|
|
Author | Message |
---|
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 6:01 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Anahi nije uopste lep par sa Villiama.
Slazem se sa tobom, uloga Marie Hose nije bila ni malo jednostavna i mislim da Anahi nije imala dovoljno iskustva......Nista ja tu ne bi menjala, sve kako je Karla odabrala mislim da je pun pogodak...... |
|
| |
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 7:14 | |
| susanu gonzales nemogu organski da je gledam....pitaj boga kojoj je dete na pravio smarala ljude pogotovo eduarda santamarinu...kad je ovom puko film oteroje da bi se ispostavilo da je otac fernando colunga....od tog trenutka mi je odvratna hvala bogu pa nije dobila ulogu |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 7:51 | |
| a kakv crni fernando colunga omg=) ma meni je jacky superrrr obozavam jeee i ektra igra svoju ulogu..a sto se tice ana brende lezi joj uloga maure i to odlicno a liset bas lici na nju kao da su stvarnio neki rod |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 7:54 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 8:02 | |
| Na kastingu za ulogu Maricuj su bile Kamila Sodi i Alison Loz, a prica se da je cak i Marlene Favela prvobitno trebala da igra Maricuj. A Estefaniju je trebala da igra Marica Rodrigez, ali nije mogla. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 28 Feb 2010 - 8:05 | |
| Maritza bi bila bolja zloca...ali ovo je tema o Sortilegio...ja ne bih nista u Sorti menjala...sve uloge su mi ok i na svom mestu... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 1:59 | |
| |
|
| |
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 2:08 | |
| hm da je marlene favela dobila ulogu marichui nebi se ona snasla ulozi jeste ona lepa sveto stoji ali je preterala sa silikonima neka ih barem malo smanji... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 2:13 | |
| A ova je tema o Sortilegio pa da ne komentarisem druge heh Svidjalo se kome ili ne Jacky moja je dobila ulogu MJ i meni je veoma drago sto je ona |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 2:15 | |
| ona je cool napocetku seriji izgleda je ko kostur pre nove ere a sad se prolepsala |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 2:21 | |
| - Milos Colunga wrote:
- ona je cool napocetku seriji izgleda je ko kostur pre nove ere a sad se prolepsala
E u tome se i slazem sa tobom. |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
Broj postova : 74 Godina : 32 Fan-gif : Prevelik fan gif ! Administracija. Lokacija : With GossipGirl stars and with my werewolf Jacob
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 6:15 | |
| Maria Jose ima odwratan osmjeh....sva je izvjestacena i isprepadana...uzasno me nervira nezz zasto je svi vole.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 7:02 | |
| da bi ti pitala buđo jedna ne vređaj je viseeee...i to u temi sortielegio .....svi je volimo zato sto je prelepa i odlicna glumica i nije izvestacena potpuno je sva prirodna...dusa majena jacky i willl parasiempre levymontes....=)) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 7:02 | |
| - Sara wrote:
- Maria Jose ima odwratan osmjeh....sva je izvjestacena i isprepadana...uzasno me nervira nezz zasto je svi vole....
