radno vrijeme.Ako pristanes neces vise zivjeti ovdje,promijeni ces svoj zivot iz korjena,imat ces novu odjecu,novi stan.Onda sta kazes,pristajes
kraj 9 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 15 May 2010 - 23:01 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 15 May 2010 - 23:24 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sat 15 May 2010 - 23:56 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sun 16 May 2010 - 0:05 | |
| |
| | | uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Sun 16 May 2010 - 2:20 | |
| Predobro, svaka cast. Sve je bolje i bolje. |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 17 May 2010 - 2:34 | |
| epizoda 10
Raquel:Ne znam,nisam sigurna da sam spremna na to Anhela:Razmisli,ali brzo.Sutra poslije podne te cekam na trgu,ako pristajes dodji i ponesi svoje stvari.Sada idem,vidimo se
Daniela:Reci mi kako si je upoznao Bruce:Raquel Daniela:Da,nju koga drugog Bruce:Sasvim slucajno,na fudbalskoj utakmici Daniela:Zaista Bruce:Da,znas da sam prije trenirao fudbal i kratko igrao u prvom timu Daniela:Da Bruce:Na jednoj utakmici ona je bila u publici,kada sam je vidio nisam znao vise za sebe,ocarala me je,znao sam da je ona zena mog zivota Daniela:Divno,zasto se ne nastavis baviti fudbalom,mozda se tako pomirite Bruce:Mogao bih se nastaviti baviti fudbalom,a sto se tice Raquel,nema sanse da ponovo budemo zajedno,sa nama je zauvjek gotovo
Enrike je razgovarao sa Faustom Enrike:Onda da idem da razgovaram sa Leonom Fausto:Pa da,mislim da bi nam saradnja sa njim mogla pomoci Enrike:Valjda ce me htjeti primiti,dugo se nismo vidjeli Fausto:Ne brini se,hoce.Leona zanimaju dvije stvari u zivotu,a to su novac i osveta.Pa ne zovu ga dzaba osvetnik
Raquel je izasla iz svoje sobe -Mama Mariela:Raquel duso,konacno si ustala Raquel:Da,mama zelim da razgovaramo Mariela:Naravno,reci,o cemu Raquel:Bila si u pravu,Bruce definitivno nije za mene Mariela:ljubavi,zasto to govoris.Zbog njega si toliko plakala zar ne Raquel:Da,ali to vise nije bitno,proslo je Mariela:Kako nije,zasto mi ne kazes sta se desilo Raquel:Zato sto nije vazno,zelim da ti kazem da si ti izuzetno hrabra i dobra zena i najbolja majka na svijetu.Ja.....divim ti se za sve sto si uradila za mene,uspjela si da me odgojis sa svoje dvije ruke,bez pomoci i podrske muskarca uza sebe Mariela:Majke za to i sluze,da pomognu djeci,vode racuna o njima dok ne odrastu i odu svojim putem.I ti ces ovako,kada budes kao ja,imala svoju princezu Raquel:Ne,mama,ja nisam kao ti.Cudno je to,pruzila si mi sve,ljubav,dom,cijelu sebe si mi dala,a opet sam toliko drugacija od tebe Mariela:Zasto to kazes zlato? Raquel:Zato sto je tako,ne zanima me nista,ni porodica,ni miran i skroman zivot poput tvog Mariela:Ljubavi,to sada kazes Raquel:Mozda.Znas sta,hocu da ti kazem da te volim mnogo,kakva god da sam sa svim svojim vrlinama i manama,sta god da se desi volim te puno,najvise na svijetu (grle se i placu obadvije)
Daniela i Bruce su stajali na hodniku,sreli su Evu Daniela:Gdje zuris,nesto se desilo Eva:Da Daniela:Sta,reci Eva:Moja drugarica mi je sada javila,neko joj je ubio oca Daniela i Bruce su je iznenadjeno gledali
Raquel se spakovala,napisala je pismo majci,ostavila ga je na stolu.Placuci odlazi iz kuce,prisjecajuci se svadje sa Brucom i Rebekom.
