|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 20:53 | |
| A koja je to Fato zlato? Vidi ovo da je otišlo, garant bi pobedilo: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 20:57 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 20:59 | |
| Fato zlato, kako ti se čini Rajko? |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:02 | |
| bio bi puno bolji od babuski! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:02 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:04 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:09 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:10 | |
| voljela bih da pobijedi Spanija ! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:11 | |
| Može.
Ali pre svega navijam za moju Srbiju, pa za Rusiju. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:12 | |
| bilo bi mi drago da pobijedi i Srbija al ako pobijedi Rusija odustajem od eurosonga ! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:13 | |
| Što zlato Fato(malo da promenim da ne bude Fato zlato, već i zlato Fato)? |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:17 | |
| po meni je ono sto Rusija poslala ruglo i sramota jednu ovakvu manifestaciju i da to pobijedi !onda komotno mogu napraviti cirkus umjesto takmicnje za najbolju pjesmu |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 21:21 | |
| Kako ne shvataš tu vrstu muzike? Isto kao i ja tvoju Tursku... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 22:37 | |
| E i meni se svidio Portugal. Dobra je pjesma. Ali jbg, nema ko za njih da glasa kad se granice samo sa jednom drzavom. Svako glasa tako i to je to. Nadam se da ce se ove nase zemlje iz regiona podrzati, kao i uvijek! Kad mogu svi sto ne bi i mi? |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 23:03 | |
| Što se tiče prvog polufinala, najviše su mi se dopale Švajcarska i Kipar. Nisam verovala da Švajcarska nije prošla. -.-' Bolje da su oni prošli umesto Albanije. Njihova pesma je užasna. Devojka zna da peva, činjenica je, ali je pesma baš nikakva. Svidela mi se i pesma Islanda, izuzetno lepa. Nisam znala da Jedward opet predstavljaju Irsku. O.o Bar im je ova pesma, po meni, bolja od prošlogodišnje. Što se tiče drugog polufinala, drago mi je da su Makedonija, Bosna i Srbija prošle. Takođe mi je drago i zbog Švedske, Norveške i Turske. Žao mi je što nije prošla Holandija, ali kako god. Rusija mi se sve manje dopada. Kada sam prvi put čula Babuške, bile su mi zanimljive, ali sada me pomalo nerviraju. Mislim da njima nije mesto na ESC-u. Rambo mi je bio favorit, i trebalo je da prođe. ;P |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 23:18 | |
| Vidi curice ja jesam Bosanka ali znam da Bosna nece pobjediti iako imamo pjesmu sa kojom mozemo pobjediti. Bosna nema velika susjestva pa da pobjedi, a svi znamo kako glasanje ide. Sto nebi volila Tursku ? Nakon Bosne naravno da cu voljet Tursku.
Lady pitanje za tebe zasto ti toliko branis Rusiju ? Iako svi znamo da je def najgora. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| |
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 0:29 | |
| Pio ja sam ti uvijek otvorena za svaki zanr muzike u koliko je kvalitetna al ovo je stvarno nerazumljivo sto ne pjevaju .nerazumijem sta su mislili Rusi .umjesto Dime da pobjede babe ! pjesma od Turske makar simpaticna mornaru koji je zaljubljen! po meni ima neki drzava koje bi sutirala iz finala kojima nije mjesto a poslala bih Hrvatsku ,Portugal ,Sloveniju !
Last edited by dervisevic fata on Fri 25 May 2012 - 0:36; edited 1 time in total |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 0:32 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- LadyEstrella wrote:
- Željko je bio najbolji,naravno:),Ukrajina i Turska su nezasluženo u finalu,sramota što Portugal nije u finalu.
Po cemu je Turska majke ti ne zasluzeno ? A Rusija ti zasluzeno :S jesi ti svjesna sta pricas :S Jašta je bio najbolji,ima i bolji bgt što si ga u nebesa tolko uzvišila..Ako ti je Rusija nešto expresno dobra e brt. mili NAAAAJJGLUPLJAAAA,NAJGORAAA PJESMAA... bogte cirkuzareee.... - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Ma da.
Po čemu je Željko bolji od Estonca? Nije mu ni do koljena Kako je dosadna pjesma estoncu nevidim ništa posebno samo ponavlja KULAAA KULAAA KULAAAAA - Miaa_____♥ wrote:
- Ja sam toliko razocarana.ne mogu vjerovati,vjerojatno niko toliko ne zali za Hrvatskom kao ja. Onako divan nastup koji me odusevio,i bila sam ponosna sta sam iz te drzave,i jesam trazila mnogooo kad sam iza upitnika htjela vidjeti samo jedan divni grb i Ninu kako se veseli i pridruzuje se drugima?ovo definitivno nikada necu zaboraviti,kako ce je sada svi popljuvati,i svaki nastup Hrvatske(sta se mene tice bolje da i ne idemo vise),cu usporeeivati sa ovim.
