REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AuthorMessage
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

Eurovision Song Contest - Page 8 _
PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:12

Sa ukradenom pjesmom i nece haha

A sigurno u bunilu prica haha haha

Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:15

Ma da.
Po čemu je Željko bolji od Estonca? Nije mu ni do koljena Namig
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:15

Ja sam toliko razocarana.ne mogu vjerovati,vjerojatno niko toliko ne zali za Hrvatskom kao ja. Onako divan nastup koji me odusevio,i bila sam ponosna sta sam iz te drzave,i jesam trazila mnogooo kad sam iza upitnika htjela vidjeti samo jedan divni grb i Ninu kako se veseli i pridruzuje se drugima?ovo definitivno nikada necu zaboraviti,kako ce je sada svi popljuvati,i svaki nastup Hrvatske(sta se mene tice bolje da i ne idemo vise),cu usporeeivati sa ovim.
Trenutno sam toliko depresivna,ljuta,razocarana.toliko sam cekala ovaj trenutak,molila se doslovno,imala potpis,a na kraju?ni f od finala. Uzasno:(
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:17

I meni je zao Nine iskreno :/ nemam nista protiv Zeljka ali mi je Ninina pjesma bila mnooooogooooooo booolja jbg Plac
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:18

E bio je najbolji Željko.Turska je bez veze,na šta su spali.Nekad su slali grupu Manga i bilo mi je žao kad nisu pobedili,ali ovo sad je totalno BZV!A kao Željko ima ukradenu pesmu,a ova Turska iskopirala pesmu iz mjuzikla Violinista na krovu. haha
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:18

Makedonija je razbila ali razbila ! Nina i Željko su bili mali nokat upoređenju sa njom ,mali prstić
ako ćemo iskreno Ninin nastup je bio mlak pa i Željkov više sam očekivala ono sasvim okej al ništa specijalno mada mi je naravno drago što smo prošli :D i Maja je bila dobra pa i ova mala iz Slovenije mada je trema pojela

još mi se dopala i Estonija enamorado enamorado savršena balda uživo još bolja thumbup a Švedska jea super je bila thumbup Euforija jea

iz finala bi izbacila Tursku,Maltu,Norvešku thumbdown bezvezni totalno
i ova iz Ukrajine jeste da je dobar vokal al pesma je srednje žalosna
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:20

Ma daj mozes pricat sto hoooceeees TURSKA je prosla enamorado enamorado kao sto u pjesmi kaze nananananana :P :P
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:21

I kako su se dalje plasirali tako su mi se nade vise gasile.
Kraj mi nije bio napet jer sam znala da nam vise nema sanse i da je u kuverti Turska(ista stvar kao sa Irskom u utorak).
I jako sam iznenadena sto Slovenija nije prosla,ne mogu jos vjerovati
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:23

ESTONAC SAVRŠEN,ponavljam brate! xD
Turci su originalni;)
Željko ne.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:24

To što je Turska prošla u finale ne čini je dobrom,totalno je bezveze i zaslužuje da bude medju poslednjima,hahaha
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:27

LadyEstrella,sad si ti iz Srbije i to znaci da ssu sve druge pjesme smece i ne valjaju,samo se Zeljsko dize do nebesa? Spustite se i ti i on i skupa cijela Srbija malo na zemlju.sve ti nebooo vrati;)
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:29

Upravo to :D Mia kraljice :)))

Turska je prosla jer je dobra um izvini nije dobra ona je saaavrseenaa, ako je Zeljko prosao neznaci da je "najbolji" :PPP

Last edited by ღJacqueline Bracamontesღ on Thu 24 May 2012 - 10:30; edited 1 time in total
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:30

pa nije se ni dalo očekivati da će svi iz EX-ju proći

posle Nininog nastupa nisam je ni očekivala u finalu ( mlako što se tiče pevanja nije morala ni da igra samo da je dobro otpevala ) a i za Željka sam se bojala jer je tek njegov nastup bio jednostavan al eto vole ga u Bakuu :P

Quote :
To što je Turska prošla u finale ne čini je dobrom,totalno je bezveze

thumbup naravno u čemu je razlika između njega i Erika # 2 ? nikakva obojica napolje
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Eurovision Song Contest - Page 8 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:31

Zeljko je bio standardno dobar i mnogo mi je drago sto je prosao.
Pjesma od Kaliopi mi se nije svidjela na prvu, ali je nocas bila super. Zena stvarno dobro pjeva.
E svidjela mi se i Bugarska, zanimljiva pjesma. Steta sto nije prosla. Isto vazi i za Ninu.
Vidim da je Svedska bas favorit i publike i kladionica, mada to ne mora nista da znaci. Prvi put nocas cujem pjesmu i licno mi se ne svidja. Nit je pjesma nesto posebno, nit je imala neki nastup a vala nije ni lijepa. Samo je mlatila rukama u prazno. Nadam se da nece pobijediti.
Turska je ok ove godine, mada znaju oni mnogo bolje. Treba da salju vise pjesama kao Athena - For Real, Hadise - Dum tek tek, maNga - We Could Be The Same. Nista posebno je pjesma ove godine. Inace lik je Jevrej, ja se bas iznenadio kad sam procitao :D
Ovaj iz Norveske je copy-paste onog od prosle godine iz SveCke. Nista posebno.
Maya je bila super nocas, pjesma mi se svidja. Mogla je biti malo zivlja, ali Maya je dobra u baladama. Mnogo mi je drago da je prosla.
Mislim da je to to.
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:33