Pa ne bih se bas slozila sa tobom, ima cudnu vilicu to je tacno......Ali "izvestacena I isprepadana" :HY: .......hmmmmm......Devojka ima blistavu karijeru, bez i jednog skandala, jako je pozitivna, talentovana, ima harizmu, ljudi to prepoznaju i zato je vole.....Mada znam da ima i onih koji ne misle tako kao ti....Samo mi nije jasno zbog ceka je toliko mrzis......ali dobro, postujem tvoje misljenje....... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 7:41 | |
| da u svakom postu je vredjas,,i samo da znas i ako ima mozda cudan osmeh ili sta vec ti kazes...nije od onih koje odmah idu kod plasticnog hirurga..i trpaju silikone i sve i svasta |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 7:46 | |
| Eeej, uopste ne razumem cemu ova svadja?? :/ SVAKO IMA SVOJE MISLJENJE!!! Ne razumem bas sto vam je toliko zasmetalo ako je neko nesto lose prokomentarisao o Jacqueline, mislim ne slazem se u svemu i bas je glupo sto Sara u mnogim temama pominje kako je ne voli ali jednostavno to se moze i ignorisiati...kako se sve vise registrujem na forume vidim da na svakom ima svadje i 99% tih svadja je oko RAZLICITIH UKUSA!!! Ali zaista svako ima pravo da kaze svoje misljenje i nemojte misliti da sam sad na necijoj strani (neutralna sam ). Izvinite sto sam se umesala posto me se ovo uopste ne tice ali bi bilo mnogo lepse da se ne svadjamo oko gluposti....Ne bi ni bilo zdravo da je svi vole P.S. yo soy rebelde ne znam kojim silikonima bi mogla da ispravi one usne....ali ok salim se, nemoj da shvatizs ozbiljno :jupi: |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
Broj postova : 74 Godina : 32 Fan-gif : Prevelik fan gif ! Administracija. Lokacija : With GossipGirl stars and with my werewolf Jacob
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 7:58 | |
| Ja nisam htijela da je vrijedjam...ali stvarno je malo cudna....nezz zasto ali ona meni nije neka...nekad sam je voljela ali kako ja svoje misljenje mjenjam iz minute u minutu sad je ne volim...nema potrebe da se svadjamo ja sam samo rekla da je ja ne volim,ali vi je volite pa??Ne misle svi fantasticno ni o Maite(inace ona je za mene sad najbolja) ali ja nikom ne govorim nezz da je buđa(msm nezz sta to znaci,ali et) ili tako nesto...ja Jacqueline mozda kako vi kazete vrijedjam,ali ne podnosim je sta cu pa to moram negdje napisat... ) P.S:Evo trudit cu se da ne pisem lose o njoj...jer odma bombardujete sa svih strana!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 8:11 | |
| e tako je vec bolje.... sory sto sam napala ali stavrno mrzim kada neko vredja nekoga koga volim=)))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 8:53 | |
| - Sara wrote:
- Ja nisam htijela da je vrijedjam...ali stvarno je malo cudna....nezz zasto ali ona meni nije neka...nekad sam je voljela ali kako ja svoje misljenje mjenjam iz minute u minutu sad je ne volim...nema potrebe da se svadjamo ja sam samo rekla da je ja ne volim,ali vi je volite pa??Ne misle svi fantasticno ni o Maite(inace ona je za mene sad najbolja) ali ja nikom ne govorim nezz da je buđa(msm nezz sta to znaci,ali et) ili tako nesto...ja Jacqueline mozda kako vi kazete vrijedjam,ali ne podnosim je sta cu pa to moram negdje napisat...)
P.S:Evo trudit cu se da ne pisem lose o njoj...jer odma bombardujete sa svih strana!!! Ma ok je da imas i kazes svoje misljenje samo to cini na malo drugaciji nacin, ako je ne volis nije problem samo nemoj sa toliko mrznje da iskazujes tooo.....budi malo blaza i za nju i za ostale koje ne volis PLEASE...... P.S......Ma ovo nije nikakva svadja, sve je ok......... :jupi: |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 8:57 | |
| hajd super...samo da se ne svadjamo )) I skontala sam da nije tako losa...samo mi se jos uvjek ne svidja njen izgled(ali vjerovano ce se i to promjenit kao i sve ostalo...sutra) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 9:05 | |
| - Sara wrote:
- Maria Jose ima odwratan osmjeh....sva je izvjestacena i isprepadana...uzasno me nervira nezz zasto je svi vole....
To tvoje w mi je poznato jedna osoba bas tako pise slovo al nebitno...Pa vecina nas se ne slaze sa tobom jer kako sam prijetila bar ja ti si jedini ovdje njen anti fan aa zasto je volmo slatka je, smirena kada glumi, opustena, u ulogu se bas uzivi, ma jednostavno za mene je savrsena |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 9:27 | |
| ok tvoje misljenje a sto se tice slova "w" to ti sad svi tako pisu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 9:32 | |
| - Sara wrote:
- ok tvoje misljenje a sto se tice slova "w" to ti sad svi tako pisu...
hah ja malo ih poznajem al ne zanima me ovo je tema sortilegio i ja samt o gore spomenula jer sam komala tvoj prethodni post yaaay danasnja epizoda prejaka hh |
|
| |
Sara TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 9:37 | |
| izvini ali ti mislis da se poznajemo???Odakle si?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Mar 2010 - 9:55 | |
| Nemojte o tome da pisete ovde...super je bila ova epizoda. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ! | |
| |
|
| |
|