REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
AuthorMessage
Dulce Princess
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Dulce Princess

Broj postova : 9243

Eurovision Song Contest - Page 31 _
PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyWed 6 Jun 2012 - 3:38

ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Ja sam odma na početak rekla:Aham Švedska pobjednik,ovo će sledeće god. biti najbolja evrovizija po organizacijii:)
dvorane su sigurno dobree i velike
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyWed 6 Jun 2012 - 6:22

Dulce Princess wrote:
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Ja sam odma na početak rekla:Aham Švedska pobjednik,ovo će sledeće god. biti najbolja evrovizija po organizacijii:)
dvorane su sigurno dobree i velike

Ti ne znaš koliko oni samo potroše na svoja 4 nacionalna polufinala,drugu šansu i veliko finale:)

Evo samo scena ove godine
[You must be registered and logged in to see this image.]

A svako polufinale(4)+Druga Šansa+Finale u sve različite gradove,koliki su samo to troškovii.
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Godina : 28
Fan-gif : Eurovision Song Contest - Page 31 Kf4npd

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyFri 8 Jun 2012 - 5:44

Svedska si to moze priustiti :)
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptySat 9 Jun 2012 - 6:51

Pa znam da može:)
Back to top Go down
saricica
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
saricica

Broj postova : 696
Fan-gif : Eurovision Song Contest - Page 31 23kw2a8

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyThu 14 Jun 2012 - 21:42

Volim Evroviziju,ali ove godine nije bilo nista posebno.Obicno mi je fon pun pesama sa ovog takmicenja,ali ove godine ne
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyFri 15 Jun 2012 - 0:35

Za razliku od prethodne 2 godine ove godinu su se i mogle cuti dobre pesme.Sto se tice pobednicke pesme, meni iskreno nije nesto thumbdown Prvenstveno mi se ne dopada njene boja glasa, samim tim ni pesma mi se ne svidja.Nastup je pomalo morbidan o.O , a one babetine definitivno nisu zasluzile 2. mesto, to je pre svega sramota za sve one kvalitetne pevace i pesme! Nasa pesma je defnitnivno bila najbolja :) enamorado nisam pristrasna, ali Zeljko je stvarno objasnio, kad je pevao u finalu ja sam se najezila! E, to je pesma! Savrsen tekst, mocan nastup, pun emocija, sjajsna muzika, o Zeljkovom glasu necu ni da pricam, posto je on pevac i po! :)) Grcka mi se kao i uvek svidela, jedna od retkih zemalja koja se svojom pesmom nikad nije obrukala na ovom takmicenju, zasluzili su bolji plasman.Rumunija je takodje bila odlicna, i trebala je da udje u top 10.Sto se tice poslednjeg mesta (Norveska) xD, pa meni se iskreno svidela pesma :)pevljiva je, i skroz ok, svakako nisu zasluzili poslednje mestoMada onaj pevac, ja kad sam ga videla prva asocijacija mi je bila Eric Saade, i bila sam u tripu da to nije ustvari on xD.
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Godina : 28
Fan-gif : Eurovision Song Contest - Page 31 Kf4npd

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyFri 15 Jun 2012 - 4:08

Quote :
isam pristrasna, ali Zeljko je stvarno objasnio, kad je pevao u finalu ja sam se najezila! E, to je pesma! Savrsen tekst, mocan nastup, pun emocija, sjajsna muzika, o Zeljkovom glasu necu ni da pricam, posto je on pevac i po! )

sto vise reci na ovo'Same cinjenice thumbup
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyMon 18 Jun 2012 - 6:52

[You must be registered and logged in to see this link.]

Izašli glasovi publike i žirija posebno.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptySun 8 Jul 2012 - 1:48

Odlučeno: Eurosong 2013. će biti održan u Malmöu

Odluka je pala: treći švedski grad po veličini Malmö ugostit će Eurosong 2013. Tako su završene sve spekulacije gdje sljedeće godine putujemo na najveće europsko glazbeno natjecanje i pripreme mogu početi.