kraj 10 epizode |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 17 May 2010 - 3:13 | |
| |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 17 May 2010 - 5:14 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Mon 17 May 2010 - 8:25 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Tue 18 May 2010 - 23:40 | |
| epizoda 11
Martin:Gospodine imate posjetu Leon:Ko je?Anhela Martin:Ne,jedan gospodin kaze da se zove Enrike Santos Leon:Santos!Vratio se.Sta hoce? Martin:Da razgovara sa vama Leon:U redu,pusti ga da udje.Budi pored vrata ako mi zatrebas Martin:U redu gospodine
Anhela je stigla na trg i cekala je Raquel.Ugledala ju je da ide sa torbom i zadovoljno se osmijesila Anhela:Spremna si Raquel:Da Anhela:Donijela si pravu odluku Raquel:Nadam se Anhela:Idemo,znas da sada kada odes mozda se vise nikad ili skoro neces vratiti Raquel:Da,znam vise me nista ne veze za ovo mjesto,idemo
Enrike je usao kod leona u kancelariju Leon:Enrike Santos,kojim dobrom Enrike:Kako ste Leon:Dobro,kao sto vidis,ali mani se kurtoazije i predji na stvar Enrike:Samo sam zelio da prvo pozdravim starog prijatelja Leon:Enrike,Enrike pametan si momak i uspjesan u ovom poslu,trebao bi da znas da kod nas nema prijatelja.Postoje samo dobri saradnici i neprijatelji Enrike:Kako hoces,dosao sam zbog posla Leon:Trazis pomoc Enrike:Recimo da bi mogli pomoci jedno drugom Leon:Da cujem
Daniela:Ali kako se to desilo Eva:Ne znam sada idem kod Lorene Daniela:Zelis da podjem sa tobom Eva:Ne,moze,kako zelis Daniela:Onda idemo Eva:Pozuri,moramo uzeti taxi Daniela:Taxi!Zasto,moze nas Bruce odvesti,zar ne Bruce:Da naravno Eva:U redu,idemo
Enrike:Znas da saradjujem sa Faustom Leon:Znam i to mi se ne svidja,nas dvojica nismo bas u sjajnim odnosima Enrike:Znam,ali to bi moglo da se promjeni.Ja bih cak mogao da predjem da radim kod tebe Leon:Molim?Izdaces Fausta! Enrike:Ne,to je samo jedna mogucnost.Vidi,meni je potrebna roba,a u Kolumbiji je stanje mirno i mogli bi da profitiramo Leon:Dobro,ocekujes da ti ja pomognem Enrike:Da,ti meni pomogni da prebacim robu u Bogotu,a ja cu se potruditi da ti u povratku stigne pokloncic iz Mexica Leon:Dobro,ideja nije losa,koliko ti je robe potrebno Enrike:50 kila,za 7 dana
Lorena je sjedila u kuci i plakala,Sofia je dosla Lorena:Mama,sta su rekli Sofia:Nista,uradice obdukciju da vide ima li tragova nasilja Eva:Dobar dan Lorena:Drugarice (zagrlila ju je) Eva:Smiri se,ne placi Lorena:Moj tata je mrtav Eva:Sta se desilo Daniela:Ja sam Daniela,Evina sestra,zao mi je zbog tvog oca i vaseg muza gospodjo Lorena:Hvala Eva:Zna li se kako se desila nesreca Sofia:Edmundo je bio na poslu,pokvarila su mu se kola,a zaboravio je pare i nije imao za taxi,tako da je morao da ide pjeske.Neka budala je vozila brzo i udarila ga Eva:Kako znate sve to Sofia:Ispricao mi je njegov kolega sa posla,on ga je poslijedni vidio Daniela:Hitna pomoc nije mogla nista da ucini? Sofia:Ne stigli su prekasno,taj prokletnik koji ga je ubio nije mogao ni da ostane da mu pomogne,vec je pobjegao kao najveca kukavica Bruce:Gdje se desila nesreca Lorena:Relativno blizu vase kuce,tim putem se vracao kuci,prije par sati Bruce je zanijemio
kraj 11 epizode |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Tue 18 May 2010 - 23:45 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 20 May 2010 - 3:48 | |
| epizoda 12
