|
|
Author | Message |
---|
Daniel TVNovele Novi član
Broj postova : 315
| Subject: Re: Komentari serije ? Fri 12 Nov 2010 - 11:39 | |
| Serija je fenomenalna. . . pocetak mi je bio najbolji, ali je i sad jako zanimljivo. Steta sto je u tako losem terminu, valjda cu sutra moci da gledam. Najbolji su mi Duda i Lukas, Bahuan i Shivani i Ivon. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije ? Sat 13 Nov 2010 - 0:02 | |
| Silvia otkrila da je Ivon lagala da joj je majka mrtva... bice veselo kad je napesnaci |
|
| |
Lu 1302 TVNovele Novi član
Broj postova : 109 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ? Sun 14 Nov 2010 - 9:17 | |
| serija mi se u pocetku nije svidjala, ali posto je moja sestra redovno prati, ponekad pogledam i ja....serija je super....bahuan je najlepsi... : |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 15 Nov 2010 - 7:10 | |
| Indija je na samom kraju kod nas i pogledao sakm ovih par epizoda na netu do kraja.
Raj u smrtnoj opasnosti (iako znam da će se izvući). Al nema veze, valjda nakon što mu Maya kaže istinu, ovaj odjuri iz kuće i sedne na neki voz koji kasnije doživi nesreću. Iz mrtvačnice zovu Anande da dođu identificirati Rajevo telo.
Sa strane što mrzim Raja, ali njegova smrt bi mogla da ima uticaj na ostale likove i mislim da bi samo tad debilni likovi ala Opash, Indira, Amithab i ostali shvatili kakve su sve gluposti radili 160 epizoda.
Opash bi naučio da nije trebao da menja sudbinu vlastitog sina i da ga je svojim postupcima odveo u smrt. Da ga je ostavio da živi svoj život, možda bi Raj bio sretan s Dudom u Brazilu i ostao bi živ.
Al stvarno, to bi bio kraj kakav zaslužuju. Duda sretna u Brazilu, Bahuan i Shivani dobivaju starateljstvo nad malim Nirajem (jer onoj licemernoj Mayi ne bih poverio na čuvanje hrčka, a ne deteta ), a Maya da ode na ulicu. Meni je njen lik totalno debilan. Sexala se sa Bahuanom sve u 16, znajući da je dalit i onda odjenom kaže Raju ne bi spavala sa njim da je znala da je dalit. Jer mi gledamo istu seriju?? licemerna kokoška, ne zaslužuju ni jednog ni drugog nego da sama završi.
Da serija ima bolje razrađene likove, bolji ljubavni par i smisleniju priču, novela bi bila odlična.
Dopalo mi se:
Surya ponovno "rodi" devojčicu Neka, tako joj treba..
Venčanje Tarsa i Tonije. Super par, ona scena kad on peva na klinici, a ona dolazi
Melissa NAPOKON prihvatila da je Tarso bolestan.
Camila ostala trudna s Ravijem. Nosi blizance.
Laxmi NAPOKON rekla Opashu da je Shankarov sin.
Puja je pobedila na izborima kao reprezentativka grada.
Anusha se razvela od Damiana.
Silvia ostala trudna s Murilom
Nije mi se dopalo:
Ivonnin beg. Kretenizam. Sasvim je lako išetati iz DRŽAVNOG zatvora uz pomoć jednog, jedinog čuvara u zatvoru u Rio de Janeiru. Ivon će se sigurno vratiti posle majčine „sahrane“.
Skoro pa nikakva kazna za Cesara, Ilanu i Zecu. Zeca za gaženje Dude i ubijanje njene bebe - kazna mu je da čita deci priče. Bas glupo.
Opash i cela familija Ananda primili izdajicu Mayu otvorenih ruku, ali glavno da za Dudu i Tonya ne žele da čuju. Da ne spominjem kako Raj ne zna da ima sina s Dudom. potpuno debilno.
Raj i Maya ostali skupa na kraju bilo bi najbolje da je ovaj poginuo stvarno a Maya da je završila sama.
