|
|
Author | Message |
---|
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 18:31 | |
| - Quote :
- A sta je zasluzila?
Zaslužila jeste neku kaznu za ono što mu je uradila(bez obzira što je to bilo zbog Bahar),ali mislim da je preterao kad ju je ostavio na ulici i bez Džana(jeste da ga je ona sama ostavila kod Mumtaza i Melihe,ali je Ezel znao svakako da ga neće šetkati sa sobom po ulicama). Mogao je samo da je ponizi i kraj(ionako ju je to više zabolelo od toga što je ostala bez kuće i para). - Quote :
- Juče i danas sam pogledao neke scene iz epizoda... iako ne gledam, video sam da je onaj Ali Klesta u bolnici (valjda umire), a danas da je ona devojka, mislim da se zove Ejšan popila otrov... Toliko od mene, eto koliko pratim seriju.
Samo me sad zanima hoće ona da umre ili šta...? Navlačiš se polako... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 21:12 | |
| E ljudi zna li eko da li u Crnoj Gori ima prva televizija???? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 23:13 | |
| Imaju svoju Prvu od pre par meseci. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 1:42 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Imaju svoju Prvu od pre par meseci.
Al nema Ezel? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 6:43 | |
| Ja mislim da nema(već je emitovan na nekoj njihovoj televiziji,valjda IN TV). |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 8:38 | |
| Aa znaci sutra je epika kad Bahar umire |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 8:40 | |
| Da. Samo mi nije jasno ko je naredio da je ubiju i zbog čega? Nikome ništa nije skrivila... |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 8:42 | |
| ja cu da placem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 8:49 | |
| |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 8:51 | |
| napisi mi molim te Stefane |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 9:09 | |
| Imaš u temi ''Sadržaj epizoda''. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 9:45 | |
| Hvala Stefane |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 9:53 | |
| hvala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 9:56 | |
| Nema na čemu. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Aug 2012 - 9:27 | |
| Dok su bile reklame na RTS bacila sam pogled. Bahar ubijena |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Aug 2012 - 10:55 | |
| cela epizoda je bila pretuzna Bahar |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Aug 2012 - 21:23 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Aug 2012 - 21:36 | |
| Jaooo, Bahaaar. Poor B. Baš nije trebalo nju da ubiju, mogli su bilo koga drugog, mada realno ona je svima bila slaba tačka. Najviše mi je bilo žao Alija i Ezela, ali ni Ejšan nije lako. :'( Baš je bila tužna epizoda. Ne kontam šta se dešava sa Tefom. O_o |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Aug 2012 - 21:38 | |
| Slzem se. Ona je stvarno bila odlican lik. -Ni meni to nikako nije jasno. -P.S I veceras ima serija. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Aug 2012 - 21:59 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- -P.S I veceras ima serija.
Oo extra^^ :DD |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Aug 2012 - 21:59 | |
| Meni je bilo najvise sinoc zao Eysan. "Ne zatvarajte,nece moci da dise" "Gdje da idem,Bahar je ovdje,ako ide Bahar idem i ja" "Doci ce,sali se ona,poznajem je ja" "Ali...znas li da je Bahar umrla" "Molitve su vam uslisene" Njoj je najteze,to je sigurno.Koliko se samo zrtvovala,sta je sve cinila za nju,bas kao sto je Ali rekao : "Ova Eysan je djavo licno,ali za nju je bila dobra sestra" Vidjelo se da je i Dzengrizu zao,kad je povikao "Sta ste ucinili.Stoko jedna. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 5 Aug 2012 - 0:24 | |
| Pa naravno da je njoj bilo najteze, ipak je njoj sestra bila. -I Dzengiz je voleo, zato su nju ubili...zato sto su nju svi voleli. |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sun 5 Aug 2012 - 1:31 | |
| Kao što je i sam Kaya rekao, ubili su je da bi razbili savez, Bahar su svi voljeli, ona je bila njihova slaba tačka. Njezinom smrću započinje nova igra. Večeras najbolji kraj sezone, bolji kraj ni u jednoj seriji nisam vidio, odrađen maestralno. |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Komentari Sun 5 Aug 2012 - 1:34 | |
| - danna_garcia wrote:
- Meni je bilo najvise sinoc zao Eysan.
"Ne zatvarajte,nece moci da dise" "Gdje da idem,Bahar je ovdje,ako ide Bahar idem i ja" "Doci ce,sali se ona,poznajem je ja" "Ali...znas li da je Bahar umrla" "Molitve su vam uslisene"
Njoj je najteze,to je sigurno.Koliko se samo zrtvovala,sta je sve cinila za nju,bas kao sto je Ali rekao : "Ova Eysan je djavo licno,ali za nju je bila dobra sestra" Vidjelo se da je i Dzengrizu zao,kad je povikao "Sta ste ucinili.Stoko jedna. Stvarno pretuzna epizoda. : |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 5 Aug 2012 - 1:53 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|