Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 10:58
Dajana stavljam te u top
Viki ,Kuulaaa<33333333
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 10:59
a da se vi malo spustite prvo da shvatite gde se nalazite a onda da izlečite komplekse i frustracije negde drugde
Željko je prošao i ? toliko komentara o njemu dok ga niko ne pomene šta koji je cilj ? mislite da nekog nervirate? evo čisto da vas obavestim da bar kod mene u Bg se slabo i komentariše evrovizija iako nas predstavlja takav umetnik,preboleće svi ako ne pobedi ova evrovizija za nas je još od 2009 demode
a Loreen devojka ima ono nešto ona je takva kakva je ne plaši se da bude drugačija drago mi je ŠTO ima DOSTA LJUDI KOJI TO PREPOZNAJU ona je kao i ZAZ
favorit definitivno i Estonija pa onda može i Italija,Španija,Danska
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:01
Sta cu ja kad je smorio, samo se dere Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i to je to, ja sam se smorila Cim je krenuo nastup od Loreen ja reko sad Josi sizi
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:01
Mia nemoj mi zamjeriti al stvarno neznate dati podrsku .sta ako nije prosla dalje ,budite ponosni na nju dala je sve od sebe .nije ona kriva sto je evropa izgubila smisao za kavlitetu pjesama PO MENI JE BILA ODLICAN!
ELY
I MENI SE JE ITALIJA SVIĐA BICE ZANIMLJVO FINALE! IAKO VEC SLUTIM POBJEDNIKA!
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:02
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:04
Dajana bacam petarde na tebe.Čovjek pjeva za 10. A Vikiii<3333
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:05
Josica moja nemoj mene ni sacim gadjat ali i mene je nervirao sa tim kuuulaa jos sam ga ja pogresno svatila tu rijec omg
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:06
dervisevic fata wrote:
Mia nemoj mi zamjeriti al stvarno neznate dati podrsku .sta ako nije prosla dalje ,budite ponosni na nju dala je sve od sebe .nije ona kriva sto je evropa izgubila smisao za kavlitetu pjesama PO MENI JE BILA ODLICAN!
Nisi citala moj HS,meni je drago zbog ostalih drzava,i ponosna sam na Hrvatsku i nastup i Ninu naravno,ali mi je mnogo zao i gotovo. Ako joj neko zeli dati podrsku u ovim trenucima,vjeruj mi to sam ja,jer je ia bas volim.i znam da je dala sve od sebe jer je pratim redovno od 18.2. Bez prestanka:)
I zaboravila sam reci da je maya ooodlicno otpjevala:) bravoo!
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:07
Dere se isto ko ona iz Albanije Ne volim kad se deru...I Loreen se dere i isto smara, mada joj zadnji deo nastupa nije bad Meni je Nina bila odlicna, mislim Ok ne svidja vam se Zeljko OK ali ne znaci to da se nikom odavde ne svidja Nina ili Maja Meni su odlicna i navijala sam za njih
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:08
Vikiii idem do puškarnice
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:09
ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Vikiii idem do puškarnice
Ajde pazi ja imam pancir neces me se tako lako rijesiti ali bgm de pusti ponovo ona rijec kula
Mia
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:11
A šta si mislila da je? xDD
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:12
Hahaha ajde recu ti na PM
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:13
mia i meni je jako zao prije svega zato sto je volim kao pjevecicu i cini se jako draga osoba i citala sam da joj je zelja bila ici na eurosnga i vidjelo se da je bila jako uzbuđea zbog toga ! ja sam stvarno zeljela da prođe !
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:15
Lelee Vikiiii.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:18
Hahaha jelda da sam luda ?? Mada simpatican je on
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:20
Redoslijed nastupa u finalu:
1. Ujedinjeno Kraljevstvo 2. Mađarska 3. Albanija 4. Litvanija 5. BiH 6. Rusija 7. Island 8. Kipar 9. Francuska 10. Italija 11. Estonija 12. Norveška 13. Azerbejdžan 14. Rumunija 15. Danska 16. Grčka 17. Švedska 18. Turska 19. Španija 20. Njemačka 21. Malta 22. Makedonija 23. Irska 24. Srbija 25. Ukrajina 26. Moldavija
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:23
5, 18, 16
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:42
ovo je predstavnica spanije... ima prelepu pesmuuu
a pazite cover sto su napravili njeni fanovi iz celog sveta, ja sam se odusevio
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 11:49
Bas je lijepa pjesma mada ne vjeurjem u njihov uspijeh nesto, nemaju oni tu srece nikad :/
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 18:52
Ja sam citala da je Spanjolska kao drzava u velikoj krizi sto se tice novaca i da ne smije pobijediti.
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 19:36
Da se razumemo,ja jesam iz Srbije i Željko jeste predstavnik Srbije ali nije zbog toga najbolji,već jednostavno sinoć niko nije bio bolji od njega i to je činjenica.Niko od vas nije pomenuo odličnu Portugalku,ona ispala a Turska i Ukrajina prošle,neverovatno.Ovde neki sve što je tursko dižu u nebesa iako je totalna glupost,kao ovaj sinoć,ne znam otkud tolika pristrasnost,ajde da toliko hvališ BiH,pa da razumem,ali toliko hvaliti Tursku iako nije dobra,nzm,čudno.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 20:04
Stvarno steta za Portugal Imala je odlicnu pesmu, a Ukrajina Ne znam cime je ona dospela u finale
Guest Guest
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 20:12
LadyEstrella wrote:
Da se razumemo,ja jesam iz Srbije i Željko jeste predstavnik Srbije ali nije zbog toga najbolji,već jednostavno sinoć niko nije bio bolji od njega i to je činjenica.Niko od vas nije pomenuo odličnu Portugalku,ona ispala a Turska i Ukrajina prošle,neverovatno.Ovde neki sve što je tursko dižu u nebesa iako je totalna glupost,kao ovaj sinoć,ne znam otkud tolika pristrasnost,ajde da toliko hvališ BiH,pa da razumem,ali toliko hvaliti Tursku iako nije dobra,nzm,čudno.
Veliki ali ogroman potpis na ovo. Meni se dopala i Holandija, mada je potpuno promašila državu
Norvežanin je sasvim dobro otpevao..
Ali moji favoriti se znaju SRBIJA, RUSIJA, ŠPANIJA, VELIKA BRITANIJA.
Portugalija je takođe zaslužila mesto u finalu....a ne Turska.
Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 24 May 2012 - 20:42
kada su mogli prođi razni cirkusanti kao sto je Rusija ,Gruzija ima njih par koji su se samo glupirali na sceni pa nek je vala prosla i Turska pjesma nije za pobjede al je barem simpaticna !
meni je Spanija također jedan od zemalja koju vidim kao pobjednicu ,Italija .Srbiju,Island ..
nerazumijem stvarno nerazumijem gdje je nestao evropi smisao za kavlitetu pa ova pjesma nije prosla