REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next
AuthorMessage
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

Komentari serije ? - Page 4 _
PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyMon 19 Apr 2010 - 9:51

iskreno ne swidja mi se....
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyTue 20 Apr 2010 - 11:24

Vecerras je bila odlicna epizoda. Bas mi svidela scena izmedju Radza i Dude. A ona baba Laksmi mi je smesna sto je Indiri svekrva.
Back to top Go down
@lex
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
@lex

Broj postova : 8

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 3:25

Serija je odlicna a i vi ste najbolji sto postavljate seriju sa prevodom... :))
Samo imam jedno pitanje, posto je link epizode preko rapidsharea, kako da kad skinem sva 4 linka jedne epizode to povezem u jedno?
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

Broj postova : 8045
Godina : 31

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 5:05

@lex wrote:
Serija je odlicna a i vi ste najbolji sto postavljate seriju sa prevodom... :))
Samo imam jedno pitanje, posto je link epizode preko rapidsharea, kako da kad skinem sva 4 linka jedne epizode to povezem u jedno?

Ima program za spajanje Hacha, on ti je postavljen na ovoj stranici:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Ovde je postavljeno objasnjenje kako da ga koristis:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 5:29

imas i program jdownloader on ga odmah pretvori u jedan video ja preko njega skidam
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije ? - Page 4 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 5:35

sava wrote:
imas i program jdownloader on ga odmah pretvori u jedan video ja preko njega skidam

Da, i ja preko njega skiadm i taj program je medju najboljima.

A seriju ne pratim vec neko vreme, zao mi jer mi se svideo pocetak...
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 5:38

ja pratim i svidja mi se bas kako samo ivon upravlja raulom i silvijom, carica... tarso je bio super dok se posekao nožem... duda se vratila u brazil... svidjao mi se razgovor koji je usledio sa kjarom...u indiji ništa posebno sem da je vencanje ugovoreno konacno...radžova baba mi je super...super scena kada duda pušta prsten u more uz secanje na radža...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 5:45

Ima li negde neko scenu kad se sretnu Radz i Maja prvi put i kako tece njihovo upoznavanje ?
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 5:51

pa bila je u 11 epki ali nista posebno jer sve vreme samo brbljaju njihovi roditelji a oni se samo gledaju
Back to top Go down
@lex
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
@lex

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 9:03

Hvala puno na objasnjenju... I hvala puno sto postavljate epke, ne samo ove, vec i svih ostalih serija... Namig)
Back to top Go down
hani77
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
hani77

Broj postova : 4

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 9:24

Prelepa mi je serija i obozavam indijsku kulturu.samo imam problem sto sam propustila prve 5 epizode,i volela bi ih pogledati,moze li mi neko reci dal ih ima i gde ,posto sam u vasim postovima videla da ih ima ovde sa prevodom,i zbunjuje me termin emitovanja,zasto nema svakog dana nego preskacu...kada se ona emituje?Pozdrav svima i hvala vam unapred. :cao:
Back to top Go down
@lex
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
@lex

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 28 Apr 2010 - 10:04

Serija se sada emituje samo utorkom i sredom, ali ce valjda od sledece sedmice da pustaju od utorka do petka u 21h.
Inace epke sa prevodom mozes naci u temi Download Telenovela, odes na temu Caminho das Indias i pri dnu strane ces naci epke sa prevodom, prvo idu one bez prevoda... :)
Back to top Go down
hani77
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
hani77

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyThu 29 Apr 2010 - 0:57

@lex wrote:
Serija se sada emituje samo utorkom i sredom, ali ce valjda od sledece sedmice da pustaju od utorka do petka u 21h.
Inace epke sa prevodom mozes naci u temi Download Telenovela, odes na temu Caminho das Indias i pri dnu strane ces naci epke sa prevodom, prvo idu one bez prevoda... :)

hvala puno :cao:
Back to top Go down
latinac
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
latinac

