REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
AuthorMessage
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

Broj postova : 3921

Eurovision Song Contest - Page 36 _
PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyThu 14 Feb 2013 - 10:50

Evrovizija mi je jedna od najomiljenijih muzičkih,zabavnih takmičenja i spektakala. *___* Gledala sam Evroviziju2012,a sve pesme su mi ok,a imam i omiljenih.

Last edited by Maja33 on Fri 15 Feb 2013 - 2:09; edited 1 time in total
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyThu 14 Feb 2013 - 11:14

Njemačka odlučila: Cascada na Eurosong

[You must be registered and logged in to see this image.]

Dvanaest natjecatelja ponudilo je svoje pjesme njemačkoj publici i žiriju na večerašnjem nacionalnom finalu za Eurosong. Tri glasačke skupine dodijelite su bodove: televoting, stručni žiri i prošlotjedno internetsko glasanje, a najviše bodova skuplja Cascada s pjesmom “Glorious“. Time će Cascada pokušati nastaviti sjajan niz njemačkih rezultata na Eurosongu kroz prothodne tri godine – 1., 10. i 8. mjesto.

Nastup
[You must be registered and logged in to see this link.]

Spot

eurosong.hr
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyThu 14 Feb 2013 - 13:21

Napokon da imam za koga navijat :D
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632
Godina : 28

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyThu 14 Feb 2013 - 13:45

bice interesantno pratiti
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyThu 14 Feb 2013 - 21:23

Nek ima što više dobrih pesama.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

Broj postova : 3921

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyFri 15 Feb 2013 - 2:11

LadyEstrella wrote:
Nek ima što više dobrih pesama.

Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyFri 15 Feb 2013 - 3:32

Definitivnoo favorit uz Dansku thumbup
A Cascadu slušam od malena :D
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptySun 17 Feb 2013 - 7:50

Sve do sada izabrane pjesme možete preslušati ovdje.Izostavite Grčku,ona još nije izabral,greška je:D

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptySat 2 Mar 2013 - 10:32

Moje 3 "Ljubav je svuda"

Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptySat 2 Mar 2013 - 11:05

Kakva lakrdija od Beosonga!!!A ova pesma ovih koje sebe nazivaju Moje 3,nije nikakva.A one deluju komično na sceni,da ne upotrebim neki grublji izraz.Jadni mi ako nas te predstavljaju u Malmeu.Sve u svemu,jako slab Beosong.
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyMon 4 Mar 2013 - 1:53

LadyEstrella wrote:
Kakva lakrdija od Beosonga!!! Sve u svemu,jako slab Beosong.
Potpuno se slazem. Nisam strucnjak da ocenjujem pevanje,ali meni se pesme nisu dopale. Sve su slicne,a polovina izvodjaca je potpuno nepoznata. Ali bas nijedna pesma mi se nije dopala. Sara,Mirna i Nevena su bile za nijasu bolje od ostalih(moje misljenje),ali mislim da im je scenski nastup bilo 0. Dusan Svilar je bio dobar,od onih 5 koji su usli u finale on je,po meni,bilo najbolji. Ne kazem da su Sara,Nevena i Mirna lose,ali od njih sam ocekivala mnogo vise. A i u startu se znalo ko ce pobediti. Kad se sve oduzme i sabere,razocarana sam. Mozda su 2-3 pesme bile dostojne Eurosonga. A i u sta se Eurosong pretvorio. Uopste nije onakav kakav je ranije bio. Opet kazem da je to samo moje misljenje. Ne kazem da one nisu lepo otpevale,naprotiv,imaju divan glas,ali pesma mi i nije bas nesto. Ali mozda ce se posle par slusanja to promeniti.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyMon 4 Mar 2013 - 3:06

Fan de Portirroni wrote:
LadyEstrella wrote:
Kakva lakrdija od Beosonga!!! Sve u svemu,jako slab Beosong.
Potpuno se slazem. Nisam strucnjak da ocenjujem pevanje,ali meni se pesme nisu dopale. Sve su slicne,a polovina izvodjaca je potpuno nepoznata. Ali bas nijedna pesma mi se nije dopala. Sara,Mirna i Nevena su bile za nijasu bolje od ostalih(moje misljenje),ali mislim da im je scenski nastup bilo 0. Dusan Svilar je bio dobar,od onih 5 koji su usli u finale on je,po meni,bilo najbolji. Ne kazem da su Sara,Nevena i Mirna lose,ali od njih sam ocekivala mnogo vise. A i u startu se znalo ko ce pobediti. Kad se sve oduzme i sabere,razocarana sam. Mozda su 2-3 pesme bile dostojne Eurosonga. A i u sta se Eurosong pretvorio. Uopste nije onakav kakav je ranije bio. Opet kazem da je to samo moje misljenje. Ne kazem da one nisu lepo otpevale,naprotiv,imaju divan glas,ali pesma mi i nije bas nesto. Ali mozda ce se posle par slusanja to promeniti.

