|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 23 Mar 2013 - 10:58 | |
| Hmm.. sta reci? pjesma kao pjesma ..nista sto vec nismo culi sviđa mi se pocetak pa iz tog razloga nek ocjena bude 4 |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 23 Mar 2013 - 11:10 | |
| Pjesma mi je definitivno jedna od lošijih ove godine..Zašto Albanci šalju lošu pjesmu 3.put zaredom? Dajem ocjenu 3 radi refrena,koji je okej. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 23 Mar 2013 - 13:57 | |
| Melodija mi je zvučala strašno poznato....A onda se setih i odakle: [You must be registered and logged in to see this link.] Moja ocena:1. |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 23 Mar 2013 - 20:33 | |
| Ukradena muzika, ružan im je jezik, mozda bolje da su na engleskom pevali. Ne svidja mi se.
Ocena - 1 |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 23 Mar 2013 - 22:45 | |
| E,ovako:meni se ova pesma i dopada na neki način.Bila bi sjajna da nema onog cigulisanja violinama ili čega već,zvuk na snimku nije najčistiji,bar kod mene.Zaista malo podseća na Plavi safir.Da je cela pesma u rock ili hard rock aranžmanu,dala bih veću ocenu,ovako ocena 6. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 3:19 | |
| Meni nije toliko grozna pesma ali nije nista posebno, ali jezik je uzasa, grozan... Ocena:5- |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 3:37 | |
| Meni je sasvim okej pesma . Sviđa mi se što većinom ima roka a drugi ukrasi su nepotrebni . Jezik ko jezik nama zvuči grubo verovatno i naš nekome zvuči tako . Od mene ocena 6 .
|
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 7:38 | |
| Ocjena: 3 Komentar: Pjesma je očaj,jezik isto tako. Ritam je užasan. Sve u svemu katastrofa. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 8:54 | |
| Srednja ocjena pjesme koju nam ove godine na evroviziju šalje Albania je 3.5 Za koji minut Armenia(Jermenija). |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 9:00 | |
| Nova država...u pitanju je Armenia(Jermenija) Zemlja: Armenia(Jermenija) Pjesma: Lonely Planet Izvođač: Dorians Kompozitor(i): Tony Iommi Tekstopisac: Vardan Zadoyan[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]Lonely PlanetWho's the one that starts a war? Who's dictating what is less and more? Who can change the night and day? Who's the one with clever face? That can tell us what is in the space? Playing games that none can play. Maybe someday we'll break the wall. Maybe the light will touch us all. Lonely planet! Who has done it? Who can save you? Who can stop it? Who's the one that has the right? Treat us wrong and tell us what is right? Bringing crowd against the squad… Who has honesty to show? Who can tell us “I don't know” ? Who's the man and who's the god? Maybe someday we'll break the wall. Maybe the light will touch us all. Lonely planet! Who has done it? Who can save you? Who can stop it? Lonely planet! We have done it! We can save you? We can stop it. We can stop it… We can stop it…. We can stop it… For the world. Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Austrija. |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 9:21 | |
| Nemam nešto previše komentirati, sviđa mi se muzika i tekst je ok, i sve skupa, od mene će biti 8.5 |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 11:38 | |
| nema bas nikakve zamjerke ...pjesma je dobra ocjena 9 |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 14:43 | |
| Ništa specijalno, pomalo iritirajuće. Moja ocena: 2. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 20:42 | |
| Opet rok nije loše solidna pesma mada joj fali još nešto da bi bila bolja ovako je pomalo dosadna nije od onih pesama koju bi stavila na replay . Ocena 6 . |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 24 Mar 2013 - 22:14 | |
| Ok, malo dosadna. Ocena - 4 |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 1:52 | |
| Lepa je pesma,melodija je dobra. 8+ |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 2:38 | |
| Tokom prvog slušanja mislila sad da je baš dosadna i užasna.Sad mi se popravilo mišljenje,dobra rok pjesmica. Ocjena:7 |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 5:01 | |
| S obzirom da je Toni Ajomi radio pesmu,više sam očekivala.Nekako mi se čini da traje duže od tri minuta,što ukazuje na to da je dosadna.Kraj je suviše teatralan.Ocena 6. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 7:27 | |
| Ocjena:8 Komentar:Pjesma nije loša,dala sam osmicu zato jer je pomalo dosadna. :/ Uglavnom,pjesma je okej! |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 9:01 | |
| Srednja ocjena Jermenije je 6.5 Za koji minut Austria(Austrija). |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 9:05 | |
| Sledeća na red je Austria(Austrija) Zemlja: Austria(Austrija) Pjesma: Shine Izvođač: Natália Kelly Kompozitor(i): Andreas Grass, Nikola Paryla & Alexander Kahr Tekstopisac(i): Andreas Grass, Nikola Paryla & Natália Kelly[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]ShineWhen hurt is all you’re feeling You’re heart is slowly bleeding There’re only memories to hold on to When you almost stopped believing Cold, alone and freezing You think you’re lost but don’t know where to go Look up to the starlit sky Reignite the fire You will shine, shine And fight the shadows in the sky You will shine I see the light in your eyes You will shine, shine And fight the shadows in the sky Oh you will fly up high The light is in your eyes Trust me you will shine Time is always healing And answers are revealing Sometimes they’re simply right before your eyes But when you’re down here kneeling There is no chance to see it You can when all these dark clouds disappear Look up to the starlit sky Reignite the fire You will shine, shine And fight the shadows in the sky You will shine I see the light in your eyes You will shine, shine And fight the shadows in the sky Oh you will fly up high The light is in your eyes Trust me you will shine Still alive and breathing – 5x You will shine, shine And fight the shadows in the sky You will shine I see the light in your eyes You will shine, shine And fight the shadows in the sky Oh you will fly up high Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Azerbejdžan. |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 9:15 | |
| Sve mi se sviđa, ona dobro pjeva, muzika i ritam su mi dobri, jedna od boljih pjesama ove godine, možda malo malo dosadnjikava. Ocjena 9 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 9:23 | |
| Ocjena: 8,5 Komentar: Pjesma pomalo dosadnjivaka. Ugl. dobra je. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 10:40 | |
| Lijepa pjesmica,simpatična,malo dosadnjikava što su rekle Mia i Lea,al sve u svemu dobra Ocjena:8 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 25 Mar 2013 - 11:44 | |
| nije losa al malo dosadna ocjena 4 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|