Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 12:43
Prosle godine su bile pjesme MOZE SE RECI I ZASLUZENI POBJEDNICI. Ove godine je sve uzasno.
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 12:45
Nemojte me pogresno shvatiti, ali meni su bakute iz Rusije bile simpaticne, bez obzira kakva im je pesma bila...
Ali Rambo Amadeus pesma je da se iskrivis od smeha...
Sa moje tacke gledista
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 12:54
Pa ne kazem ja nista ono je smijesno, ali Urose sigurno ces se sloziti ono nije za ESC.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 12:58
Pa nije, ja bih propao u zemlju
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 12:59
Pa o tome mi pricamo. One kada su dobivale 12 one sjede one neznaju ni sta treba da rade
Ovo je smijesno poslat na ESC. Jos su one u RUSIJI pobjedile ovu pjesmu: [You must be registered and logged in to see this link.]
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 20:13
Nova pjesma od ivi Adamou
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 20:34
Eurosong je završen,pamte se samo pobednici.Ove godine je to Švedska,neki kažu nezasluženo,ali je činjenica da je dobila najviše poena i to nešto znači.I Azerbejdzan prošle godine nije bio najbolji ali je pobedio i to je to. Sada ostaje da se vidi koja će pesma ući na svetske i evropske top-liste,realno jedino Švedska ima šanse da se tu nadje.Prošle godine na svetskim listama bile su Svedska i Irska(koja nije ni bila u prvih 5)a pobednika se posle mesec dana niko nije ni sećao.Cilj pevača je da ih neko na toj manifestaciji primeti od svetskih producenata.Bar većini izvodjača. Dakle,vidimo se u Švedskoj naredne godine.I,da,u Malmeu 1992 je održan Eurosong.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 20:37
LadyEstrella wrote:
Eurosong je završen,pamte se samo pobednici.Ove godine je to Švedska,neki kažu nezasluženo,ali je činjenica da je dobila najviše poena i to nešto znači.I Azerbejdzan prošle godine nije bio najbolji ali je pobedio i to je to. Sada ostaje da se vidi koja će pesma ući na svetske i evropske top-liste,realno jedino Švedska ima šanse da se tu nadje.Prošle godine na svetskim listama bile su Svedska i Irska(koja nije ni bila u prvih 5)a pobednika se posle mesec dana niko nije ni sećao.Cilj pevača je da ih neko na toj manifestaciji primeti od svetskih producenata.Bar većini izvodjača. Dakle,vidimo se u Švedskoj naredne godine.I,da,u Malmeu 1992 je održan Eurosong.
Eric Saade je sad već zvijezda u Europi,mislim pišu o njemu npr. u OK! časopisu i drugim teen časopisima što ja čitam. Jedward isto tako su popularniji postali nakon ESC,to kako ko postane popularan!
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 23:07
Quote :
2006. Finska "Hard Rock Hallelujah" Lordi 2007. Srbija "Molitva" Marija Šerifović 2008. Ruska Federacija "Believe" Dima Bilan 2009. Norveška "Fairytale" Alexander Rybak 2010. Njemačka "Satellite" Lena Meyer-Landrut 2011. Azerbajdžan "Running Scared" Eldar & Nigar 2012. Švedska "Euphoria" Loreen
Ovo su pobjedničke pjesme u zadnji 7 godina.
Meni je najbolja pobjednicka pjesma "My number one",mada je nema na ovom spisku. Ona je pobjednica 2005. A poslije nje "Believe",pjesma je savrsena i sada je uvjek mogu rado poslusati. A poslije nje nasa "Molitva".
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 27 May 2012 - 23:10
Pamte se samo pobjednici ko kaze ???
Ja sto pamtim pjesme, i sto jooos uvijek slusam nisu pobjednicke :S
@Leice odlicna je
Prelijepa pjesma (:
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 0:26
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
uros car wrote:
Dopale su mi se pesme od Makedonije, Nemacke, Islanda i Svedske
Njemacka, Island
Ne razumem?
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 1:11
Griješiš,ne pamte se samo pobjedničke pjesme Lady Estella.
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 1:38
ja kad sam vidjela lordi odmah mi se vratila moja trauma od te grupe
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 1:43
Hahahaha Fato,i moja su trauma
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 1:45
Sledece godine posaljemo nase dede na ESC kako peku rakiju i ima odma' da pobedimo Inace malo postera sa vukajlije(ne zelim da vredjam nikog al' su kidanje): [You must be registered and logged in to see this link.]