Daniela:Bruce,braco,sta ti je Bruce:Molim? Daniela:Reci nesto Bruce:Strasno.Zaista,ostao sam bez teksta.Sta kazu iz policije,sumljaju li na nekoga? Sofia:Ne,nista ne znaju.Ali ja cu pronaci tog ubicu to se kunem Lorena:Tako je.Ubica mog oca ne moze proci nekaznjeno
Anhela:Mogu li da udjem Leon:Udji,cekao sam te Anhela:Imam dobre vijesti za vas Leon:A je li? Anhela:Raquel,udji Raquel je usla u kancelariju Leon:To je ta djevojka Anhela:Tako je,Raquel Villanueva Raquel:Dobar dan,gospodine Leon:Dobar dan,zovi me Leon Raquel:U redu Leon:Znas zasto si ovdje dosla,zar ne Raquel:Da Leon:Jos jednom te pitam,da li si spremna da ostavis sve i da rizikujes Raquel:Jesam Leon:Odlicno,Martin,odvedi je u jednu sobu da ostavi stvari i odmori se,kasnije cu doci da razgovaramo Martin:U redu,gospodine Anhela:Idi i srecno Raquel je otisla
Rebeka je razgovarala telefonom sa Soniom starom prijateljicom Sonja:Kako su ti djeca,Bruce,Daniela Rebeka:Odlicno,Daniela je ovdje sa suprugom,a Bruce je slobodan,nema djevojku Sonja:Rebeka,Rebeka,uvjek si bila direktna Rebeka:Naravno,da se ne lazemo.Kako je tvoja cerka,Veronika Sonja:Dobro,dobro Rebeka:Mogle biste doci ovdje,Brucu bi bilo drago da je vidi Sonja:Mogle bismo i Veri se raspituje za Bruca Rebeka:Ona vas nestrpljivo izcekujemo
GODINU DANA KASNIJE
Na zidu Leonove kancelarije nalazi se poster Raquel Anhela:Ta mala,promijenila se mnogo Leon:Tako je.Odusevila je sve moje poslovne partnere Anhela:Nisi se pokajo sto sam ti je dovela Leon:Ne,naravno da nisam,u njoj nema ni traga one mirne i povucene djevojke kakva je bila kada je dosla ovdje Anhela:Da.Bila je prestrasena ,nesigurna,a sada....nadmasila je mnoge,pa i mene Leon:Cula si se sa Enrikeom Anhela:Poslala sam ljude po njega Leon:Odlicno.On ce mi biti karta za ulazak na to imanje Anhela:Mislis za Raquelin ulazak Leon:Tako je.I ti si se popravila,samo tako nastavi Anhela:Ucim od najboljeg od tebe
Rebeka je bila u trpezariji sa Brucom Rebeka:Veronika se probudila Bruce:Da,sada ce sici Rebeka:I danas ides u klub Bruce:Da,idem Veronika:Ali ljubavi danas je godinu dana kako smo se prvi put sreli Bruce:Znam i potrudicu se da dodjem do rucka Veronika:Obecavas Bruce:Da,obecavam Veronika:U redu,onda vidimo se,volim te Bruce:I ja tebe Rebeka:Bravo,Veronikice brzo napredujes Veronika:Tako je i srecna sam zbog toga.Presrecna
Leon:Sve je spremno Raquel:Konacno mogu li najzad saznati kod koga idemo sutra Leon:Mozes,ovdje su slike porodice u koju kucu sutra ides Raquel:Da vidim.I Enrikeova slika je tu Leon:Ne,njega ces danas upoznati,on ti je samo pratnja,a oni su glavni,porodica Chelsi Raquel je vidjela sliku Bruca i njegove porodice i nije mogla da vjeruje svojim ocima
kraj 12 epizode |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 20 May 2010 - 5:15 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 20 May 2010 - 6:36 | |
| Nove uloge
Lorena_Ingrid Marts Sofia_Frances Odniviela Sonia_Helena Rojo Veronika_Mariana Seoane
STA MISLITE? |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Thu 20 May 2010 - 7:37 | |
| |
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ Fri 21 May 2010 - 23:56 | |
| HVALA!!!
epizoda 13
Leon:Ovo su Rebeka i Horhe Chelsi,a ovo njihova starija cerka Daniela i njen muz,ovo je njihova mladja cerka Eva,i ovo je njihov sin Bruce Raquel:U njihovu kucu treba da idem Leon:Tako je Raquel:A ovo ko je?(pokazuje prstom na sliku Veronike) Leon:To je Brucova vjerenica,sutra proslavljaju vjeridbu Raquel:Vjerenica!!!
