REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AuthorMessage
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Eurovision Song Contest - Page 35 _
PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySun 30 Dec 2012 - 6:47

I zvezde Granda na Beosongu

[You must be registered and logged in to see this image.]

Milica Todorović i Dušan Svilar prijavili su se za festival Beosong, na kojem će se u martu birati naš predstavnik za Evroviziju.

Pored njih dvoje, Saša Popović iz svog tabora na Beosong šalje i jedan trio, tako da će zvezde „Granda“ u trci za Evroviziju imati čak tri predstavnika.

- Još nismo odlučili kojih troje pevača će činiti trio, ali pesma je odlična, autor je Vladimir Grajić Graja, kompozitor „Molitve“, koja je u izvođenju Marije Šerifović pobedila na Evroviziji. I pesme koje će otpevati Milica Todorović i Dušan Svilar zvuče svetski, a komponovao ih je čuveni Vojkan Borisavljević - priča Saša Popović, direktor „Granda“.

Milica Todorović je već nastupala na pozornicama širom sveta, budući da je igrala glavnu ulogu u operi „Dom za vešanje“ Emira Kusturice.

Dušan Svilar važi za izuzetno talentovanog mladog pevača koga mnogi nazivaju i naslednikom Zdravka Čolića.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySun 30 Dec 2012 - 9:48

Omg užasa...:O
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyFri 4 Jan 2013 - 22:27

Hrvatsku će na Eurosongu u Malmeu definitivno predstavljati klapa

Konkurs za takmičenje klapa završen je 26-og decembra,a kako organizator kaže,prijavljeno je osamdesetak pesama.Žiri će možda imati težak zadatak,s obzirom na broj pristiglih pesama.
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Eurovision Song Contest - Page 35 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyFri 4 Jan 2013 - 23:54

I Grcka na kraju ucestvuje?
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySat 5 Jan 2013 - 0:15

Posle svih moralisanja,ipak učestvuju...izgleda im prošla kriza
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySat 5 Jan 2013 - 3:08

hari_95 wrote:
I Grcka na kraju ucestvuje?

Učestvuje:)
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyThu 17 Jan 2013 - 3:14

Određen raspored zemalja po polufinalima: Hrvatska, Srbija, Slovenija i Crna Gora u prvom polufinalu

Prvo polufinale:

1. polovina šoua:

Danska
Hrvatska
Ukrajina
Holandija
Austrija
Slovenija
Estonija
Rusija

2. polovina šoua:

Litvanija
Srbija
Irska
Bjelorusija
Kipar
Crna Gora
Belgija
Moldavija

Glasaju: Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Švedska.

Drugo polufinale:

1. polovina šoua:

Letonija
Azerbajdžan
Malta
Island
San Marino
Makedonija
Finska
Bugarska

2. polovina šoua:

Izrael
Norveška
Albanija
Mađarska
Švajcarska
Gruzija
Grčka
Jermenija
Rumunjska

Glasaju: Francuska, Njemačka, Španija.

Osim što su zemlje raspoređene po polufinalima, kao i prijašnjih godina,određeno je u kojoj polovini šoua će nastupiti koja zemlja kada švedska nacionalna televizija SVT bude određivala redoslijed nastupanja. Tako će Hrvatska i Slovenija nastupiti u prvih osam u prvom polufinalu, dok će Crna Gora i Srbija nastupiti pod brojevima od devet do 16.

eurosong.hr
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyFri 18 Jan 2013 - 8:45

Girls Aloud i will.i.am zajedno na Evroviziji?

Nakon serije očajnih plasmana na Evroviziji Britanci se pripremaju da pošalju svoje najveće zvezde na ovo takmičenje kako bi konačno došli na sam vrh.

Producenti se zato nadaju da će nagovoriti devojke iz Girls Aloud da učestvuju na takmičenju koje će se kasnije ove godine održati u Švedskoj a pomoć bi trebao da im pruži will.i.am, koji je veliki prijatelj Cheryl Cole. Da nečeg zaista ima u svemu nagovestio je i DJ radio stanice The Radio 1 koji kaže da je već odlučeno ko će predstavljati Ujedinjeno Kraljevstvo ali da će se to objaviti tek sledeće nedelje.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyFri 18 Jan 2013 - 9:07

Baš bih voljela da oni idu,obožavam Cheryl i volim Will.i.am-a:D
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySat 19 Jan 2013 - 22:19

Samo da ne bude kao sa grupom Blue,pre par godina.Mada su mi oni tad imali super pesmu,zaslužili su bolji plasman.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySat 19 Jan 2013 - 22:20

