REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
AuthorMessage
Guest
Guest
Anonymous

Eurovision Song Contest - Page 10 _
PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 20:53

A koja je to Fato zlato?

Vidi ovo da je otišlo, garant bi pobedilo:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 20:57

pio haha haha haha ma garant bi pobijedilo ovo Evropa voli bice dobro

meni su sinoc oci stale kada su rekli da Ukraina prolazi wow
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 20:59

Fato zlato, kako ti se čini Rajko?
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:02

bio bi puno bolji od babuski! haha
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:02

Ne diraj mi babuške...
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:04

:P :P :P
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:09

Ko pobeđuje?
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:10

voljela bih da pobijedi Spanija !
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:11

Može.

Ali pre svega navijam za moju Srbiju, pa za Rusiju.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:12

bilo bi mi drago da pobijedi i Srbija :D
al ako pobijedi Rusija odustajem od eurosonga !
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:13

Što zlato Fato(malo da promenim da ne bude Fato zlato, već i zlato Fato)?
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:17

enamorado
po meni je ono sto Rusija poslala ruglo i sramota jednu ovakvu manifestaciju i da to pobijedi !onda komotno mogu napraviti cirkus umjesto takmicnje za najbolju pjesmu
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 21:21

Kako ne shvataš tu vrstu muzike? o.O

Isto kao i ja tvoju Tursku...
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Eurovision Song Contest - Page 10 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 22:37

E i meni se svidio Portugal. Dobra je pjesma. Ali jbg, nema ko za njih da glasa kad se granice samo sa jednom drzavom.
Svako glasa tako i to je to. Nadam se da ce se ove nase zemlje iz regiona podrzati, kao i uvijek! :D Kad mogu svi sto ne bi i mi? :P
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 23:03

Što se tiče prvog polufinala, najviše su mi se dopale Švajcarska i Kipar. Nisam verovala da Švajcarska nije prošla. -.-' Bolje da su oni prošli umesto Albanije. Njihova pesma je užasna. Devojka zna da peva, činjenica je, ali je pesma baš nikakva. Svidela mi se i pesma Islanda, izuzetno lepa. Nisam znala da Jedward opet predstavljaju Irsku. O.o Bar im je ova pesma, po meni, bolja od prošlogodišnje.
Što se tiče drugog polufinala, drago mi je da su Makedonija, Bosna i Srbija prošle. Takođe mi je drago i zbog Švedske, Norveške i Turske. Žao mi je što nije prošla Holandija, ali kako god.
Rusija mi se sve manje dopada. Kada sam prvi put čula Babuške, bile su mi zanimljive, ali sada me pomalo nerviraju. Mislim da njima nije mesto na ESC-u. Rambo mi je bio favorit, i trebalo je da prođe. ;P
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyThu 24 May 2012 - 23:18

Vidi curice ja jesam Bosanka ali znam da Bosna nece pobjediti iako imamo pjesmu sa kojom mozemo pobjediti. Bosna nema velika susjestva pa da pobjedi, a svi znamo kako glasanje ide. Sto nebi volila Tursku ? Nakon Bosne naravno da cu voljet Tursku.

Lady pitanje za tebe zasto ti toliko branis Rusiju ? Iako svi znamo da je def najgora.
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 0:02

LadyEstrella wrote:
Turska nezasluženo u finalu,sramota što Portugal nije u finalu.

:super: :super: :super:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 0:29

Pio ja sam ti uvijek otvorena za svaki zanr muzike u koliko je kvalitetna
al ovo je stvarno nerazumljivo sto ne pjevaju .nerazumijem sta su mislili Rusi .umjesto Dime da pobjede babe ! Ijo
pjesma od Turske makar simpaticna mornaru koji je zaljubljen!
po meni ima neki drzava koje bi sutirala iz finala kojima nije
mjesto a poslala bih Hrvatsku ,Portugal ,Sloveniju !

