|
|
Author | Message |
---|
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari serije ! Thu 25 Feb 2010 - 11:12 | |
| ja sam happiju je**** sve po spisku zato sto nece da puste la familiju rebelde goveda jedna molimo ih vec 3 god a on i nista=))tako da bolji vam je pink 1234345 od hapija |
|
| |
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije ! Thu 25 Feb 2010 - 11:14 | |
| hepi televiziju treba staviti u inkobator |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari serije ! Thu 25 Feb 2010 - 11:22 | |
| Happy više ne postoji. Košava je glupa što ponovo emituje Rebelde, a Clase 406 su bacili u pola 2 i ukinuli su moge druge serije. Hvala bogu pa Pink ne ukida serije, mada ih načinom emitovanja dovoljno upropasti. 100 epizoda serije im ide u 100 različitih termina |
|
| |
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije ! Thu 25 Feb 2010 - 11:25 | |
| stvarno mi je vise muka od serija na kosavi...nek nauce da puste neku drugu seriju umesto sto vrte |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Thu 25 Feb 2010 - 11:26 | |
| e nznm sda izgleda da nece la familia place mi se=((( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Thu 25 Feb 2010 - 11:28 | |
| nek se nose svi tamo kolko ih ima u toj televiziji |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije ! Thu 25 Feb 2010 - 11:53 | |
| Vala bas, preko glave su mi taj Mitrovic i celnici sa Pinka, sta nas zezaju? Cak je i RTS debilan, placamo im pretplatu, a oni nam i dalje repriziraju Paviceve serije, koje samo samo sto na kineskom ne naucim. Dosadni su bre vise. A sto se tice reklama na Pinku, nikakva novost, ja odlepim kada ih puste, taman se zadubim u seriju, kad cvrc, reklame. A danasnja epizoda Sortilegia je bila ekstra, i ja sam primetio da je Mauri ispala sisa iz dekoltea kada su je ovi zveknuli. Bas su je ekstra zakucali, cudi me da nije zvezde videla. ))))))))))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 2:11 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 3:04 | |
| HAh dobro su joj uradili. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 4:05 | |
| a maura obukla haljinu sve puca nagruvala silikone i naravno ce da izleti sisa mozda nije znala ili je to uradila da bi joj skocila popularnost..a bruno kao neka dobrica zabrino se za mauru i za mj |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 4:22 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 4:26 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 4:39 | |
| HAh...jos malo pa kraj |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 4:43 | |
| da svaka serija koja je zarazna prodje brzo meni je meps uzasno brzo proso |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
Broj postova : 74 Godina : 32 Fan-gif : Prevelik fan gif ! Administracija. Lokacija : With GossipGirl stars and with my werewolf Jacob
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 8:01 | |
| Najveci sam fan Williama Levya...naprosto obozavam tog muskarca,ali mi se ne svidja sto je prihvatio ulogu u ovoj seriji: 1.Sto je previse kako da kazem intiman sa Mariom Jose 2.Sto je radnja jako glupaa 3.I sto mu je partnerica moja nekada draga Jacqueline Bracamontes(ali sad vje mrzim iz dna duse) U seriji mi se navise svidja naravno Alejandro i Paula a i Maura...on je precool par sa Maurom..kako bih voljela da ona Maria Jose ode iz njegovog zivota i da on bude sa Maurom...nemojte zamjerit ja uvjek navijam za glavnog muskog pozitivca i glavnu zensku negativku(izuzetak:Cuidado con el angel jer je Michelle ruzna) |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 8:22 | |
| Tvoje misljenje........postujem ga, ali se nikako ne slazem sa tobom........... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 8:24 | |
| ni ja mj i aleks su mi super par i obozavam ih ..i volela bih da u stvarnom zivotu budu zajedno....i odlicno glumee...i ne siri negativnu energiju u temi o njima.....( da ti nisi mozda ona sto napada ovaj forum) |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 8:34 | |
| Normalno je da svako ima svoje misljenje:) Meni su oni dobar par, ali u seriji:)) Kako je Alex plakao zbog MJ danas! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 8:46 | |
| =((( eh ljudi gde ste vi stigli |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 8:52 | |
| Ko gde je stigao?? Ako mislis na seriju, sada su oteli Mariu Jose... |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 9:18 | |
| - Quote :
- Pink je užasna televizija već dugo godina. ko hoće može da ih napljuje preko sajta u kontaktima. Čitaju sve što im stigne budite sigurni. Ovo sada im je potez da produže serije kako bi se duže hvalili gledanošću. Od ponedeljka će još kraće trajati "Pink" epizode.
A koji je sajt?? Raspolozena sam da ih fino napljujem ^^ Uff, sorry ljudi ali i meni su Maura i Alex bolji par od MJ i Alexa ) Sta je danas bilo?? Ja sam dosla tek 10-ak minuta pred krajj?? :'(( |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 9:25 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Danas odlična epizoda. Aleks se baš naplakao, vidi se da je voli... Vilijam je odličan glumac... |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 9:44 | |
| Hvalaa :DD
A sta je jos biloo?? :DD Kako je Alex izasao iz zatvora, sta je sa Liset videla sam da je Fernando rekao da boluje od leukemije... :SS |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 12:09 | |
| aaaauuuu msm stavrno kod nas je tek u 12 nedelji trudnoce |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 26 Feb 2010 - 12:15 | |
| mene nervira Jacqueline Bracamontes ka da vristi ko da je kolju ...kad je pocela da vristi kad su je kindnapovali digla mi se kosa na glavi...tako je vristala i u seriji rubi |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ! | |
| |
|
| |
|