|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 11:43 | |
| ma naravno da je namjesteno ...citala sma prosle godine da je azerbejdzan toliko ulozio u Eurosong pa nije ni cudno sto je pobjedio! sve se vrti oko toga ! dal ste stavrno mislili da glasnje nesto znaci ! |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 11:45 | |
| Mislim,mene to uopce ne zanima,meni je drago sta se tu nadu lijepe pjesme i lijepi nastupi i to,plasman je suvisan,kao da ce kome sluziti:) |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 11:46 | |
| Ne,ovo je katastrofa. No ajde Estonija 6.drago mi je <3 |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 11:48 | |
| Onaj stari iz UK je imao pjesmu isto užas |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 12:00 | |
| - dervisevic fata wrote:
- jos nesto nerzumijem da su babsuke druge a Zeljko treci
stvarno nerazumijem taj narod iz Evrope sta su vidjeli u babuskama ! Ni ja ne razumem Krivo mi je sto je Zeljko 3.mesto a one 2. mesto Ne znam kako su uopste i usle u finale Jako mi je drago sto je Švedska pobedila a ne Rusija |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 12:06 | |
| i meni je draza Svedska nego babuske ! |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 12:25 | |
| Po meni zasluzena pobeda Svedske... Naravno bila sam svim srcem uz Zeljka.. ali sam znala da ce Loreen pobediti.. jedino mi nije jasno da su Ruske babuske bolje od Zeljka???? !!!! e to je stvarno namesteno! one realno su zasluzile da budu 9 ili 10 mesto, mada i to je previsoko za njih... ali no dobro.. Zeljko je treci.. i to je neki uspeh |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 12:36 | |
| Goreg Eurosonga ne pamtim otkad pratim ovaj cirkus. Od prva tri mjesta je Zeljko pristojan, prva dva nisu vrijedna komentarisanja. Ne mogu da vjerujem da je Albanija imala dobar plasman (na kraju je 4. zavrsila cini mi se). Recimo da mogu da kazem 10 boljih i od Albanije i Rusije i Svedske. Ugl. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 13:16 | |
| Svi kazu najgori ESC do sada. Bas citam komentare po fb bolja ona druga strana nego ovi sto su u vrhu uzasno, smijesno i zalosno Pa vi djaba glasajte ja nikad nisam u ovo trosila pare Samo jednom glasala za Tursku ( Hadise ), Grcku ( Kalomiru ). |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 20:03 | |
| Juče je bio sjajan dan za Srbiju!Prvo teniseri osvoje svetski kup,pa Čavić zlato,i Željko treći na Eurosogu!BRAVO! Kao što sam pre neki dan rekla da će biti u prvih tri to se i ostvarilo,naravno,kad je pesma odlična,a on je pevao fenomenalno. Pobednica mi se nije naročito svidela,ali je činjenica da se dopala evropskoj publici.Ne verujem da je namešteno,mi u Srbiji dali smo joj 10 poena,a nismo susedi,i nema njih toliko u Srbiji.Turska je dobila nulu od nas i pored tolikih serija i njihove propagande,naravno i oni nama ništa.Toliko o tome koliko se volimo,prazne priče,naravno,hahaha. Čudi me što su Island i Danska toliko loše plasirani.I Malta je imala dobar nastup.Italija je zaslužila bolje mesto.Rusija je dobila po neki poen iz skoro svake zemlje. Sve u svemu,nije loše,i još jednom BRAVO ZA ŽELJKA! |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 20:09 | |
| Da,najgori esc što se tiče rezultata,glasanja.A jedan od najboljih po količini dobrih pjesama.Jadno. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 22:33 | |
