Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 8:53
E sada cu se raspisati,ali zar vise covjek nema ni slobodu govora i iskazivanja misljenja? Okej pjesma se nekom svida nekom ne svida i to je rjesena stvar! Nismo svi rodeni jednaki. Lady Estrella,ok shvatili smo da je Zeljko tebi super,ali to nije razlog da ne postujes tuda misljenja i omalovazavas ostale izvodace,Grcku,Rumunjsku i slicno,a Rusije i Srbiju dizes do nebesa. Slow down,girl;) dalje,ko ovdje koga vrijeda pitanje je sad?ispada da su Jopi i Viki krive i grozne jer su rekle sta misle,a Lady koja izmislja stvari(govorim o svemu sto se dalo vidjeti u ovih par dana) je svetica? Uostalom,meni se uopce ne da upotrebljavati rijeci i prste za tipkanje ovako nebitnih stvari sa nebitnim osobama,svako ima svoje misljenje i slobodu govora,ili je to zabranjeno?
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 8:56
Intervaal akt,nije bio prikazan na RTCG ni na HRT,nez je li na RTS.
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 9:01
ja namerno nisam hteo da slusam regionalne pesme tako da sam prvi put cuo sinoc kaliopi i maju iz bosne... mnogo mi se svidelo kako je kaliopi odpevala sve vise i vise mi se dopada spanska predstavnica i sto posto cu za nju sutra glasati sto se regiona tice kaliopi mi je super, maja iz bosne i nije nesto, ninina pesma mi se svidja, steta sto nije u finalu, ruku na srce siptarka ima veoma "jaku" pesmu. nemacka me podseca na americke klince sa onom kapicom i pustenom bradicom, uopste mi se ne svidja, melodicna mi je pesma iz rumunije, ruske babuske su mi simpa, a ovaj turcin kao da je prepevao neku diznijevu pesmicu ovo sto on peva me podseca malo na muziku iz aladina ocekivao sam mnogo od italijana kad ono nista, francuska na moje opste iznenadjenje ima dobru pesmu i spot ukrajna mi se ne svidja... kipar, pusti kipar mi se mnooooogoooo svidja. i to je to, sve u svemu ZELjKU drzim palceve
Guest Guest
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 9:03
Miaa_____♥ wrote:
E sada cu se raspisati,ali zar vise covjek nema ni slobodu govora i iskazivanja misljenja? Okej pjesma se nekom svida nekom ne svida i to je rjesena stvar! Nismo svi rodeni jednaki. Lady Estrella,ok shvatili smo da je Zeljko tebi super,ali to nije razlog da ne postujes tuda misljenja i omalovazavas ostale izvodace,Grcku,Rumunjsku i slicno,a Rusije i Srbiju dizes do nebesa. Slow down,girl;) dalje,ko ovdje koga vrijeda pitanje je sad?ispada da su Jopi i Viki krive i grozne jer su rekle sta misle,a Lady koja izmislja stvari(govorim o svemu sto se dalo vidjeti u ovih par dana) je svetica? Uostalom,meni se uopce ne da upotrebljavati rijeci i prste za tipkanje ovako nebitnih stvari sa nebitnim osobama,svako ima svoje misljenje i slobodu govora,ili je to zabranjeno?
Svako ima pravo da kaže šta misli, a ne da vređa.
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 9:20
A ljudi iskulirajte svii Citav dan pisete u prazno
Nakon takmicenja su izvlacili brojeve: [You must be registered and logged in to see this link.]
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 9:29
Joj ja sam danas slusala njenu izjavu vristi zenska kaze koliko mi je drago zbog MK moje toliko mi je drago zbog moje Bosne i poslala nam poljupce u Bosni prejak vokal.
A neznam meni je Toji bas nekako u ritmu kada kaze staaaay ja kidam xd
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 9:33
Hahahaahaha Odličan je on^^
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 9:44
Evo i ja malo da se ubacim
Svim srcem sam uz Zeljka i drzim mu palceve! Mislim da ima odlicnu pesmu, i perfektan glas! Nadam se njegovoj pobedi!
Ali mi se nenormalno svidja Svedska pesma! Ima nesto u njoj... pevljiva je, otkad sam je cula non-stop je pevusim... Nastup je malo cudan, ali ona stvarno peva za 10!
Takodje mi se svidjaju pesme Rumunije, Bosne, Makedonije, Kipar, Malta, Turska... i tako dalje...
I jedva cekam sutraaaaa!!!!!!!!!!! Svim srcem uz Zeljkaaaaaaaa
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 9:51
auuu al je ovdje napeto .samo zato sto se ima razlicit ukus !
Guest Guest
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 9:53
dervisevic fata wrote:
auuu al je ovdje napeto .samo zato sto se ima razlicit ukus !
Ne ovde je napeto, jer pojedini vređaju i nisu u stanju da poštuju tuđ ukus.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 10:06
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Imali potrebe njega komentirat ? Hhahaa
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 10:07
Ne,ovdje je sve rjeseno;)
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 10:07
Ne,ovdje je sve rjeseno;)
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 10:45
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Imali potrebe njega komentirat ? Hhahaa
mislim da ovdje ste svi malo pretjerali ! k
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 10:53
Ja i Josi pricamo o Norvezaninu Tooji
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 11:05
sinocnji mi je njegov nastup djelovao imitacija proslogodisnjeg prestavnika!
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 11:13
Ma ne dosta je slicnih nastupa sto se tice plesa. I jedan prestavnik Rusije je imao slican samo facom malo lice.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 21:02
Nastup nema veze sa Švedskom prošle godine!
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 22:24
pa nastupi ko nastupi ja pravo da kažem i ne obraćam pažnju kako igraju,skaču i šta li već rade pa ne mogu ni izmisliti bog zna šta
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 23:09
Ma skoro je sigurno da ce pobijediti Svedska.Mada,meni licno pjesma se ne svidja,bas mi je bezveze. Moji favoriti veceras : Italija,Grcka,Srbija,Turska.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 23:51
Kao što moj sam potpis kaže,noćas sam uz sledeće države: Island,Kipar,Estonija,Norveška,Rumunija,Grčka, Turska,Španija,Njemačka,Malta,Irska,Bosna i Hercegovina^^ (neodređenim redom),koja god da pobijedi od njih,ja sam presrećna^^ <333 Puno sreće njima noćas <333
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 0:06
Ja se nadam da ce pobediti Zeljko i svim srcem sam uz njega Pored Srbije svidja mi se :Kipar,Turska i Grcka. Krivo mi je sto nije Nina prosla,posto je imala odlicnu pesmu
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 0:17
Joj nastupi u ovih brzi pjesama su vecinski isti
Ja sam veceras uz: Bosnu, Tursku, Island i Grcku zaboravih i Njemacku
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 0:58
On je podrijetlom iz Irana,citala sam.. A Loreen iz Maroka,tako da ima uvoza na ESC. XD
Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 26 May 2012 - 1:00
Dulce Princess wrote:
On je podrijetlom iz Irana,citala sam.. A Loreen iz Maroka,tako da ima uvoza na ESC. XD