Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 25 Sep 2010 - 9:07
Pa da ali taj sam ja post stavila juce xD Znam da su ga danas prekazivali ooj jeste meden boze :$
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 2 Oct 2010 - 3:06
odgledah danas 122 epku. Bahuan opet zove negde Raja i Mayu, ona kuka kako ce joj taj dalit unistiti brak Silvia se udaje za Murila, onaj policajac dobija pismo da ga zena vara . Surya stavlja nesto u caj koji Camila odnosi babi i dedi bas je pokvarena osecam da ce baba i deda da ga ispljuju. Ona Gopalova zena se ljutu sto Gopal ide u Brazil sa nepoznatim muskarcem pa pronalazi karte za avion i posto ne zna da cita smara ljude po ulici da joj procitaju na kraju joj ona mali Harry procita. kada kaze da se drugi covek zove Umberto Kunja, Maya i Raj su zbunjeni. Ivon srece na plazi neku drugaricu koja cita knjigu koju joj je preporucio neki lik.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 2 Oct 2010 - 5:17
E hvala Savo ja nisam gledao seriju odavno...
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
Subject: Re: Komentari serije ? Wed 6 Oct 2010 - 5:57
LEPA JE SERIJE GLEDAM JE I NA HAYAT.
sava TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 9 Oct 2010 - 4:05
Gledao sam danas, cini mi se da je 128. zadnja prikazana epka. . . a ima valjda oko 160, nisam siguran.
E sad su bas zanimljive epke, mnogo mi je zao sto se nocu vise ne prikazuje serija. Termin radnim danima je jako los. . .
Sve mi se vise dopada Shivani. . . devojka je totalno drugacija od ostalih ljudi iz Indije, opustenija, normalnija, odstupa od svih njihovih obicaja, podsmeva se tome. . . Nije joj vazno sto je Bahuan dalit, a njenoj majci vidi se, to vec smeta. Njemu samom to smeta, ali njoj ne, najbolje je kad je rekla: "Mislila sam da si prevazisao tu foru sa dalitima" Surija i dalje smara Dudu sa onim porukama. . . Drago mi je sto je Santi otisla od kuce i sto ce postati filmska zvezda
U najavi za sledecu epku izgleda Kamila isterana iz kuce. . . mozda su saznali da je pomagala Santi u bekstvu, videcemo. . .
Kreten Raul se vratio u Brazil i sad naravno trazi Silviju. . . i krivi Murilja za izdaju Jadnik!
Ivon ponovo sredila Silviju, uspela da je ubedi da nema nista protiv nje i Murilja, sad su ponovo najbolje drugarice. . .Zaista je prepametna! Kako je samo glumila pred njom, vrhunski, da joj covek stvarno poveruje U sledecoj epki susret Maja, Raj - Shivani, Bahuan, jedva cekam
Dia.Na TVNovele Novi član
Broj postova : 195 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 9 Oct 2010 - 12:05
Nikad cula
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije ? Mon 11 Oct 2010 - 11:45
super je bio susret...ovo je trenutno jedina serija koju pratim... ima 160 epizoda?pa dobro...msm da ce biti dovoljno...
sava TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije ? Tue 12 Oct 2010 - 0:46
160 ima internacionalna a oko 200 nacionalna
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Komentari serije ? Wed 13 Oct 2010 - 23:22
Ovoj seriji je slična i kolon Ali predobra serija eno jučer je otiššao bahuan iz indije ja gledam na oscaru
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 16 Oct 2010 - 2:41
sava wrote:
sta to treba da znaci?
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 16 Oct 2010 - 7:04
pa ja msm da 200 epki ima serija ali kod nas se prikazuje samo 160 ili nisu dali vise ili ovi nisu mogli kupit sve
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 16 Oct 2010 - 11:00
Uhh ali me ovaj Raj nervira :@
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 17 Oct 2010 - 19:39
Meni se svidja serija,malo podseca na Clona :D brazilsku verziju,ali je super serija
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari serije ? Mon 18 Oct 2010 - 20:16
Mnogo je zanimljiva ova serija, ja sam gledala do 40 i neke i mnogo mi je zao sto nisam gledala sve kako treba... ali sam krenula posao, skola i prekinula sam... Inace verujem da cu je nekad gledati...
sava TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije ? Wed 20 Oct 2010 - 1:40
Levy's girl wrote:
sava wrote:
sta to treba da znaci?
to znaci da se nacionalna verzija prikazuje u Brazilu a stranim zemljama prodaju internacionalnu verziju koja je obicno skracnea verzija zato uvek imaju manje epizoda od nacionalne. U nacionalnoj epizode traju preko sat vremena, kod nas je dosta delova izbaceno i upakovano da traje 45 min
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
Subject: Re: Komentari serije ? Thu 21 Oct 2010 - 10:14
Jedva cekam sutrasnju epizodu ova Melisa nije normalna ::
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
Subject: Re: Komentari serije ? Fri 22 Oct 2010 - 8:31
nek je vala isamarala zasluzila je ta yvone je prava sponzorusa
sava TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije ? Fri 22 Oct 2010 - 8:45
I konacno dugoocekivana tuca izmedju Melise i Ivon Odlicno uradjeno! Inace ovo je prvi put da je neko u seriji provalio Ivon i postavio je na svoje mesto Fantasticna je Melisa, prvo Gaby izudarala tasnom, a sad pretukla Ivon. Bas me sada zanima kako ce se slagati njih dve od sada...
