Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 18 Dec 2012 - 11:54
ne bih rekla da je prevazidjeno vlada veliki interes al kriza je rekla svoje za mnogo drzava ...
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 18 Dec 2012 - 11:59
Mislim da bi BiH trebala da ima svog predstavnika. Zasto da ne? Kad vec gradjani daju pare javnom servisu. Gdje idu te pare? Mada kontam da Izetbegovic, Dodik i ostali bh. politicari moraju obnoviti svoj vozni park, izasli su novi modeli automobila. Jeste stvar politike, ali citav ovaj cirkus je vezan za politiku svakako.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 18 Dec 2012 - 12:09
Hari ima i toga
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 18 Dec 2012 - 12:27
I ja bi voljela da Bosna ide. Imamo mi jos odlicnih prestavnika, I mean koji bi mogli biti.
Mada sam gledala na HAYAT da odustaje.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 18 Dec 2012 - 12:34
ako bi Bosna isla ja sam za jedan dobar duet i da ne bude balada
Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 18 Dec 2012 - 12:38
Slazem se, Dino Merlin i Hari. Mada bi mi bilo glupo jer su vec isli. Tifa bio bi pogodak
Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 18 Dec 2012 - 12:50
ja sam mislila vise na zensko -muski duet ...
Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 18 Dec 2012 - 13:13
Nebi ni to losa ideja, mada malo mi imamo tih zenski vokala. A da su zabavnjak u tom fazonu.
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 5:16
Već se nagadja ko će biti učesnici Beosonga,gde će biti izabran predstavnik Srbije za Eurosong 2013-e u Malmeu. Vukašin Brajić je ponovo okupio OT Bend za ovu priliku,ovoga puta bez Nikole Sarića.OT Bend po mnogima nepravedno nije putovao u Moskvu 2009-e godine,sa sjajnom pesmom Blagoslov za kraj.Tada je u Moskvu otišao Marko Kon,koji nije ušao u finale. Kao učesnik Beosonga pominje se i Milica Todorović.
Nadam se da će OT Bend imati dobru pesmu.Tad mi je bilo krivo kad nisu otišli,bili bi visoko plasirani.
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 7:09
Njemačka: Objavljeni natjecatelji nacionalnog finala
Nakon zadnje tri uspješne godine na Eurosongu, na koji su slali novootkrivene talente (Lena i Roman Lob), Njemačka je za ovu godinu odlučila vratiti nacionalni izbor, te je NDR danas objavio popis imena i pjesama koji će se boriti za nastavak njemačke tradicije u TOP 10 i u 2013. godini:
1. Ben Ivory – The Righteous Ones 2. Betty Dittrich – Lalala 3. Blitzkids mvt. – Heart On The Line 4. Cascada – Glorious 5. Finn Martin – Change 6. LaBrassBanda – Nackert 7. Mobilée – Little Sister 8. Nica & Joe – Elevated 9. Die Priester feat. Mojca Erdmann – Ave Maris 10. Stella Saint Lu – Craving 11. Söhne Mannheims – One Love
Ovom popisu od 11 pjesama će se prije Božića pridružiti još jedna pjesma, te tako napraviti konačan popis od 12 pjesama. Njemačko finale, koje će se održati 14.2. u TUI Areni u Hannoveru, upotpunit će i nastupi pobjednice Eurosonga 2010. Lene i ovogodišnje pobjednice Loreen.
eurosong.hr
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 7:10
Belgija odlučila: Roberto u Malmö ide s pjesmom "Love Kills"
Roberto Bellarosa, interno izabrani predstavnik Belgije, u Švedsku putuje s pjesmom “Love Kills“.
Publici i stručnom žiriju Roberto je u radijskom šou programu danas predstavio tri skladbe. Dvije su bile izvedene na engleskom jeziku – „Love Kills“ i „Be Hereos“, dok je jedna bila na francuskom – „Reste toi“. Publika i stručni žiri u omjeru 50/50 odlučili su da će mladi pjevač u Švedskoj pjevati skladbu “Love Kills“, čiji su skladatelji Jukka Immonen (Finska), Andreas Anastasiou (Cipar) i Iain James (Ujedinjeno Kraljevstvo).
eurosong.hr
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 7:13
Španjolsku u Švedskoj predstavlja grupa ESDM - El Sueño de Morfeo
Španjolsku će na sljedećoj Pjesmi Eurovizije predstavljati grupa ESDM – El Sueño de Morfeo, objavila je večeras španjolska nacionalna televizija, RTVE.
Pjesma s kojom će ova grupa nastupiti u Malmöu neće biti poznata do nacionalnog finala koje će organizirati RTVE, a publika i stručni žiri odlučivat će o budućoj pjesmi predstavnici Španjolske na Eurosongu 2013. Grupa ESDM – El Sueño de Morfeo, jedna je od najpopularnijih grupa u Španjolskoj i Latinskoj Americi, čije su skladbe u pop i rok žanru. El Sueño de Morfeo oformljen je 2002. godine, a do sada su izdali četiri studijska albuma, koja su prodana u više od 400.000 primjeraka. Neke od njihovih najpopularnijih pjesama su: “Nunca volverá”, “Esta soy yo”, “Para toda la vida”, “Demasiado tarde” y “Lo mejor esta por llegar”. Članovi ove tročlane grupe su Raquel del Rosario, David Feito i Juan Luis Suárez.