Malmö Arena može primiti ukupno 15,500 gledatelja i bila je domaćin Eurosonga 1992. godine, kao i švedskog nacionalnog izbora Melodifestivalena, čime ima bogato iskustvo u organiziranju ovakvih festivala. Smještena je u južnom dijelu grada, u Hyllievångu, s dobrom povezanošću s centrom grada do kojeg treba vlakom 10 minuta. Grad se nalazi odmah preko puta danske prijestolnice Kopenhagena, u regiji Öresund, a povezuje ih prekrasan tunel pod morem i most. Blizina zračne luke “Kastrup” u Kopenhagenu, do koje treba gradskim prijevozom 15 minuta od arene, kao i prilika za dodatni smještaj u Kopenhagenu bili su glavni aduti Malmöa.

Švedska nacionalna televizija SVT navodi da je glavni razlog odustajanja od glavnog grada Stockholma Friends Arena koja je prevelika za domaćinstvo ovakvog natjecanja. Podsjetimo, dvorana može primiti 67.500 gledatelja. Sada će rezervacija dvorane i tisuće hotela u Stockholmu biti otkazani.

Malmö, stižemo!

Izvor:eurosong.hr
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptySun 8 Jul 2012 - 9:34

Ja sam to odavno rekao.... :D
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyMon 9 Jul 2012 - 0:59

Ja se nadam da će biti više dobrih pesama nego sad.Činilo se da ima puno dobrih,medjutim ispostavilo se da za svega 6-7 može da se kaže da su zaista dobre...
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyMon 9 Jul 2012 - 1:13

Sviđa mi se to što je evrovizija u Malmo;)
Mada bi bila bolja ideja da je u 3. grada:DD
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyThu 26 Jul 2012 - 6:00

Evrovizija 2013:

Trenutno potvrdile učešće : 24 zemlje

Albanija
Jermenija
Austrija
Bjelorusija
Bugarska
Danska
Estonija
Finska
Francuska
Hrvatska
Irska
Island
Izrael
Mađarska
Holandija
Norveška
Njemačka
Rumunjska
Slovenija
Španija
Švedska
Švajcarska
Turska
Ujedinjeno Kraljevstvo
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyThu 26 Jul 2012 - 22:39

Znaci Hrvatska je ipak prihvatila...
A na kraju je u Malmu? Rvi put cujem xDD
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyThu 26 Jul 2012 - 23:16

Dap,i vraća se Jermenija;)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyFri 27 Jul 2012 - 0:59

Za Srbiju peva Rajko. :D
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyFri 10 Aug 2012 - 9:55

Alexander Rybak ponovo na Balkanu: Dolazak u Novi Sad

Poslije Ljubljane i Sarajeva, Alexander Rybak ponovo dolazi na Balkan. Eurovizijski pobjednik iz 2009. godine, s dosada najvećim osvojenim brojem bodova, nastupit će 21.08. u vojvođanskoj prijestolnici, Novom Sadu. Alexander će biti specijalni gost na otvaranju festivala zborske, popularne i umjetničke glazbe “Cantat Novi Sad“. Prošle godine ovaj je festival posjetilo 25 hiljada ljudi, što ga je učinilo značajnim za grad i regiju. Centralni događaj bio je koncert francuske grupe ZAZ.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyTue 14 Aug 2012 - 4:23

Ove godine bile su mi dobre Svedska,Rumunija,Grcka,Kipar,Makedonija i mi(Srbija) :D
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyTue 14 Aug 2012 - 4:37

Grcka na Eurosongu 2012

Spoiler:
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyTue 14 Aug 2012 - 5:07

BiH (Eurovision 2009)

Spoiler:

Azerbejdzan (Eurovision 2010)

Spoiler:

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyTue 14 Aug 2012 - 5:34

Turska (ESC 2012)

Spoiler:

Iceland (ESC 2012)

Spoiler:

Spanija (ESC 2008)

Spoiler:
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyTue 14 Aug 2012 - 7:23

Nemacka (ESC 2012)

Spoiler:

Estonija (2012)

Spoiler:

Slovenija (2012)

Spoiler:
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyTue 14 Aug 2012 - 7:28

Svedska (2012)

Spoiler:

Danska (2012)

Spoiler:

Moldavija (2012)

Spoiler:
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyTue 14 Aug 2012 - 7:36

Rumunija (2012)

Spoiler:

Hrvatska (2012)

Spoiler:

Makedonija

Spoiler:
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 EmptyTue 14 Aug 2012 - 7:40

Kipar (2012)

Spoiler:

Holandija (2012)

Spoiler:

Bosna (2012)

Spoiler:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 31 Empty

Back to top Go down

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Back to top 
Page 31 of 40Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next