Odjednom, Ines je sposobna da bude predsednica firme Cadore? 160 epizoda jedva smo videli da je progovarala preko dve rečenice. Škola? Fakultet? Pa da su bar pre neki hint bacili.. ništa... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 17 Nov 2010 - 23:47 | |
| KOnacno su uhapsili Zeku......
Bas mi je zao sto Maja i Bahuan nece ostati zajedno..... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije ? Fri 26 Nov 2010 - 3:42 | |
| Jel se zavrsila ova serija ? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Fri 26 Nov 2010 - 4:26 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije ? Sat 27 Nov 2010 - 2:02 | |
| Odlicna telenovela,sviđa mi se kraj! |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije ? Sat 27 Nov 2010 - 23:33 | |
| Sad treba premestiti novelu u arhivu... |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ? Sun 28 Nov 2010 - 21:39 | |
| Meni je zao sto se zavrsila.Pratila sa samo subotom,jer je termin bio ocajan.Nadam se da ce sledeca brazilska serija dobiti dobar termin. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 29 Nov 2010 - 0:47 | |
| Arhiva... )) Kako je bilo na kraju ? Ko je sa kim ostao ? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 29 Nov 2010 - 2:55 | |
| Maja sa Rajom, Bahuan sa Shivani, Tarso i Tonja, Silvia i Murilo, Melissa i Ramiro... : |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 14 Dec 2010 - 5:41 | |
| Serija je vrlo kvalitetno i ambiciozno urađena, ali kao da se previše išlo na sličnosti sa O CLONE i upravo zato mislim da ta serija nije ponovila uspeh prethodno spomenute. |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 20 Dec 2010 - 11:03 | |
| - sava wrote:
- Maja sa Rajom, Bahuan sa Shivani, Tarso i Tonja, Silvia i Murilo, Melissa i Ramiro... :
Jaooo baš mi je žao što nije maya sa bahuanom Inače moja sestra prati ovu seriju na hayat tv.. najbolje je kad plešu uz one lude pjesme |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 18 Jan 2011 - 23:17 | |
| kakva serija...nikad je necu zaboraviti..bas su umrsli sve i svasta ovde ali je ipak ok na kraju ispalo |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 31 Jan 2011 - 11:18 | |
| |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 1 Feb 2011 - 4:14 | |
|
"Caminho das Indias" bi se uskoro mogla naći na prvom mestu najprodavanijih Globovih novela. Trenutno se njena brojka nalazi na 90 zemalja, ali Globo je uveren kako će uskoro preći magičnu brojku 100 i tako preuzeti "krunu" od "Da Cor do Pecado".
[You must be registered and logged in to see this image.]
Trenutna lista najprodavanijih Globovih novela je sledeća: 1. Da Cor do Pecado (2004.) - 100 zemalja 2. Terra Nostra (1999.) - 95 zemalja 3. O Clone (2001.) - 90 zemalja 4. Caminho das Indias (2009.) - 90 zemalja 5. Escrava Isaura (1976.) - 79 zemalja
|
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 1 Feb 2011 - 11:08 | |
| I kako se zavrsi ona. Jel saznao Raj da ima bebu sa Dudom ? A Bauhan sa Majom ? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 2 Feb 2011 - 3:52 | |
| Nije saznao da imam bebu sa Majom, Bahuan je ostao sa Shivani i Maja sa Rajom |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 2 Feb 2011 - 21:46 | |
| |
|
| |
Jovana01 TVNovele Novi član
Broj postova : 200
| Subject: Re: Komentari serije ? Sat 5 Feb 2011 - 6:36 | |
| |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 15 Feb 2011 - 5:48 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 15 Feb 2011 - 7:00 | |
| Meni je ova serija bila ok.....
Samo mi je bilo krivo sto nisu Maja i Bahuan zavrsili zajedno na kraju..... |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 3 Mar 2011 - 9:26 | |
| Vise bih volela da je Maja ostala sa Bahuanom na kraju....ovako je glup kraj ...jel RAJ zna da ima bebu sa Dudom..?? |
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari serije ? Sat 2 Apr 2011 - 7:09 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ? | |
| |
|