Gopal ukrao sve Ivonine licne karte i pasose koliko laznih identiteta kraljica, to samo ona moze. Trazi je internacionalna policija.
Ipak se nadam da je nece razotkriti jos uvek, jer serija i ne bi bila toliko zanimljiva bez nje.
Kamila trudna. Postaju dosadni ona i Ravi, ali Maju i Raja niko ne moze da dostigne po tom pitanju Izmedju njih se vec 5 epki nista ne desava. . . jedino Raj traga za Umbertom Kunjom i razgovara sa starim Kadoerom preko telefona.
Shivani i Bahuan imaju znatno manje prostora u seriji. . . u toku epke 1-2 krace scene sa njima Izgleda Shivani zna da je Majino dete Bahuanovo
Duda i Lukas takodje malo prostora u seriji. . . ali dobro, sada je Ivon u centru paznje
jos malo ce kraj
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 24 Oct 2010 - 11:29
hvala Savo...
Melisa je meni kraljica...ja nisam gledala ove nedelje i ko za baksuz nisam u sub od 8 do 15 imala program...tacno koliko mi traje serija...uzas...bitno da mi je mama sve ispricala do detalja...a sad i ovaj klipic...ziva sam se ismejala... ma tako joj i treba,ova Ivon je kucka kakve nema...ali i takve ima ko da postavi na svoje mesto... slazem se sto se tice Bahuana i Sivani,stvarno ih mnogo malo prikazuju u seriji...sto je krajnje glupo po meni...on je jedan od glavnih likova...koliko god da ima interesantnijih scena,moraju da ga prate...oni mu u 45 min daju 2...sto je krajnje glupo... a ostalo je ok...jos malo pa ce kraj,i zao mi je sto postoji odvojeno internacionalna od njohoe zasebne verzije...
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
Subject: Re: Komentari serije ? Thu 28 Oct 2010 - 0:02
Evo neke zanimljivosti o ovoj seriji
Caminho das Indias
Oko desetak glumaca koji su glumili u telenoveli "O Clone" ostvarili su uloge i u ovoj telenoveli "Caminho das Indias". Pored glavne glumice Juliane Paes, tu su jos i Vera Fischer, Leticia Sabatella, Eliane Gardini, Stenio Garcia, Jandira Martini, Antonio Calloni, Nivea Maria, Jandira Martini.... U Brazilu je svoju premijeru imala 19. januara 2009. godine. Osvojila je devet Arte Qualidade nagrada, dvije nagrade Tudo De Bom - Jornal O Dia, te i nagradu Emmy kao najbolja telenovela.
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari serije ? Thu 28 Oct 2010 - 0:04
Kako mi je zao sto nema nigde online sa prevodom brate, samo u nasoj zemlji ne postoje takvi sajtovi... Gledala sam u pocetku i kad je bilo najzanimljivije ja sam prestala, jer nisam mogla da uklopim sa poslom... tako da ... :Out:
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
Subject: Re: Komentari serije ? Thu 28 Oct 2010 - 0:06
Lady_X_ wrote:
Kako mi je zao sto nema nigde online sa prevodom brate, samo u nasoj zemlji ne postoje takvi sajtovi... Gledala sam u pocetku i kad je bilo najzanimljivije ja sam prestala, jer nisam mogla da uklopim sa poslom... tako da ... :Out:
imamo potpuno identičan problem,baš mi se mnogo dopala,pa nije za džabe osvojila Emy,ali nikako nisam mogla da je uklopim,a nema gde da se skine...pa nisam nastavila sa gledanjem...
jednoludomajo TVNovele Novi član
Broj postova : 349 Godina : 35 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije ? Thu 28 Oct 2010 - 7:28
Definitivno najbolja scena kad Melisa tuce Ivon....hahahahahahahahahaha al je sredila....hahahaahaahahah...
sava TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije ? Thu 28 Oct 2010 - 9:04
postavljene su neke epizode sa prevodom dodacu sta pronadjem
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 30 Oct 2010 - 9:30
super je serija... zao mije stoona Nanda nije ubila Majka kadje mogla,ako vec nije sto njen muz,Haroldo,nije trezio da vidi Majka,pa bi ga prepoznao...malo su ga tu produzili,ali ajde... i strasno glupo mi je ispalo sto je Surija umesto Maje otisla da se vidi sa majkom od Sivani...mnooogo glupo... :Out: zao mi je sto ima jos 20 epki,otprilike... :Out: