REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
AuthorMessage
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

Eurovision Song Contest - Page 11 _
PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 2:54

ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Bakice su stare i ne umiju da pjevaju,pjesma nije dobra uopšte.
Željko ne pobjeđuje.
Da nemate dpsta dijaspore i susjeda,ne bi ste 2008 bili 6,2007 pobjednici,2009 ništa,2010 čini mi se 13, i 2011 14.:)
ta priča o dijaspori jednostavno ne pije vodu i to znate i sami.Da je tako,uvek bi smo bili medju prvih 5,a ne kao prošle godine 13 ili 14.Najjaču dijasporu ima Jermenija,koja nažalost sada ne učestvuje.Takodje jaku dijasporu imaju i Albanija i BiH,pa kad su oni pobedili?Nikakve koristi od dijaspore i suseda ako pesma nije dobra,i ne dobija poene iz skoro svih zemalja.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 3:02

Rusija 2010 je kao bila dobra?
Mislim se wtf.
Čvrsto stojim iza onog što sam rekla,i molila bih tebe da se ne praviš previše pametna i tralala.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 3:03

al vodite brigu o nama :D pa i imali smo dobre predstavnike :) Marija i Jelena bez konkurencije svaka reč je suvišna i za njih i pesme enamorado Nina je bila skroz simpatična ja bi joj dala još veće mesto posebno jer prošle godine jedva da je moglo da se izdvoje 3 dobre pesme Kafica a cipelara i Stankovića ne bi komentarisala,jedan cirkus ispao drugi prošao jaka stvar

sve naše dobre pesme su nagrađene jer su to i zaslužile Namig to da imamo dobre susede je ono hihu oho za smejanje
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Eurovision Song Contest - Page 11 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 3:24

Srbija je imala odlicne predstavnike dok je bila Beovizija. Zeljko, Jelena, Marija. Poslije toga kad su izabrali Stankovica, Cipelu i Ninu sami, pjesme su bile skroz bzv. Zeljko je ove godine prilicno dobar. Losiji od Laneta svakako, ali mnogo bolji od Rusije, Svedske i ostalih favorita.
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 3:44

hari_95 wrote:
Srbija je imala odlicne predstavnike dok je bila Beovizija. Zeljko, Jelena, Marija. Poslije toga kad su izabrali Stankovica, Cipelu i Ninu sami, pjesme su bile skroz bzv. Zeljko je ove godine prilicno dobar. Losiji od Laneta svakako, ali mnogo bolji od Rusije, Svedske i ostalih favorita.

Ni približno najbolji;)
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 3:51

Josipa,ja se ne pravim pametna,več pišem činjenice,da je tako i glupi Milan Stanković bi bio medju prvima,i Marko Kon a on nije ni ušao u finale,naravno kad je pesma bila loša.Možeš da ne voliš Željka i njegovu pesmu,ali on definitivno je medju najboljima ove godine,videćeš sutra koliko će imati dvanaesticica i desetki.I ne pričam tralala kao što kažeš.Nisam ja kriva što publika ne simpatiše Ninu Badrić,pa nije ušla u finale.
Back to top Go down
Dulce Princess
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Dulce Princess

Broj postova : 9243

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 3:53

LadyEstrella wrote:
Gospodjice Bracamontes,ja zaista ne znam zašto bi ste pored rodjene zemlje voleli Tursku,i to kažete kao da je najnormalnija stvar na svetu.To ide toliko daleko da vam je i sve što je njihovo najbolje,pa makar bilo i glupo poput njihovog predstavnika na Eurosongu.Drugo,ja ne branim Rusiju,već znam zašto vam se ne dopada.Da su tu pesmu pevale recimo predstavnice Kipra,Grčke,i Rumunije zajedno umesto babuški,pesma bi vam bila ok,jer pobogu one su kao lepe,zgodne itd.A ove su babe i to vam smeta.Eto to je u pitanju.Nadam se da će sutra Željko pobediti,ako ne biće medju prvih tri.Takodje ako pobedi V.Britanija,Italija,Rusija,Danska neće mi biti krivo.
Negledamo mi ljepotu itd. gleda se GLAS! Je*e se mene jel ona zgodna,vaka,naka gledam glas.. Babe su jedva razumljive
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Rusija 2010 je kao bila dobra?
Mislim se wtf.
Čvrsto stojim iza onog što sam rekla,i molila bih tebe da se ne praviš previše pametna i tralala.
Također -.-"
Back to top Go down
Dulce Princess
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Dulce Princess