Trenutno sam toliko depresivna,ljuta,razocarana.toliko sam cekala ovaj trenutak,molila se doslovno,imala potpis,a na kraju?ni f od finala. Uzasno:( I meni je žaaoo mnooooooogoo :'( :'( Što nijeee prošla?? pa po koji put ne prolazimo na ESC? Ono što su prije Feminnem slali ono je užass.. - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- ESTONAC SAVRŠEN,ponavljam brate!
Turci su originalni;) Željko ne. Estonac,pjesma mu se sastoji od jedne riječi "KULA" bezveze - Miaa_____♥ wrote:
- LadyEstrella,sad si ti iz Srbije i to znaci da ssu sve druge pjesme smece i ne valjaju,samo se Zeljsko dize do nebesa? Spustite se i ti i on i skupa cijela Srbija malo na zemlju.sve ti nebooo vrati;)
Nezna procijenit tko ima dobru pjesmu a tko ne... - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Josica moja nemoj mene ni sacim gadjat ali i mene je nervirao sa tim kuuulaa jos sam ga ja pogresno svatila tu rijec omg
I mene je iznervirao - LadyEstrella wrote:
- Da se razumemo,ja jesam iz Srbije i Željko jeste predstavnik Srbije ali nije zbog toga najbolji,već jednostavno sinoć niko nije bio bolji od njega i to je činjenica.Niko od vas nije pomenuo odličnu Portugalku,ona ispala a Turska i Ukrajina prošle,neverovatno.Ovde neki sve što je tursko dižu u nebesa iako je totalna glupost,kao ovaj sinoć,ne znam otkud tolika pristrasnost,ajde da toliko hvališ BiH,pa da razumem,ali toliko hvaliti Tursku iako nije dobra,nzm,čudno.
NIKO JEL NIJE BIO BOLJI OD NJEG??? aaaaaaaaaaaaaaaaaa???? dobro si se zeznula,ne pričaj gluporije |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 2:20 | |
| |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 2:25 | |
| Dobro o ukuima se ne raspravlja,ali činjenica je da je Rusja prošla u finale,jer ima doosta susjeda,kao i Srbija;) Bolje rečeno,veliku dijasporu. Leaa ne diraj mi Estonijuu<333 Grčka i Turska dosadne komedija? Jadno. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 2:32 | |
| |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 2:37 | |
| Pa Srbija samo dobije 12 poena od BiH, kao sto i BiH dobije od Srbije. Eventualno Grci i Rusi daju Srbima veliki broj poena, a Svedska i Svajcarska daju Bosancima. Tako je obicno. Zasto Portugalu nikako ne ide na ESC? Pa nemaju susjede, logicno. Sto se Rusije tice i meni je pjesma uzasna, ne vidim nista ni zanimljivo, niti je pjesma kvalitetna... Bakute jesu hit i bolje ce proci nego mnogi ali da, Rusija se vazda dobro kotira jer ima milion susjeda. E sad ko ce pobijediti, ja stvarno nemam pojma. Niko mi ne pada na pamet, mada bi mi bilo drago da to bude ili Maya ili Zeljko ili Kaliopi, mada mi se to cini nemogucim. Samo da ne bude Rusija ili Svedska, nervira me toliko dizanje prasine oko njih. |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 2:40 | |
| Gospodjice Bracamontes,ja zaista ne znam zašto bi ste pored rodjene zemlje voleli Tursku,i to kažete kao da je najnormalnija stvar na svetu.To ide toliko daleko da vam je i sve što je njihovo najbolje,pa makar bilo i glupo poput njihovog predstavnika na Eurosongu.Drugo,ja ne branim Rusiju,već znam zašto vam se ne dopada.Da su tu pesmu pevale recimo predstavnice Kipra,Grčke,i Rumunije zajedno umesto babuški,pesma bi vam bila ok,jer pobogu one su kao lepe,zgodne itd.A ove su babe i to vam smeta.Eto to je u pitanju.Nadam se da će sutra Željko pobediti,ako ne biće medju prvih tri.Takodje ako pobedi V.Britanija,Italija,Rusija,Danska neće mi biti krivo. |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 25 May 2012 - 2:45 | |
| Bakice su stare i ne umiju da pjevaju,pjesma nije dobra uopšte. Željko ne pobjeđuje. Da nemate dpsta dijaspore i susjeda,ne bi ste 2008 bili 6,2007 pobjednici,2009 ništa,2010 čini mi se 13, i 2011 14. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|