|
|
Author | Message |
---|
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 3 Jun 2012 - 10:37 | |
| Mozda ovdje jednom izade,ali sumnjaam, [You must be registered and logged in to see this link.] jer samo ponesto stavljaju |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 3 Jun 2012 - 10:42 | |
| A dobroo:) Hvala za link ako objave XD
Jadan li je onaj koji nju oženi. xDD |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 3 Jun 2012 - 12:57 | |
| Hhahaha ako je tko ozeni |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 3 Jun 2012 - 19:08 | |
| Preksutra u novinama: Pobjednica iz Svedske,Loreen,nasla ljubav svog zivota i postaje majka |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 3 Jun 2012 - 20:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 3 Jun 2012 - 22:14 | |
| - Miaa_____♥ wrote:
- Preksutra u novinama: Pobjednica iz Svedske,Loreen,nasla ljubav svog zivota i postaje majka
Hahahahhahahahaaha:D Dobiće blizance A,pii Lordii Inače u novi br. HEJ-a ima nešto o njoj,nisam ga još uzela,danas ili sutra ću;) [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 3 Jun 2012 - 23:22 | |
| Gledaj fotkice majke ti od siski joj se ne vide oci |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 0:04 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 2:13 | |
| |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 2:25 | |
| |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 3:25 | |
| Ove godine su mi se najvise dopale Srbija(Zeljko ),Kaliopi fantastican vokal i Spanjolska.Koja je Spanjolska ostala? Za Pastoru sam cula prije pola godine,njezina pjesma tj. duet se pojavila u meksickoj telenoveli "Cuando me enamoro" [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 4:26 | |
| - Rose ♥ wrote:
- Ove godine su mi se najvise dopale Srbija(Zeljko ),Kaliopi fantastican vokal i Spanjolska.Koja je Spanjolska ostala?
Za Pastoru sam cula prije pola godine,njezina pjesma tj. duet se pojavila u meksickoj telenoveli "Cuando me enamoro"
[You must be registered and logged in to see this link.] Ona je završila 10.,nisko:( |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 10:23 | |
| ja sam se je vidjela kao pobjednicu! |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 10:29 | |
| I ja isto,ili bar top 5:) |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 10:48 | |
| ma da sigurno je zasluzila da bude u samom vrhu! |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 4 Jun 2012 - 22:11 | |
| Glavno je da je Svedska pobijedila,a meni pjesma stvarno nije nesto.. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 5 Jun 2012 - 2:15 | |
| Ni meni: Kao svaka druga pjesma;) |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 5 Jun 2012 - 7:31 | |
| Upravo to..i kad je Lena pobijedila,pjesma mi cisti prosjek. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 5 Jun 2012 - 8:02 | |
| Jestee:) Trebala je da pobiejdi neka kvalitetna pjesma kao Španija,Njemačka,Island ili Estonija:) |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 5 Jun 2012 - 9:07 | |
| Ili ne Estonija Ma ja sam navijala za Italiju i Island Deff najbolji |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 5 Jun 2012 - 9:42 | |
| I Estonija i Španija i Njemačkaa,to su pjesme koje imaju kvalitet:) A ne tipa Grčke,Norveške,Kipra,Rumunijee. Istina ja obožavam te pjesmee,opa cupa,ali viđelo kvalitete nije. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 5 Jun 2012 - 11:33 | |
| dobro si t to rekla Ely .. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 6 Jun 2012 - 2:36 | |
| SVT krenuo u organiziranje natjecanja: tri grada domaćini Eurosonga?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Šveđani su već naveliko krenuli u organizaciju narednog Eurosonga, a prvi korak je odrediti koji će grad ugostiti ovo natjecanje sljedećeg svibnja. Jedna od alternativa koju predlaže nacionalna televizija SVT je da natjecanje ugoste sva tri grada koja se bore za domaćinstvo; tako bi polufinala bila održana u Göteborgu i Malmöu, a velika završnica u glavnom gradu Stockholmu. “U ovom trenutku, ništa nije nemoguće. Gledamo različite mogućnosti i rješenja”, rekao je izvršni producent Eurosonga 2013. Martin Österdahl za expressen.se.