Broj postova : 9243

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 3:54

LadyEstrella wrote:
Josipa,ja se ne pravim pametna,več pišem činjenice,da je tako i glupi Milan Stanković bi bio medju prvima,i Marko Kon a on nije ni ušao u finale,naravno kad je pesma bila loša.Možeš da ne voliš Željka i njegovu pesmu,ali on definitivno je medju najboljima ove godine,videćeš sutra koliko će imati dvanaesticica i desetki.I ne pričam tralala kao što kažeš.Nisam ja kriva što publika ne simpatiše Ninu Badrić,pa nije ušla u finale.
Živi bili pa vidjeli KO JE U PRAVU!
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 4:09

Baš tako,Dulce,baš tako, videćemo sutra uveče.Ne mogu da verujem koliko ste ljubomorni što je Srbija u finalu.Niste valjda mislili da neće ući?To bi bila naučna fantastika. haha
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 4:44

HAHAHAHAHA,ja ljubomorna?
Imam stvarno i na koga biti-.- Omg:S
Sve neke umišljene osobe,jel moguće.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 4:59

Prvo Lady ja volim BOSNU vise od svog zivota, i za Bosnu sam uvijek tu.
Pored moje majke ja smataram Bosnu svojom majkom jer na takav nacin se voli svoja domovina, ali volim i Tursku kao sto i Turci postuju Bosnu. Mi od Turske uvijek smo dobivali 12 dok nije se pojavio Azerbejdjan sada dobivamo 10. I to treba postivat ljudi su kao i mi. Em ruku na srce svake godine imaju samo takve pjesme thumbup oni i da imajuu pjesmu koja ti se svidja niakd nebi sigurno napisala du si ti dobri.
A Rusija svi se slazu da su najgori ove godine eto tebi su zanimljivi abs super :D ajde mi reci sta one kazu osim sto kazu Party for everybody ? Ja cak i ne razumijem ni Ruski d akazu sta :S ups zaboravih nemaju zubi haha
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:03

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Prvo Lady ja volim BOSNU vise od svog zivota, i za Bosnu sam uvijek tu.
Pored moje majke ja smataram Bosnu svojom majkom jer na takav nacin se voli svoja domovina, ali volim i Tursku kao sto i Turci postuju Bosnu. Mi od Turske uvijek smo dobivali 12 dok nije se pojavio Azerbejdjan sada dobivamo 10. I to treba postivat ljudi su kao i mi. Em ruku na srce svake godine imaju samo takve pjesme thumbup oni i da imajuu pjesmu koja ti se svidja niakd nebi sigurno napisala du si ti dobri.
A Rusija svi se slazu da su najgori ove godine eto tebi su zanimljivi abs super :D ajde mi reci sta one kazu osim sto kazu Party for everybody ? Ja cak i ne razumijem ni Ruski d akazu sta :S ups zaboravih nemaju zubi haha

HAHHAHHAHHAHAHHHHA.:DDD
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:07

Jesam di pogrijesila darling ? :D
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:10

Nigdje,nego se potpuno slažem<3
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:13

Ova svađa govori samo o (ne) kulturi nekih osoba. E sad da li je nevaspitanje ili mladost, svejedno je.

Moram da pohvalim člana Hari 95-koji je i više nego odmeren, sa njim mi je stvarno zadovoljstvo menjati mišljenje. I kad se razlikuju naša mišljenja, uvek poštuje sagovornika, za razliku od nekih. skidamkapu

Što se tiče cele ove rasprave, apsolutno podržavam člana LadyEstrella. Bez uvijanja u celofan i mašnu će reći svima, a to što Vas ostale boli njeno mišljenje, to je drugi padež.

A moram da ovde neke osobe(nije jedna, a nema ni muškarca-već dve ženske ...), šta mislite, da li su razumele pesmu koje je 2008 izvela Belgija? Ili pre par godina Holandija? Ili da li su Rusi razumeli vašeg Varešanovića, kome je naš čovek napisao pesmu? Naravno da nisu.

Lepota i jeste u različitosti i svako bi trebalo da peva na svom jeziku. A poslednja stvar, Babuške ne pevaju na ruskom nimalo.
:cao:

Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:18

Prvo da te ispravim vas covjek nije napisao pjesmu, pjesma napisana od strane gosipida Fahrudina Pecikoze prvo ispitaj pa reci thumbup
Druga stvar imenuj mislis na mene i Josipu ali kako mozes vidjet nismo samo nas dvije :)
3 sam vidjela da nema misljenje kao mi, ako zelis ja mogu imenovat ja nista ne krijem iza lica ??

Prvo ja nisam rekla nista za Ruse sto pjevaju na svoj jezik, dapace ako procitas moj ponovo post svatices da nisam razumjela rijec ni da kazu kakavu bilo na Ruski jer toliko ne razumljivo pricaju da je to strasno o.O jer nemaju zube :D

Mrzim kada neke osobe pokusavaju nesto da kazu a pola izmisle u svojim glavicama :P
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:29

Isto tako, ja ne mogu ni reči da razumem od tvog rukopisa, a nisam Šampolion.

Drugo, koliko znam Josipa je iz Kotora, a Kotor je u Crnoj Gori-pa prema tome nisam niti jednog sekunda mislio na nju.

A Laka je kao razumljivo pričao? Pa gori cirkus od njega nisam video.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:31

EJPRIL wrote:
Srbija ima dosta dragih suseda ahahaha hihnu hoho
nije mi dobro xD dobro baš lepo što tako mislite ako samo nastavite da tako mislite nama još i ide u prilog thumbup

pa dosadne,dosadne,jadne,jadne :) zna li neko od njih dvoje da peva ili imaju bar dobru pesmu ? ne , dobro ona zna da mrda ima ko da se napali al ovaj picopevac bože me sačuvaj ako je na to spala muška rasa haha

Ogroman potpis, posebno na prvi deo posta.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:32

Cao, cao mali :D posjeti kakvog doktrocica pa se sredi :)
Pa ljubavi moja samo da ti kazem ovdje ne pricam jedina ja protiv Zeljka ali ocito ti ima sotvorene okice samo za mene drago mi je bgm :D ja volim kada me osobe primjecuju znas :cao: :cao: saljeem ti ogromnu pusicu :P haha
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:34

Leleee.Dosta,ja sam protiv Željka,i šta? xD Nemate pravo da mi zabranite da iskažem svoje mišljenje o njemu,pjesmi i to.Možete konetrisati,sve što mi možemo možete i vi.Ali ne da ona Lady vrijeđa pjevače itd:)
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:40

Znas Josice moja da smo ja i ti za Zeljka nebi bila ovolika frka :D vec nama se ne dopada pjesma i odma buuum :)

Nego ja nemogu da vjerujem da ova pjesma nije prosla:

Ja kad sam cula curu kako pjeva uzivo :padam u nesvest: :padam u nesvest:
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:41

A šta ćeš.Jadno.
meni se ta cajka ne sviđaa :D

Na službenoj eurovizijskoj stranici, eurovision.tv, objavljene su informacije povodom glasovanja u drugoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga. Naime, žiri i televoting su u TOP 10 zajedno stavili šest pjesama. Još dvije pjesme su u finale prošle zahvaljujući podršci televotinga, dok su dvije pjesme prošle isključivo zahvaljujući žiriju.

EBU je objavila da su dvije zemlje u konačnici imale jednak broj bodova. To i ne bi bilo toliko “fantastično” i zanimljivo da te dvije zemlje nisu bile na pragu prolaska u finale. Jedna je otpala kao jedanaestoplasirana, a druga s mnogo sreće izvučena u jednoj od deset kuverti koje su vodile do finala. Sistem glasovanja kaže da će, ako dvije zemlje imaju isti broj bodova, bolje biti plasirana ona koja je zaprimila bodove iz većeg broja zemalja. Ukoliko je i to identično onda se gleda koja zemlja je skupila veći broj većih ocjena.

Kompleti rezultati obje polufinalne večeri bit će objavljeni neposredno nakon završetka finala u subotu, tj. u nedjelju ujutro oko 00:15.

Izvor:Eurosong.hr
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:43

Meni se svidja u stilu Inne thumbup thumbup
Naajjaace je sto je izmiksala jezike like iit :)

Seni seviyorum senii Ale Ale joj bas je slatka :))
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:47

E meni je to grozno,kopira Innu xD
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 EmptyFri 25 May 2012 - 5:51

Pa to je :D ali to su Rumunija / Bugari tako oni tu vrstu muzike najvise pjevaju eto po yt gl ko pjeva takvu muziku il je iz Rumunije ili bugarske :)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 11 Empty

Back to top Go down

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Back to top 
Page 11 of 40Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next