Last edited by dervisevic fata on Fri 25 May 2012 - 0:36; edited 1 time in total
Back to top Go down
Dulce Princess
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Dulce Princess

Broj postova : 9243

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 0:32

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
LadyEstrella wrote:
Željko je bio najbolji,naravno:),Ukrajina i Turska su nezasluženo u finalu,sramota što Portugal nije u finalu.
Po cemu je Turska majke ti ne zasluzeno ? A Rusija ti zasluzeno :S jesi ti svjesna sta pricas :S
Jašta je bio najbolji,ima i bolji bgt što si ga u nebesa tolko uzvišila..Ako ti je Rusija nešto expresno dobra e brt. mili NAAAAJJGLUPLJAAAA,NAJGORAAA PJESMAA... bogte cirkuzareee....
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Ma da.
Po čemu je Željko bolji od Estonca? Nije mu ni do koljena Namig
Kako je dosadna pjesma estoncu nevidim ništa posebno samo ponavlja KULAAA KULAAA KULAAAAA
Miaa_____♥ wrote:
Ja sam toliko razocarana.ne mogu vjerovati,vjerojatno niko toliko ne zali za Hrvatskom kao ja. Onako divan nastup koji me odusevio,i bila sam ponosna sta sam iz te drzave,i jesam trazila mnogooo kad sam iza upitnika htjela vidjeti samo jedan divni grb i Ninu kako se veseli i pridruzuje se drugima?ovo definitivno nikada necu zaboraviti,kako ce je sada svi popljuvati,i svaki nastup Hrvatske(sta se mene tice bolje da i ne idemo vise),cu usporeeivati sa ovim.
Trenutno sam toliko depresivna,ljuta,razocarana.toliko sam cekala ovaj trenutak,molila se doslovno,imala potpis,a na kraju?ni f od finala. Uzasno:(
I meni je žaaoo mnooooooogoo :'( :'( Što nijeee prošla?? pa po koji put ne prolazimo na ESC? Ono što su prije Feminnem slali ono je užass..

ELIZABET Y WILLIAM wrote:
ESTONAC SAVRŠEN,ponavljam brate! xD
Turci su originalni;)
Željko ne.
Estonac,pjesma mu se sastoji od jedne riječi "KULA" bezveze
Miaa_____♥ wrote:
LadyEstrella,sad si ti iz Srbije i to znaci da ssu sve druge pjesme smece i ne valjaju,samo se Zeljsko dize do nebesa? Spustite se i ti i on i skupa cijela Srbija malo na zemlju.sve ti nebooo vrati;)
Nezna procijenit tko ima dobru pjesmu a tko ne...
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Josica moja nemoj mene ni sacim gadjat ali i mene je nervirao sa tim kuuulaa haha jos sam ga ja pogresno svatila tu rijec omg haha
I mene je iznervirao
LadyEstrella wrote:
Da se razumemo,ja jesam iz Srbije i Željko jeste predstavnik Srbije ali nije zbog toga najbolji,već jednostavno sinoć niko nije bio bolji od njega i to je činjenica.Niko od vas nije pomenuo odličnu Portugalku,ona ispala a Turska i Ukrajina prošle,neverovatno.Ovde neki sve što je tursko dižu u nebesa iako je totalna glupost,kao ovaj sinoć,ne znam otkud tolika pristrasnost,ajde da toliko hvališ BiH,pa da razumem,ali toliko hvaliti Tursku iako nije dobra,nzm,čudno.
NIKO JEL NIJE BIO BOLJI OD NJEG???
aaaaaaaaaaaaaaaaaa????
dobro si se zeznula,ne pričaj gluporije
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 2:20

maite es mi princesa wrote:
Dere se isto ko ona iz Albanije thumbdown Ne volim kad se deru...I Loreen se dere i isto smara, mada joj zadnji deo nastupa nije bad xD
Meni je Nina bila odlicna, mislim Ok ne svidja vam se Zeljko OK ali ne znaci to da se nikom odavde ne svidja Nina ili Maja Ne znam Ne znam Meni su odlicna i navijala sam za njih enamorado

jedno je derati se a drugo pevati savršeno visoko i istaknuti svoj glas do poslednjih granica,Nini je baš to falilo ne znam dal nije mogla zbog operacije ili zbog nečeg drugog al svejedno zašto se forsirala ? ja sam još na početku rekla da je trebala ići sa Dat ce nam Bog em je pesma lakša za izvođenje,em je dopadljivija na prvu loptu

