|
|
Author | Message |
---|
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 19 Apr 2010 - 9:51 | |
| iskreno ne swidja mi se.... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 20 Apr 2010 - 11:24 | |
| Vecerras je bila odlicna epizoda. Bas mi svidela scena izmedju Radza i Dude. A ona baba Laksmi mi je smesna sto je Indiri svekrva. |
|
| |
@lex TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 3:25 | |
| Serija je odlicna a i vi ste najbolji sto postavljate seriju sa prevodom... ) Samo imam jedno pitanje, posto je link epizode preko rapidsharea, kako da kad skinem sva 4 linka jedne epizode to povezem u jedno? |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 5:05 | |
| - @lex wrote:
- Serija je odlicna a i vi ste najbolji sto postavljate seriju sa prevodom... )
Samo imam jedno pitanje, posto je link epizode preko rapidsharea, kako da kad skinem sva 4 linka jedne epizode to povezem u jedno? Ima program za spajanje Hacha, on ti je postavljen na ovoj stranici: [You must be registered and logged in to see this link.]Ovde je postavljeno objasnjenje kako da ga koristis: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 5:29 | |
| imas i program jdownloader on ga odmah pretvori u jedan video ja preko njega skidam |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 5:35 | |
| - sava wrote:
- imas i program jdownloader on ga odmah pretvori u jedan video ja preko njega skidam
Da, i ja preko njega skiadm i taj program je medju najboljima. A seriju ne pratim vec neko vreme, zao mi jer mi se svideo pocetak... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 5:38 | |
| ja pratim i svidja mi se bas kako samo ivon upravlja raulom i silvijom, carica... tarso je bio super dok se posekao nožem... duda se vratila u brazil... svidjao mi se razgovor koji je usledio sa kjarom...u indiji ništa posebno sem da je vencanje ugovoreno konacno...radžova baba mi je super...super scena kada duda pušta prsten u more uz secanje na radža... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 5:45 | |
| Ima li negde neko scenu kad se sretnu Radz i Maja prvi put i kako tece njihovo upoznavanje ? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 5:51 | |
| pa bila je u 11 epki ali nista posebno jer sve vreme samo brbljaju njihovi roditelji a oni se samo gledaju |
|
| |
@lex TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 9:03 | |
| Hvala puno na objasnjenju... I hvala puno sto postavljate epke, ne samo ove, vec i svih ostalih serija... ) |
|
| |
hani77 TVNovele Novi član
Broj postova : 4 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 9:24 | |
| Prelepa mi je serija i obozavam indijsku kulturu.samo imam problem sto sam propustila prve 5 epizode,i volela bi ih pogledati,moze li mi neko reci dal ih ima i gde ,posto sam u vasim postovima videla da ih ima ovde sa prevodom,i zbunjuje me termin emitovanja,zasto nema svakog dana nego preskacu...kada se ona emituje?Pozdrav svima i hvala vam unapred. |
|
| |
@lex TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 28 Apr 2010 - 10:04 | |
| Serija se sada emituje samo utorkom i sredom, ali ce valjda od sledece sedmice da pustaju od utorka do petka u 21h. Inace epke sa prevodom mozes naci u temi Download Telenovela, odes na temu Caminho das Indias i pri dnu strane ces naci epke sa prevodom, prvo idu one bez prevoda... |
|
| |
hani77 TVNovele Novi član
Broj postova : 4 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 29 Apr 2010 - 0:57 | |
| - @lex wrote:
- Serija se sada emituje samo utorkom i sredom, ali ce valjda od sledece sedmice da pustaju od utorka do petka u 21h.
Inace epke sa prevodom mozes naci u temi Download Telenovela, odes na temu Caminho das Indias i pri dnu strane ces naci epke sa prevodom, prvo idu one bez prevoda... hvala puno |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 4 May 2010 - 1:51 | |
| Serija je u novom, jadnom, terminu radnim danima u 11:55h i 1:25h... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 4 May 2010 - 1:54 | |
| Ijoooooooooooo ? Sve ujutru ? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 4 May 2010 - 6:48 | |
| jao imbecili tad tek necu moci da gledam nego cu morati da skidam seriju |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 4 May 2010 - 7:44 | |
| Hahaha, dobro što nisam počeo da gledam. Inače, B92 je gori od FOX-a sa terminima, mnogo češće ih menja.. |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 5 May 2010 - 1:22 | |
| O MAJ GAD!!! Ja sam već propustila mnogo epizoda, a sada nema šanse da stignem da je gledam. Samo Dolini sunca nisu menjali termin, svim ostalim serijama koje su u poslednjih 7-8 meseci počele oni su istumbali po svim mogućim (negledivim) terminima |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 6 May 2010 - 12:04 | |
| Ne bi me cudilo da prekinu skroz sa emitovanjem, ne bi im bio prvi put :/ Ja sam takodje mnogo epizoda ispropustala, vise i ne znam sta se desava... , jer i kada imam vremena i kada se setim da gledam seriju, oni mi puste neku tamo utakmicu ili Paranormalnu Srbiju, jeb*la ih ona! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 6 May 2010 - 19:50 | |
| - Weisse-Engel wrote:
- Ne bi me cudilo da prekinu skroz sa emitovanjem, ne bi im bio prvi put :/
Ja sam takodje mnogo epizoda ispropustala, vise i ne znam sta se desava... , jer i kada imam vremena i kada se setim da gledam seriju, oni mi puste neku tamo utakmicu ili Paranormalnu Srbiju, jeb*la ih ona! Slazem se potpuno ... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Fri 7 May 2010 - 3:13 | |
| ja stizem da gledam jos uvek |
|
| |
lepotica TVNovele Novi član
Broj postova : 4 Godina : 53
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 11 May 2010 - 21:47 | |
| Ja ne stizem da gledam : : novi termin mi ne odgovara a ne mogu da nadjem seriju sa prevodom, ovo sto ima kod vas ja ili ne umem ili kod mene ne moze da se uradi download sa rapidshera... :HY: da li neko ima iskustva sa downloadovanjem serije sa prevodom?Inace serija je predivna i zao mi je sto je b92 morao da je prebaci na te nove "šugave" termine, da je kupio pink verovatno bi se vise gledala nego na b92, ciji direktor kaze da su prinudjeni na taj korak jer je mala gledanost serije. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 12 May 2010 - 4:03 | |
| postavljeni su linkovi koji rade... skini program jdownloader pa preko njega skidaj |
|
| |
*Jowana* TVNovele Novi član
Broj postova : 21
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 12 May 2010 - 8:22 | |
| Nzm sta da kazem.. |
|
| |
lepotica TVNovele Novi član
Broj postova : 4 Godina : 53
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 12 May 2010 - 23:16 | |
| - sava wrote:
- postavljeni su linkovi koji rade... skini program jdownloader pa preko njega skidaj
da znam da rade ali ja ne mogu da pristupim rapidsharu, verovatno sto radim u velikoj firmi pa ne moze preko mreze...mislim na free rapid share ps.mene zanimaju serije samo sa prevodom jer ja ne razumem portugalski...gledala sam na you tube ali nista ne kontam...sem mimike evo sad sam u google ukucala "jdownloader" i uradila download...upravo ga skiadm...sta dalje draga? :o tome se radi |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ? | |
| |
|
| |
|