Dakako, odmah se nameće pitanje koliko je to vremenski i ekonomski moguće ostvariti s obzirom da bi se u istom tjednu morala seliti čitava producentska ekipa i eventualna scenska konstrukcija. Također, teško da bi Europska radiodifuzna unija (EBU) dozvolila tako nešto jer je već stavila na razmatranje smanjenje opsega proba zbog delegacija koje si ne mogu financijski pokriti tri tjedna boravljenja u gradu domaćinu. “Iako imamo vrlo dobrog iskustva s takvim principom u organiziranju nacionalnog izbora Melodifestivalena, Eurosong je ipak malo veći zalogaj s obzirom da se dva polufinala i finale održavaju u istom tjednu, dok turneja Melodifestivalena pokriva šest subotnjih večeri. Međutim, kako sam napomenuo, trenutno razmatramo sve opcije”, kaže Österdahl. Podsjetimo, švedski nacionalni izbor Melodifestivalen, preko kojeg Šveđani biraju svoga predstavnika za Eurosong, traje šest subota i svaku od tih emisija ugosti drugi grad.
U borbi za domaćinstvo Eurosonga se trenutno natječu tri spomenuta grada: Göteburg, Malmö i Stockholm. U Göteburgu je potencijalna dvorana “Scandinavium” koja je sa svojim kapacitetom od 14.000 ljudi već ugostila ovo natjecanje, davne 1985. godine. Malmöova uzdanica je “Malmö Arena” koja može ugostiti 15.500 gledatelja i posljednih godina se koristila za polufinalne večeri Melodifestivalena, dok je Stockholm u utrci s “Friends Arenom”. Nakon što se završi njena izgradnja u studenom moći će primiti 67.500 gledatelja i u planu je da ugosti finale Melodifestivalena u ožujku 2013., te Svenska Cupen Final 2013. pet dana nakon finala Eurosonga.
ARENA Malmö, Malmö Uz glavni grad Stockholm, mnogi smatraju Malmö kao najizglednijeg domaćina. Grad se nalazi odmah preko puta danske prijestolnice Kopenhagena, a povezuje ih prekrasan tunel pod morem i most. Blizina zračne luke “Kastrup”, kao i prilika za dodatni smještaj u Kopenhagenu glavni su aduti Malmöa.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Glasine oko izbora voditelja Posljednjih dana kruže mnoge glasine oko SVT-og izbora voditelja za Eurosong 2013. Najspominjanija su tri vrlo poznata eurovizijska imena: Måns Zelmerlöw, popularni švedski pjevač, Sarah Dawn Finer, poznata švedska pjevačica i voditeljica ovogodišnjeg Melodifestivalena, te najpoznatije lice Helena Paparizou, pobjednica Eurosonga 2005., Grkinja rođena i odrasla u Švedskoj. Kako god bilo, uvjereni smo da će voditelji sigurno biti bolji od onih u Bakuu.
Zemlje koje su do sada službeno potvrdile sudjelovanje Do sada je 19 zemalja službeno potvrdilo svoje sudjelovanje na švedskom Eurosongu. To su: Albanija, Armenija, Austrija, Bjelorusija, Bugarska, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Mađarska, Irska, Nizozemska, Norveška, Rumunjska, Srbija, Španjolska, Švicarska, te, naravno, zemlja domaćin Švedska.
IZVOR: Eurosong.hr |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 6 Jun 2012 - 3:29 | |
| Ovooooo će biti dobro ZAGARANTIRANO |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 6 Jun 2012 - 3:33 | |
| Ja sam odma na početak rekla:Aham Švedska pobjednik,ovo će sledeće god. biti najbolja evrovizija po organizacijii:) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|