-MILOS- wrote:

a pazite cover sto su napravili njeni fanovi iz celog sveta, ja sam se [You must be registered and logged in to see this link.]

fenomenalno thumbup svaka im čast skidamkapu

Miaa_____♥ wrote:
Ja sam citala da je Spanjolska kao drzava u velikoj krizi sto se tice novaca i da ne smije pobijediti.
u krizi kao i svi Grčka tek al dobro to sad nije ni bitno,to su se zezali da kao ne sme pobediti ( čitaj tragikomično ) xD

Don Pio wrote:

Portugalija je takođe zaslužila mesto u finalu....a ne Turska.

thumbup

i toliko komentara negativnih o Rusiji,sami dajete pesmi na publicitetu posle će biti zašto je pobedila Namig a i realno bolje da pobedi ona nego Grčka i Turska i slični njima xD nekad je bolje gledati zanimljiv cirkus nego dosadnu komediju
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 2:25

Dobro o ukuima se ne raspravlja,ali činjenica je da je Rusja prošla u finale,jer ima doosta susjeda,kao i Srbija;) Bolje rečeno,veliku dijasporu.

Leaa ne diraj mi Estonijuu<333

Grčka i Turska dosadne komedija? Jadno.:)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 2:32

Srbija ima dosta dragih suseda ahahaha hihnu hoho
nije mi dobro xD dobro baš lepo što tako mislite ako samo nastavite da tako mislite nama još i ide u prilog thumbup

pa dosadne,dosadne,jadne,jadne :) zna li neko od njih dvoje da peva ili imaju bar dobru pesmu ? ne , dobro ona zna da mrda ima ko da se napali al ovaj picopevac bože me sačuvaj ako je na to spala muška rasa haha
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Eurovision Song Contest - Page 10 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 2:37

Pa Srbija samo dobije 12 poena od BiH, kao sto i BiH dobije od Srbije. Eventualno Grci i Rusi daju Srbima veliki broj poena, a Svedska i Svajcarska daju Bosancima. Tako je obicno. Zasto Portugalu nikako ne ide na ESC? Pa nemaju susjede, logicno.
Sto se Rusije tice i meni je pjesma uzasna, ne vidim nista ni zanimljivo, niti je pjesma kvalitetna... Bakute jesu hit i bolje ce proci nego mnogi ali da, Rusija se vazda dobro kotira jer ima milion susjeda.
E sad ko ce pobijediti, ja stvarno nemam pojma. Niko mi ne pada na pamet, mada bi mi bilo drago da to bude ili Maya ili Zeljko ili Kaliopi, mada mi se to cini nemogucim. Samo da ne bude Rusija ili Svedska, nervira me toliko dizanje prasine oko njih.
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 2:40

Gospodjice Bracamontes,ja zaista ne znam zašto bi ste pored rodjene zemlje voleli Tursku,i to kažete kao da je najnormalnija stvar na svetu.To ide toliko daleko da vam je i sve što je njihovo najbolje,pa makar bilo i glupo poput njihovog predstavnika na Eurosongu.Drugo,ja ne branim Rusiju,već znam zašto vam se ne dopada.Da su tu pesmu pevale recimo predstavnice Kipra,Grčke,i Rumunije zajedno umesto babuški,pesma bi vam bila ok,jer pobogu one su kao lepe,zgodne itd.A ove su babe i to vam smeta.Eto to je u pitanju.Nadam se da će sutra Željko pobediti,ako ne biće medju prvih tri.Takodje ako pobedi V.Britanija,Italija,Rusija,Danska neće mi biti krivo.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 EmptyFri 25 May 2012 - 2:45

Bakice su stare i ne umiju da pjevaju,pjesma nije dobra uopšte.
Željko ne pobjeđuje.
Da nemate dpsta dijaspore i susjeda,ne bi ste 2008 bili 6,2007 pobjednici,2009 ništa,2010 čini mi se 13, i 2011 14.:)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Eurovision Song Contest   Eurovision Song Contest - Page 10 Empty

Back to top Go down

Eurovision Song Contest

View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 40Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next