Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 5:55
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Cao, cao mali posjeti kakvog doktrocica pa se sredi Pa ljubavi moja samo da ti kazem ovdje ne pricam jedina ja protiv Zeljka ali ocito ti ima sotvorene okice samo za mene drago mi je bgm ja volim kada me osobe primjecuju znas saljeem ti ogromnu pusicu haha
Opet počinješ da vređaš. Videćemo šta će reći admini na ovo...Prijavljena si.
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 5:59
A jel ovo mogućee? Jeste očigledno.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 6:00
A sto uvek zakljucavate teme ako neko napise nesto sto je protiv pravila Mislim Ok prijavite ga ako mislite ali zasto tema da strada?
Sad da se vratim on topic: Ja i dalje ne mogu da prezalim Belgiju i Sloveniju Znaci, pesme su bile vrh A kad sam rekla da se pevacica Albanije dere nisam mislila uvredljivo ima divan glas i odlicno peva ali ne volim kad se cela pesma svodi na samo to sto sam nazvala dranje
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 6:02
Pa problem je što Viki nije jedina koja je išla protiv pravila.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 6:04
Ne Josi Pio ima oci za Viki jedino hvala ti Pio Tamam i ja kazem da si vrijdjao me kako sam ne kulturna a rijec protiv tebe nisam napisala dok nisi ti protiv mene. Sta ja trebam sutiti i reci Pio tj Lazare bujrum izvoli vrijedjaj a ne sreco moja. Ziva sam i ja ko na mene i ja na njega, nedam se ja viiise )
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 6:13
Smirite se. Mislim da ste svi rekli ono sto ste imali i vi za Rusiju a i vi za Tursku. Nastavite da komentarisete Eurosong, sutrasnje finale i ostale nastupe, ne svodi se ESC na dvije pjesme.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 6:47
Da rekli smo,ali ovdje sad ispada da je Vildana nešto skrivila,i da jeste,nije jedina.
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 6:53
Kao prvo Josipa,krivo ti je pa možeš to da negiraš koliko hoćeš.Ali ok.Drugo,gospodjice Brakamontes,da si dobro čitala postove videla bi šta sam napisala kada sam pomenula grupu Manga koja je pre dve godine predstavljala Tursku,zato ne izmišljaj,kad je nešto dobro,dobro je,pa neka je i sa Marsa.I treće,Josipa,ja vredjam,a ti ne?Kad ja kažem da Grkinja,Rumunka i Kipranka ne znaju da pevaju već se samo pokazuju(iako nemaju bog zna šta da pokažu)ja vredjam,a ti kad napišes da je Rusija užas,sprdnja,da nemaju zube itd.ti ne vredjaš?
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 6:57
Izvini,ja mislim da je užas.To je moje mišljenje koje se nadam računa.A ti možeš reći da su pjesme Kipra,Rumunije i Grčke loše i da one ne znaju pjevati,ali ne i pjevačice vrijeđat s time kako se pokazuju,i još da nemaju šta pokazati.Okle ti to znaš da nisi možda sklona istom polu.Izvini ali nisi fer..Jer one nisu krive što se tebi pjesma ne sviđa ili kako one pjevaju. I dossta više,neću da te čujem.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:18
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Izvini,ja mislim da je užas.To je moje mišljenje koje se nadam računa.A ti možeš reći da su pjesme Kipra,Rumunije i Grčke loše i da one ne znaju pjevati,ali ne i pjevačice vrijeđat s time kako se pokazuju,i još da nemaju šta pokazati.Okle ti to znaš da nisi možda sklona istom polu.Izvini ali nisi fer..Jer one nisu krive što se tebi pjesma ne sviđa ili kako one pjevaju. I dossta više,neću da te čujem.
a šta si ti umislila da si neko i nešto,pa ćeš da ućutkuješ mene?Lepo pišeš da su nebitne osobe prosto nebitne,pa se to odnosi i na tebe.A ko je sklon istom polu ne znam,znam za sebe da nisam,ali kod drugig mi to ne smeta.Ali ja se ne divim tim pevačicama kao što se ti diviš,e to je već za razmišljanje na tu temu.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:20
Da ja sam neko i nešto.Zabranjeno je vrijeđanje bilo koga.