Broj postova : 901
Fan-gif : Komentari serije ? - Page 4 371249480

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyTue 4 May 2010 - 1:51

Serija je u novom, jadnom, terminu radnim danima u 11:55h i 1:25h...
Back to top Go down
https://www.youtube.com/user/emdtvideos
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyTue 4 May 2010 - 1:54

Ijoooooooooooo ? Sve ujutru ?
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyTue 4 May 2010 - 6:48

jao imbecili tad tek necu moci da gledam nego cu morati da skidam seriju
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyTue 4 May 2010 - 7:44

Hahaha, dobro što nisam počeo da gledam.
Inače, B92 je gori od FOX-a sa terminima, mnogo češće ih menja..
Back to top Go down
benu :)
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
benu :)

Broj postova : 677
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije ? - Page 4 12672

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 5 May 2010 - 1:22

O MAJ GAD!!! Ja sam već propustila mnogo epizoda, a sada nema šanse da stignem da je gledam. Samo Dolini sunca nisu menjali termin, svim ostalim serijama koje su u poslednjih 7-8 meseci počele oni su istumbali po svim mogućim (negledivim) terminima ✌
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Broj postova : 4130

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyThu 6 May 2010 - 12:04

Ne bi me cudilo da prekinu skroz sa emitovanjem, ne bi im bio prvi put :/
Ja sam takodje mnogo epizoda ispropustala, vise i ne znam sta se desava... , jer i kada imam vremena i kada se setim da gledam seriju, oni mi puste neku tamo utakmicu ili Paranormalnu Srbiju, jeb*la ih ona!
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyThu 6 May 2010 - 19:50

Weisse-Engel wrote:
Ne bi me cudilo da prekinu skroz sa emitovanjem, ne bi im bio prvi put :/
Ja sam takodje mnogo epizoda ispropustala, vise i ne znam sta se desava... , jer i kada imam vremena i kada se setim da gledam seriju, oni mi puste neku tamo utakmicu ili Paranormalnu Srbiju, jeb*la ih ona!

Slazem se potpuno ... :super: :super:
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyFri 7 May 2010 - 3:13

ja stizem da gledam jos uvek
Back to top Go down
lepotica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
lepotica

Godina : 53

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyTue 11 May 2010 - 21:47

Ja ne stizem da gledam ::(:
novi termin mi ne odgovara a ne mogu da nadjem seriju sa prevodom, ovo sto ima kod vas ja ili ne umem ili kod mene ne moze da se uradi download sa rapidshera... :HY: da li neko ima iskustva sa downloadovanjem serije sa prevodom?

Inace serija je predivna i zao mi je sto je b92 morao da je prebaci na te nove "šugave" termine, da je kupio pink verovatno bi se vise gledala nego na b92, ciji direktor kaze da su prinudjeni na taj korak jer je mala gledanost serije.
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 12 May 2010 - 4:03

postavljeni su linkovi koji rade... skini program jdownloader pa preko njega skidaj
Back to top Go down
*Jowana*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*Jowana*

Broj postova : 21

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 12 May 2010 - 8:22

Nzm sta da kazem.. xD
Back to top Go down
lepotica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
lepotica

Godina : 53

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 EmptyWed 12 May 2010 - 23:16

sava wrote:
postavljeni su linkovi koji rade... skini program jdownloader pa preko njega skidaj

da znam da rade ali ja ne mogu da pristupim rapidsharu, verovatno sto radim u velikoj firmi pa ne moze preko mreze...mislim na free rapid share

ps.mene zanimaju serije samo sa prevodom jer ja ne razumem portugalski...gledala sam na you tube ali nista ne kontam...sem mimike :)

evo sad sam u google ukucala "jdownloader" i uradila download...upravo ga skiadm...sta dalje draga? :o tome se radi
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 4 Empty

Back to top Go down

Komentari serije ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 15Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next