Daniela je sjedila na krevetu u sobi,usao je Pablo Pablo:Ljubavi stigao sam Daniela:U redu Pablo:Nisi doruckovala Daniela:Ne,nisam gladna Pablo:Dani ako ovako nastavis,razboljeces se Daniela:Kao da je to vazno Pablo:Sta to govoris? Daniela:Pablo molim te,zar ne vidis da nam je brak pred raspadom, a ti se pravis lud.Najgore je sto sam ja za to kriva Pablo:Nemoj,to sto govoris nije istina Daniela:Naravno da jeste,trudis se,ali vise nisi isti prema meni kao prije,stvari odavno nisu kako treba i to radi toga sto ja ne mogu da imam djecu,ne mogu da ti podarim djete Pablo:Pricas gluposti,naravno da mozemo i imacemo dijete Daniela:Ne bjezi od problema,zaboga.Moramo ozbiljno razgovarati o ovome
Veronika je bila u sobi sa Sonjom i krojacicom,probala je haljinu Sonja:Duso,zadovoljna si Veronika:Da mama,prelijepa je,izgledacu ko princeza Sonja:Tako je,bices najljepsa na zabavi Veronika:Naravno,zato sto i jesam najbolja Sonja:Slobodni ste,mozete da idete,hvala (obraca se krojacici,koja odlazi) Veronika:Tako sam srecna Sonja:Kako stoje stvari sa Brucom Veronika:Dobro,vrlo dobro Sonja:Brine me,mislim da jos nije u potpunosti zaboravio onu prostitutku Veronika:Mozda.Ali kada se vjencamo ucinicu da vise nikada ne pomisli na nju
Martin:Gazda,gospodin Enrike je dosao Leon:Neka udje,sada ces konacno upoznati Enrikea Enrike je usao -Dobar dan Raquel se okrenula i pogledala u Enrikea,koji ju je zadivljeno posmatrao Raquel:Dobar dan,gospodine Enrike:Dobar dan,molim vas nemojte me persirati Leon:Imacete vremena da se bolje upoznate,sada te molim Raquel ostavi nas da nasamo porazgovaramo Raquel:Naravno,izvinite me Leon:Onda sta kazes,po izrazu lica,vidim da si zadovoljan djevojkom Enrike:Pa da,Raquel je nesumljivo mnogo lijepa Leon:Najljepsa.Tvoja je,slobodno se sa njom zabavi Enrike:Problem je u tome sto ja vec imam djevojku Leon:Molim te,ne zasmijavaj me,koga,Melisu Moreno.Mi u ovom poslu se ne vezujemo ni za koga,pogotoovo ne za zene koje se bave poslom kao i mi upamti to
Melisa se svadjala sa Faustom Melisa:Otisao je,otisao je bez mene Fausto:Zasto se ne smiris,to je samo jedna vecera Melisa:Da se smirim,u pitanju je moj momak.Samo cu ti jedno reci,ako primjetim da se povezao sa nekom tamo prostitutkom,imacete posla sa mnom,i ti,i on
Eva je bila sama u svojoj sobi,usla je Rebeka Rebeka:Konacno te zaticem u kuci Eva:Sta hoces Rebeka:Znam sve Eva,i zelim samo nesto da ti kazem.Veceras je Brucova zabava i imas pravo da budes na njoj,a poslije pokupi svoje stvari i gubi se iz ove kuce Eva:Zasto sta sam sada ucinila Rebeka:Molim te ne budi bezobrazna,znam za tvoju vezu sa Pablom
kraj 13 epizode |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
| |
| | | | Un Boleto al Paraiso - KRAJ | |
|
Page 2 of 8 | Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|