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:29
Puno srece Zeljku definitivno je najbolji i moj je favorit. Ma da i ostali su super. Ali Zeljko je Zeljko
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:31
@Josipa a gde ste vi videli vređanje ? gde te je uvredila ?
to što je tebi nepojmivo da neko misli da su Turska,Kipar i drugi gori od Rusije je tvoj problem al zato ti je sasvim razumljivo da svi misle da je Rusija najgora
preispitaj još jednom onu parolu svačije mišljenje se poštuje i ti i drugi od tolikog ponavljanja i lažnog moralisanja ste je negde zagubili
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:35
Uf... zabole me glava dok sam čitao... Ali, evo da prokomentarišem, što bi rekla Jelena iz SURVIVOR-a ISKRENO!
Quote :
ja volim BOSNU vise od svog zivota, i za Bosnu sam uvek tu
To je normalno. I mi iz Srbije smo za to da Zeljko pobedi. Ali, hajde, iskreno reci - čija je pesma bolja...
Quote :
ali volim i Tursku kao sto i Turci postuju Bosnu
Aha, zato se kod Vas emituje 20 njihovih serija... I kakve to veze uopšte ima? I ja volim neku zemlju, pa mi se ne dopada pesma... Ali, što bi ti rekla - ruku na srce, bile su mnoge pesme koje su zaslužile da prođu i koje su bile kompletno gledano bolje od Turske.
Quote :
ups zaboravih nemaju zubi
Quote :
Mrzim kada neke osobe pokusavaju nesto da kazu a pola izmisle u svojim glavicama
Hvala Bogu, ti si kompetentna za sve...
Quote :
Cao, cao mali posjeti kakvog doktrocica pa se sredi
Hmmm... lepo vaspitanje. Nema šta!
Quote :
jedina ja protiv Zeljka
Uf...
Quote :
ja volim kada me osobe primjecuju znas
Uveren sam u to...
Quote :
ko na mene i ja na njega
Tako treba! Samo, Pio ti ništa nije uradio...
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:37
Mene nije,jeste pjevačice.Pregledaj malo bolje postove.Shvatam da je braniš. Lažnog moralisanja? Jadno Kaća,jadno.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:38
Da ja sam neko i nešto.Zabranjeno je vrijeđanje bilo koga.
ako je zabranjeno zašto ti vredjaš onda?Meni ne možeš tako da se obraćaš jer ja tebe nisam vredjala.Ti iznosiš svoje mišljenje,to radim i ja.Ali kad ja iznosim svoje misljenje o nečemu ti se osećaš uvredjeno,dok tvoje mišljenje nikoga ne vredja po tebi.Razmenjujemo mišljenja i to je to,ne mogu svi da misle isto,ali ako neko drugačije misli od tebe to nije vredjanje.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:40
Stvarno nemam namjeru više da se rapravljam s nikim,još manje s tobom. Imala sam super dan,i neću dozvoliti da mi ga uništiš sa tvojim provociranjem,mahanjeee.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:48
Mene nije,jeste pjevačice.Pregledaj malo bolje postove.Shvatam da je braniš. Lažnog moralisanja? Jadno Kaća,jadno.
ja sam pogledala pogledaj ti bolje ,pa lažnog nego kakvog ,čije mišljenje poštuješ ? ovim poslednjim postom si pokazala da poštuješ samo svojih istomišljenika a zašto ja nju da branim ? ona je i sama iznela više argumenta u 10 poruka nego ti u 566767
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:48
Stvarno nemam namjeru više da se rapravljam s nikim,još manje s tobom. Imala sam super dan,i neću dozvoliti da mi ga uništiš sa tvojim provociranjem,mahanjeee.
uopšte nisam ja ta koja je provocirala,već ti,ali baš me briga.Drago mi je da ti je dan bio super,i meni je,a sutra će biti još bolji.Trebalo bi da porazmisliš o tome da i drugi imaju svoje mišljenje i muzički ukus,a ne samo ti.Pozzz
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:50
Upravo ti o tome pričam.Ja ti prva neću dozvoliti da pričaš svašta o njima:) Mahanje.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 7:52
EJPRIL wrote:
ona je i sama iznela više argumenta u 10 poruka nego ti u 566767
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 8:40
Josice relax Evo nestooo specijalno za nas:
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 8:45
Hoću,nebitno.
Toojiii <33333 I don't know what I'm doing tonight...I don't know if it is wrong or it is right,but i know...I want you to staaay <33 nananaanananan:D
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 8:50
Mislim da sam vec napisao ali taj je copy-paste onoga iz Svedske od prosle godine. Bzv je. Nego meni je Kaliopi sinoc rasturila pravo. Bas mi se svidjela. Inace sam od ranije znao samo onu pjesmu Bato, koja mi se smucila, a ni ova Crno i belo mi se nije svidjela na prvu.