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 1:51
generalno pamte se pobednici nekad ni pesme nego država koja je pobedila,generalno interesovanje za evroviziju je opalo..ja lično ne poznajem nikog ko to uopšte pamti koje bio,tad kad jeste ta tri dana ili kolko već traje se gleda i posle pa-pa do sledeće godine...
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 1:56
AHAHHAHAHHHHA,pola Haga Srbija
Kaća,ja pamtim,znam svaku državu svaku pjesmu od 2004,iako je tada nisam pratila ovako kako sada pratim;)
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 2:09
pa dobro ti si veliki fan al ja ne znam puno takvih
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 2:34
Pa ne pamte se bas pobjednici samo. Recimo ove godine cu pamtiti Rumuniju i Grcku, pobjednica ce biti zaboravljena. Cist primjer za to su pjesme koje nisu pobijedile a slusaju se : Kalomira - Secret combination, Sirusho - Qele qele, maNga - We Could be the same...
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 2:37
Nisam ni ja bila toliki fan,tek sam ovoliki od prošle god,ali pamtim sve pjesme.
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 2:59
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Griješiš,ne pamte se samo pobjedničke pjesme Lady Estella.
ok.pogrešno sam se izrazila.Htela sam da kažem da pobednici ostaju zapisani.Naravno,da i druge pesme postaju hitovi,npr.Athens i for real,Lane moje, Kalomira,Boaz,pa Jermenka i njen hit Kele,kele,i mnoge druge pesme su se slušale i kasnije,i još uvek iako nisu bile prve.I kakve veze ima Hag sa Eurosongom?Svašta.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 3:37
Dobro si priznala.Negoo ako nisi pričitala Srbija Holandiji 10 bodova,Hag je u Holandiji ako nisi upućena.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 7:30
EJPRIL wrote:
generalno pamte se pobednici nekad ni pesme nego država koja je pobedila,generalno interesovanje za evroviziju je opalo..ja lično ne poznajem nikog ko to uopšte pamti koje bio,tad kad jeste ta tri dana ili kolko već traje se gleda i posle pa-pa do sledeće godine...
KOd mene svi u razredu gledaju ESC i po školi i znaju pjesme poput FairyTale to mi prijatlej sluša i još nekih
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
AHAHHAHAHHHHA,pola Haga Srbija
Kaća,ja pamtim,znam svaku državu svaku pjesmu od 2004,iako je tada nisam pratila ovako kako sada pratim;)
Kolko se ja sjedać moja sestra je Ruslanu puštala,a ja se sjećam baš daaavnog ESC iz 2006 i to JEDVA ikako,pamtim samo pobjednika tog Lorda jer je tip luđak i po,ali dobra mu je pjesma..Samo toga se sjećam..A iz ESC 2007 najbolja mi je bila Gruzija i to mi je upečatljiva pjesma...
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 7:39
Dobro ovako upečatljive pjesme: Iz 2004-Svakako Grčka,UK,Island,Španija,Belgija,Francuska Iz 2005-Grčka,Izrael,Rumunija,Island,Švajcarska Iz 2006-RUSIJA,Grčka,Ukrajna,Malta,Švedska Iz 2007-Bjelorusija,Grčka,Španija,Rusija,Ukrajna Iz 2008-Črčka,Jermenija,Rusija,Ukrajna,Švedska,Norveška Iz 2009-Norveška,Grčka,Azerbejdžan,Island,Turska,Rumunija,ALbanija,Danska Iz 2010-Izrael,Azerbejdžan,Belgija,Kipar,Norveška,Švedska,Jermenija,Grčka,Njemačka,TURSKA Iz 2011-Rusija,UK,Švedska,Danska,Mađarska,Azerbejdžan
Svake od tih pjesama i dan danas slušam,a neke pjevače sam i počela pratiti:)
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 28 May 2012 - 7:54
Ja moram da priznam da retko kad zapamtim neku pesmu ili pevača. Baš retko. Slabo se sećam pesama iz 2010 ili nekih koje su bile još ranije. Čak se i iz 2011 ne sećam baš dobro, mada OK, to je ipak bilo relativno skoro. Recimo, sećam se Armenije, Rusije, Švedske i Španije od prošle godine. Čak se i ovogodišnjih pesama ne sećam. Recimo, nemam pojma koja je pesma predstavljala Austriju. ;P