eurosong.hr
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 9:30
Zezas Cascada ima O to se mora gledat, sigurno ce biti negdje prenos na Njemackom programu.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 9:36
I ja ću 100% pratit njemčkii izbor i Cascadaa mora ićiii
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 9:40
I ja se nadam. Sigurno ce RTL II da prenosi (:
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 9:51
Ne znm za to,gledaću ja uživo stream:)
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 10:04
Ma ja imam Njemacki stalit pa gledam sve tako.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 10:35
Ahaa,a pa blago ti se:D
Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 19 Dec 2012 - 11:38
Hehe ih imam od 4 osnovne. Volim Njemacku, tako da sam morala nabaviti ih hehe
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 20 Dec 2012 - 3:44
A pa fino:) Meni jee stvarnoo žao Grčkee:(
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 21 Dec 2012 - 19:12
Duo "Who See" predstavlja Crnu Goru na narednom Eurosongu
RTCG, crnogorska nacionalna televizija, objavila je večeras kako će ovu balkansku zemlju na Eurosongu u Švedskoj predstavljati duo “Who See”. Ovu hip hop skupinu sačinjavaju Dejan Dedović iz Kotora i Mario Đorđević iz Herceg Novog, a sa zajedničkim radom su krenuli 2002. godine. Izdali su dva albuma: Sviranje kupcu (2006.) i Krš i drača (2012.), a 2012. godine osvajaju nagradu Best Adria Act.
Zanimljivo, momci iz skupine Who See imaju duet s crnogorskim predstavnikom s Eurosonga 2012., Rambom Amadeusom. Njihova pjesma Papalada broji preko 126.000 pregleda na Youtubu.
Najpopularnija pjesma crnogorske hip hop skupine je ona naziva “Reggaeton Montenegro“ čiji je spot na Youtubu pregledan preko milijun puta.
Crnoj Gori će nastup na Eurosongu u Malmöu biti peti po redu kao samostalnoj zemlji. Do sada se nisu uspijevali plasirati u finale te ćemo vidjeti hoće li Who See prekinuti loš niz rezultata ove zemlje na najvećem glazbenom natjecanju Europe.
eurosong.hr
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 21 Dec 2012 - 19:24
Litvanija konačno odlučila: U Malmö će Andrius Pojavis
Litvanska nacionalna televizija svojim gledateljima je večeras ponudila dvoipol satni šou putem kojeg se birao novi predstavnik ove baltičke zemlje na Eurosongu. Iako je prvobitno bilo planirano natjecanje između osam izvođača, njih sedam je večeras izvelo pjesme. Iz za sada nepoznatih razloga Monika nije izlazila na scenu.
Najveće simpatije stručnog žirija i televotinga skupio je Andrius Pojavis s pjesmom “Something“. Njegov nastup u Malmou bit će 14. po redu nastup Litvanije na Eurosongu. Andrius će pokušati oboriti rekord Litve – šest mjesto s Eurosonga 2006. godine.
Podsjećamo, Litvanija je svog predstavnika za Eurosong birala putem pet eliminacijskih emisija, dva polufinala te večerašnjeg finala. Putem prvih pet emisija lista natjecatelja je reducirana s 25 na 18, a potom kroz polufinala na brojku 8.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 21 Dec 2012 - 19:29
Objavljena službena lista zemalja sudionica Eurosonga 2013.
Povratkom Armenije te odstupanjem BiH, Portugala, Slovačke i Turske, broj zemalja sudionica Eurosonga 2013. bit će 39, objavio je EBU putem službene eurovizijske internetske stranice eurovision.tv. Time će biti ponovljena situacija iz 2010. godine kada je jednak broj zemalja nastupao na europskom najvećem glazbenom natjecanju.
No, situacije će u Malmöu biti drukčija: nastupit će 17 u jednom, a 16 zemalja u drugom polufinalu, dok će BIG 5 (Francuska, Italija, Njemačka, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo) te zemlja domaćin Švedska imati izravan plasman u finale.
Sljedeće zemlje će se natjecati na 58. izdanju Eurosonga: Albanija (RTSH), Austrija (ORF), Armenija (AMPTV), Azerbajdžan (Ictimai TV), Bjelorusija (BTRC), Belgija (RTBF), Bugarska (BNT), Hrvatska (HRT), Cipar (CyBC), Danska (DR), Estonija (ERR), Finska (YLE), Francuska (France3), Gruzija (GPB), Njemačka (NDR), Grčka (ERT), Mađarska (MTV), Island (RÚV), Irska (RTÉ), Izrael (IBA), Italija (RAI), Latvija (LTV), Litva (LRT), Makedonija (MKRTV), Malta (PBS), Moldova (TRM), Crna Gora (RTCG), Nizozemska (TROS), Norveška (NRK), Rumunjska (TVR), Rusija (C1R), San Marino (SMTV), Srbija (RTS), Slovenija (RTVSLO), Španjolska (TVE), Švedska (SVT), Švicarska (SRG SSR), Ukrajina (NTU) i Ujedinjeno Kraljevstvo (BBC).
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 23 Dec 2012 - 3:59
Ništa posebno. Politika.
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 30 Dec 2012 - 6:24
Makedonija odredila predstavnike za Malme
Predstavnici Makedonije biće kraljica romske muzike,Esma Redžepeva,i Vlatko Lozanovski.Makedonci se nadaju da će spoj iskustva i mladosti biti pun pogodak.Pesma će naknadno biti odredjena.
Last edited by LadyEstrella on Fri 4 Jan 2013 - 22:20; edited 1 time in total