|
|
Author | Message |
---|
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 6 Jun 2012 - 3:38 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Ja sam odma na početak rekla:Aham Švedska pobjednik,ovo će sledeće god. biti najbolja evrovizija po organizacijii:)
dvorane su sigurno dobree i velike |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 6 Jun 2012 - 6:22 | |
| - Dulce Princess wrote:
- ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Ja sam odma na početak rekla:Aham Švedska pobjednik,ovo će sledeće god. biti najbolja evrovizija po organizacijii:)
dvorane su sigurno dobree i velike Ti ne znaš koliko oni samo potroše na svoja 4 nacionalna polufinala,drugu šansu i veliko finale:) Evo samo scena ove godine [You must be registered and logged in to see this image.]A svako polufinale(4)+Druga Šansa+Finale u sve različite gradove,koliki su samo to troškovii. |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 8 Jun 2012 - 5:44 | |
| Svedska si to moze priustiti |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 9 Jun 2012 - 6:51 | |
| |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 14 Jun 2012 - 21:42 | |
| Volim Evroviziju,ali ove godine nije bilo nista posebno.Obicno mi je fon pun pesama sa ovog takmicenja,ali ove godine ne |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 15 Jun 2012 - 0:35 | |
| Za razliku od prethodne 2 godine ove godinu su se i mogle cuti dobre pesme.Sto se tice pobednicke pesme, meni iskreno nije nesto Prvenstveno mi se ne dopada njene boja glasa, samim tim ni pesma mi se ne svidja.Nastup je pomalo morbidan , a one babetine definitivno nisu zasluzile 2. mesto, to je pre svega sramota za sve one kvalitetne pevace i pesme! Nasa pesma je defnitnivno bila najbolja nisam pristrasna, ali Zeljko je stvarno objasnio, kad je pevao u finalu ja sam se najezila! E, to je pesma! Savrsen tekst, mocan nastup, pun emocija, sjajsna muzika, o Zeljkovom glasu necu ni da pricam, posto je on pevac i po! ) Grcka mi se kao i uvek svidela, jedna od retkih zemalja koja se svojom pesmom nikad nije obrukala na ovom takmicenju, zasluzili su bolji plasman.Rumunija je takodje bila odlicna, i trebala je da udje u top 10.Sto se tice poslednjeg mesta (Norveska) , pa meni se iskreno svidela pesma :)pevljiva je, i skroz ok, svakako nisu zasluzili poslednje mestoMada onaj pevac, ja kad sam ga videla prva asocijacija mi je bila Eric Saade, i bila sam u tripu da to nije ustvari on . |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 15 Jun 2012 - 4:08 | |
| - Quote :
- isam pristrasna, ali Zeljko je stvarno objasnio, kad je pevao u finalu ja sam se najezila! E, to je pesma! Savrsen tekst, mocan nastup, pun emocija, sjajsna muzika, o Zeljkovom glasu necu ni da pricam, posto je on pevac i po! )
sto vise reci na ovo'Same cinjenice |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 18 Jun 2012 - 6:52 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Izašli glasovi publike i žirija posebno. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 8 Jul 2012 - 1:48 | |
| Odlučeno: Eurosong 2013. će biti održan u Malmöu[You must be registered and logged in to see this image.]Odluka je pala: treći švedski grad po veličini Malmö ugostit će Eurosong 2013. Tako su završene sve spekulacije gdje sljedeće godine putujemo na najveće europsko glazbeno natjecanje i pripreme mogu početi. Malmö Arena može primiti ukupno 15,500 gledatelja i bila je domaćin Eurosonga 1992. godine, kao i švedskog nacionalnog izbora Melodifestivalena, čime ima bogato iskustvo u organiziranju ovakvih festivala. Smještena je u južnom dijelu grada, u Hyllievångu, s dobrom povezanošću s centrom grada do kojeg treba vlakom 10 minuta. Grad se nalazi odmah preko puta danske prijestolnice Kopenhagena, u regiji Öresund, a povezuje ih prekrasan tunel pod morem i most. Blizina zračne luke “Kastrup” u Kopenhagenu, do koje treba gradskim prijevozom 15 minuta od arene, kao i prilika za dodatni smještaj u Kopenhagenu bili su glavni aduti Malmöa. Švedska nacionalna televizija SVT navodi da je glavni razlog odustajanja od glavnog grada Stockholma Friends Arena koja je prevelika za domaćinstvo ovakvog natjecanja. Podsjetimo, dvorana može primiti 67.500 gledatelja. Sada će rezervacija dvorane i tisuće hotela u Stockholmu biti otkazani. Malmö, stižemo! [You must be registered and logged in to see this image.]Izvor:eurosong.hr |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 8 Jul 2012 - 9:34 | |
| Ja sam to odavno rekao.... |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 9 Jul 2012 - 0:59 | |
| Ja se nadam da će biti više dobrih pesama nego sad.Činilo se da ima puno dobrih,medjutim ispostavilo se da za svega 6-7 može da se kaže da su zaista dobre... |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 9 Jul 2012 - 1:13 | |
| Sviđa mi se to što je evrovizija u Malmo;) Mada bi bila bolja ideja da je u 3. grada:DD |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 26 Jul 2012 - 6:00 | |
| Evrovizija 2013:
Trenutno potvrdile učešće : 24 zemlje
Albanija Jermenija Austrija Bjelorusija Bugarska Danska Estonija Finska Francuska Hrvatska Irska Island Izrael Mađarska Holandija Norveška Njemačka Rumunjska Slovenija Španija Švedska Švajcarska Turska Ujedinjeno Kraljevstvo |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 26 Jul 2012 - 22:39 | |
| Znaci Hrvatska je ipak prihvatila... A na kraju je u Malmu? Rvi put cujem xDD |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 26 Jul 2012 - 23:16 | |
| Dap,i vraća se Jermenija;) |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 27 Jul 2012 - 0:59 | |
| Za Srbiju peva Rajko. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 10 Aug 2012 - 9:55 | |
| Alexander Rybak ponovo na Balkanu: Dolazak u Novi Sad
Poslije Ljubljane i Sarajeva, Alexander Rybak ponovo dolazi na Balkan. Eurovizijski pobjednik iz 2009. godine, s dosada najvećim osvojenim brojem bodova, nastupit će 21.08. u vojvođanskoj prijestolnici, Novom Sadu. Alexander će biti specijalni gost na otvaranju festivala zborske, popularne i umjetničke glazbe “Cantat Novi Sad“. Prošle godine ovaj je festival posjetilo 25 hiljada ljudi, što ga je učinilo značajnim za grad i regiju. Centralni događaj bio je koncert francuske grupe ZAZ. |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 14 Aug 2012 - 4:23 | |
| Ove godine bile su mi dobre Svedska,Rumunija,Grcka,Kipar,Makedonija i mi(Srbija) |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 14 Aug 2012 - 4:37 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 14 Aug 2012 - 5:07 | |
| |