|
|
Author | Message |
---|
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 12:30 | |
| Vrišti kao što bi svako da ga neko otima. Meni je fenomenalna. Scena otmice me je baš naježila, to je trebao biti kraj epizode... |
|
| |
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 12:33 | |
| ja mislis da bi vilijamu dobro staja ana brenda contreras-maura nego jacky |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 12:49 | |
| Pa Ana Brenda je bila na kastingu za ulogu Marije Hose, ali je odbijena, te joj je ponudjena uloga Maure. A Mauru je prvobitno trebala da igra Sara Maldonado, ali ju je Karla Estrada ispalila i zamenila Anom Brendom. Inace, meni je Ana Brenda mnogo dobra zenska. ))) |
|
| |
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 13:02 | |
| jeste...sva sreca pa nije anahi dobila ulogu |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 22:58 | |
| Boze...pa bolje da je Ana Brenda dobila ulogu Marije Hose jer je lepi par sa Villiama...ali ni Jaky nije losa. |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 23:36 | |
| mislim da je Ana Brenda dobila ulogu koja joj pristaje, uloge dobrice joj ne leze |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 1:40 | |
| ani brendi bi dobro stajala uloga mj nekako mi jacky mnogo mrsava za ovu ulogu |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 6:08 | |
| - ika2904 wrote:
- mislim da je Ana Brenda dobila ulogu koja joj pristaje, uloge dobrice joj ne leze
slazem se..... |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 8:26 | |
| meni je bas ekstra ovako kako jeste jacky je odlicno odigrala svoju ulogi o odlican je par sa wilijamom.....a ana brendi odlicno pristaje uloga maure i .....ekstra mi je ovako kako sada jeste ne treba nista da se menja=)))) |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
Broj postova : 74 Godina : 32 Fan-gif : Prevelik fan gif ! Administracija. Lokacija : With GossipGirl stars and with my werewolf Jacob
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 9:47 | |
| ni ja mj i aleks su mi super par i obozavam ih ..i volela bih da u stvarnom zivotu budu zajedno....i odlicno glumee...i ne siri negativnu energiju u temi o njima.....( da ti nisi mozda ona sto napada ovaj forum)
Maria Jose y Alex jesu ok par,ali ja mislim da je maura punooo bolja i ljepsa od Marie Jose...i usput nisam nikakav napadac foruma(i nezz sta si time htjela rec) i zao mi je ako se siri negativna energija ako sam ja iznjela svoje misljenje.... |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 9:53 | |
| Meni bi bilo najbolje da je Ana Brenda dobila ulogu MJ, a Sara Maldonado Maure :DD |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 10:36 | |
| Ma kakvi Jacky moja najbolja :r |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 10:48 | |
| slazem se sa tobom jacky je najboljaaaa=)))) a ana brenda odlicno igra mauru tako da...mi je super |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 10:57 | |
| Mah bolje da Lucero glumi Mauru ona je bolja zloca hehe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 11:31 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Mah bolje da Lucero glumi Mauru ona je bolja zloca hehe
mislim da lucero nebi se snalsa u ulozi maure...lik maure ona pati za svojoj bivsu ljubav i zeli da je povrati itd...a luceri vise stoji uloge monstruma barem po meni |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
Broj postova : 74 Godina : 32 Fan-gif : Prevelik fan gif ! Administracija. Lokacija : With GossipGirl stars and with my werewolf Jacob
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 22:43 | |
| lucero ne bi dobro odglumila mauru jer je previse starija od ostalih...a ni ana brenda ne bi dobro odglumila mariu jose jer ona ne moze biti neka kao dobrica,jadnica...savrsena je kao maura,a maria jose je najbolja anahi samo sto je bolji par sa williamom.... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 27 Feb 2010 - 23:10 | |
| Anahi nije uopste lep par sa Villiama. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 0:05 | |
| Slazem se AneGliTo meni Any je drago al nikako ona jedino ide uz Poncha |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 1:44 | |
| Anahi ne bi bila dobar par sa Williamom...Previse izgleda detinjasto za njega... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 1:54 | |
| u potpunosti se slazem sa vama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 3:40 | |
| Da nije Jaky glumila u Sortilegio, nikad ne bih uvidela da je ona very sweet i super glumica. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 3:43 | |
| I meni je Zaki najbolja kao MJ, ali sad cu vam reci koje su sve glumice bile na kastingu: Ingrid Mertz, Gretel Valdez, Ana Brenda, Marijana Seoane i Susana Gonzalez. Mislim da bi Ingrid bila slatka u paru sa Vilijamom, ali ovako je bolje sa Zaklin i ne bi ih menjao. U pocetku mi je bila neobicna kao mrsava, ali kasnije se ubucila i super sada izgleda. ))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 4:35 | |
| Ingrid mmm...i nije bas nesto. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 5:04 | |
| Meni je prelepa, ali ok, svako ima svoj ukus. Volim ja i Jackie. |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 5:49 | |
| eh a da li neko zna ko je bio u kastingu za ulogu marichuy u cuidado con el angel???Molim vas odgovorite jer mi je jakooo vazno..... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ! | |
| |
|
| |
|