U potpunosti se slažem sa tobom. thumbup
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyMon 4 Mar 2013 - 9:27

Pjesma je stvarnoo užasna,a tek tekst thumbdown
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyMon 4 Mar 2013 - 10:13

Sve u svemu,15 pesama,ne zna se koja je gora od koje.Šta vredi što su pevači lepo pevali,kad su pesme slabe.Pobednice mi se nikako ne dopadaju,pesma je bzv.tekst očajan,na svu sreću ako pevaju na srpskom te ih većina neće razumeti.Nekako mi se njih tri ne slažu uopšte.Samo se pitam čemu ova farsa,kad se unapred znalo da će one ići.Kad je već tako,mogli su bolju pesmu da im daju.Ostajem pri mišljenju da neće ući u finale.Mislim da je Svilar bio bolji,mada se ni on ne bi proslavio,ali u finale bi ušao.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyTue 5 Mar 2013 - 21:56

Quote :
Pesma “Ljubav je svuda” na 9. mestu po prognozama kladionica!
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyWed 6 Mar 2013 - 9:34

Koja glupost,prognoze kladionica,a još nisu izabrane sve pesme.Ma koje deveto mesto,nek budu srećne ako udju u finale s ovom bzv.pesmom.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyWed 6 Mar 2013 - 23:01

Trenutno su one 14.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyThu 7 Mar 2013 - 0:54

Quote :
Saša Milošević Mare o Evrosongu: Mirna, Nevena i Sara sa novom koreografijom i aranžmanom pesme!
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyThu 7 Mar 2013 - 7:14

10 najvećih Eurosong propasti u poslednjih 10 godina

Quote :
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptyThu 7 Mar 2013 - 7:34

Velika Britanija odredila predstavnika za Malme
Velška pevačica Boni Tajler predstavljaće Veliku Britaniju na ovogodišnjem Eurosongu.Šezdesetjednogodišnja Boni,velika zvezda 80-ih godina,čije pesme Total eclipse of the Heart i Holdin' out for a hero su i dan danas veliki hitovi,izjavila je da je presrećna što će predstavljati Veliku Britaniju sa pesmom Belive in me.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptySat 9 Mar 2013 - 3:59

Još nekoliko zemalja je izabralo ko će ih predstavljati u Malmeu ove godine
Gruzija

Izrael

Jermenija
Interesantno je da je pesmu za Jermeniju uradio Toni Ajomi,gitarista Blek Sabata
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptySat 9 Mar 2013 - 5:01

Recap of the 2012 Eurovision Song Contest Final
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptySat 9 Mar 2013 - 10:59

Šveđani odabrali: Boje zemlje domaćina branit će Robin

U večerašnjem spektakularnom šouu, koji je uživo pratilo oko 28.000 gledatelja, Šveđani su odabrali predstavnika na Eurosongu koji će boje ove skandinavske zemlje braniti na domaćem terenu – u Malmöu. Najviše glasova internacionalnog žirija i glasača putem televotinga prikupio je Robin za svoju pjesmu “You”.
Robin Stjernberg je bio favorit žirija, no glasači putem televotinga ga smještaju na drugo mjesto iza izvođača YOHIO. Naime, YOHIO je skupio 22% glasova televotinga, a Robin 16%. Zbirom svih glasova Robin je u prednosti od 33 boda te će tako ove godine predstavljati Švedsku na Eurosongu na domaćem terenu.
Preko “druge šanse”, do pobjede zahvaljujući žiriju

Robin je svoje mjesto u finalu osvojio putem šoua “Druga šansa”, što znači da ga švedski gledatelji nisu poslali direktno u finale iz polufinalne večeri. U finalu pobjeđuje zahvaljujući internacionalnom žiriju koji je ove godine, ispostavit će se, umjesto Šveđana odlučio tko će predstavljati njihovu zemlju na Eurosongu.

eurosong.hr
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptySun 10 Mar 2013 - 2:32

Makedonija menja pesmu koja će je predstavljati u Malmeu!
Izvodjači ostaju isti,Esma Redžepova i Vlatko Lozanovski,ali pesma će biti druga."Imperija" je predstavljena 28-og februara,snimljen je i spot,ali je ubrzo povučen sa youtube-a.Esma Redžepova je izjavila da ne zna zašto se pesma menja,ali i da će i druga biti dobra,i da će u njihovom izvodjenju zvučiti sjajno.Šuška se da je spot skinut(u kome se vidi spomenik Aleksandra Velikog)zbog primedbi da Makedonija koristi Eurosong za promovisanje prekrajanja istorije.Šta god da je u pitanju,Makedonija sprema novu pesmu,krajnji rok za prijavu je 18.mart.
Ova pesma neće se čuti u Malmeu:
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 EmptySun 10 Mar 2013 - 4:03

Od svih pesama što sam čula do sada,najviše mi se dopada pesma Danske i Velike Britanije.I Izrael nije loš.Izgleda neće biti dosadno kao na Beosongu haha
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 36 Empty

Back to top Go down

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Back to top 
Page 36 of 40Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next