Samo da ne bude kao sa grupom Blue,pre par godina.Mada su mi oni tad imali super pesmu,zaslužili su bolji plasman.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySat 19 Jan 2013 - 22:36

Finalistkinja prve sezone „Prvog glasa Srbije“ učestvovaće na festivalu

Mlada pevačica Aleksandra Dabić otkrila je na svom „Twitter“ profilu da je već snimila pesmu koju sprema za „Beosong“.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySat 19 Jan 2013 - 22:59

Ovakvi,poput ove su mi se dosadili.Na Eurosong treba da idu pravi pevači,a ne imitatori iz nameštenih emisija,gde ko najviše plati,taj i pobedjuje.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySun 20 Jan 2013 - 2:17

LadyEstrella wrote:

Pa realno gledano,imali su dobar rezultat,zamalo nisu upali u top 10,ali da,pjesma je bila odlična i zaslužili su ako ne i top 5:)
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySun 20 Jan 2013 - 4:22

PGS BEOSONG: Sara, Nevena i Mirna na "Pesmi Evrovizije"

Finalistkinje “Prvog glasa Srbije” Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović učestvovaće na predstojećem nacionalnom muzičkom takmičenju “Beosong”, čiji će pobednik predstavljati Srbiju na pesmi “Evrovizije” u Švedskoj.

Kako saznaje Telegraf, mlade pevačice će nastupiti zajedno, gde će izvesti numeru koju je za njih specijalno napisao poznati kompozitor Saša Milošević Mare, inače član žirija ovog muzičkog šoua.

- Mirna, Sara i Nevena će sigurno nastupiti na Beosongu, jedna pesma je spremna, a trenutno se razmatra mogućnost prijavljivanja još jedne numere. Zbog ogromne popularnosti koje devojke trenutno imaju, one će biti glavne favoritkinje za pobedu na nacionalnom takmičenju za izbor predstavnika naše zemlje na muzičkoj manifestaciji koje se održava u Malmeu od 14. do 18. maja, navodi izvor Telegrafa, i dodaje:

- Osim Nevene, Mirne i Sare, na Beosongu će najverovatnije učestvovati i dvojac Zoran Stanić i Boris Petrović, koji će, takođe, imati zajednički nastup, a nije isključeno da će se prijaviti još neki takmičari koji su ranije ispali iz finala, poput Saške Janković, zaključuje sagovornik našeg portala, blizak produkciji “Prvog glasa Srbije”.

Da podsetimo, konkurs za Beosong završava se 20. januara, a pored zvezda “Prvog glasa Srbije”, na nacionalnom takmičenju bi (ukoliko prođu konkurs) da pevaju i nekadašnje “Zvezde Granda” Milica Todorović i Dušan Svilar, kao i “OT bend”.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptySun 20 Jan 2013 - 4:23

Milica Todorović: Odustajem od Beosonga

Milica Todorović preksinoć je na svom Fejsbuk profilu obavestila fanove da je odustala od učešća na Beosongu i da će pokušati da ode na Evrosong iduće godine.
Zato jedva čeka da otputuje u Dominikanu na odmor.

- E da, zaboravih da vas obavestim - NE IDEM na Beosong, odustala sam! Drugari, nemojte da ste razočarani, ako ne ove - možda sledeće godine! Hvala vam na velikoj podršci u svakom slučaju - poručila je pevačica nakon što je izrazila oduševljenje zbog odlaska na put:

- Odmor, odmor, odmor! Za dva dana - Dominikana!!!
Kako Kurir saznaje, „zvezda Granda“ će na ovo egzotično putovanje otići s dečkom Radetom, njegovim bratom Sašom Kovačevićem i Sašinom devojkom Jovanom. Ova „srećna porodica“ inače često putuje i koristi maltene svaki slobodan trenutak da poseti neku od najzanimljivijih turističkih destinacija.