| Slažem se što se tiče glasanja. Uvek me je nerviralo što se najveći broj poena uvek davao državama iz susedstva i sl. Definitivno sam se razočarala plasmanima. Švedska prva. To je do nekle i OK, pesma jeste bila dobra, ona je dobra pevačica, ali koliko je to prvo mesto zasluženo ne znam. Babuške druge, Željko treći. WTF?! Babe sigurno nisu bile bolje od Željka. On je imao odličnu, prelepu pesmu, ozbiljnu dok su Babuške došle samo da privuku pažnju na sebe. Ne znam zaista ni kako su došle do finala. -.-' Mnoge zemlje koje su imale dobre pesme i odlične nastupe i pevače prošle su užasno. Mislim pre svega na Norvešku. Još uvek ne verujem. Celih 7 poena?! Zadnji na tabeli?! Izuzetno glupo. Bila sam uverena da će Tooji završiti bar u prvih 10. Španija je takođe zaslužila bolji plasman kao i još neke zemlje, ne mogu sada tačno da se setim svih. Kako god. Sad je gotovo, sledeće godine idemo u Stokholm. ;P |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 22:35 | |
| Meni će ostati u lepom sećanju.Izdvojilo se i više dobrih nastupa,pesama nego što sam očekivala imajući u vidu da od 2008 nije bilo dobre evrovizije ( bar po meni ) ova je još i super.Zadovoljna sam i našim plasmanom i pobednicom nisam se iznenadila ,glasanje nije bilo uzbudljivo samo zato što se jedna osoba izdvojila kao favorit druga je stvar bila prošle godine kad skoro pa da i nije bio neko ko se izdvajao i mogao biti mogući pobednik pa su tražili najveći cvet u polju eto da je recimo to ta neka " neizvesnost ".Ovo je meni u svakom slučaju bolje- da se među jakim pesmama traži najbolji nego među osrednjim.
Može neko da postavi kompletnu listu izvođača,ko se kako plasirao ? |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 23:08 | |
| Mislim da još nigde nije objavljeno. ;P Ja sam pronašla samo za top 5. Osim ako neko nij zapisivao poene. Inače, evo jedne vesti vezane za sledeću Evroviziju: - Quote :
Finale 58. izbora za pesmu Evrovizije biće održano u subotu, 18. maja 2013. Prvo polufinale je u utorak, 14. maja, a drugo polufinalno veče u četvrtak, 16. maja 2013. To je objavio na konferenciji za novinare Jon Ola Sand, izvršni supervizor Evrovizije. |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 23:12 | |
| REZULTATI U POLUFINALIMA su bili sljedeći: 1.polufinale[You must be registered and logged in to see this image.]Moj komentar: Šta se tiče zemalja koje su prošle.. Rusija je prva i tu se nema šta govoriti,to je sramota. 2. Albanija,pa kuda ovaj svijet ide? 3. Rumunjska hvala Bogu, 4. okej, Moldavija 5.? Danska je prenisko, o Islandu da ne govorim!? I za Mađarsku je očekivano. Švicarska nije prošla, ali je bila 11. Ako je finska pjesma bolja od belgijske,onda stvarno.. Belgija 17.,katastrofa.Iznenađena za CG xd 2.polufinale [You must be registered and logged in to see this image.]Moj komentar: 1. meni nije zasluženo,ali dobro. Srbija 2...Opet ne,al okej. Litva treća!?!?!!?!?!?Pa ja ne vjerujeem svojim očimaa! Estonija tek 4.!? 5.,6.,7. u redu.. Ukrajina 8.,jadno. Makedonija 9.,kakoo ne volim onaj prvi dio pjesme al meni je pjesma bolja od Ukrajine,i puno zbog drugog dijela. Al dobro. i 10. Norveška. Koliko se da primjetiti Bugarska i Norveška imaju ISTI broj bodova al presudilo je koliko je drugih država odnosno različitih glasovalo. Norveška i Bugarska,meni je to sve isti tip pjesme. Nini je falilo 3 boda da se ujednači s njima Gruzija 14. i tako bolja od Bjelorusije,Slovačke? OMG. Jedino šta ne mogu vjerovati je da je Slovenija 17.?! Ne mogu vjerovati,koliko pozitivnih komntara i sve,a ona završšila 17.!? I Slovačka 18...Razna smeća prolaze, a kad dođe metal onda odma mora biti