Norvežanin nije Erik 2,jer niti liči na njega niti pjesme liče.I dosta više xD
Mia kraljiceeee <3 Volim teeee.
Brate spustite se na zemlju.Pogotovo Željko,nije kralj muzike,ima mnogo boljih umjestnika od njega tamo.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:35

Haljina na Mayi je bila :padam u nesvest: :padam u nesvest: Indijsko platno to sam cula na BHT 1 thumbup

Meni se Turska dopala bas u fazonu sto volim :) ja znam da nece Maya pobjediti iako silno zelim i njoj i Bosni, za Mayu navijam sto ljepsi plasman.
Turci moraju pobjediti thumbup

Ma i Zeljko kao siguran u pobjedu e tu mi se brate zgadio thumbdown thumbdown prije toga mi je bilo svjedno to kada sam cula, da ce bog da ne pobjedi pa da cujem sta veli na to haha
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:37

enamorado
Okej ljudi,svi smo ocekivali i znali da ne mogu svih 5 ex-yu u finale. Imamo razlicita misljenja i to je to,nekome se neka pjesma svida nekome ne i to je gotova stvar. Sad ste vi prosli,sad ste vi bolji,sad ste najbolji i pjesma je najbolja,helou,ne moze tako:)
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:39

Kao prvo bravo za nasu Maju nisam trebala nikad ni sumnjati u njezin nastuP! bravo i za Zeljka Joksimovica thumbup
jedino sam razocarana sto nisu prosle Hrvatska i Slovenija
stvarno to nerazumijem Ne znam .ponajvise zbog Nine imali su stvarno odlican nastup i vdali su sve od sebe !
iznenađenje vecere su mi bili Mekadonija thumbup
odahnula kada je prosla Turska .stvarno simpatican momak i pjesmica !

po meni ni ne treba finale mislim da svi znamo ko ce pobijediti a to je svedska iako je djevojka rasturila u svemu nebih voljela da pobijedi!
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:42

Meni se čini da Loreen noćas pukla xD
Estonac jea :padam u nesvest: Smorila sam više s njim,jel da?: XD
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:45

to ti pukla na njega zato sto je lijep a ne sto dobro pjeva jel tako Ely ? haha

csto se tice Loreen cini mi se da toj djevojki nesto faLI :)
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:46

SLIKE OD DANAS, SA MAYINE OFF STRANICE:

Maya, Kaliopi & Nina:

[You must be registered and logged in to see this link.]

Maya & Nina:

Maya:

Nastup Mayin:

Nastup Turske:

Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:51

'Dosadnjikav nastup hrvatske predstavnice u trenutku je zaboravljen kada je pozornicu preuzela švedska predstavnica Loreen....'
'Hrvatska, nimalo iznenađujuće, nije izborila svoj prolazak u finale ovogodišnjeg natjecanja, što je samo još jedan udarac kako domaćoj glazbenoj industriji tako i Dori koja iz godine u godinu na Eurosong šalje sve neuspješnije izvedbe. Vrijeme je za promjene.'
Da da da. Bitno da su vrijedannja pocela

P.s.-zamalo zaboravih cestitati,cestitam svim drzavama koje su prosle zasluzeno ili ne. Srbiji isto,Lady Estrella;)
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:52

Hhahahaah,bgm je i lijep,prelijep xD Ali je ovo pravi vokal,i prava kvalitetna pjesma<333
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:53

Prosao Zeljko, prosla Maja enamorado enamorado Presrecna sam
Josi nemoj da me stavis u top al meni Estonac thumbdown thumbdown Smorio je to je to
Nina odvalila, steta sto nije prosla u finale, isto Slovenija, divna pesmica enamorado
Najveca odvala (u pozitivnom smislu) je Makedonija i Kaliopi ja ne mogu da verujemd da je to ta pesma koju sam slusala pre mesec dana, jednostavno je drugacija Ne znam BOLJA thumbup
Prosao Toji Ale Carina Ale Odvalio je
Drago mi je za Maltu enamorado I da nasla sam jos jednog favorita, Italija enamorado enamorado Gde su mi bile usi enamorado Pesma je F-A-N-T-A-S-T-I-C-N-A enamorado
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 EmptyThu 24 May 2012 - 10:54

Josi jel ti bgt o onoj Kuli ili kako rece haha
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 8 Empty

Back to top Go down

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 40Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next