Pozvali smo mladu pevačicu i ona nam je potvrdila da će s društvom provesti 15 dana u Dominikanskoj Republici. Kad smo je pitali zbog čega se neće takmičiti na domaćem izboru za odlazak na pesmu Evrovizije, kratko nam je odgovorila:

- Pa, odustala sam... Nije sve ispalo onako kako sam ja želela. Jednostavno mi se nisu poklopile sve kockice. I kad je već tako, bolje onda da sačekam sledeću godinu - zaključila je Milica.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyWed 23 Jan 2013 - 1:11

Vanja Mijatović i Ivana Pavković spremaju duet za Beosong

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyThu 24 Jan 2013 - 4:14

Spoiler:

Spoiler:
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyThu 24 Jan 2013 - 4:53

Ponovo sa Sanrema na Eurosong

Prije nekoliko trenutaka na službenoj eurovizijskoj internetskoj stranici objavljeno je kako će Italija svog eurovizijskog predstavnika ponovo odabrati na Sanremu. Stručni žiri će odlučiti tko će braniti boje ove apeninske zemlje u Malmöu, a to može, a i ne mora biti ujedno i pobjednik Sanrema. Također, moguća je i izmjena pjesme za Eurosong, baš kao što je to bio slučaj prošle godine s Ninom Zilli. Njena pjesma “Per Sempre” sa Sanrema zamijenjena je novom “L’amore è femmina“.

eurosong.hr
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyFri 1 Feb 2013 - 9:13

Nevena, Sara i Mirna pune samopouzdanja pred Beosong!

Superfinalistkinje “Prvog glasa Srbije”, Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović uskoro počinju s pripremama za Beosong a pesmu za njih napisao je Saša Milošević Mare, kompozitor i član žirija “Prvog glasa”.

“Čula sam pesmu i smatram da je jako dobra. Ovih dana treba da počnemo sa probama. Postoji dosta toga na čemu radimo, između ostalog i na scenografiji i koreografiji”, kaže Sara. U uspeh Mirne, Nevene i Sare uveren je i Andrija Milošević, voditelj takmičenja. “Njih tri su odlični vokali, a mislim da su trenutno najveće zvezde u Srbiji. Imao sam prilike da čujem pesmu i milsim da će one od nje napraviti veliki hit”, kaže Andrija.

Nevena i Mirna poručuju da između njih nema svađe, o kojoj su pisali neki mediji. “Smešno je i tužno koliko gluposti sam pročitala o našoj svađi”, prokomentarisala je Nevena. “Nevena i ja smo bile cimerke u kući ‘Prvog glasa’ i postale smo bliske drugarice. Nikad jedna drugoj nismo rekle ni ružnu reč, a kamoli da smo se posvađale”, dodala je Mirna.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyThu 7 Feb 2013 - 3:18

Ovo su učesnici Beosonga 2013!

1. Moja svetlosti – Igor Terzija
2. Što prolazim – Dušan Zrnić
3. Za tebe živim – Kristina Savić
4. Savršen kraj – Aleksandra Dabić
5. Usne kadifa – Kal
6. Tren – Žarko Stepanov
7. Svetla pale se za nas – Ksenija Kočetova
8. Blagoslov – Maja Nikolić
9. Spas – Dušan Svilar
10. Ruža od baruta – Nenad Milosavljević
11. Anđeo s neba – Maja Odžaklijevska
12. Halo – Marija Mihajlović
13. Ljubav je svuda – Mirna Radulović, Nevena Božović, Sara Jovanović
14. Magija – SKY’s
15. Duga u tvojim očima – Saška Janković
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyThu 7 Feb 2013 - 5:55

Samo 3,4 poznata lica,ovo ostalo amateri i imitatori.Valjda bude neka dobra pesma,ako kuhinja ne radi. haha
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyThu 7 Feb 2013 - 7:40

Ja iskreno samo znam ove 3 sa PGS haha
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyThu 7 Feb 2013 - 9:13

Od tih ja znam par osoba, mislim da Dusan Svilar ima prejak glas thumbup
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 EmptyWed 13 Feb 2013 - 9:06

Eurosong 2013.: Dostupna prva skica scene

SVT, švedska nacionalna televizija, jutros je objavila skicu scene 58. Eurosonga. Na prvi pogled scena podsjeća na onu s Eurosonga 2011., što znači da je osnovni dio velik i okrugao, a istom je pridružen i manji dio, koji je daleko u publici i koji je povezan pistom. Kompletna scena će zauzimati veliki dio Malmö arene, a taj “trošak” švedska televizija planira nadoknaditi velikim brojem ljudi pored dijelova scene koji ovaj put neće imati stolice, nego će cijelo vrijeme stajati i na taj način omogućiti što veću gužvu.

“Fanovi prave zabavu. Oni su veliki dio šoua i zauzet će taj parket. Kako bismo što više povećali njihovo iskustvo i kako bismo ih što je više moguće približili sceni i izvođačima, odlučili smo ukloniti stolice” – izjavio je Martin Österdahl, producent Eurosonga 2013.

eurosong.hr
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 35 Empty

Back to top Go down

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Back to top 
Page 35 of 40Go to page : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next