|
|
Author | Message |
---|
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari serije ! Thu 18 Feb 2010 - 7:26 | |
| e zalosti=((((((( a ima li gde na youtube video snimci kada se jacky i willi slikavaju za neke novineee...imam samo gifove ako ima video nek mi neko postavi li nk hvala=) e joj viditr final tv novele ja necu=((( [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 1:17 | |
| Ne, ne, ne ja necu da gledam kraj, aj obrisite te adrese da slucajno ne odgledam Aaaaaaaaaa pa nista trebali reci da ce Bruno da umre, uopste nije ferrrrrrrr......... -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 1:36 | |
| xDDD nije fer ja sam pogledala kako ce biti na karajuuu a rekla sam da necuu=) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 2:34 | |
| JAoooooo pa to je glupo da Bruno umre....a sa Maurom sta ce biti? |
|
| |
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 3:33 | |
| maura ce pa ......... pogodite |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 3:34 | |
| jao nece vljda ona otegnuti papkeee=( |
|
| |
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 3:43 | |
| nece... bice ziva i zdrava |
|
| |
~Brancica~ TVNovele Novi član
Broj postova : 48 Godina : 34
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 4:27 | |
| E i ja sam sada pomislila da ce da rikne Ona me nervira vise nego onaj debil od Bruna... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 6:19 | |
| PA jel ce ona da se kaje, i bice dobra? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 6:43 | |
| bice dobra i gorko ce se kajati ali imace kaznu.... ja znam ocemu se radi a vi pogodi te |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:02 | |
| Aj nemoj nas drzati u neizvesnosti... Postajem jako nervozna )) Reci molim teeeee |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:09 | |
| bice ce u zatvor da zavrsi=( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:15 | |
| bice u cuzi onda ce doci alex on ce da joj oprosti sve i da ce uvek da bude tu ako joj nesto zatreba i valjda ce joj pomoci da joj se smanji kazna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:22 | |
| Ah pa i treba... Ja bih joj vecu kaznu dala glupaca jedna A sta ce biti sa Liset? Videla sam na nekim snimcima da ce kasnije nositi maramu na glavi... Po ovome sto sam dosad videla rekla bih da je Leukemija u pitanju, ili se varam? Hoce ona umreti? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:23 | |
| omg=((( joj kod nas je mj u bolnici bruno trba da joj da krv u ponedeljak pa mi samo recite koliko ce ona eoki biti u bolnici?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:25 | |
| Ajoj pa vi kasnite mnogo.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:28 | |
| da =((( samo mi odg na to piatnje jer ja ocuuu vise onu epkuu kada mu ona uredi sobuuuu pa pricaju nesto tu mi je jacky prelepa kada je kosu ispravila=))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:28 | |
| e ljidi sta ce biti sa robertom na kraju oce da ostane kod lombardovih |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:34 | |
| Pa jos malo bice u bolnici pa ce da ide kuci, a frizura ce joj biti super....preslatka je....samo se nemogu setim bas sve. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:38 | |
| oce se saznati cije je dete robertovo ili ulisesovo...ja bi voleo da je dete robertovo a ovaj drugi nek ide da vata druge ficfiricove |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:39 | |
| - Milos Colunga wrote:
- e ljidi sta ce biti sa robertom na kraju oce da ostane kod lombardovih
Roberto ce uzeti cerku od Rakel i Ulisesa jer zeli da se brine o njoj kao da je njegova... A cula sam da ce se na kraju pomiriti sa Rakel, tako da pretpostavljam da ce ostati tamo kod Lombardovih.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:41 | |
| a jel vas zanima sta ce biti sa ulisesom...ja znam..a vi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:42 | |
| E mene zanima...ajde kazi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:43 | |
| ubice ga bruno u stanu koji mu je dala rakel |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Fri 19 Feb 2010 - 7:44 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ! | |
| |
|
| |
|