zadnje? Jadno!! Rezultati finala:1. Švedska 3722. Rusija 259 3. Srbija 214 4. Azerbajdžan 150 5. Albanija 146 6. Estonija 120 7. Turska 112 8. Njemačka 110 9. Italija 101 10. Španjolska 97 11. Moldova 81 12. Makedonija 71 13. Rumunjska 71 14. Litva 70 15. Cipar 65 16. Ukrajina 65 17. Grčka 64 18. Bosna i Hercegovina 55 19. Irska 46 20. Island 46 21. Malta 41 22. Francuska 21 23. Danska 21 24. Mađarska 19 25. Ujedinjeno Kraljevstvo 12 26. Norveška 7 I konačno komentari na sve: da budem iskrena,svaki put kad bi Rusija stigla Srbiju ja bih poludjela jer je Nije ljubav stvar bar jedna lijepa pjesma (koja meni ipak ne zaslužuje biti TOLKO visoko), a ruske babuške su teška sprdnja eurosonga kao takvog. Azerbajdžan je lijepa pjesma ali meni ima boljih i ljepših tako da je ovo visoko,Albanija,bez komentara. Estonija,ako nije zaslužila bar 2. mjesto onda stvarno. Njemačka i Španjolska su isto mogle visočije. Moldavija je preeeeeecijenjena!! Rumunjska i Grčka preniskoo.Island da ne govorim. Imali bi najmanje 25 bodova više da joj susjed nije samo more.. Danska isto nisko. Mađarska isto.. Čisti skandal od showa. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 23:19 | |
| Prvo polufinale: 1. Rusija: Buranovskiye Babushki – Party for everybody 152 2. Albanija: Rona Nishliu – Suus 146 3. Rumunjska: Mandinga – Zaleilah 120 4. Grčka: Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac 116 5. Moldova: Pasha Parfeny – Lautar 100 6. Irska: Jedward – Waterline 92 7. Cipar: Ivi Adamou – La La Love 91 8. Island: Greta Salóme i Jónsi – Never Forget 75 9. Danska: Soluna Samay – Should’ve Known Better 63 10. Mađarska: Compact Disco – Sound of our hearts 52 11. Švicarska: Sinplus – Unbreakable 45 12. Finska: Pernilla Karlsson – När jag blundar 41 13. Izrael: Izabo – Time 33 14. San Marino: Valentina Monetta – The Social Network Song 31 15. Crna Gora: Rambo Amadeus – Euro Neuro 20 16. Latvija: Anmary – Beautiful Song 17 17. Belgija: Iris – Would You 16 18. Austrija: Trackshittaz – Woki mit deim Popo 8 Drugo polufinale: 1. Švedska: Loreen – Euphoria 181 2. Srbija: Željko Joksimović – Nije ljubav stvar 159 3. Litva: Donny Montell – Love is blind 104 4. Estonija: Ott Lepland – Kuula 100 5. Turska: Can Bonomo – Love me back 80 6. Bosna i Hercegovina: Maya Sar – Korake ti znam 77 7. Malta: Kurt Calleja – This is the night 70 8. Ukrajina: Gaitana – Be My Guest 64 9. Makedonija: Kaliopi – Crno i belo 53 10. Norveška: Tooji – Stay 45 11. Bugarska: Sofi Marinova – Love unlimited 45 12. Hrvatska: Nina Badrić – Nebo 42 13. Portugal: Filipa Sousa – Vida Minha 39 14. Gruzija: Anri Jokhadze – I’m A Jocker 36 15. Nizozemska: Joan Franka – You And Me 35 16. Bjelorusija: Litesound – We Are The Heroes 35 17. Slovenija: Eva Boto – Verjamem 31 18. Slovačka: Max Jason Mai – Don’t Close Your Eyes 22 Što se tiče prvog polu-finala: Rusija 1.-bez konetara. Albanija-2.bez komentara Rumunija-Šta Mia kaže,hvala Bogu neka pjesma visoko. Grčka-Bila sam ubijeđena da ide 1 ili 2. Moldavija-precijenjena Irska-okej. Kipar-Ok,moglo visočije Island-KATASTROFA.Bila sam 100% sigurna da ulaze u finale kao 1 ili 2. Danska-Jako nisko. Mađarska-Nisko. Švajracrka-Bila sam ubiješđena da je završila 11,sramota CG-Iznenađena. Belgija-Užas,trebala biti više. Austrija-Stramota za ovo zadnje mjesto. Drugo polu finale ni neću da komentarišem,a kamoli finale.Stramota. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 23:29 | |
