|
|
Author | Message |
---|
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Mon 30 Jul 2012 - 23:27 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 30 Jul 2012 - 23:30 | |
| Uh koliko me Temuz nervira, najgori lik Jel zna neko kad se uopste pojavljuje Kenan? |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 30 Jul 2012 - 23:38 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Uh koliko me Temuz nervira, najgori lik
Jel zna neko kad se uopste pojavljuje Kenan? u 34., prva ep 2 sez. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Mon 30 Jul 2012 - 23:40 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] ih da su mi ovde sad samo bih seckala |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Tue 31 Jul 2012 - 0:17 | |
| - Ezel fan wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- Uh koliko me Temuz nervira, najgori lik
Jel zna neko kad se uopste pojavljuje Kenan? u 34., prva ep 2 sez. Hvalaa |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Tue 31 Jul 2012 - 0:37 | |
| Sinoc odlicna epizoda.Scene Alija i Ezela Lik Alija iz epizode u epizodu sve bolji i bolji,najbolji mi je ubjedljivo,kralj najveci Drago mi je sto je on prvi saznao istinu. Scene iz proslosti odlicne,nije ih dugo bilo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 3:44 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 3:51 | |
| Ja mislim da je Ejsan to zasluzila |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 4:27 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Ja mislim da je Ejsan to zasluzila
U neku ruku i jeste |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 5:03 | |
| Nije zaslužila da je Mert pljune k'o da je najveće govno . Eysan nije zaslužila toliko patnje i tačka ! Ezelu tu scenu nikad neću oprostiti. Moj idealan kraj bi bio da je ona pokupila Džana i pobjegla od svih, jbt ih sve |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 6:08 | |
| A Omer je zasluzio? Njegov zivot je upropascen zbog Ejsan |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 6:19 | |
| Nisam ja to rekao. Iznio sam svoje mišljenje. Gledao sam seriju 3x i za mene je Eysan pored Omera najtragičniji lik ovdje. Obožavam je, ona je za mene heroina, svi su je gazili, bila je marioneta u rukama svih, ali se Carica uvijek dizala iz pepela i nastavljala dalje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 7:31 | |
| Dobro,ja sada prvi put gledam,mozda cu vremenom promeniti misljenje. A ne znam sta neki ocekuju,on je maltene ubijen zbog nje,zar treba odmah da joj se baci u zagrljaj i pravi kao da se nista nije desilo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 9:40 | |
| Jako tuzna epika sinoc. -Konacno Ezel da sazna da je njgov sin Dzan. -Ali i Tefo jao |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 9:50 | |
| Koliko god voljela lik Eysan i divim se joj zbog njezine snage i smatram da ima jako tuznu sudbinu i to krivicom Seredara ....al Ezelovo ponasanje prema njoj je sasvim razumljivo unistila mu je zivot a prije svega njegovo povjerenje prema njoj a to nije mala stvar da se moze tek tako preci preko toga kao sto neko rece daj oj odmah potrci u zagraljaj ! |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 11:02 | |
| |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 12:05 | |
| Odlična epizoda(kao i svaka ). Mnogo mi je žao Ejšan. Ezel je preterao,nije zaslužila baš ovoliku kaznu. S druge strane mi je drago što je Ezel saznao da mu je Džan sin,kao i što su Ali i Tefo spremni da daju svoj život za Ezela. Džengiz se žešće promangupirao otkako radi za Kenana. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 12:13 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Odlična epizoda(kao i svaka ). Mnogo mi je žao Ejšan. Ezel je preterao,nije zaslužila baš ovoliku kaznu.
A sta je zasluzila? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 13:25 | |
| Juče i danas sam pogledao neke scene iz epizoda... iako ne gledam, video sam da je onaj Ali Klesta u bolnici (valjda umire), a danas da je ona devojka, mislim da se zove Ejšan popila otrov... Toliko od mene, eto koliko pratim seriju. Samo me sad zanima hoće ona da umre ili šta...? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 15:46 | |
| - MStefan wrote:
- Juče i danas sam pogledao neke scene iz epizoda... iako ne gledam, video sam da je onaj Ali Klesta u bolnici (valjda umire), a danas da je ona devojka, mislim da se zove Ejšan popila otrov... Toliko od mene, eto koliko pratim seriju.
Samo me sad zanima hoće ona da umre ili šta...? - Spoiler:
spasi ce je Mert!
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 18:33 | |
| Emitovaće se i u nedelju u redovnom terminu! (i to cela turska epizoda 20:20-21:50) |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 22:58 | |
| - Quote :
- Emitovaće se i u nedelju u redovnom terminu!
(i to cela turska epizoda 20:20-21:50)
Znaci u nedelju zavrsavaju prvu sezonu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 1 Aug 2012 - 23:27 | |
| Tako bi trebalo. Veceras se nece emitovati zbog fudbala. |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 1:13 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 6:25 | |
| Nece biti veceras, bas mi je krivo. Jer ove epike su sada zanimljive. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|