| Rezltati su stvarno jadni. Totalna katastrofa. -.-' Bosna 18, Malta 21, Island 20, Norveška 26, Španija 10. Ja bih sve te pesme, između ostalih, skroz drugačije pozicionirala. Španija i Norveška su definitivno zaslužile viši plasman. Babuške su zaslužile da prođu mnogo gore nego što zapravo jesu. Drugo mesto je isuviše visoko, po meni. Takođe sam očekivala da će UK mnogo bolje proći, ali izgleda da sam i to pogrešno ocenila, kao i većinu. Moldavija je definitivno precenjena. Mislim da su jedino Litvanija, Makedonija i Estonija na zasluženim mestima. Sve ostalo - užas! |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 23:51 | |
| Mislim se tačno vidjelo da je ovo sve politički nastrojeno,a ne glasanje po kvalitetu.Jer da je takvo glasanje bilo u brh bi bili Španija,Estonija,Island. a ne ono. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 23:55 | |
| A sad sam se setila i Švajcarske, koja nije ni prošla u finale. Nema neke velike veze sa ovim, ali mislim da su oni zaslužili da prođu dalje, mada nisu. Oni su bili 11, a prvih 10 je prolazilo dalje. ;P Po mom mišljenju, njihova pesma je odlična! |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 23:57 | |
| Da,slažem se odlična je bila.Razbili su! Da se mene pita,iz finala bi lećele Rusija i Albanija prije svega.- |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 0:00 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Da,slažem se odlična je bila.Razbili su!
Da se mene pita,iz finala bi lećele Rusija i Albanija prije svega.- Definitivno! I moram da kažem da mi se ni Ukrajna nije nešto posebno dopala. Po meni, ništa specijalno, mogla je umesto njih da prođe u finale Hrvatska, npr. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 0:03 | |
| Tako je i ona,poslije nje bi mogla i Moldavija.Nego da ne razvodnjavam,užas. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 0:09 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Tako je i ona,poslije nje bi mogla i Moldavija.Nego da ne razvodnjavam,užas.
Baš tako. Inače, moram da pohvalim razglednice koje su se meni baš, baš dopale. Baš su bile lepe, posebne i odlično urađene. Isticale su baš ono najlepše u Azerbejdžanu. I takođe su mi se dopali voditelji, posebno ona voditeljka Lejla. :DD |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 0:10 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
-
Slažem se što se tiče glasanja. Uvek me je nerviralo što se najveći broj poena uvek davao državama iz susedstva i sl. Definitivno sam se razočarala plasmanima. Švedska prva. To je do nekle i OK, pesma jeste bila dobra, ona je dobra pevačica, ali koliko je to prvo mesto zasluženo ne znam. Babuške druge, Željko treći. WTF?! Babe sigurno nisu bile bolje od Željka. On je imao odličnu, prelepu pesmu, ozbiljnu dok su Babuške došle samo da privuku pažnju na sebe. Ne znam zaista ni kako su došle do finala. -.-' Mnoge zemlje koje su imale dobre pesme i odlične nastupe i pevače prošle su užasno. Mislim pre svega na Norvešku. Još uvek ne verujem. Celih 7 poena?! Zadnji na tabeli?! Izuzetno glupo. Bila sam uverena da će Tooji završiti bar u prvih 10. Španija je takođe zaslužila bolji plasman kao i još neke zemlje, ne mogu sada tačno da se setim svih. Kako god. Sad je gotovo, sledeće godine idemo u Stokholm. ;P kada sam vidjela koje je Tooji mjesto sve mi je jasno bilo (: ESC postala cirkus, najgora do sada... Jedino sto je dobro ovih par pjesama koje cu i dalje slusat |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 0:16 | |
| Eldar je predivaan<3 A one 2.su me nervirale.
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|